eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.4هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم بیسکویت۳۵۰ گرم کره۱۲۰ گرم پودر کاکائو۱/۳ پیمانه پنیر خامه ای۲۵۰ گرم شکر۱/۳ پیمانه پودر وانیل۲ قاشق چایخوری خامه ترش۱ پیمانه خامه زده شده۲۵۰ گرم پودر شکر۱ قاشق چایخوری مربای آلبالو۶۰۰ گرم طرز_تهیه بیسکویت ها را در مخلوط کن یا غذاساز آسیاب کنید. کره را آب کنید. 3 قاشق چای خوری پودر کاکائو و کره را با بیسکویت مخلوط کنید و خوب هم بزنید. مواد را کف ظرف کیک بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. داخل یک ظرف بزرگ پنیر خامه ای و شکر را هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس وانیل و خامه ترش را به آن اضافه کنید و در نهایت خامه زده شده را اضافه کنید. نصف مواد را داخل ظرف کیک بریزید و خوب پخش کنید. بقیه مواد را با پودر شکر و باقیمانده پودر کاکائو مخلوط کرده و هم بزنید.سپس آن را روی لایه قبلی بریزید و به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال نگهدارید.چیز کیک آماده را برش دهید و هر برش را با مربای آلبالو تزئین کنید. می توانید با خامه زده شده اطراف کیک را تزئیین کنید. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍒🍣🍒🍣🍒🍣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍖🍫بازی با روح و روان شما😋🍰🍹🍑 😋اینجا پر از چیزای خوشمزس🙈😍🤤🤤 دخترای شکمو زود بیاین اینجا🙈❌👇 .🍟🍧🍕🍩🍪🍩🍕🍧🍟 https://eitaa.com/joinchat/4158521481C992fed267b https://eitaa.com/joinchat/4158521481C992fed267b 🍿🍱🍭🍩🍪🍩🍭🍱🍟 ورود آقایون شکمو ممنووووع🤬💦🔞☝️
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
ابتدا البالوها را شسته و بگذارید کاملا آبشون بره و خشک شن سپس داخل شیشه ریخته و نمک و شکر (هر کدام یک قاشق غذاخوری) را داخلش اضافه کنید و از مقدار مساوی آب جوش خنک شده و سرکه روی آن بریزید تا کاملا روی همه آلبالوها را بگیرد و درش را محکم ببندید و داخل یخچال بگذارید یه هفته الی ۱۰روز طول میکشه تا آماده بشه نکته:میتونید کامل سرکه بریزید ولی من اینجوریشو بیشتر دوست دارم که زیادی ترش نشه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
مواد لازم (۵-۴ نفر) جوانه ماش: ۲۵۰ گرم هویج رنده شده: ۴۰۰ گرم ماست چکیده پاستوریزه: ۱۲۰ گرم جعفری خرد شده: ۳ قاشق بلغور گندم: ۵ قاشق غذاخوری تخم‌مرغ: ۳ عدد روغن مایع سرخ‌کردنی: ۶-۵ قاشق نمک و فلفل: به میزان لازم روش تهیه ۱. بلغور گندم را در آب جوش بریزید تا چند دقیقه جوش بزند. سپس در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. جوانه ماش را نیز بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن نیز گرفته شود. ۲. در یک ظرف هویج، جوانه ماش (در صورت تمایل آن را خرد کنید)، بلغور گندم، ماست چکیده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کنید. در آخر هم جعفری را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. ۳. روغن را در تابه گرم کنید. مایه آماده شده کوکو را در تابه بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برش دهید و برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. ۴. کوکو را می‌توانید با سس مایونز سرو کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
کاملا واقعی ⭕️ زنی که با تمام سرمایه اش خودش را تبدیل به یک مار کرد😱⚠️ دیدنش بر هر زن و مردی واجبه👇🙌 https://eitaa.com/joinchat/1230831790Cd3fb6c6482 اخرالزمان نزیک است💔😭☝️ او کاملا مانند یک خزنده است و با کشیدن خود بر زمین حرکت میکند 🐍🔞 https://eitaa.com/joinchat/1230831790Cd3fb6c6482 🔴این زن مصمم است که به عنوان یک انسان نخواهد مرد 👆☝️
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم سینه یا رون‌مرغ سبزی مرغ ترش رب انار دو سه ق غ (بستگی به غلظتش داره) پیاز نمک، فلفل و زردچوبه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍱🍗🍱🍗🍱🍗
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
مواد لازم سینه مرغ 1عدد ماست سون 1لیوان پیاز 1عدد گشنیز و جعفری 100گرم زیره نیمه کوب1 و 1/2 قاشق غذاخوری سیر3 الی 4 عدد رب یک قاشق غذاخوری زعفران سائیده شده یک قاشق چایخوری روغن100 گرم نمک وفلفل و کاری به مقدار لازم طرز تهیه سینه مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن خورد میکنیم 1عدد پیاز رنده میکنیم با روغن و تفت میدیم مرغ اضافه میکنیم نمک و فلفل. زیره را اضافه میکنیم وتفت میدیم رب اضافه میکنیم تا جایی که خامی رب گرفته باش تفت میدیم گشنیز و جعفری را تمیز کرده، می شوئیم و ریز خرد می کنیم. سیر را کوبیده با گشنیز وجعفری و ماست و کاری خوب مخلوط میکنیم به خورشت اضافه میکنیم با یک لیوان اب میریزیم و میزاریم خوب بپزه اخر پخت بهش زعفران اضافه میکنیم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
🦋اولین و بزرگترین تولیدی در ایران 🇮🇷 🔥حراجی کارخونه روفرشی دورومخمل🔥 ♨️250هزار زیر قیمت بازار 😱 👌🏻 🎨بدون و 👨🏻‍💻 زیاد 📦ارسال فقط 15روزه🎉 اومدیم که بین ما واسطه نباشه 👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/3697344559C837fc4d2a7 🤩برای دیدن طرح های زود عضو شو الان پاک میشه👆🏻👆🏻😍
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
میخوای تغییر دکوراسیون بدی ولی همه چی گرونه؟؟😢 💥من خودم از این تولیدی خرید کردم، جنس هاشون تضمینی و قیمتاشون از همه جا ارزانتر😍 دیدنش 🏃‍♀👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3697344559C837fc4d2a7 زود عضو شو میخوام پاک کنم🏃‍♀🏃👆🏻👆🏻
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا سینه مرغ خرد شده ونمک وفلفل سیاه وپونه کوهی وپودر سیر ورزماری وپودر پیازرا باهم مخلوط می کنیم سپس مراحل سوخاری کردن را برای هر یک اجرا می کنیم یعنی ابتدا هر تکه را در آرد سپس تخم مرغ ودر نهایت ارد سوخاری می زنیم وبه مدت ۲۵دقیقه در فر قرارمی دهیم تا سرخ شود سپس فلفل دلمه ای های رنگی را در ظرف فر می چینیم ودرون آنها را باسس سپس پنیر پارمزان ومرغ های سوخاری ومجدد سس ودر نهایت پنیرپارمزان پرمی کنیم وروی آنها را با پنیر موزارلامی پوشانیم وبه مدت ۲۵دقیقه در فر قرار می دهیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱