#_روش_پختن_نخود_فرنگی
نخود فرنگی را باغلاف بپزیدبعد ازپختن نخود فرنگی ازغلاف جدا میشودو روی آب می آید درضمن نخودفرنگی طعم بهتری می گیرد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#نان_زرافه
موادلازم
ا لیوان شیر ولرم
ا استکان شکر
اق غ مایه خمیر
کمی وانیل
اق سر خالی کوچیک چای نمک
3ق غ کره
ارد هم به میزانی که خمیر بدست نچسبد
به علت رفع چسبندگی خمیر بیش از حد ارد اضافه نکنید تا جایی که خمیر یکجا جمع بشه و از ظرف جدا بشه کافیه
همه مواد رو مخلوط کرده خوب خمیر نرمی بدست اید بعد ا سوم از خمیر رو بر میداریم و به بقیه خمیر سه ق پودر کاکاعو با خیلی کم شیر در حد سه چهار ق غ اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا کاکائوبه خورد خمیر بره و یه خمیر کاکاویی یکدست بدست بیاد
حالا خمیر سفید که داریم رو به پنج تا توپ هم انداز ه تقسیم میکنیم و خمیر کاکاویی رو هم به پنج توپ هم انداره تقسیم میکنیم و ا ساعت استراحت میدهیم
و بعد طی اون زمان ا توپ سفید رو با وردنه باز میکنیم به صورت مستطیل با ارتفاع 55سانتی بعد ا توپ کاکاویی رو بر میداریم و با دست به صورت رل میکنیم یعنی به شکل مار و یک طرف خمیر سفید میزاریم و خمیر سفید رو دورش رل میکنیم در قالب صبحانه که کاغذ روغنی انداختیم یکی یکی روی هم میزاریم و روش کمی زرده و زعفران میزنیم و در فر گرم شده میدهیم 180درجه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#دسر_پرتقالي
مواد لازم
خامه ٢ بسته ٢٠٠ گرمي
شير ٤ ليوان
اسانس پرتقال ٤ قطره
شكر ١٢ قاشق غذاخوري سرپر
وانيل نوك قاشق چايخوري
تخم شربتي دو قاشق غذاخوري
رنگ خوراكي به مقدار لازم
ژلاتين ٣ قاشق غذاخوري ( اين مقدار ٢٠ تا ازين ليوان هارو داد )
ميتونيد داخل دسر از پوره پرتقال هم استفاده كنيد
طرز تهيه
ابتدا خامه رو حرارت دادم تا اب شد بعد شير ولرم رو بهش اضافه كردم هم زدم تا يك دست شد بهش وانيل و شكر و اسانس زدم هم ميزنيم تا شكر كاملا حل بشه ( از اسانس امريكالر استفاده كردم فوق العادست ) هر اسانسي با هر ماركي ميشه ولي اين مارك طعمش عاليه بعد رنگ خوراكي به اندازه اي ك ميخواستم زدم بعد ژلاتين رو با نصف ليوان اب بن ماري كردم روي بخار اب شفاف شد داخل دسر ريختم و هم زدم و نصف بيشتر از مواد رو برداشتم با تخم شربتي ك با ابجوش خيس كرده بودم مخلوط كردم داخل ظرفا ريختم گذاشتم يخچال بست و مابقيشو رنگ بيشتري اضافه كردم روي دسر لايه قبل ريختم روش رو هم با ماسوره 2d با خامه فرم گرفته تزيين كردم اين دسر فوق العادست حتما امتحان كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
#سالاد_ميگو_و_سبزيجات
كلم بنفش، كلم سفيد، گوجه فرنگى و كاهو را باريك برش مى زنيم، زيتون سياه يا ذرت آبپز شده اضافه مى كنيم. سرهاى سبز بروكلى را برش زده و كمتر از سه دقيقه آبپز كرده و به مواد اضافه مى كنيم. ميگوها را از قبل با مواد دلخواه مثل زعفران، كمى نمك و فلفل سياه، سير رنده شده و .. مرينيت كرده و در روغن زيتون چند دقيقه تفت داده و همراه با چند حلقه پياز روى سالاد قرار مى دهيم. همراه با سس ماست سرو مى كنيم. اميدوارم شما هم اين سالاد را تهيه كنيد و مثل من لذت ببريد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🍤🥗🍤🥗🍤🥗
#_بیسکویت_شور
ابتدا ۲ لیوان آرد با نصف ق غ بکینگ پودر مخلوط کرده و الک میکنیم نصف لیوان آرد و کنار میزاریم تا کم کم اضافه کنیم . بعد ۱۰۰ گرم کره پاستوریزه نرم شده +یک چهارم لیوان روغن مایع +یک عدد سفیده تخم مرغ و زرده آن برای رومال + یک ق غ شکر +یک ق غ پودر نشاسته ذرت + یک ق غ سرکه +یک ق مرباخوری سر صاف نمک رو باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه . بعد کم کم آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید تاخمیر نرم و لطیفی به دست بیاد بعد یک ربع خمیر رو استراحت بدید . خمیر رو بین دوتا کیسه فریزر نازک باز کرده و قالب میزنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم .و روش زرده تخم مرغ کشیده و کنجد و سیاه دانه میریزیم و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه یک ربع تا بیست دقیقه میزاریم تا بپزه و آخر گریل فر را روشن کنید تا طلایی بشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش کاچی زعفرانی مجلسی😍
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش رولت بیسکوییتی😜
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
14.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_نان_رول_تست_فرانسه صبحانه
لبه های نان تست را جدا کرده با وردنه پهن کنید با نوتلا و توت فرنگی پر کرده رول کنید و داخل شیر و تخم مرغ زده در کره سرخ کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
#موجور_مخلوط_کدو
موادلازم
1 کاسه کوچک برنج آب پز شده (به شکل آب پز شده 1 کاسه باشد)
1 عدد کدو متوسط
1 عدد سیب زمینی متوسط
1 عدد هویج کوچک
1 عدد پیاز متوسط
1 مشت جعفری و شوید
1 قاشق مربا خوری نعناع
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق آرد سوخاری
3 قاشق آرد
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا 5_4 قاشق برنج را آب پز کنید. بعد از آب پز شدن حدود 1 کاسه کوچک میشود. و یا از برنج مانده میتوانید استفاده کنید. کدو ، سیب زمینی و هویج را رنده کنید و آب هر سه را کاملا بگیرید. شوید و جعفری را ریز خرد کنید. پیاز را خیلی ریز خرد کنید. تمام مواد را داخل ظرفی بریزید آرد ، آرد سوخاری ، نمک ، تخم مرغ و نعناع را اضافه کنید و با دست هم بزنید. داخل قابلمه مناسب و یا ماهیتابه روغن بریزید و کمی گرم کنید و 1 قاشق از مواد داخل روغن بریزید و پشت و رو سرخ کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش رولت بیسکوییتی😜
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#لوکوم_انگور
آب انگور، شکر و پودر نشاسته را باهم خوب مخلوط کنید. روی حرارت ملایم بزارید و مدام هم بزنید تا بجوشه و به غلظت برسه. وانیل و کره رو اضافه کنید ومخلوط کنید. حال از روی حرارت بردارید و در دمای محیط ۲۰ دقیقه زمان بدید تا کمی خنک بشه و در این فاصله باید زود زود هم بزنید تا رویه نگیره. لیوانهای باریک و بلندی انتخاب کنید. داخل لیوانها را با آب خیس کنید و مایه را داخلش بریزید و بزارید تو یخچال تا ببنده. داخل ظرفی پودر نارگیل بریزید و داخل پودر نارگیل بغلتونید و برش بزنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮