eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.9هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
چند عدد سیب زمینی خام رو رنده زدم(رنده ی ریز) داخلِ آبکش ریختم کمی فشار داده و آبِ سیبزمینی ها رو دور ریختم،سیب زمینی رنده شده +یک عدد هویج که ریز رنده زدم +پیازکوچک رنده شده+نمک+ زردچوبه+ دارچین+پودر زنجفیل + پودر زیره سبز +چند قاشق پودرِ نان (جایگزینِ آرد) +تخم مرغ رو تاجایی اضافه ومخلوط کردم که مایه منسجم شود و در روغنِ داغ سرخ کردم،بافلفل،گوجه وزیتون سرو کردم. میتوانید با ترشی،خیارشور یا ماست،،یا پیاز،سرو کنید. میتوانید بجای پودرنان از چند قاشق آردِ معمولی استفاده کنید. اضافه کردن هویجِ کوچک دلخواهه وقابل حذف. برای کوکو باسیب زمینیِ خام روغنِ کمتری مصرف میشه ولی برای کوکوبا سیب زمینیِ پخته روغن بیشتری مصرف میشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
ماهی سفید روقبل سرخ کردن شکمشو بازمی کنم وبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وازمواد تفت داده شده تو شکمش می ریزم وبانخ وسوزن شکمشو می دوزم مواد داخلیش جداگانه یه پیاز وفلفل قرمز چرخ شده وچندحبه سیر له شده روتفت دادم وسبزی شکم پر(مخلوطی ازسبزیجات معطر بهمراه سیر هست)مخلوط وخوب تفت دادم وکمی گردوی ریز خرد شده ودونه انار خشک وآلوجنگلی وچند تا دونه آلو بخاراکه ازقبل خیسونده بودمش روبهش اضافه ورب انارترش بهمراه دونه انارمخلوط توش ورب انارملس زدم بهش نمکشو هم میزون کردم وقتی خوب تفتیده شدبهش یه کوچولو نه زیاد آب اضافه کردم اندازه ته استکان درشو هم گذاشتم تا رب کمی باز شه وداخل شکم ماهی ودوختمش ورفت واسه سرخ شدن مابقی مواد اضافه اومده روهم بعد سرخ شدن کامل ماهی ریختم دورش نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه درست کردنش خیلی راحته فقط کافیه یدونه پیازو سرخ کنین و بعد زرچوبه بهش بزنین و دو قاشق پر رب اضافه کنین و خوب رب رو با پیاز‌سرخ کنین ... حالا یه سینه مرغ‌خورد شده رو که از‌قبل به نمک، فلفل، پودر پاپریکا و آویشن آغشته کردین بریزین توی همون ماهیتابه و یه کم با رب تفتش بدین و بعد در ماهیتابه رو بذارین تا مرغا خوب بپزن ... برای سسش کافیه دو الی سه حبه سیر رنده شده رو توی کره فقط یکم تفت بدین و بعد تقریبا یه لیوان شیر بهش اضافه کنین و بذارین شیر فقط داغ بشه نه اینکه بجوشه، چون فقط کافیه شیر مزه سیر رو بگیره، به آرد هم نیازی نیست چون وقتی سس روی پنه ریخته میشه به خوردش میره... حالا میمونه قاطی کردن مواد توی ظرفی که میخوایم تو فر بذاریم خوب ماکارونی به شکل پنه ای که از قبل آبکش کردیمو با مرغمون مخلوط میکنیم سس رو همه جای ظرف میریزم و بعدم سطح ظرفمونو کامل با پنیر پیتزا میپوشونیم و میفرستیمش توی فر حدود سه رب تا یه ساعت باید توی فر باشه با دمایی که خیلی زیاد نباشه تا سس خوب جذب ماکارونی بشه آخر سر هم کافیه یه کوچولو شعله بالایی فرو روشن کنین تا پنیر طلایی بشه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
دو لیوان کنجد رو بدون روغن توی تابه تفت دهید. 2 قاشق ارده 2 قاشق دوشاب (شیره خرما ) 3 قاشق عسل مواد رو با دست همه با هم قاطی کنید قالب مستطیل شکلی رو با ارده چرب کنید مواد رو توی قالب پهن کنید روی کنجد ها رو کمی عسل بریزید و پسته و بادام و گردو و کمی پودر نارگیل بریزید یکساعت بزارید فریزر و سپس برش بزنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بمب خاصیت برای رژیم دارها با این سوپ ساده ی خوشمزه، خیلی زود لاغر می شوید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🚷آزار یک زن توسط جن ها🚷 متاسفانه این داستان واقعیست😞 ٢١ تير ماه ١٣٨٣ زن و شوهر جوانى در شعبه ١٧ دادگاه خانواده كرج براى طلاق توافقى حاضر شدند شوهر ٣٣ ساله اين زن به قاضى گفت: من و همسرم مشكلى نداريم، اما مجبوريم از هم جدا شويم. مرد گفت: هر شب جن ها به سراغ زنم مى آيند و او را به شدت آزار و اذيت مى كنند، و غيرت و غرور من اجازه نمى دهد زنم را در اين شرايط ببينم ، زن جوان داستان عجيبى تعريف كرد، او به قاضى گفت: ١٣ ساله بودم كه در...⛔️⛔️🔞❗️ برای خواندن ادامه ماجرا کلیک کنید: 👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1178730604C1f8694400f
برای 4 نفر فلفل سیاه به میزان لازم گوشت ابگوشتی 450 گرم پیاز بزرگ 1 عدد سبزی (تره، جعفری، شنبلیلیه) 200 گرم لوبیا سفید خیس کرده 1فنجان سیب زمینی متوسط 3 عدد زردچوبه به میزان لازم لیمو عمانی (نصف كرده، هسته گرفته و شسته شده) 3 عدد نمك به میزان لازم ظرفی مناسب انتخاب كرده و مقداری از دنبه گوشت را جدا كرده و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. سپس پیاز را به 2 یا 4 قطعه تقسیم كرده و داخل دنبه انداخته و كمی تفت دهید. سپس ادویه و گوشت را به مواد اضافه كرده و مدتی آنها را تفت دهید و لوبیا سفید را به آنها اضافه كنيد. مقداری آب به مواد اضافه كنید و آنها را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و سپس حرارت را ملایم كرده و اجازه دهید غذا خوب بپزد و جا بیفتد. پس از گذشت 3 ساعت و پخته شدن مواد در ظرفی جدا گانه سبزی ها را ساطوری كنید و با مقداری روغن آنها را خوب سرخ كنید و به غذا اضافه كنید در این زمان لیمو عمانی های شسته و هسته گرفته را هم به غذا اضافه كنید و پس از نیم ساعت غذا را برای سرو آماده کرد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج ها را مورب برش بزنید بریزین روی سینی فر بعد روغن ، جعفری ، پاپریکا ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید مزه دار بشن 20-25 دقیقه با دمای 400 درجه بزارین تو فر نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕
دو تا پیاز رو خلالی درشت خورد کنید دو تا سه حبه سیر را له کنید یه لیمو ترش رو نصف کنید آب آنرا به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران مخلوط کنید بلدرچین هارو داخل مواد بزارید و درظرف را ببندید و چند ساعت بزارید یخچال مرینت بشه بعد هم با کمی کره و یا روغن مایع داخل تابه بزارید حرارت کم و در تابه رو ببندید تا کمی اب بندازن و یه طرف که سرخ شد طرف دیگه رو هم همینطور و بعد هم با یه شوید پلو زعفرانی نوش جان کنید پخت بلدرچین کمه مخصوصا اگر تایم مرینت زیاد باشه میتونید تو فویل با مواد مرینت بپیچین و بزارید فر تا پخته بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
نونی که بعد پخت می تونید توشو باز کنید انواع غذاهای ساندویچی ,مثل الویه,ساندویچ مرغ,برگرهای لقمه ایی فلافل و...... حتی حلوا توش,بزاریید حتی برای خمیر پیتزا هم عالیه این جور لقمه ها تو خونواده طرفدارهای زیادی داره ,انشالله به راحتی بتونید درست کنید ,دوستانی که گریل ندارن می تونن تو تابه درست کنن نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یکشنبه 17 اردیبهشت ماه را شروع می کنیم به لطف و مهر الهی🌷🍃 یارب تو در این روز زیبا نظری بر دل ما کن🌷🍃 حیف است نبریم لذّت ایام که امروز قشنگ است🌷🍃 یکشنبه تون عالی و در پناه خداے مهربان🌷🍃 ﹝@Jomlax
مواد لازم ۳، ۴ عدد یوفکا‌ : سه عدد هویج‌ رنده شده ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده‌ یک عدد پیاز درشت‌ نمک، فلفل سیاه ‌ روغن مایع‌ یک عدد تخم مرغ‌ نصف لیوان روغن مایع ‌ نصف لیوان شیر‌‌ طرز تهیه :‌ پیاز خرد شده و گوشت چرخ کرده را در تابه تفت دهید. هویج رنده شده، فلفل سیاه و نمک را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.‌ سپس تابه را کنار بگذارید تا مواد سرد شوند.‌ خمیر یوفکا را باز کنید روی آن سس بمالید و یک طرف آن را کمی تا کنید. مانند ویدیو مقداری از مواد را روی آن بریزید و تا وسط یوفکا رول کنید و ببرید. نصف دیگر یوفکا را هم به همین شکل آماده کنید. بعد از اینکه همه یوفکاها را رول کردید ظرف مورد نظر را روغن بمالید و رول‌ها را مانند ویدیو در آن جا دهید.‌ باقیمانده سس را روی آن ها بمالید. می توانید داخل فر و یا روی اجاق گاز آن را بپزید.‌‌ در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که روی آن سرخ شود بپزید.‌‌ برای پختن با اجاق گاز، روی شعله کم، آن را پشت و رو کنید و بپزید نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای کاستارد پرتقالی: 6 لیوان چای خوری آب پرتقال 1 لیوان چای خوری شکر نشاسته ذرت 1 لیوان چای خوری نصف ق چ خ وانیل برای کاستارد سفید: 6 لیوان چای خوری شیر 1 لیوان چای خوری شکر نشاسته ذرت 1 لیوان چای خوری نصف ق چ خ وانیل پسته برای تزئین ، طرز تهیه: مواد بازم برا کاستارد ها را در دو ظرف جداگانه مخلوط بزارید روی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ بشن اجاق را خاموش و به هر کدام نصف قاشق چایخوری وانیل اصافه کنید.ابتدا قالب مناسب را خیس کنید. سپس کاستارد همانند فیلم در ظرف ریخته می شود. وقتی به دمای اتاق رسید ، حداقل 2 ساعت در یخچال استراحت می کند. به آرامی پودینگ را در دو طرف تکان دهید. وارونه در ظرف مناسب سرو به دلخواه تزئین می شود نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم تخم مرغ 4 عدد آرد 2 پیمانه شکر 1 پیمانه شیر 1/2 پیمانه روغن 1/2 پیمانه ماست 3/4 پیمانه بکینگ پودر 2 ق چ وانیل 1/4 ق چ نمک 1 پنس مواد میانی : پودر نارگیل 3 ق س شکر قهوه ای (سفید) 2 ق س پودر کاکائو 1 ق س پودر دارچین 1/2 ق چ طرز تهیه : قالب دلخواه را با کره چرب و آردپاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید. فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود. تخم مرغ و شکر و وانیل را 5 دقیقه بزنید تا حجیم و کشدار شود. ماست و روغن و شیر را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید. آرد و بکینگ پودر و نمک سه بار الک شده را به مواد اضافه و با لیسک مخلوط کنید. تمام مواد میانی را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. نیمی از مایه کیک را در قالب ریخته و مواد میانی را با قاشق روی آن بریزید و سعی کنید کمی از لبه های کیک فاصله داشته باشد تا اطراف کیک تیره نشود. بقیه مایه کیک را به آرامی در قالب ریخته و آنرا برای 55 تا 65 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده و به دلخواه تزیین و سرو کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 بادمجان 2 عدد تخم مرغ نمک فلفل پودرهای سوخاری روغن نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: شکر:۵۰۰ گرم ارد:به مقدارلازم شیر:یک کیلوگرم تخم مرغ:۳ عدد سیاه دانه:۱ ق غ کنجد:۱ ق غ مایه خمیر:۱ ق غ نمک: ۱ ق م زردچوبه: ۱ ق م روغن مایع:۱/۲ لیوان طرزتهیه: شکر شیر روغن مایع و تخم مرغ رو روی حرارت مخلوط میکنیم و اونقدرهم میزنیم تا شکر مخلوط و کاملا حل بشه و ولرم بشه. ارد رو کم کم به مخلوط اضافه میکنیم سیاه دانه کنجد نمک مایه خمیر و زردچوبه روهم اضافه میکنیم و ورز میدیم ریختن ارد و ورز دادن رو ادامه میدیم به طوری که خمیر نرم و یکدستی داشته باشیم که به دست نچسبه. روی خمیر رو پوشونده و برای و برای ۲تا۳ ساعت جای گرم قرار میدیم .پس از ور اومدن خمیر پف خمیر رو با ورز دادن میگیریم . چونه های یک اندازه از خمیر جدا میکنیم و با وردنه چونه هارو پهن میکنیم .با قاشق یا چنگال روی فتیرهارو تزئین و سوراخ میکنیم . روی فطیر رو با مخلوط زردچوبه و تخم مرغ رومال میکنیم کف سینی رو با کمی روغن چرب میکنیم و فتیرهارو روی سینی میزاریم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد میپزیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
مواد لازم کلم برگ سفید نصف یک عدد. انار ملس دو عدد. سینه ی مرغ نصف یک عدد. مغز گردوی نگینی ریز شده نصف پیمانه. سس مایونز 2 قاشق غذاخوری. ماست 1 قاشق غذاخوری. آبلیمو، نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه ابتدا سینه ی مرغ را پخته و ریش ریش میکنیم، دو تا انار بزرگ ملس را دون کرده به همراه کلم برگ ریز شده در ظرف میریزیم، مغز گردوی نگینی شده را نیز اضافه می کنیم، سپس‌ سس مایونز، ماست، آبلیمو و نمک و فلفل را به مواد اضافه می کنیم و همه ی مواد را خوب هم میزنیم تا آغشته به سس شوند، سپس‌ چند ساعت در یخچال قرار داده تا سالاد ما جا بیفتد و آماده ی میل کردن شود. به همین راحتی به همین خوشمزگی نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
موادلازم گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم آرد نخودچی نیم پیمانه نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری پیازمتوسط رنده شده ۱ عدد پیاز خرد شده ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری زردچوبه یک قاشق مرباخوری نمک‌و فلفل به میزان لازم طرزتهیه درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک وفلفل ویک قاشق غذاخوری نعنارا اضافه کنیدوخوب ورز بدیدتا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هم‌میتونیدبه موادتون اضافه کنیدنیم‌ساعت اگرزمان‌بدیدو موادتون‌روبزاریدتو یخچال خیلی بهتره.بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته وگردکنیدو درظرفی بزارید.حالا یک‌عددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبک‌بشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون‌ خوب بپزه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت گوسفندی، گوساله یا مرغ: ۵۰۰ گرم • برنج: ۳ پیمانه • هویج: ۶ عدد • پیاز داغ: نصف‌پیمانه • خلال پسته و بادام: ۱/۲ پیمانه • کشمش پلویی: ۱/۲ پیمانه • خلال پوست پرتقال: ۱/۴ پیمانه • شکر: ۲ قاشق غذاخوری • کره: ۳۰ گرم • زعفران دم کرده: به مقدار لازم • دارچین: ۱/۳ قاشق چای‌خوری • زیره: ۱/۴ قاشق چای‌خوری • هل: ۴ الی ۵ عدد • پودر میخک و جوز هندی: ۱/۸ قاشق چای‌خوری (در صورت تمایل) • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
پودر بیسکوییت 1 پیمانه ماست 1 پیمانه کره 60 گرم شکر 1 پیمانه ژله کیوی 1 بسته تخم مرغ 2 عدد خامه 160 گرم پنیر خامه ای 210 گرم پودر بیسکوییت و کره را مخلوط کنید و به شکل خمیر در بیارید. مخلوط بیسکوییت را در سطح قالب بریزید و فشار دهیدفر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و قالب را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهیدماست، پنیر خامه ای و شکر را مخلوط کنید و خامه را اضافه کنید، سپس تخم مرغ ها را جدا جدا اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط را روی قالب بریزید و به مدت 30-40 دقیقه در فر قرار دهیدزمان دهید تا کیک در فر سرد شود سپس به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهیدپودر ژله را با ½ لیوان آبجوش حل کنید و سپس ½ لیوان آب سرد بریزید. مخلوط را روی کیک بریزید. در یخچال قرار دهید. میتونید با خامه کیک را تزئین کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥝🥮🥝🥮🥝🥮
موادلازم سیب زمینی ۳ عدد بزرگ سینه مرغ نصفی جعفری خرد شده یک پیمانه تخم مرغ ۲ عدد کوچک پودرآویشن یک ق غ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طرزتهیه: سیب زمینی ها را پوست کردم با مرغ و کمی نمک و فلفل با یک پیمانه آب بخار پز کردم و بعد رنده کردم با پیاز و جعفری و آویشن و تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه مخلوط کردم و با روغن فراوان سرخ کردم نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم تخم مرغ ۱ عدد شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق چ روغن ۸۰ میلی لیتر شیر گرم ۱۵۰ میلی لیتر آب گرم ۱۵۰ میلی لیتر مایه خمیر خشک ۱ ق چ آرد ساده (گندم) ۵۵۰ گرم ‌ برای یک ساعت روی خمیر رو بپوشونید و بذارین استراحت کنه. بعد به تکه های کوچک تقسیمش کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه روی خمیر رو بپوشونید. ‌ برای داخل پیراشکی سیب زمینی ۸۰۰ گرم روغن ۴ ق غ پیاز ۱ عدد نمک نصف ق چ گوجه فرنگی له شده ۱ عدد جعفری به دلخواه میتونید بجای سیب زمینی از سوسیس هم استفاده کنید. ‌ برای روی خمیر: تخم مرغِ کاملِ همزده ۱ عدد کنجد دمای فر: ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۶۰ درجه فارنهایت به مدت: ۲۵-۳۰ دقیقه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙