eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام صبح یکشنبه تون بخیر🕊🌸 هـر روزتـان پـراز مـعجـزه 🕊🌸 روزگـارتـون پـربـرکت🕊🌸 سرنوشتتون روشن🕊🌸 خـانـه دلتـون سبـز 🕊🌸 ودست مهربون خـدا🕊🌸 همیشه یـاورتون بـاشه🕊🌸 یکشنبه تـون عـالی و بینظیر🕊🌸 ﹝@Jomlax
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا سه سوته😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بو دادن پسته با زعفران😍 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اکبر جوجه اصیل ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقتصادی ترین دسر عید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک دبل چاکلت ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
موادلازم شکلات تلخ 100 گرم پودر قهوه 1 قاشق چایخوری شیر کم چرب 3/4 لیتر بستنی وانیلی 3 اسکوپ طرز تهیه شکلات را کاملا خرد کنید و به همراه قهوه در یک پارچ بریزید. نصف شیر را بجوشانید و شکلات و قهوه را به شیر در حال جوش اضافه کنید تا درون شیر خوب حل شوند. سپس آن را از روی شعله بردارید. حالا شیر را با بستنی درون مخلوط کن بریزید و بقیه ی شیر را به همراه کمی بستنی اضافه کنید. هنگامی که مخلوط آماده شد آن را در لیوان بلند بریزید و اسکوپ بستنی به لیوان اضافه کنید. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 ☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین سوپ شیر مجلسی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
وقتی برنج رو داخل آب میجوشونین تا آبکش کنین وقتی کاملا درحال جوش خوردنه یه لیوان آب خنک بهش اضافه کنین اینکار به برنج شکل میده و باعث قد کشیدنش میشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
موادلازم شير عسل 1 قوطي شير 2 ليوان خامه صبحانه 1 بسته پودر ژلاتين 3 ق غ طرزتهیه: ابتدا پودر ژلاتين رو داخل ظرف شيشه ايي ريخته با ٥ ق غ اب حل كرده ميزاريم بخار كتري تا ذرات ژلاتين حل و شفاف بشه شير،شيرعسل،خامه را باهم مخلوط كرده خوب هم زده تا خامه داخل شير حل بشه ميزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيممم وقتي مايعمون گرم شد از رو حرارت برداشته (نيازي نيست بجوشونيم )ژلاتين رو اضافه كرده خوب باهم قاطي ميكنيم قالب مورد نظر رو چرب كرده مواد رو داخل قالب ريخته بندا 5 ساعت داخل يخچال قرار داده بعد از اينكه دسر خودشو گرفت بكمك انگشت كناره هاشو از قالب جدا كرده و توي ظرف سرو برگردونده بشكل دلخواه تزيين كرده و سرو مينماييم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
میشه گلاب، زعفران، دارچین، هل، پوست لیمو و خیلی چیزای دیگه رو برای عطر مربا استفاده کنید. میگن بهتره که مربا رو تو قابلمه مسی یا روحی (روی) درست کنید. یک کیلو هویج رو بعد از پوست گیری رنده کنید. حدود ۸۰۰ گرم شکر رو توی حدودا ۶ لیوان آب روی حرارت حل کنید و زعفران رو بهش اضافه کنید. هویج ها رو بریزید توی قابلمه حاوی شربت و وقتی به جوش رسید، حرارت رو خیلی کم کنید و بذارید آروم آروم ۴ الی ۵ ساعت بپزه تا به فرم مربا دربیاد. آخرای پخت میتونید گلاب رو اضافه کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕
سیر خرد شده دو حبه خردل یک و قاشق غذاخوری نمک یک چهارم چایخوری روغن زیتون نصف قاشق غذاخوری آبلیمو دو قاشق غذاخوری شکر یک چهارم قاشق چایخوری پونه کوهی یک چهارم قاشق چایخوری نخود آب پز شده ۲ فنجان جعفری خرد شده یک و یک چهارم فنجان گوجه ۳ عدد برای آماده کردن سس خردل و نمک و سیر و روغن زیتون و پونه و آبلیمو و شکر را در میکسر میریزیم و خوب هم میزنیم تا یک مخلوط یکدست حاصل شود در یک کاسه و گوجه و جعفری و نخود ها را قرار میدهیم و سس را روی سالاد ریخته و خوب هم میزنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
خمیر یوفکا گوشت چرخ کرده،قارچ پنیر پارمزان یا گودا یا پیتزا فلفل سبز،پیاز،روغن،نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،پاپریکا،زردچوبه طرز تهیه: داخل تابه روغن بریزید و پیاز رنده شده و گوشت چرخی و نمک ادویه جات دلخواه(من پاپریکا،فلفل سیاه،فلفل قرمز،خیلی کم زردچوبه زدم) اضافه کنید و تفت بدید و بعد قارچ خرد شده و فلفل سبز خرد شده و باز تفت بدید و بذارید مواد خنک شه از مواد مقداری روی خمیر یوفکا بذارید و پنیر پارمزان یا گودا یا پیتزا هم قدری بریزید و رول کنید و آرد و آب مخلوط کنید و با قلمو به لبه ی خمیر بزنید تا بچسبه و رول ها رو تو تابه از سمت لبه قسمت اخر که چسبوندین بذارید(که باز نشه) و با حرارت متوسط سرخ کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
(چایی پشمی) طبیعت:گرم خــواص درمانی آرام‌بخش ادرار آور ضدحساسیت تقویت سیستم ایمنی باز کننده گرفتگی های روده و کبد طـــرز تهیه یک قاشق غذا خوری از خشک شده این گیاه را + دو لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم مدتی دم بکشد سپس با نبات شیرین و میل نمایید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 ☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
یه لیوان عدس خیس کرده رو با مقداری نمک و یه قاشق آبلیمو گذاشتم با ۳ الی ۴ تا لیوان آب بپزه تو این فاصله پیاز داغ درست کردم زردچوبه و فلفل و ادویه زدم یه قاشق رب هم میتونید در صورت تمایل بزنید وقتی عدس ها پختن پیاز داغ رو بهش اضافه کردم و میزاریم تا جابیفته مقداری عصاره گوشت هم اضافه کنید خوشمزه میشه فقط دیگه زیاد نمک نزنید شور نشه من سیب زمینی به عدسی اضافه نمیکنم برا لعابش ده دقیقه آخر پخت یه مقدار از عدس ها رو تو ظرف دیگه میکوبم و به عدسی اضافه میکنم اینطوری لعاب میده حسابی و غلیظ میشه (غلظت عدسی نه خیلی سفت باید باشه نه شل) عدسی رو با آبلیمو و گلپر سرو کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
کلم بروکلی رو آب پز یا بخار پز میکنیم تو غذاساز خورد میکنیم ، گردو نگینی پیازداغ و نمک و فلفل و تخم مرغ میزنیم و با کمی روغن سرخ میکنیم نکته:اگر میخواهید بروکلی کاملا سبز بشه آب رو جوش بیارید بروکلی رو ببرید داخلش کمی ک جوش زد بریزید تو آب سرد و ابکش کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
متناشو برای بفرست لذت ببره 👇💋 http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f متناشو برا بفرست لذت ببره. 👇💋 http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f 📌 مکانی برای عاشقان😋
عدس و برنج و جو رو که یه ساعت قبل خیس کردیم همراه پیاز و سیب زمینی و هویج و کمی آب میپزیم وقتی موادمون لعاب دادند نمک و رب گوجه رو میریزیم و سپس سبزی ، آب قلم یا گوشت رو هم اضافه میکنیم وکمی بعد پیاز داغ و سیر داغ رو میریزیم ودر نهایت کمی فلفل و آب نارنج رو به اندازه ای که دوست داریم ترش بشه میریزیم و در زمان سرو هم میتونیم از نارنج تازه برای ترش کردن بیشتر این آش استفاده کنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
پای ثابت سفره های گیلانی که به روش های خیلی مختلف درست میشه،شاید جای جای گیلان خوشمزه ترشو درست کنن و یا موادی ازش کم یا زیاد بشه.(مث رب انار ملس) ولی از اونجایی که درخواست برای این خوشمزه ی دوستداشتنی خیلی زیاد بود،من روش خودمو براتون گذاشتم که مادرمم از بچگی اینطور درست میکرد،مادرشوهر عزیزمم دقیقا همینطور درست کرده بود زیتون بدون هسته یک کیلو سبزی معطر چوچاق یا نعناع یک ق غ گردو خورد شده ۲۰۰ گرم آب انار ترش و دانه های انار ترش به مقدار لازم نمک ، فلفل ، گلپر به مقدار لازم سیر سابیده شده به مقدار دلخواه طرز تهیه : کافیه تمام ترکیبات بالا رو با هم مخلوط کنین و بعد زیتون هارو داخل یه ظرف در بسته بریزین و یک الی دو روز داخل یخچال بزارین که مواد به خورد زیتون ها بره. رنگ صورتی زیتون پرورده ها از آب انار ترش خوشرنگ هست نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🫒🫒🫒🫒🫒🫒🫒
‌ سس غلیظی که طعم کارامل میده و در پخت انواع کیک و شیرینی و دسر استفاده میشه. از 4لیوان شیر که استفاده میشه یک لیوان تا یک و نیم لیوان بهتون سس میده. ‌‌ 4لیوان شیر رو با یک لیوان شکر بریزید داخل قابلمه روی حرارت وقتی شکر حل شد و شیر کاملا گرم شد(دقت کنید شیر نباید به جوش بیاد) یک چهارم ق چ جوش شیرین رو با یک ق غ آب مخلوط کرده و به شیر اضافه کنید،ممکنه شیر چند ثانیه به خاطر جوش شیرین کف کنه و بیاد بالا بعد دوباره برگرده به حالت اول،کف روش رو هر از گاهی با قاشق چوبی جمع کنید،شعله رو کم کنید جوری تنظیم کنید که فقط یک قول بزنه یعنی هم داغ باشه و هم جوش نیادش،هر چند دقیقه هم، یا قاشق چوبی هم بزنید که ته نگیره،بعد یک ساعت رنگش شروع میکنه به تیره شدن و کم کم میره به سمت غلیظ شدن،آخرای پخت دیگه یکسره بالاسرش باشید تا ته نگیره و یکدست بشه،دیواره ها رو هم با مواد یکی نکنید،سس روی دیواره رو جدا کنید حواستون باشه سس زیاد غلیظ نشه وگرنه بعد سرد شدن خیلی سفت میشه.وقتی رنگش قهوه ای شد و غلیظ شد یه کم ازش بردارید بذارید خنک شه و اگر کافی بود گاز رو خاموش کنید.‌ ‌ نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
طرزتهيه سیب زمینی خام رو رنده درشت کنید و ته دیگتون رو روغن بریزید و سیب زمینی رو کف قابلمه نچسب بریزید و برنج رو دم کنید. میگو رو بعد از تمیز کردن بهمراه سیر له شده و کمی زعفران دم کرده ویا اگه دوست داشتید کمی زردچوبه توی ماهیتابه تفت بدید شعله رو زیاد کنید که میگوها آب نندازن.میگو رو باید سریع سرخ کرد چون اگه زیاد تفت بدید سفت میشه.کشمش پلویی رو با پیاز داغ فراوون آماده کنید و بهش کمی دارچین بزنید.زرشک رو با کمی کره تفت بدید و من کمی بهش شکر میزنم و یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده .بعد از اینکه چلوی سفید رو دم کردید خیلی با سلیقه مواد رو کنار هم بچینید. و اگه دوست داشتید خلال بادام و پسته برای تزیین استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍤🍛🍤🍛🍤🍛