eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.4هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم هلو یخ زده چهارپیمانه عسل سه قاشق غذاخوری ماست کامل یک دوم پیمانه آب لیموترش یک قاشق غذاخوری طرزتهیه همه مواد را داخل مخلوط کن ریخته و هم بزنید تا کرم شکل شود بلافاصله سرو کنید و یا داخل ظرف درب دار ریخته و در فریزر تا یکماه نگهداری کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیله حلزونی، برای ناهار امروزت😍😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌱سلام مهربانان 🌸صبحتــون زیـبـا 🌱ان شاءالله امروز 🌸هـمون روزی بشـه 🌱که آرزوشـو داریـد 🌸پـراز خبرهای خوب 🌱سرشـار از دلخوشی 🌸لبریـز از خـیر وبـرکت 🌱همراه با موفقیتهای پی در پی 🌸یکشنبه شـاد و سرشـار از زیبـایی ﹝@Jomlax
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم 2 برش نان تست 4 برش ژامبون خام 4 برش پنیر ؛ 3 عدد تخم مرغ؛ 30 گرم کره. طرزتهیه تخم مرغ ها را با نمک و فلفل بزنید. کره را در ماهیتابه ذوب کرده و تخمها را داخل آن بریزید. 2 برش نان قرار دهید و به مدت 2 دقیقه آن را بپزید. املت را با دقت برگردانید و برش های پنیر و ژامبون را قرار دهید. همانطور که در فیلم نشان داده شده ، املت را ببندید و آن را سرو کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ ‌ مواد لازم ‌ ۸ پیمانه هندوانه بدون هسته مکعبی ‌ ۱/۲ پیمانه آبلیمو یا آب لیمو ترش تازه ‌ ۱/۴ پیمانه عسل ‌ ۴ پیمانه یخ ‌ ‌ برای تزئین ‌ برگ نعنا تازه ‌ برش های هندوانه ‌ برش های لیمو ‌ ‌ طرز تهیه ‌ مکعب های هندوانه را بگذارید ۳ ساعت یخ بزند سپس مکعب های هندوانه یخ زده ، آب لیمو ترش ، عسل و یخ را در مخلوط کن بریزید مخلوط کنید تا یک دست شوند اگر کمی ترش دوست دارید میتونید آب لیمو بیشتر اضافه کنید لیموناد هندوانه آماده است میتونید همون موقع سرو کنید یا اگر خواستید داخل یخچال بذارید تا خنک تر بشه آن را با برش های هندوانه و لیمو و نعنا تزئین کنید نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍷🍉🍷🍉🍷🍉🍷
مواد لازم ماست شیرین : یک قاشق غذاخوری ( ماستی که نه سفت باشد نه شل ) آرد : یک قاشق عذاخوری تخم مرغ : یک عدد بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری وانیل : نوک قاشق چایخوری شکر: یک لیوان آب : نصف لیوان زعفران: مقداری روغن مایع فراوان طرز تهیه شکر و آب رو بزارید بجوشه و قوام بیاد بعد زعفرون رو بهش اضافه کنید وازرو گازبردارید و بزارید تو یخچال کاملا خنک بشه. آرد ماست تخم مرغ وانیل و بکینگ پودر رو خوب باهم مخلوط کنید ، روغن رو داغ کنید و ازمایع با قاشق بریزید توروغن، پخت این خاگینه قلق خاص خودش رو داره ، اولا باید قاشق رو عمودی بگیرید تا تا سطح کمتر بشه درثانی روغن نه زیاد اغ باشه و نه زیاد سرد! با رعایت این شرلیط باز هم ممکنه خاگینه ها نمای خوبی پیدا نکنند ، چند بار که پختید قلقش دستتون میاد. وقتی خاگینه ها سرخ شدند اونها رو بندازید تو شربت خنک و بعد از 10 دقیقه ازتو شربت خارج کنید، توجه کنید که سطح خاگینه ها نباید به هیچ عنوان سوراخ بشه چون پفش میخوابه. بعد با انواع مغزها تزئین کرده و سرو کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مخصوص این فصل خیلی عالی و پر طرفداره طالبی کوچک(حدودا 500گرم) شیر 3/4 لیوان شکر(بستگی به شیرینی طالبی) 2 ق غ ریختم پودر ژلاتین 1/5 ق غ خامه صبحانه 100 گرم پود ژله طالبی یک بسته نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍈🍨🍈🍨🍈🍨
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا ۷۰۰ گرم گوشت_چرخکرده گوساله و سیصد گرم گوشت سینه_مرغ دو عدد پیاز متوسط رنده شده دو قاشق آردگندم فلفل_سیاه و نمک و پاپریکا و یک لیوان جعفری و گشنیز را خوب مخلوط می کنیم و برای ده دقیقه ورز می دهیم توی ظرف با سرپوشیده یکساعت داخل یخچال قرار می دهیم . دوباره خوب ورز داده با سیخ چوبی کباب های خود را درست کرده ظرف فر را کمی چرب کرده سیخ های کباب به همراه یک استکان آب قرار داده با دمای ۲۰۰ درجه سی تا چهل دقیقه می پزیم و همراه پیاز و گوجه سماق زده نوش جان می کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛