#شیرینی_گرهای
ماست,نمک,بکینگپودرراباهم مخلوط کنید تخم مرغ وروغن مایع رااضافه کرده ومخلوط کنید سپس آرد رااضافه کنید تامقداری که به دست نچسبد یک ساعت خمیر رااستراحت دهید روی سطح کار آرد پاشی کنید وبا وردنه باز کرده سپسنوارهایی به باریکی یک سانت وطول ۱۰سانت می بریم وآنهارا گره میزنیم ودر روغن داغ سرخ میکنیم بعد داخل شربت ولرم بیندازید تا شیره داخل آن برودزیاد زمان نمیبرد با کمی چشیدن هم متوانید به مقدارشیرینی وجذب آن پی برد بعد از شربت درآورده وداخل آبکش قراردهید تاشربت اضافی آن گرفته شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_نان_بیات_دورنریزید
قبل از اینکه نون بیات رو دور بریزی، این ویدئو رو تا انتها ببین.پلاس مگ میخواد یه غذای جدید و ۵ دقیقهای و فوق العاده خوشمزه بهتون یاد بده.
در ابتدا نان های باگت رو مثل فیلم برش بزنین.
کف تابه رو با کره چرب کنین و نان ها رو کف تابه بچینین، جوری که کف تابه کاملا پوشیده بشه.
داخل مخلوط کن؛
سه عدد تخم مرغ،
کمی نمک و فلفل ،
دو سوم لیوان شیر،
و یک قاشق غذاخوری پنیر خامهای
بریزید و مخلوط کنید تا مواد یکدست بشن.
مواد رو روی نونها بریزید و در تابه رو ببندین.
وقتی خودشو گرفت، برشگردونین و روش کمی سس بزنین و پنیر پیتزا بریزین.
در تابه رو ببندین تا اون سمتش هم برشته بشه.
بفرمایید غذای خوشمزه و فوری ما دیگه آمادس
داخل بشقاب انتقال بدید و برش بزنید.
پیشنهاد میکنم حتما درستش کنی چون معرکهس
اگه از این پست خوشتون اومد حتما لایک کنید و برای دوستانتون هم بفرستید.
نوش جان♥️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_پیتزای_تابه_ای_خوشمزه
خمیر:
آب یک لیوان
با یک قاشق خمیر مایه مخلوط ده دقیقه وایمیستیم بعد یه ذره نمک و و نصف لیوان روغن میتونین کره آبشده یا روغن زیتون اضافه کنیم و هم بزنیم بعد آرد رو یه لیوان یه لیوان اضافه کنین و هم بزنین
تا جایی که شکل خمزر میشه و بدست نمیچسبه روشو نیپوشونیم یک تا یک و نیم ساعت بعد خمیر رو روی آرد پهن میکنین و طبق فیلم پیتزا تابه ای رو اماده میکنیم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات
یه دونه پیاز رو خلالی برش بزنید و توی دو قاشق روغن زیتون تفت بدید تا یه کوچولو طلایی بشه، سه عدد مغز ران (یا فیله) که نواری برش خورده رو اضافه کنید، به همراه ادویه مرغ و زعفران حسابی تفت بدید و دربش رو بذارید تا با آب خودش بپزه.
دو عدد بادمجون نواری برش خورده و یه دونه فلفل دلمه ای نواری (من نصف سبز و نصف قرمز ریختم)، یک بسته کوچیک قارچ، نمک و یک قاشق آبلیمو بهش اضافه کنید و با درب بسته و حرارت ملایم بذارید مواد بپزن تا آبشون کشیده بشه. هیچ احتیاجی نیست که آب اضافه کنین. در نهایت خوراک خوشمزه ی شما حاضره
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#ایده_خوشمزه
با کاکائو آب شده و قالب کیک یزدی یک کاسه شکلاتی بسازید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
#هنـگور
مواد لازم
آب هویج یك فنجان
پرتقال یك عدد
انگور 6 تا 8 حبه
یخ 5 مكعب
طرزتهیه
آب پرتقال را گرفته و همراه آب هویج و انگور درون پارچ بریزید و به مدت 30 ثانیه میكس كنید و همراه یخ درون لیوان بریزید. با انگور یا هویج آن را تزیین كنید. تركیب بسیار خوشطعمی است.
نكته سلامت:
هویج گیاهی شیرین، خوشمزه، اشتهاآور و فعال کننده سیستم گوارش است.
فوت آشپزی:
اگر انگوردر دسترستان نیست از آب انگور استفاده كنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹
#قیمه_کوفته
سیصد گرم گوشت را با یه پیاز رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه وگرد لیمو عمانی وپودرزیره وپودر دارچین ودوقاشق ارد نخودچی خوب ورز دادم وبه اندازه یه گردو کوفته ها را درست کردم سایزش دست خودتان است وتوی روغن سرخ کردم
لپه را با نیم پز کردم
یه پیاز را توی روغن تفت دادم سبک که شد پوره دوحبه سیر را اضافه وتفت دادم بعد دوقاشق رب واونم تفت دادم تا رنگ باز کنه بعد یه گوجه متوسط را ریز خرد کردم واضافه کردم بعدزردچوبه وفلفل وادویه خورشتی زدم واب گوجه که در امد نخود را اضافه کوفته
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
#کوکوی_گل_کلم
نیم کیلو گل گلم را با دوتا سیب زمینی بخار پزش کردم بعد رنده کردم بهش سه تا تخم مرغ درشت و دو قاشق ارد نخودچی و نمک و فلفل و زرد چوبه و دو ق ماست و دو قاشق جعفری خرد شده وکمی ب پ باهم مخلوط کردم و سرخش کردم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
#ماهی_شکم_پر_با_روکش_خمیر
مواد لازم ۲ نفر
ماهی (حدودا 300گرم) 1عدد
پیاز 1عدد
سیر 2حبه
هویج 1عدد
سبزی (شامل گشنیز،جعفری و ریحان) از هركدام 4شاخه
لیمو 2عدد
فلفل (تند) 2عدد
مواد خمیر
آرد (غنی شده) 225گرم
نمك نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ 1عدد
روغن 2قاشق غذاخوری
آب (ولرم) 150میلی لیتر
زعفران (اختیاری) به میزان لازم
طرزتهیه
ابتدا فر را روی حرارت حدودا 150درجه تنظیم و روشن میكنید .ماهی درسته را از فلس پاك می كنید. شكم آن را باز كرده تمیز میكنید و سپس خوب شستشو میدهید. داخل شكم ماهی را با آبلیمو و نمك مزه دار میكنید و باپیاز خرد شده، سیر ،هویج فلفل سبز و شاخه های سبزی كه همگی را ریز كرده اید پر می كنید. برای مزه دارشدن بیشترروی مواد داخل ماهی هم ، آب لیمو تازه میریزید . شكم ماهی را میبندید و آن را داخل فر قرار میدهید تا نیم پز شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠
#سالاد_بادمجان
فلفل قرمز 5 عدد - روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری - جعفری1 مشت - سیر4 حبه - بادمجان 4 عدد - ماست 1.5 لیوان - نمک به مقدار لازم
ابتدا بادمجان و فلفل را داخل فر کباب کنید. سپس در اندازه های کوچک برش بزنید . سیر را رنده کنید . جعفری را خرد کنید و تمام مواد را داخل ظرفی مخلوط کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
#پنکیک_شکلاتی
آرد یک پیمانه
شیر یک پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شکر 1/4 پیمانه
روغن مایع 1 قاشق غ
پودر کاکائو 4 قاشق غ
بکینگ پودر یک قاشق چ
وانیل نوک قاشق چ
طرزتهیه
تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن بزنید.
شیر و روغن اضافه کنید و بعد مخلوط شدن آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو کم کم اضافه کنید تا یکدست بشه بعد داخل تابه را چرب میکنیم.
از مواد یک ملاقه برمیداریم و وسط تابه میریزیم صبر میکنیم تا خودش پخش بشه و سطح پنکیک حباب بزنه بعد پنکیک بر می گردونیم یکی دو دقیقه هم اون طرفش طول میکشه بپزه و آماده بشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍫🥞🍫🥞🍫🥞🍫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_نکات_اصلی_یه_شله_زرد_خوشمزه
زعفران رو هیچوقت مستقیماً در شله زرد نریزید، زعفران رو در آب جوش حل کنید و به موادتون اضافه کنید.
حتماً باید محلول زعفران رو قبل از اضافه کردن شکر به برنجتون اضافه کنید،دیدید بعضی شله زردها بعضی دونه برنجهاشون سفیده،به خاطر اینه که اول شکر رو ریختن و بعد زعفران.
هر چی دونه های برنجتون ریزتر باشه بهتره.حتی میتونید برنج خیس خورده تون رو قبل از پخت بین دو کف دست به هم بسابونید تا خورد بشه.
برای اینکه شله زردتون قوام داشته باشه و آب نندازه،بعد از کامل شدن مواد میتونید یه شعله پخش کن بزارید زیر دیگ و بزارید نیم ساعت روی شعله ملایم بمونه تا تمام آبش کشیده بشه.
برای اینکه پودر هل سیاهه و رنگ شله زردتون رو تغییر میده بهتره پودر هل رو مستقیماً توی شله زرد نریزید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
#_کباب_بیف_یاکیتوری
موادلازم
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
شکر ریزدانه یک قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق چای خوری
فیله گوشت خرد شده به تکه های سه سانتیمتری 800 گرم
پیاز خرد شده 4 عدد
مایونز نیم فنجان
سس خردل
طرزتهیه
ابتدا در کاسه متوسطی سس سویا، شکر و زنجبیل را بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. گوشت را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب گوشت به آن آغشته شودروی آن را با پلاستیک بپوشانیدبگذارید 3 ساعت در یخچال بماند بعد از 3 ساعت گوشت را از سس جدا کنید و با پیازها به سیخ بکشید. گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنیدسیخ ها را روی آن گذاشته و گوشت ها را 6 تا 8 دقیقه کباب کنید در همین حین مایونز و سس خردل را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با سیخ های کباب سرو کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
#سس_هوموس
مواد لازم
نخود آبپز ۳۰۰ گرم
ارده ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه هوموس، نخود پخته را در غذاساز پوره کنید و ارده، آبلیمو و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. یادتان باشد که ارده در ترکیب با آب سفت میشود، بنابراین برای شل کردن هوموس، به جای آب از روغن استفاده کنید.
هوموس (یا به املای عربی حمص، یعنی نخود) یکی از معروفترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم طرفدار فراوان دارد و حال آنکه در ایران چندان شناخته نیست. هوموس یا حمص، در حقیقت نوعی اردور یا پیش غذاست که میتوان آن را یکی از جذابیتهای آشپزی خاورمیانه به حساب آورد. سادگی طرز تهیه آن در کنار ویژگیهای غذایی آن هوموس را تبدیل به اردوری کرده است که به عنوان یک شام سبک در کنار سالاد یا به عنوان یک اسنک میان وعده برای فرزندانتان بینظیر است. هوموس رقیق به عنوان یک سس در کنار گوشت، مرغ و ماهی هم کاربرد دارد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
#کراستينی_پنير_و_پسته_و_انار
مواد لازم
نان باگت ورقه شده 1 عدد
روغن زيتون به مقدار لازم
پنير فتا يا سفيد مکعبی خرد شده 200 گرم
پسته بو داده 100 گرم
دانه انار 1 عدد
عسل به مقدار لازم
طرز تهیه
روی نان ها روغن زيتون می ريزيم و در فر يا داخل تابه داغ برشته می کنيم.
پنير و پسته و دانه های انار را روی نان ها مي ريزيم و کمی عسل روی آن ها می ريزيم
مي توانيم مقداری شکلات روی مواد رنده کنيم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪
#حلوای_موز_با_آرد_سویا
مواد لازم براي 4 نفر:
آرد سويا: 2 لیوان
شكر: یک و نیم لیوان
آب: یک و نیم لیوان
روغن جامد يا كره: 120 گرم
گلاب: 2 قاشق سوپخوري
پودر هل: به مقدار دلخواه
زعفران ساييده: به مقدار دلخواه
موز: به مقدار لازم
طرزتهیه
آرد سويا را روي حرارت ملايم بگذاريد تا رنگ بگيرد. روغن و پودر هل را به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید. شكر، آب و زعفران را روي حرارت ملايم بگذارید و تا زماني كه شكر در آب حل شود هم بزنید. مخلوط شكر و آب و بعد هم گلاب را به آن اضافه کنید.حلوا حاضر است. مقدار كمي از آن را بين دو ورقه پلاستيك گذاشته و به ضخامت یک و نیم سانتيمتر با وردنه باز کنید. موز را وسط آن گذاشته و حلوا را دور آن رول کنید. حلواي رولشده را در يخچال گذاشته و پس از اينكه خودش را گرفت، برش زده و تزيين کنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
#آموزش_کیک_نون_پنیر_خوشمزه
ابتدا لبه های نان تست رو بریده بعد هر تعداد که خاستید روی هم میزارید
بعد پنیر خامه و
گردو خرد شده وکمی نعناع ریز شده رو با هم مخلوط کرده یه لایه رو نون
تست ها زده بعد یه لایه نون تست دوباره مواد تا هر چند تا لایه که دوست داشتید
ادامه بدید بعد کامل نون تست رو با پنیر کاور کرده و تزیین کرده
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_تهچین_گوشت
برنج ۳پیمانه(۳۰۰گرم)
گوشت چرخکرده ۲۰۰گرم
پیاز ۲عدد بزرگ(یکی برای گوشت چرخکرده ويکی هم برای سرخ کردن )
زرشک ۳۰ گرم
ماست خامه ای ۲۵۰گرم(۴قاشق غذاخوری )
زعفران نمک فلفل سیاه روغن آشوین
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_خوراک_مرغ_پنیر_چدار
سینه مرغ ۱ دونه
روغن زیتون ۱ ق غ
اسفناج ۳ مشت
پنیر خامه ای ۱ بسته
پنیر چدار ۳ ق غ
نمک و فلفل و پاپریکا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#کیک_خیس_شکلاتی_کیک_براونی_مرطوب
مواد لازم
تخم مرغ دو عدد
آرد نیم پیمانه
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
شکر یک پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
نمک یک پنس
کره 100 گرم
طرز تهیه
در ابتدا بگم که این کیک نیاز به همزن برقی نداره و تمام مراحل با همزن دستی کار می کنیم. شکر را همراه وانیل و تخم مرغ میزنیم تا رنگ اون روشن و حالت کرم پیدا کنه. آرد و پودر کاکائو و نمک را که همراه هم الک کردیم به مخلوطمون اضافه می کنیم و حالا صد گرم کره را که روی حرارت آب کردیم اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود. کف قالب را ابتدا با کره چرب می کنیم و سپس پودر کاکائو می پاشیم. موادمون غلیظ هست با لیسک بصورت یکسان کف قالب میریزیم. و در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه بمدت نیم ساعت میپزیم. وسط این کیک حالت شلی داره که بعد از سرد شدن کامل قابل برش زدن هست. در آخر بعد از سرد شدن روی کیک را با پودر قند تزیین می کنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#کباب_پیاز_خندان
مواد لازم
۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط
یک کیلو پیاز کوچک
فلفل سیاه ،زیره ، نمک ،آویشن
رب فلفل قرمز
۴_۳قاشق غذا خوری سس انار(رقیق تر از رب انار)
نصف لیوان آب
گوجه فرنگی و فلفل سبز
طرز تهیه
پوست پیازهارو بکنید بشورید یک لایه از پوستش بماند بهتر میشود گوشت چرخ کرده را با ادویه جات ،رب فلفل قرمزخوب ورز بدین با دست تکه های کوچک بردارید گرد کنید داخل پیازهایی که طولی برش دادین بزارین داخل ظرف فر بچینید و روی پیازها یک لیوان آب ، کمی روغن زیتون بریزید و داخل فر بذارید بعد از نیم ساعت داخل نصف لیوان آب ۴_۳ قاشق غذاخوری سس انار بریزید و روی کباب پیازی بریزید دوباره داخل فر بزارید یک ساعت بعد حاضر است
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧅🍖🧅🍖🧅🍖🧅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_کوکوی_یوفکا_قالبی
دوتا تخم مرغ + ماست 4 ق غ + روغن مایع نصف استکان + پکینگ پودر1ق چ + پنیر + جعفری خرد شده + شوید خرد شده + کدوی سبز رنده شده + پاپریکا + نمک + خمير یوفکا دو عدد
خمير را رشته ای خرد کرده و با بقیه مواد مخلوط کرده در قالب کیک و در فر 180 بپزید و 5 دقیقه هم گریل کنید و یا در تابه چرب بریزید و روی گاز وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید و برش بزنید و نوش جان کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙