فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قهوه فوم دار
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#پيتزا_پواچاخوشمزه
مواد لازم خمير
روغن مايع. يك چهارم پ
ماست. نصف پ
تخم مرغ. يك عدد
شكر. يك ق س
وانيل. نوك كارد
خمير مايه فوري. يك ق س
اب ولرم. يك چهارم پ
سبوس گندم. سه ق س
ارد گندم به مقدار لازم
اب ولرم و نصف شكر رو داخل ليوان شيشه اي مخلوط كنيد،خمير مايه را به اين مواد افزوده و روي ان را بپوشانيد تا عمل كند ،
تخم مرغ ،روغن و ماست ،نمك و باقي شكر رو هم داخل ظرف گود مخلوط كنيد ،يك ليوان ارد روي مواد ريخته و هم بزنيد ،خمير مايه عمل امده رو در اين مرحله اضافه كنيد ،مواد رو مخلوط كنيذ ،سپس ارد كم كم اضافه شود تا خمير بدست نچسبد ،خمير را ده مين ورز داده يا صد بار در ظرف بكوبيد ،
يكساعت استراحت داده و سپس پف گيري كنيد ،
خمير را به نه چانه تقسيم كرده و به كمك يك استكان روي ان را شكل داده و مواد گوشتي و دلخواه رو داخلش پر كنيد ،
در سيني فر ده مين استراحت داده سپس با كمك برس روي خمير را زرده تخم مرغ بزنيد ،در فر ١٨٠ بپزيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
#كلوچه_سیب_زمینی_با_مغز_گوشت_و_گردو
مواد لازم
٣عدد سيب زميني پخته و رنده شده
نصف ليوان ارد سفيد
يك قاشق نشاسته ذرت
تخم مرغ ١عدد
ماست سفت يك قاشق
پياز يك عدد ريز زنده شده اب گرفته
بكينگ پودر١/٢قاشق چايخوري
نمك،فلفل،اويشن،زردچوبه،تخم گشنيز كه من نداشتم نزدم.
پودر سوخاري.
مواد وسط كلوچه
گوشت چرخ شده ،
جعفري،
گردو،
پياز داغ،
زرشك،
طرز تهیه
همرو باهم تفت ميديد.دوست داشتيد كمي رب بزنيد.بعد ميزاريد خنك بشه.
مواد كلوچه يا كوكو با هم مخلوط ميكنيد.اگه چسبندگي داشت باز كمي ارد اضافه ميكنيد.ميزاريد نيم ساعت در يخچال ،بعد دستمونو خيس كرده ،يه گردالو از مايه كوكو برداشته،كمي داخلش با دست گود كرده،و مواد مياني قرار داده ميبنديد با دست كمي پهنش ميكنيد و دو طرفشو پودر سوخاري زده و در روغن سرخ ميكنيد.انشاالله مورد پسندتون واقع بشه ،بسيار خوشمزه هستش
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#آش_غوره
موادلازم
برنج :یک لیوان
لپه :نصف لیوان
سبزی آش :نیم کیلوگرم
گوشت چرخ کرده :200 گرم
پیاز :یک عدد
آبغوره :نصف لیوان
نمک، فلفل، زردچوبه، نعناع داغ و پیاز سرخ شده :به میزان لازم
طرزتهیه:
1پیاز را روی گوشت رنده کنید. نمک و فلفل و زردچوبه بزنید، آن را به صورت کوفته ریزه درآورید و کمی تفت دهید .
2 لپه و برنج را بگذارید پخته شود. سبزی را که تمیز و خرد کرده اید، با نمک و فلفل و مقداری آب داخل لپه و برنج بریزید.
3تمام مواد که خوب پخته شد، کوفته ها را داخل آن بریزید و آبغوره را به آن اضافه کنید. پخت مواد حدود یک ساعت تا یکساعت ونیم طول می کشد.
4وقتی که آش خوب جا افتاد، آن را در سوپ خوری بریزید و روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز یه خورده یاد دهه ۶۰ و خوراکیهای خوشمزش کردم؛ حالا میدونی چرا بندری تو خونه شبیه بیرونیا نمیشه؟!
بریم که بهتون رازشو بگم😉
لطفا سوسیس آلمانی باشه؛ اصلا فقط با این سوسیس هست که میشه خوده خوده بندری اصل
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#قیطونی_یا_قلتونک
مواد لازم
اردسفید ۲۰۰گرم
اردنخودچی ۱۳۵گرم
اردبرنج ۶۵گرم
خاکه قند(نثار ) ۲۰۰گرم
روغن صاف قنادی ۱۸۳گرم
خلال بادام ۶۵گرم
پودر هل ۱/۸ق چ
وانیل ۱/۸ق چ
طرز تهیه
ابتدا خاکه قندوروغن را بادور متوسط همزن خوب بزنید تا پوک وسفید شود
بعد خلال بادام خرد شده را اضافه کنید
سپس آردها وهل را کم کم با دور کند دستگاه اضافه کنید خمیر نرم ولطیفی بدست میاید.
خمیر شما اماده چونه شدن است
بادست گرد کنید به اندازه ی یکسان(اندازش دست خودتونه )
ظرفی را با گلاب یا اب پر کنید
خمیر چونه شده را داخل گلاب بندازیدچند دقیقه داخل گلاب بمونه
بعد از در اوردن از توی گلاب بلافاصله داخل نارگیل های رنگی یا کنجد یا هر چیز دیگری به سلیقه خودتان بندازید
بعد توی سینی بچینید
وتوی فر بندازیدبا دمای 150 درجه ی سانتیگراد.بعداز پخته شدن وخنک شدن درظرف دربسته بمدت طولانی نگهداری کنید .ترکهای این شیرینی عادیه نگرانش نباشید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی سیب
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#بادمجان_سوخاری_فيليپينى
بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست. بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید. تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
#حليم_بادمجان
مواد لازم
بادمجان يك كيلو
پياز سرخ شده شش قاشق
حبوبات پخته شده شامل لوبيا چيتي و عدس جمعا دو ليوان خيس نشده
آب مرغ حدودا چهار ليوان
مرغ پخته شده و ريش شده يك ليوان
سير داغ حدود يك ليوان
كشك پنج تا شش قاشق
نمك و فلفل و زعفران
طرز تهیه
بادمجان را سرخ و له كردم، حبوبات رو پخته و له كردم (بدون آب) ،،بادمجان و حبوبات بدون آب و پياز داغ و آب مرغ رو داخل ديگ ريختم و روحرارت گذاشتم ،آب مرغ رو مرحله به مرحله ميتونيم اضافه كنيم و مرتب هم بزنيم تا آب مرغ به خورد مواد بره ،،سپس كشك و سير داغ و كمي زعفران رو اضافه كردم و مرتب هم زدم در انتها مرغ پخته و رشته شده رو اضافه كردم و حدود بيست دقيقه تا نبم ساعت رو شعله ملايم گذاشتم و هم زدم تا جا بيوفته
به جاي مرغ ميتونيد از گوشت استفاده كنيد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک فوری اسفنجی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس از نوع پاستایی😬
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_سیر
نان باگت یا نان فرانسوی
سیر
نمک،فلفل سیاه و اورگانو
70 گرم کره هم دما محیط
جعفری تازه ریز خرد شده
پنیر پارمزان یا پیتزا
پنیر ورقه ای
طرز تهیه:
سر سیر ها را با چاقو برش بزنید و روی یک ورق آلومینیوم قرار دهید و با نمک، فلفل سیاه،اورگانو و روغن زیتون (به مقدار زیاد) مزه دار کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید،بعد از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود،در یک کاسه سیر های پخته شده، 70 گرم کره، جعفری ریز خرد شده، فلفل سیاه و نمک و یک مشت پنیر پارمزان (می توانید از موزارلا هم استفاده کنید) با هم مخلوط کنید،سپس ملات کره و سیر را روی نان های باگت بمالید و مجدد داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا روی پنیر برشته شود،نوش جان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات چاکلت خونگی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشک بادمجون مجلسی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#خوراك_مرغ_و_قارچ
قارچ ها رو با كمي آبليمو داخل كره با حرارت بالا تفت ميديم و كنار ميذاريم. پيازهارو نازك حلقه اي ميكنيم و داخل كمي روغن زيتون تفت ميديم تا سبك بشه و بعد بهش سير له شده اضافه ميكنيم. بعد سينه مرغ نواري شده رو بهش اضافه و ي تفت ميديم و بعد بهش كمي آب مرغ يا اگر نداشتيم آب جوش با عصاره مرغ بهش اضافه و ميذاريم مرغ بپزه. بعد بهش قارچها و كمي فلفل دلمه قرمز و گشنيز خورد شده اضافه ميكنيم كه من شويد ريختم اينجا ولي با گشنيز قطعا بهتره و در آخر خامه و يك قاشق نشاسته ذرت و زعفرون و نمك و فلفل رو ريخته و دو دقيقه بعد وقتي غلظتش مناسب شد سرو ميكنيم.
من معمولا به جاي ارد از نشاسته ذرت استفاده ميكنم چون بويي نداره و لازم نيست مثل آرد اول تفت بخوره تا بوي خاميش گرفته بشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش پیتزا تابه ای🧑🏻🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ شکلاتی رژیمی بدون پخت😍
یه دسر راحت و خوشمزه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرغ
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون با ترفند لیوانی « پارت اول »
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون با ترفند لیوانی « پارت دوم »
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوتمیل
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان سیر
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته ترکیه ای
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#آش_عدس_اسفناج
عدس و برنج و جو رو که یه ساعت قبل خیس کردیم همراه پیاز و سیب زمینی و هویج و کمی آب میپزیم وقتی موادمون لعاب دادند نمک و رب گوجه رو میریزیم و سپس سبزی ، آب قلم یا گوشت رو هم اضافه میکنیم وکمی بعد پیاز داغ و سیر داغ رو میریزیم ودر نهایت کمی فلفل و آب نارنج رو به اندازه ای که دوست داریم ترش بشه میریزیم و در زمان سرو هم میتونیم از نارنج تازه برای ترش کردن بیشتر این آش استفاده کنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲