فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رشته_پلو
برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه،
رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه،
رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين،
مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#ایده
کیک روز مادر کاری از مریم جون
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
#قیسی_زردآلو_به_روش_سنتی
(در مقابل نور خورشید)
زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته آنها را خارج کنید.
در یک آبکش دستمال نخی تمیزی پهن کرده و زردآلوها را روی آن بچینید، سپس دستمال نخی دیگری روی زردآلوها بکشید.
آبکش حاوی زردآلو را در مجاورت نور خورشید قرار داده و هر چند ساعت یک بار آنها را برگردانید تا آب دو طرف به یک اندازه خشک شود.
پس از ۳-۲ روز میتوانید آبکش را در سایه قرار دهید و فرصت دهید تا زردآلوها در سایه کاملا خشک شوند
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑
#کیک_توپی_گردو
مواد لازم
۱ فنجان آرد همه کاره یا آرد کیک
یک و نیم فنجان گردو (خرد شده)
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱۱۵ گرم کره
مقدار خیلی کمی نمک
حدود یک فنجان پودر قند
طرز تهیه
فر را با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده و یک ظرف مخصوص فر بزرگ را آماده کنید.
آرد، گردو، نمک و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. عصاره وانیل و کره را اضافه کرده و همه چیز را با دست هایتان ترکیب کنید. از خمیر توپ های کوچک درست کرده (به اندازه یک گردو) و آنها را با فاصله دو سانتیمتری از هم روی ظرف فر بچینید.
کیک ها را برای ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان در حالی که هنوز گرم هستند (باید حرارتشان طوری باشد که بتوان به آن دست زد)، داخل پودر قند بغلتانید. بعد آنها را روی توری فلزی گذاشته تا به طور کامل خنک شوند. بعد از خنک شدن دوباره روی آنها پودر قند بپاشید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#خوراک_قفقازی
دستور تهیه
بادمجان . قارچ. هویج. لوبیای سبز. همشون به حالت خلالی و مقداری بیاز داغ گوشت چرخ کرده نمک ادویه و کدو البته من کدو نمیزنم چون بدون اونم خوشمزه میشه همشونو جدا جدا به حالت خلال میکنیمدبعد سرخشون میکنیم در اخر هم چرخ کرده رو سرخ میکنیم اگه خواستی با سینه مرغ درست کنید که من ایندفعه با سینه مرغ درست کردم زعفران و مقداری هم دارچین یادتون نره بعد سرخ کردن همشونو با هم مخلوط میکنید و روشو با گردو و پیاز داغ وماست موسیر تزیین میکنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#نودل_مرغ_و_قارچ
نودل مرغ و قارچ نوعی غذا برای ناهار در مواقعی است که وقت کافی برای آشپزی ندارید. این غذا خیلی سریع و راحت درست میشود و مواد اصلی مورد استفاده در تهیه آن مرغ، قارچ و نودالیت است که با سس سویا و ادویه جات مخصوصی مزه دار میشوند
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍜🥗🍜🥗🍜🥗🍜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوفله_سبزیجات
مواد تشکیل دهنده: ⠀
3 عدد تخم مرغ ⠀
25 گرم اسفناج خرد شده ⠀
1 قاشق غذا خوری چیپس خرد شده ⠀
1 قاشق غذاخوری شوید خرد شده
70 گرم موذارلا رنده شده⠀
50 گرم چغندر
25 گرم پارمسان ▫
آب جوش 100 میلی لیتر ⠀
نمک و تازه فلفل ⠀
1 قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
زرده ها را در یک کاسه کوچک و سفیده ها را در کاسه همزن خود قرار دهید بعد آب و جوش شیرین را اضافه کنید و با دور تند همزن اینقدر بزنید تا حجم آن چند برابر شود. سپس زرده های تخم مرغ به همراه اسفناج خرد شده، چیپس، شوید، پنیر ها (حدود 20 گرم از پنیر هارا برای مرحله آخر نگه دارید) و نمک و فلفل را اضافه کنید. ⠀
یک ماهیتابه کوچک کوچک را روی حرارت کم تا متوسط گرم کنید و 1 قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ را به آرامی به ماهیتابه اضافه کنید و آن را کمی تکان دهید تا آن را به لبه ها بکشید. اجازه دهید یک دقیقه بگذرد سپس مابقی پنیرها را روی سوفله بپاشید و اجازه دهید کاملا بپزد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_رول_دارچینی
اگه اهل پن کیک هستید این مدلش عالیه هم ظاهر قشنگی داره هم طعم دارچینی عالی داره
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞
#کیک_لیوانی_رژیمی
مواد لازم:
موز رسیده 1 عدد
تخم مرغ کوچک 1 عدد
پودر کاکائو 2 قاشق چای خوری
میوه خشک یا فریز شده 1/4 پیمانه
شکر 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
طرز تهیه:
موز، تخم مرغ و پودر کاکائو را داخل غذاساز خوب مخلوط کنید تا نرم و یک دست شوند. سپس میوه خرد شده را به آن اضافه کرده داخل لیوان یا کاسه سرامیکی بریزید و به مدت 1 دقیقه با حداکثر قدرت داخل مایکروفر بپزید. اگه دوست دارید وسطش روان باشه یک دقیقه کافیه ولی اگه میخواهید سفت تر بشه چند ثانیه بیشتر بزارید.
نکات: حتما از موز کاملا رسیده استفاده کنید.
از هر میوه ای مثل توت فرنگی،گیلاس، تمشک ، آلبالو یا کشمش برای میوه خشک میتونید استفاده کنید.
موز به اندازه کافی شیرین هست پس اگه میخواهید کیکتون رژیمی باشه شکر رو حذف کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
کتلت کاری از فری جون
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
#لیدی_فینگر_خونگی
۲۰ تا ۲۴ عدد لیدی فینگر
آرد ۶۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
نمک ۱پنسه
شکر برای زرده ۱۰ گرم
شکر برای سفیده ۵۰ گرم
پودرقند یا شکر مقداری برای پاشیدن روی شیرینی ها
ابتدا سفیده و نمک رو با سرعت پایین همزن بزنید تا کمی از لختگی دربیاید و کف کند سپس سرعت رو کمی بالا ببرید تا به مرجله سافت پیک برسد سپس در سه مرحله شکر رو بهش اضافه و مخلوط کنید و با سرعت بالای هم زن بزنید تا حجیم و پفکی شود و رد پره های هم زن رویش بماند حالا تا موقع استفاده در یخچال بگذارید . زرده ها رو با شکر و وانیل بزنید تا کمی رنگش روشن شد و شکر حل گردد ولی به حالت روبانی نرسد و با سفیده ها مخلوط کنید کم کم با کمک لیسک سپس آرد رو هم بهش اضافه و مخلوط کنید و به طوری که پف سفیده نخوابد و با کمک ماسوره ساده روی سینی که کاغذ روغنی انداخته اید و کمی هم پودر قند پاشیده اید یا سینی لیدی فینگر پایپ کنید و رویش هم پودر قند بپاشید و حدود ۲۰ دقیقه و دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد بپزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖
#کوکی_شکلاتی_و_گردویی
مواد لازم :
آرد : 210 گرم
کره : 70 گرم
روغن:30 گرم
شیر: 70گرم
پودرقند:110 گرم
پودرکاکائو:1قاشق غذاخوری
تخم مرغ:2عدد(کوچیک باشه)
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بکینگ: پودر۱ قاشق چایخوری
گردو نگینی شده:80 گرم
شکلات چیپسی نسوز:80گرم
طرز تهیه کره به دمای محیط رسیده را با پودرقند الک شده با همزن یک دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن شود. روغن و بعد تخم مرغ ها را همراه وانیل اضافه کنید و با همزن بزنید.(یک دقیقه)
شیر را اضافه کنید و بعد آرد و بکبنگ پودر الک شده و پودرکاکائو را اضافه کنید با قاشق بزنید تا کاملا یکدست شود.
در آخر گردو وشکلات را اضافه کنید
باروی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیدبا قاشق یا اسکوپ بستنی(اسکوپ من کوچیک بود باقاشق زدم) با فاصله بچینید چون تغییر شکل می دهد .داخل فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه 20 دقیقه قرار بدهید.(بسته به نوع فر فرق داره )
با این مقدار 15 عددکوکی به شما می دهد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#فرمول_و_نکات_مهم_در_مورد_ترشی_و_شور
نسبت آب نمک چند منظوره
پایه هر ترشی شوری آب نمک است که بدون آن مواد اولیه ناقص است. مواد اولیه شور انداختن از چهار عضو اصلی تشکیل می شود: سرکه برای اسیدی کردن، آب برای کاهش تیزی مزه اسید، شکر برای متعادل کردن اسید، و نمک برای طعم. مهم نیست چه چیزهایی را برای ترشی شور انتخاب می کنم، این چهار مورد همیشه به یک نسبت مشخص حضور دارند:
یک فنجان سرکه
یک فجان آب
یک دوم فنجان شکر
یک ق غ نمک
تا وقتی بتوانید قسمت های مساوی آب و سرکه، یک دوم فنجان شکر بعلاوه یک ق غ نمک در ازای هر دو فنجان مایع را به خاطر بسپارید، قادر خواهید بود به سادگی فرمول خود را با هر مقدار مواد و آب نمک تنظیم کنید. برای درست کردن آب نمک ترشی شور، کافیست چهار ماده اصلی را به همراه هر ادویه ای که دوست دارید را به جوش بیاورید.
سپس این مایع را درون شیشه بریزید. همین که مایع هم دمای اتاق شد، درپوشش را بگذارید و داخل یخچال قرارش دهید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاوالا_کورابیه
مواد لازم
۲۰۰ گرم کره (هم دمای محیط)
۲/۵ ق چ بکینگ پودر
۱ ق چ وانیل شکری یا نوک ق چ وانیل ایرانی
۲ ق غ سر پر پودر قند
۲/۵ لیوان آرد (۳۰۰ گرم)
۱۰۰ گرم بادام خام
پودر قند (برای غلتاندن)
طرز تهیه
داخل تابه ای بدون اینکه روغن برزید ۱ لیوان آرد ریخته و روی حرارت تفت دهید تا خیلی کم تغییر رنگ دهد
سپس داخل کاسه ای همه مواد به جز بادام را ریخته سپس آرد تفت داده شده و ۱ لیوان آرد تفت نداده را ریخته و ورز دهیدو نصف لیوان آرد باقی مانده را در صورت نیاز کم کم اضافه کنید تا خمیر به قوام دلخواه برسد زیاد آرد اضافه نکنید بعد از اینکه خمیر جمع شد بادام خرد شده را اضافه کنید ویک بار دیگر ورز دهید سپس روی میز کار کمی آرد پاشی کنید و با وردنه باز کنید و با قالب شکل حلالی دهید و یا میتوانید با لبه ی لیوان این کار را انجام دهید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن گردید بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد تا موقعی که کمی تغییر رنگ دهید بپزید
بلافاصله بعد از خارج کردن از فر داخل پودر قند بغلتانید و در آخر روی همه ی قرابیه ها پودر قند بپاشید
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
#کوکی_شکلات_گردو
آرد : 850 گرم
خاک قند :350 گرم
تخم مرغ: 6 عدد
گردو :یک پیمانه
شکلات چیپسی مرغوب و نسوز:یک پیمانه
شیر : یک لیوان
روغن مایع: 300 گرم
کره : 100 گرم
بکینگ پودر:1ق چ
وانیل: 1 ق چ
پودر کاکائو : 4 ق غ .
طرز تهیه: کره و خاک قند با همزن بزنید تا پفکی و سفید بشه و بعد تخم ها به همراه وانیل رو دونه دونه اضافه کنید مخلوط کنید.
شیر و روغن مایع رو هم اضافه کنید و بعد از کمی مخلوط شدن مواد خشک که شامل آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر رو سه الی چهار بار الک کنید و به مواد کوکی اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید در حدی آرد با مواد مخلوط بشه نباید آرد زیاد هم بخوره. و در آخر گردو های خورد شده و شکلات چیپسی اضافه کنید کمی هم بزنید.
مواد کوکی رو با قاشق یا اسکوپ با فاصله داخل سینی قرار دهید. کف سینی حتما کاغذ روغنی باشه.
و در فر از قبل گرم شده در دمای 160 به مدت 20 الی 25 دقیقه
وقتی کوکی ها زیرش طلایی شد آمادست.
این مقدار به شما تقریبا 2 کیلو کوکی میده که شما می توانید نصف مواد درست کنید.
این کوکی طعم و بافت فوق العاده ای داره
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#سوپ_حریره_خوشمزه
مواد لازم
400 گرم گوشت بره
1 قاشق چایخوری دارچین و فلفل
0.75 فنجان کرفس
1 عدد پیاز سفید
1 عدد پیاز قرمز
7 فنجان آّب
1 فنجان عدس
400 گرم نخود
1 عدد لیمو ترش
100 گرم ورمیشل
2 قاشق غذاخوری کره
زردچوبه و نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه
* گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار دهید. هر پنج دقیقه یک بار آن را هم بزنید.
سپس گوجه فرنگی را افزوده و بگذارید به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند. رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش بیاید.
سپس حرارت را کم کرده، در آن را گذاشته و اجازه دهید دو ساعت بپزد. 10 دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ بریزید.
تخم مرغها و آبلیمو را به آن افزوده و بگذارید یک دقیقه بپزد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_کلم_بنفش_خوشمزهه
نصف کلم بنفش
۵ ق غ روغن زیتون
یکو نیم لیوان ترکیب ماست چکیده و سس مایونز
۱ فنجان ذرت آبپز
۱ دسته شوید
۲ حبه سیر
گردو خورد شده
خیارشور
کلم بنفش رو خورد کرده و داخل غذاساز ریخته تا میکس شود ،کلم های خورد شده رو با روغن زیتون تفت بدین ۴ دقیقه تا نرم بشه و سپس کنار بذارین تا خنک شوند و بعد ماست و سس و سیر رنده شده و شوید خورد شده و ذرت و گردو خورد شده و خیار شور اضافه و خوب مخلوط کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥