#ترفند_آشپزی
بوی سوختگی برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید
چند حبه قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد.
پنبــــه ای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد.
موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارید، موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید.
یک پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_گِبولِه
موادلازم
آرد 4 ق س کره 2 ق س شکر 75 گرم شیر 4 پ
موادلازم برای رویه
شیره میوه و گردو
طرزتهیه
در قابلمه کره و آرد رو بریزید و روی حرارت ملایم بذارید با قاشق مخلوط کنید تا سرخ شود، روش شکر رو بریزید و مخلوط کنید و بعد شیر سرد رو کم کم بریزید مخلوط کنید و بعد اینکه شیر رو اضافه کردین ممکنه گلوله گلوله شود داخلش، به خاطر همین از روی حرارت بردارید و با بلندر دستگاه له کن له کنید و در کاپ های مورد نظر با ملاقه بریزید و روی هر کدوم در همان حالت داغی یک قاشق مرباخوری شیره میوه بریزید و روش گردو بذارید و میتونید در همان حالت داغی و یا سرد سرو کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
⭕️مسجد آدَمکُش در شهرِ ری ⚠️🚷
مسجدی در نزدیکى ابن #بابویه معروف بود به مسجد آدم کش، مسجدی که هر کس چه غریب و چه آشنا، اگر شب در مسجد می ماند ،فردا #جنازه او را از آن مسجد می اوردند. مردم هر چه سعی کردند علت را پیدا کنند موفق نمی شدند و هربار کسی که داوطلب در مسجد میماند صبح از دنیا رفته بود تا اینکه یک شب دو نفر غریبه گذرشان به آن مسجد افتاد وبی خبر ازهمه جا وارد مسجد شدند....😰⚠️❗️
ادامه در کانال زیر سنجاق شده:🖇👇
https://eitaa.com/joinchat/1178730604C1f8694400f
⛔️هر کی رفت دیگه برنگشت😱☝️🏽🚷
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_معجون_توت فرنگی، شکلات ،شکلات تلخ مغز
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اکنون آسمان رو به روشنی می رود؛ یک روز و یک طلوع جدید آغاز می گردد و ما باید چنان به ملاقات این روز نو و پرطراوت برویم که گویی آن یک روز بی سابقه است.
ولی اگر برخوردمان با آن از طریق خاطرات کهنه دیروز باشد، طراوت و تازگی آن را هرگز احساس نخواهیم کرد، زیرا آغاز شناخت، باید کیفیتی را دارا باشد که انگار هیچ چیز درباره اش نمی دانیم و تازه می خواهیم شروع کنیم و جز این، هر نوع شناختی در حقیقت، مقدار کم از فرضیات و نظریات انتزاعی خواهد. اگر قدم به قدم و مستقیما" به سیر درون خود برویم، به کشف خیلی چیزها دست خواهیم یافت.
•🌱🌹🍀🌹🌱•
─┅─═ঊঈ💐ঊঈ═─┅┅┅┅─
درود بی پایان بر شما
صبح دل انگیز آدینه تان زیبا🌸
به یک جمعه دیگر خوش آمدید
امیدوارم روزتـان بانشاط🌸
لبتان پر از تبسم
قـلب تـان مملو از نـور 🌸
روزگارتـان شـیرین
و لحظه به لحظه زندگیتان 🌸
آکنده باشد از نعمت های الهی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
❄️☕️❄️☕️❄️☕️❄️☕️
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_کیک_براونی
تخممرغ۲ عدد۱لیوان شکر ۱پ شیر۱پ روغن مایع
۲ق غ پودر کاکائو ۱لیوان آرد ۱ق چ پکینگ پودر ۱پ پودر نارگیل ۱پ چیپس شکلاتی
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
9.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_دسری_شکلاتی
شیر ۲لیوان
خامه صبحانه یک عدد
پودر ژلاتین ۲ ق غ
شکلات تلخ به مقدار دلخواه
خامه فرم گرفته شده برای تزیین
اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم طبق فیلم
( به این دسر شکر هم میتونین بزنین اگه دوس دارین)
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍫🍥🍫🍥🍫🍥
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیب_و_بادام برای صبحانه و حتی برای میان وعده مناسب است!
موادلازم
3 عدد تخم مرغ
200 گرم شکر قهوه ای
180 میلی لیتر روغن
300 گرم آرد 00
15 گرم بیکینگ پودر برای کیک
250 میلی لیتر شیر
15 گرم شکر وانیل
200 گرم سیب
آب نصف لیمو
5 میلی لیتر سرکه
برای تزئین:
خلال بادام
مربای زردآلو
طرزتهیه
تخم مرغ ها را با شکر قهوه ای ، شکر وانیل و سرکه بزنید. روغن دانه ، آرد الک شده ، بیکینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. شیر را ریخته و مخلوط کنید تا مخلوط خوب و خامه ای شود.
سیب ها را به برش های خیلی نازک برش داده و آنها را با آب لیمو مزه دار کنید.
قالب شکل فنر را چرب کرده و مخلوط را درون آن بریزید. برش های سیب را پهن کرده و خلال بادام را در مرکز آن بپاشید.
آن را در دمای 180 درجه به مدت 30-40 دقیقه بپزید.
کیک را با مربای زردآلو خیس کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🥔🧇🥔🧇🥔🧇
#گیپور_خوراکی_خوشگل
مواد لازم
آب یک دوم پیمانه
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
گلوکز یا شربت ذرت یک چهارم قاشق غذاخوری
گلیسیرین خوراکی 7 گرم
پودر قند 1 قاشق غذاخوری
پودر ثعلب یک قاشق غذاخوری
برای اینکه گیپور براحتی از مت جدا بشه میتونید نشاسته به مت بزنید من این کارو نکردم چون بعد از جدا شدن کمی از نشاسته به گیپور میچسبه وحالت سفیدی به گیپور میده امیدوارم درست کنید وما رو هم به دوستانتون معرفی کنید چرا که آموزشهای بیشتری درراه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇