#گشنیز_پلو
یدونه سینه مرغ چرخ کرده رو با یدونه پیاز چرخ کرده و نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر،زردچوبه و آرد سوخاری خوب ورز میدیم میذاریم نیم ساعت خوب مزه دار بشه. سپس به کوفته قلقلی های متوسط مایل به کوچیک شکل میدیم و توی مقدار کمی روغن سرخ میکنیم وقتی در حال سرخ شدن هستن روشون مقداری زعفران دم شده میریزیم. حالا توی یک قابلمه ۳ پیمانه برنج بعلاوه ۵ پیمانه آب ۵۰۰ گرم گشنیز خورد شده و شسته شده و نمک و روغن میریزیم و میذاریم به صورت کته بپزه وقتی آب کته کم موند که خشک بشه قلقلی هارو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و درشو میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس زیر گاز رو کم کرده و دم کنی میذاریم تا دم بکشه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از گسترده زمرد
🔴بانک ملی باشرایط ویژه ۳۰۰میلیون وام پرداخت میکند
وام ۳۰۰ میلیونی بانک مرکزی برای مردم
🔴سود چهار درصد
🔴باز پرداخت سه ساله
✅جزئیات کامل و دقیق وام 👇👇
eitaa.com/joinchat/1075904672C874f18b69a
eitaa.com/joinchat/1075904672C874f18b69a
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
قیمت جدید خودرو های داخلی اعلام گردیدبرای اطلاع دقیق از قیمت ها کلیک کنید 👇👇👇
1.شرکت ایران خودرو
2.شرکت سایپا
eitaa.com/joinchat/1075904672C874f18b69a
#سالاد_شيكرون
مخلوط:
سيب زميني آبپزخردشده
خيارشور
كالباس ياسينه مرغ پخته تكه شده
مايونز١ل
خامه١ل
پنير
قارچ خردشده
آبليمو 2ق غ
ذرت ١ل
نخودفرنگي ١/٢ل
هويچ -نمك وفلفل
گردوازقبل خيس شده٢٠٠گرم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#مرغ_سوخاری_رژیمی
طرز تهیه
واسه این مدل مرغ سوخاری نیازی به پخت جداگانه مرغ نیست از هر قسمتی از مرغ میتونید استفاده کنید من کتف و بال گزاشتم دفعه دیگه رون میزارم ولی رونو حتما پوستشو بکنید.
قطعات مرغو نمک و فلفل سیاه بزنید و یه پیازم خلال کنید روشون نیم ساعت بمونه .
بعد تکه های مرغو به ترتیب تو آرد معمولی بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری بزنید.
تخم مرغو با کمی شیر و زعفرون و فلفل سیاه و نمک بزنید.
آرد سوخاری رو هم من ترکیب پودر سوخاری آماده و پودر پانکو استفاده کردم.یعنی نصف ارد سوخاری ادویه دار گزاشتم و نصف پانکو.
کف یه ظرف یا سینی نچسب رو چرب کنید (اگه ظرفتون نچسب نیست کف ظرفو کاغذ روغنی بزارید و کاغذ رو چرب کنید)تکه های مرغ رو بچینید توی ظرف و روشون روغن اسپری کنید و بفرستید تو فر با دمای 180.
بعد از پونزده تا بیست دقیقه پشت و روشون کنید. بسته به سایز تیکه ها زمان میبره تا بپزن. رون یک ساعت زمان میخاد تقریبا بال کمی بیشتر از نیم ساعت
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
🔴 راز موفقیت شب امتحانی که معلمان ریاضی نمی خواهند دانش آموزان بدانند 😳
🔰 شب امتحانی وقت کم آوردی؟😰
هیچی بلد نیستی و استرس گرفتی که ریاضیت رو زیر ۱۰ بگیری 😱😰
یه جایی رو پیدا کردم ، یه رازهایی از ریاضی بهت می گه که کمتر از چهار ساعت می تونی ریاضی تو ۲۰ بگیری 😳 👇
https://eitaa.com/joinchat/883032300Cdeb5a4207e
آموزش Vip رو الان سنجاق کردن سریع برو ببین تا پاک نشده 🤯👆
#دسر_توت_فرنگی
توت فرنگی نیم کیلو
شکر۲/۳ لیوان
شیر ۳ لیوان
خامه صبحانه صورتی ۱ بسته
پودر ژلاتین۳ ق غ
آب نصف لیوان
پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کنید وروی حرارت سماور یا کتری بزارید بن ماری کنید تا شفاف شود .
توت فرنگی ها رو شسته تمیز کنید با شیر،شکر،خامه داخل مخلوط کن می ریزیم وکمی میکس میکنیم ،بعدژلاتین که کمی از دما افتاد رو به مخلوط پوره اضافه می کنیم ودوباره خوب هم می زنیم .تا مواد یکدست شود.بعد داخل قالب میریزیم وبه مدت نصف روز در یخچال بزاریدتاخوب
ببنده بعد از قالب خارج می کنیم.
روی قالب من گود بود روش کمی ژله توت فرنگی درست کردم ریختم کمی نیم بند شد روش توت فرنگی چیدم دوباره ژله ریختم روش گذاشتم یخچال تا ببنده
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
شیطان دریا در حرم امام رضا😱
❌تا به حال این موجود عجیب رو دیدی😳
❌اگه شجاع هستی و نمیترسی این مطلب رو از دست نده🫣
تصاویر واقعی و جزئیات بیشتر اینجا سنجاق شده👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1998389252C9dc532eaa1
#مزه_دار_كردن_مرغ_زرشك_پلو
پودر پیاز ۱ ق چ
زردچوبه ۱ ق چ
دارچین نصف ق چ
زعفرون ۱ ق س
فلفل سیاه نصف ق چ
نمک ۱ ق چ
اين ادويه هارو با هم مخلوط كنيد و مرغ رو چند ساعت توش بزاريد بمونه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
📛حراج کارگاه #روفرشی😱
💰تعداد محدود #روفرشی_کشدار
قیمت #فرشینه۲۵۰هزارتومان
✅ مقاوم در برابر شستشو
✅ضد لک
✅نرم و لطیف
✅کاملا معتبر و شناخته شده 😍
⚠️ 👏تولید ملی👏⚠️
🔥برای دیدن طرح ها جوین شوید😍👏
https://eitaa.com/joinchat/3553427475Ce3e032acfc
✈️✈️ارسال سریع و فوری✈️✈️
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
🌺نیت کن با نام مبارک امام جواد (ع) بزن روی #حرز ببین چی نشون میده برات😍👇
🌺
🌺 🌺
🌺 🌺
🌺
🌺 🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🌺 🌺
🌺 🌺
🌺 🌺
🎁حرز تبرکی از کربلای معلی همراه با تخفیف طلایی ویژه دهه کرامت😍
#دسر_توت_فرنگی
پنیر ماسکاراپونه ۲۰۰گرم
خامه فرم گرفته ٢٠٠گرم
کیک شکلاتی به مقدار لازم
توت فرنگی به مقدار لازم
شکلات چیپسی به مقدار لازم
شیر کاکائو یا شیر یا قهوه فوری برای خیس کردن کیک
طرز تهیه:
خامه را که فرم دادید پنیر ماسکاراپونه رو اضافه می کنیم بهش و با دور تند میزنیم مخلوط بشن،نصف لیوان پوره ی توت فرنگی رو بهش اضافه می کنیم و با همزن میزنیم
کیک برش بزنید رو ته لیوان بذارید و روش یه قاشق شیر کاکائو یا شیر بریزید تا کمی خیس بشه و بعد توت فرنگی ها رو برش بزنید و کناره های لیوان بچسبونید،بعد به کمک قیف از کرم صورتی رنگمون توش بریزید و کمی شکلات چیپسی و دوباره کیک و روش کرم صورتی و ادامه بدید تا چند لایه که خودتون دوست دارید و در آخر روش رو با توت فرنگی خرد شده و شکلات چیپسی تزیین کنید
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_ترشی_گوجه_سبز
سبزی ترخون چند شاخه
گوجه سبز
سرکه ۱ونیم لیوان
آبجوش ۴لیوان
نمک دریا ۲ونیم قاشق غ
مقدار نوشته شده برای این سه شیشه است
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#خورشت_گوجه_سبز
اول سبزی که شامل نعنا و جعفری را پاک کرده و خوب شسته و ریز خرد کنید و در مقداری روغن کمی سرخ کنید و کنار بذارید .
گوشت را با یک عدد پیاز بزرگ و دو عدد سیر تفت داده کمی زردچوبه و فلفل اضافه کرده وبعد به مقدار لازم آب اضافه کنید . بعداز این که گوشت ها نیم پز شد سبزی سرخ شده را بهش اضافه کنید وبا حرارت ملایم اجازه بدید تا به روغن بیافته. حدودا نیم ساعت قبل از سرو گوجه سبزها را خوب شسته وبه خورش اضافه کنید
این خورشت رو می تونید با مرغ و یا گوشت خورشتی تهیه کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#کیک_فنجونی_راحت
کره نرم - 120 گرم
تخم مرغ -3 عدد.
شکر-150 گرم
وانیل شکری-2 قاشق چایخوری
شیر -75 میلی لیتر
آرد -225 گرم
پودر بیکینگ-1.5 قاشق چایخوری.
کمی نمک
⠀
کره نرم را با شکر ، وانیل شکری و کمی نمک ترکیب کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هرکدام خوب مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر ترکیب کنید. نیمی از مواد خشک را به مواد مایع اضافه کنید.. شیر را بریزید. مواد خشک باقی مانده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند.
خمیر را به نسبت 2/3 درون قالب ها بریزید. بادمای 170 و به مدت 39-35 دقیقه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧
از آسمان عشق وعظمتش
از خورشید مهربانی اش
از دنیا تمام خوبی هایش
و از خدا لطف بی کرانش
نصیب لحظه هایتان باشد
لحظه هایتان پراز شادمانی
آخر هفته تون سراسر شادی و برکت
﹝@Jomlax ﹞
#نان_آچما_ترکیه
تخم مرغ 2 عدد زرده و سفیده جدا شده
آرد حدود 4 و نیم پیمانه
نمک 1 ق چ
شکر یک سوم پیمانه
مایه خمیر فوری 2 ق چ
شیر گرم 1 پیمانه
آب گرم یک دوم پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
کره نرم 50 گرم
در یک کاسه شیر گرم و آب (گرما در حدی که دست را نسوزاند) را با مایه خمیر و شکر مخلوط کنید. روی ظرف را پوشانده و 15 دقیقه صبر کنید تا عمل آید. آرد را 3 بار الک کنید. روغن و کره و نمک و سفیده تخم مرغ را در مخلوط شیر ریخته و مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید و 10 دقیقه ورز دهید. کاسه ای را چرب کرده و خمیر را داخل آن گذاشته و روی آن را با پارچه گلوله هایی برداشته و به صورت لوله در آورده و هر دو خمیر را به هم پیچانده و به صورت دایره در آورده و داخل سینی فر بگذارید. روی خمیر را رومال زرده تخم مرغ و کنجد و یا سیاه دانه پاشیده و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود. میان خمیر می توانید به دلخواه کمی کره یا کرم کاستارد یا کرم پاتیسیر یا کشمش و شکر دارچین قرار دهید. کاسه آب داخل فر هنگام پخت نان فراموش نشه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_آچما_ترکیه
مواد لازم برای خمیر
شیر ولرم : یک لیوان یا 200 میلی لیتر
آب ولرم : نصف لیوان یا 150 میلی لیتر
روغن مایع : نصف لیوان
نمک : یک قاشق چایخوری
شکر : 1.5 قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری : 7-8 گرم
سفیده تخم مرغ : یک عدد
آرد : 5 لیوان
کره : 50 گرم (برای روی خمیر)
رومال
زرده تخم مرغ : یک عدد
شیر : یک قاشق مرباخوری
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
#قرابیه_ترکدار_نشاسته_ای
مواد لازم
۱۵۰ گرم کره یا مارگارین به دمای اتاق رسیده
نصف استکان روغن مایع(استکان کمرباریک ترک)
۱ عدد تخم مرغ
۱ لیوان آرد
۳ لیوان نشاسته ذرت
۱ لیوان پودرقند
۱ بسته بیکینگ پودر(۱۰ گرم )
۱ بسته وانیل شکری(۵ گرم یا کمی وانیل ایرانی)
طرز تهیه :
تمام مواد را در یک ظرف ریخته و مخلوط کرده با دست ورز میدهیم بعد به اندازه گردو برداشته در دست گرد کرده و در سینی فری که کاغذ روغنی پهن کرده ایم با فاصله قرار میدهیم و در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر آنها طلایی شود و روی آنها ترک بردارد میپزیم. بعد از خنک شدن در ظرف گذاشته و سرو میکنیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥