#پودینگ_شیری_کدو_حلوایی
مواد لازم
۷-۸تکه کدو حلوایی پخته شده با شکر
۱لیتر شیر
۲-۳ق غذاخوری سر پر شکر
۲ق غذاخوری سر پر ارد
طرز تهیه:
کدو ها را با غذاساز پوره کنید و
و ۱لیوان شیر اضافه کنید و دوباره خوب میکس کنید که کاملا پوره شود.
داخل قابلمه بریزد و بقیه شیرو شکر و ارد را اضافه کنید هم بزنید .ارد و شکر را حتما با قاشق سر پر بریزید چون کدو را قبلا با شکر پختید این مقدار شکر کافیست.
روی حرارت ملایم تا زمانی که غلظت بگیرد و بجوشد بپزید.
پودینگاماده شده را در کاسه های سرو بریزید.و وقتی سرد شد داخل یخچال قرار دهید .
با گردو،فندق،پودر نارگیل و هر چیز دیگری میتوانید تزیین کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
#کوکو_کدو_حلوایی
مواد لازم برای کوکوی کدو حلوایی
کدو حلوایی:یک و نیم کیلوگرم
پیاز:3 عدد متوسط
شکر :یک قاشق سوپ خوری
زعفران ساییده شده :یک قاشق چای خوری سرپر
آرد سفید : یک قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم
روغن مایع سرخ کردنی :به مقدار لازم برای سرخ کردن
تخم مرغ :4 عدد
طرز تهیه
ابتدا پیاز و کدو حلوایی را پوست گرفته و رنده کنید ، سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن بریزید تا داغ شود.
پیاز را به تابه بیافزایید و تفت دهید ، سپس کدوحلوایی را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا سرخ شده و آب آنها کشیده شود.
در این فاصله زعفران را آسیاب کرده و به مخلوط بالا اضافه نمایید ، در ادامه نمک و فلفل آن را اندازه کرده از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود.
تخم مرغ را به مخلوط بالا افزوده و خوب هم بزنید ، سپس آرد را هم بریزید و خوب مخلوط نمایید.
حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود ، هر بار مقداری از مایه کوکو را با دست بردارید و حالت دهید سپس داخل تابه سرخ کنید.
کوکوهای سرخ شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با مخلفات دلخواه سرو نمایید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
#خوراک_گوشت_چرخ_کرده
گوشت چرخکرده: 200 گرم
پیاز خردشده: یک شماره کوچک
فلفل دلمهاي: 3برش
ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری
سیبزمینی استانبولی خردشده: 3 شماره کوچک
دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه میریزیم و پیاز رابه ان اضافه می کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویهجات رابه ان اضافه میکنیم. و خوب تفت میدهیم. سیبزمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیبزمینی و فلفل دلمهاي رنگی رابه همراه ذرت به گوشت چرخکرده خود اضافه می کنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنگامی که وابستگی های درونی به شکلها، از میان برود، شرایط کلیِ زندگی و اشکال بیرونی به شدت بهبود مییابند.
اغب افراد حتی اگر به اهداف بیرونی برسند، هرگز راضی نخواهند بود، زیرا که هنوز، صلح و آرامش درونیاشان را پیدا نکرده اند.
و آن صلح درونی، بیدار شدن، در لحظه حاضر شدن و همراستا با زندگی بودن است.
به این ترتیب، هستی راحتتر جریان می یابد.
•🍃🌹🕊🌹🍃•
─┅─═ঊঈ🐅ঊঈ═─┅─
درود بر شما
صبح آدینه تان بی نظیر
امیدوارم امروز
بی نهایت، خوشبختی
بی پایان، سلامتی
بیکران، خیر و برکت
و پیاپی، عطر و یاد خدا
جاری باشد در زندگیتان
زیباترین و بهترین لحظه ها
پیش رویتان
🙏آمین🙏
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
#دسر_کاسترد_با_کنافه
آب ۴ لیوان
پودر کرم کارامل یک بسته
پودر کاسترد ۴ قاشق غذاخوری
دریم ویپ ( پودر خامه خارجی )یک بسته ۳۶ گرمی
شکر یک قاشق غذاخوری
شیر خشک یک لیوان
خامه صبحانه یک پاکت
اسانس وانیل کمی
کنافه به مقدار لازم
ابتدا ۴ لیوان آب رو در قابلمه ریخته و تمام مواد به غیر از خامه و اسانس وانیل
رو اضافه کرده خوب هم میزنیم
غلیظ که شد اسانس وانیل رو اضافه کرده از روی حرارت برداشته تا کمی از داغی بیفته خامه رو بهش اضافه کرده
خوب هم زده تا کاملا خامه حل بشه سپس در ظرف سرو ریخته.
برای روی دسر هم کنافه رو خرد کرده با کره تفت میدهیم تا رنگش تقریبا به قهوه ای کم رنگ برسه کمی هم زعفرون بهش اضافه میکنیم واسه خوشرنگ شدن سرد که شد روی دسر میریزیم.
میتونید واسه خوشرنگ شدن دسر کمی زعفران همه اضافه کنید
اگر شیر خشک ندارید بجاش شیر تازه چهار لیوان اضافه کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_سیب_زمینی_تنوری
سیب زمینی پخته نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن کره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
#دمپخت_پلو_ماش_بختیاری
برنج ابتدا در تابه روغن می ریزیم پیاز خلال شده را سرخ می کنیم. در قابلمه حدود ۱/۵ لیتر آب می ریزیم بعد ماش،نمک و فلفل قرمز و کمی روغن ریخته تا ماش کاملاً بپزد. ماش که پخته شد برنج را اضافه می کنیم درب قابلمه را گذاشته تا بپزد و دم بکشد، سپس در ظرفی کشیده پیاز سرخ شده را روی برنج می ریزیم و آماده سرو است
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_دوغ_ویژه
طرز تهیه
ابتدا خیار برش داده نعناع ماست و چند قالب یخ را توی غذاساز میریزیم. سپس آب میریزیم و باهمزن دستی مخلوط میکنیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍶🍶🍶🍶🍶🍶🍶
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 صفحه شارژ گوشیتو خاص کن همه مات بمونن 😍👌🏼
از اینجا بردار👇🏼😘
http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f
http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f
♦️با دیدن ویدیو بالا شگفت زده خواهید شد🤯☝️🏿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_دسر_انبه
⠀
مواد لازم :⠀
⠀
شکر به میزان لازم( یک /سوم پیمانه)⠀
⠀
شیر یک لیتر⠀
⠀
انبه به میزانلازم⠀
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥭🥭🥭🥭🥭🥭🥭
#مرغ_کره_ای_با_سس_سیر_لیمو
طرز تهیه
_ ۳ الی ۶ تکه مرغ بدون پوست
_لوبیا سبز ۴۵۰ گرم
_۳ قاشق غذاخوری کره
_۴ حبه سیر خرد شده
_۱ قاشق چای خوری پاپریکا
_۱ قاشق چای خوری پودر پیاز
_نمک و فلفل
_نصف یک لیمو
_1/2 فنجان آب مرغ
_1 قاشق غذاخوری سس کچاب تند (دلخواه)
_جعفری خرد شده نصف فنجان _فلفل قرمز خرد شده، اختیاری
در یک کاسه کوچک، پودر پیاز، پاپریکا، نمک و فلفل را ترکیب کنید. مرغ ها را با ترکیب ادویه مخلوط کنيد و کنار گذاشته . لوبیا ها را در این فاصله بخار پز کرده . نصف کره با کمی روغن را به تابه اضافه کرده وتکه های مرغ را با حرارت متوسط سرخ کنید . سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده .مابقی کره ، سیر ، جعفری ، لوبیا ، نمک و فلفل و سس تند را اضافه کرده و مجددا تفت داده سپس آب مرغ و آب لیمو را اضافه کرده کمی که غلیظ شد مرغ ها را اضافه کنید و نوش جان کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#کوکی_شکلاتی_نرم
آرد 70 گرم،بیکینگ پودر 1 ق چ خ
تخم مرغ 1 عدد،کره 50 گرم،شكلات تلخ 70 گرم،شکر نصف پیمانه (میتونین كمترش كنين)،نمک نوک ق چ خ
وانیل نوک ق چ خ
كره و شكلات رو با هم به روش بنماری آب میکنیم. تخم مرغ و شكر رو با همزن دستی میزنیم تا از لختگی دربياد، وانيل، نمک و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم، بعد شكلات و كره رو اضافه کرده و خوب با قاشق هم میزنیم تا ترکیب يكدست بشه.
حالا آرد الک شده رو آروم آروم اضافه كرده و هم میزنیم. موادمون نه خيلی شل باشه نه خيلی سفت.كف سينی رو کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر رو به اندازه های یه گردو برداشته و با فاصله میچینیم و حدود 12 دقیقه توی فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#كره_بادام_زمينى
٣٠٠ گرم بادام زمينى خام
دو قاشق غذاخورى عسل
دو قاشق چاخوري روغن گياهى(دلبخواهى)
اول از همه بادوم زمينى خام و به مدت ٣ تا ٥ دقيقه توى فر ى كه با درجه ١٧٠ گرم كردين بو ميدين و بعد از خنك شدن ميريزيد توى همزن و ١٥ دقيقه ميزنيد تا تبديل به كره بشه و اين كره رو ميتونيد به مدت يك ماه توى يخچال نگهدارى كنيد.
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍯🥜🍯🥜🍯🥜🍯
#تامالس_مکزیکی
مواد لازم
سینه مرغ: 400 گرم
آرد ذرت: 2 لیوان
روغن کانولا: 4قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یک عدد
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری فلفل قرمز بزرگ: 2 عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا آرد ذرت را با روغن مخلوط کنید و کاملا ورز دهید. مرغ پخته را ریش ریش کنید. فلفل های قرمز را کباب کنید و با رب گوجه فرنگی در مخلوط کن به صورت سس درآورید و روی مرغ ها بریزید. آنگاه در برگ های تمیز ذرت یک قاشق غذاخوری از آرد ذرت و یک قاشق غذاخوری مرغ طعم دارشده بریزید و آنها را خوب بپیچید و سپس در قابلمه ای، روی هم قرار دهید.روی تمام مواد را با برگ های ذرت و یک دستمال تمیز بپوشانید و بگذارید به مدت یک ساعت بخارپز شوند. هنگام سرو، تامالس ها را باید از برگ های ذرت در آورید و میل کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
#رولت_مرغ_پر_شده_با_اسفناج
برای تهیه ی این غذا به مقداری فیله ی مرغ، ۱ فنجان برگ اسفناج، ۱ پیاز زرد خرد شده، ۱ فنجان پنیر فتا، ۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون، مقداری فلفل و نمک نیاز دارید. فیله را گرد کنید، سپس ۴ الی ۵ دقیقه پیاز را در روغن زیتون سرخ کنید، اسفناج و سپس پنیر، فلفل و نمک را اضافه کنید.
همه آن ها را در فیله مرغ بپیچید و سپس با یک خلال دندان محکمش کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🍗🌯🍗🌯🍗🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_عصرانه_خوشمزه
مواد لازم
7 لیوان ارد سمولینا
2 لیوان اب
1 لیوان ماست
1.5 لیوان پودر قند یاشکر
3 قاشق چایخوری جوش شیرین من نگفتم🤦♀️ شما حتما اضافه کنید
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
شربت
4 فنجان شکر
6 عدد آب
1 برش نازک لیمو
بادام
2 قاشق غذاخوری شکر ذوب شده با اب
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
#ماهی_کبابی_رژیمی
ابتدا ماهی را پاک کنید، بشویید و با دستمال تمیز داخل و روی آن را خشک کنید.
سپس شکم ماهی را با سبزی خرد شده، سیر، نمک و فلفل پر کنید.
حالا لیمو ترش و گوجه فرنی را از وسط نصف کنید.
یک ورق آلومینیومی را پهن کنید و ماهی را داخل آن بگذارید.
ورقه های لیمو و گوجه را روی ورق آلومینیومی قرار دهید. حالا ماهی را با دمای ۲۵۰ درجه به مدت یک ساعت در فر قرار دهید
نوش جان ❤️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠
#آموزش_باقالا_قاتق
250 گرم باقالی
30 گرم شیوید تازه
سیر 2 حبه
زردچوبه و نمک به مقدار لازم
آب دو پیمانه
تخم مرغ یک عدد
ابتدا باقالیهارو شسته و پوست میکنم و بعد داخل قابلمه با روغن کم تفت میدهیم و بعد به آن شیوید تازه و خرد شده را با زردچوبه اضافه میکنیم و تف میدهیم بعد از 2 دقیقه تف دادن سیرهارو ریز کرده و اضافه میکنیم و هم زده و آب را اضافه میکنیم و در قابلمه را گزاشته و بعد از 20 دقیقه یک عدد تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم و هم نمیزنیم و در قابلمه رو میزاریم و ده دقیقه بعد باقالا قاتق ما جا افتاده وآماده است.
با پلو زعفرونی یا شیوید پلو سرو کنین.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
📌کانالی از جنس ایتا ✅📌
💫خبرهای داغ و مهم اقتصادی💰
💫خبرهای لحظه ای ارز سکه طلا💵💸
💫خبر های های آنلاین بورسی وفرابورسی💹
💫اخبار روز سیاست های داخلی و خارجی🇮🇷🇲🇾🇯🇵
باما همراه باشید با کانال #ایتانیوز کانالی به وسعت🌍
https://eitaa.com/joinchat/496304399C2ea7ee0daa
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
قیمت آنلاین سکه🥇🥇🥇
قیمت انلاین ارز🇺🇸🇺🇸
قیمت انلاین خودرو🚗🚙
قیمت انلاین طلا🏆🏆🏆
با ما به روز باشید✋✋
همین الان عضو شو👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/506200335C54fcad1f72
فقط نرخ های رسمی و معتبر👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام دوستان عزيز و مهربان
🌿یکشنبه تون پر از گـل
🌷امروز از خدا میخواهم
🌿هر آنچه بـهترین
🌷هست برایتان رقم بزند
🌿روزی فـراوان
🌷دلی خـوش
🌿و شادیهای بی پایان
🌷الهی به اميد خودت
#سیـزده_بـدر_مـبارک
﹝@Jomlax ﹞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اخلاقی که ریشه در ترس داشته باشد؛ اخلاق نیست...
وقتی یک باور، پاداش و جزا را وارد اخلاق می کند
ترس را هم وارد میکند و چنین اخلاقی ریا کاری بوجود میآورد.
انسانی که صادقانه به رابطه خودش و جهان پیرامونش توجه می کند، باعث شکوفایی خرد و آگاهی اش می شود، چنین اخلاقی شرطی نیست
چون حاصل درک اوست؛ نه ترس او.
زندگی که از قبل تعریف شود، انسان را در یک چارچوب، کنترل و مهار کرده و مانع بروز خلاقیت و اخلاق می شود.
•🍃🌹🕊🌹🍃•
─┅─═ঊঈ🐅ঊঈ═─┅─
درود بر شما
صبح زیبـایتان نیکو
حال دلتان آسمانی
وجودتان تندرست
زندگیتانغرق در خوشبختی
و روز و روزگارتان خوش
🙏آمین🙏
┏━━━🍃🍓━━━┓
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
┗━━━🍂🍓━━━┛
#مدت_زمان_سرخ_كردن_سبزی
قورمهسبزی روی شعله متوسط حدود ٢٠ دقیقه است تا زمانی كه رنگ آن عوض شده و عطر شنبلیله آزاد شود.
در طول مدت سرخ كردن، سبزی را 2 یا 3 بار بیشتر هم نزنید، زیرا زیر و رو كردن بیش از اندازه حرارت روغن را پایین میآورد و روغن بیشتری جذب سبزی میشود
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#کیک_کشمش_وگردو
یک و یک سوم لیوان آرد
دوم سوم لیوان شکر
نصف لیوان روغن
دوعدد تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک و نیم قاشق چ بکینگ پودر
نصف لیوان شیر
کمی زعفران دم کرده
کشمش و گردو
تخم مرغ و همراه وانیل و شکر ۵.۶ دقیقه زدم بعدش شیر و زعفرون و اضافه کردم بعد سی ثانیه روغن و اضاف کردم و بعدش ارد و بکینگ پودر و که ۳بار الک کرده بودم ریختم
وقتی ریختم توقابلمه گردو و کشمش و اضافه کردم دوسه باری زدم زمین تا هوای داخلش خارج بشه دمکنی گذاشتم و رو اجاق گذاشتم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰