9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده
کتلت کاری از فری جون
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
#لیدی_فینگر_خونگی
۲۰ تا ۲۴ عدد لیدی فینگر
آرد ۶۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
نمک ۱پنسه
شکر برای زرده ۱۰ گرم
شکر برای سفیده ۵۰ گرم
پودرقند یا شکر مقداری برای پاشیدن روی شیرینی ها
ابتدا سفیده و نمک رو با سرعت پایین همزن بزنید تا کمی از لختگی دربیاید و کف کند سپس سرعت رو کمی بالا ببرید تا به مرجله سافت پیک برسد سپس در سه مرحله شکر رو بهش اضافه و مخلوط کنید و با سرعت بالای هم زن بزنید تا حجیم و پفکی شود و رد پره های هم زن رویش بماند حالا تا موقع استفاده در یخچال بگذارید . زرده ها رو با شکر و وانیل بزنید تا کمی رنگش روشن شد و شکر حل گردد ولی به حالت روبانی نرسد و با سفیده ها مخلوط کنید کم کم با کمک لیسک سپس آرد رو هم بهش اضافه و مخلوط کنید و به طوری که پف سفیده نخوابد و با کمک ماسوره ساده روی سینی که کاغذ روغنی انداخته اید و کمی هم پودر قند پاشیده اید یا سینی لیدی فینگر پایپ کنید و رویش هم پودر قند بپاشید و حدود ۲۰ دقیقه و دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد بپزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖
#کوکی_شکلاتی_و_گردویی
مواد لازم :
آرد : 210 گرم
کره : 70 گرم
روغن:30 گرم
شیر: 70گرم
پودرقند:110 گرم
پودرکاکائو:1قاشق غذاخوری
تخم مرغ:2عدد(کوچیک باشه)
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بکینگ: پودر۱ قاشق چایخوری
گردو نگینی شده:80 گرم
شکلات چیپسی نسوز:80گرم
طرز تهیه کره به دمای محیط رسیده را با پودرقند الک شده با همزن یک دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن شود. روغن و بعد تخم مرغ ها را همراه وانیل اضافه کنید و با همزن بزنید.(یک دقیقه)
شیر را اضافه کنید و بعد آرد و بکبنگ پودر الک شده و پودرکاکائو را اضافه کنید با قاشق بزنید تا کاملا یکدست شود.
در آخر گردو وشکلات را اضافه کنید
باروی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیدبا قاشق یا اسکوپ بستنی(اسکوپ من کوچیک بود باقاشق زدم) با فاصله بچینید چون تغییر شکل می دهد .داخل فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه 20 دقیقه قرار بدهید.(بسته به نوع فر فرق داره )
با این مقدار 15 عددکوکی به شما می دهد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#فرمول_و_نکات_مهم_در_مورد_ترشی_و_شور
نسبت آب نمک چند منظوره
پایه هر ترشی شوری آب نمک است که بدون آن مواد اولیه ناقص است. مواد اولیه شور انداختن از چهار عضو اصلی تشکیل می شود: سرکه برای اسیدی کردن، آب برای کاهش تیزی مزه اسید، شکر برای متعادل کردن اسید، و نمک برای طعم. مهم نیست چه چیزهایی را برای ترشی شور انتخاب می کنم، این چهار مورد همیشه به یک نسبت مشخص حضور دارند:
یک فنجان سرکه
یک فجان آب
یک دوم فنجان شکر
یک ق غ نمک
تا وقتی بتوانید قسمت های مساوی آب و سرکه، یک دوم فنجان شکر بعلاوه یک ق غ نمک در ازای هر دو فنجان مایع را به خاطر بسپارید، قادر خواهید بود به سادگی فرمول خود را با هر مقدار مواد و آب نمک تنظیم کنید. برای درست کردن آب نمک ترشی شور، کافیست چهار ماده اصلی را به همراه هر ادویه ای که دوست دارید را به جوش بیاورید.
سپس این مایع را درون شیشه بریزید. همین که مایع هم دمای اتاق شد، درپوشش را بگذارید و داخل یخچال قرارش دهید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
19.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاوالا_کورابیه
مواد لازم
۲۰۰ گرم کره (هم دمای محیط)
۲/۵ ق چ بکینگ پودر
۱ ق چ وانیل شکری یا نوک ق چ وانیل ایرانی
۲ ق غ سر پر پودر قند
۲/۵ لیوان آرد (۳۰۰ گرم)
۱۰۰ گرم بادام خام
پودر قند (برای غلتاندن)
طرز تهیه
داخل تابه ای بدون اینکه روغن برزید ۱ لیوان آرد ریخته و روی حرارت تفت دهید تا خیلی کم تغییر رنگ دهد
سپس داخل کاسه ای همه مواد به جز بادام را ریخته سپس آرد تفت داده شده و ۱ لیوان آرد تفت نداده را ریخته و ورز دهیدو نصف لیوان آرد باقی مانده را در صورت نیاز کم کم اضافه کنید تا خمیر به قوام دلخواه برسد زیاد آرد اضافه نکنید بعد از اینکه خمیر جمع شد بادام خرد شده را اضافه کنید ویک بار دیگر ورز دهید سپس روی میز کار کمی آرد پاشی کنید و با وردنه باز کنید و با قالب شکل حلالی دهید و یا میتوانید با لبه ی لیوان این کار را انجام دهید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن گردید بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد تا موقعی که کمی تغییر رنگ دهید بپزید
بلافاصله بعد از خارج کردن از فر داخل پودر قند بغلتانید و در آخر روی همه ی قرابیه ها پودر قند بپاشید
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
#کوکی_شکلات_گردو
آرد : 850 گرم
خاک قند :350 گرم
تخم مرغ: 6 عدد
گردو :یک پیمانه
شکلات چیپسی مرغوب و نسوز:یک پیمانه
شیر : یک لیوان
روغن مایع: 300 گرم
کره : 100 گرم
بکینگ پودر:1ق چ
وانیل: 1 ق چ
پودر کاکائو : 4 ق غ .
طرز تهیه: کره و خاک قند با همزن بزنید تا پفکی و سفید بشه و بعد تخم ها به همراه وانیل رو دونه دونه اضافه کنید مخلوط کنید.
شیر و روغن مایع رو هم اضافه کنید و بعد از کمی مخلوط شدن مواد خشک که شامل آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر رو سه الی چهار بار الک کنید و به مواد کوکی اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید در حدی آرد با مواد مخلوط بشه نباید آرد زیاد هم بخوره. و در آخر گردو های خورد شده و شکلات چیپسی اضافه کنید کمی هم بزنید.
مواد کوکی رو با قاشق یا اسکوپ با فاصله داخل سینی قرار دهید. کف سینی حتما کاغذ روغنی باشه.
و در فر از قبل گرم شده در دمای 160 به مدت 20 الی 25 دقیقه
وقتی کوکی ها زیرش طلایی شد آمادست.
این مقدار به شما تقریبا 2 کیلو کوکی میده که شما می توانید نصف مواد درست کنید.
این کوکی طعم و بافت فوق العاده ای داره
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#سوپ_حریره_خوشمزه
مواد لازم
400 گرم گوشت بره
1 قاشق چایخوری دارچین و فلفل
0.75 فنجان کرفس
1 عدد پیاز سفید
1 عدد پیاز قرمز
7 فنجان آّب
1 فنجان عدس
400 گرم نخود
1 عدد لیمو ترش
100 گرم ورمیشل
2 قاشق غذاخوری کره
زردچوبه و نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه
* گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار دهید. هر پنج دقیقه یک بار آن را هم بزنید.
سپس گوجه فرنگی را افزوده و بگذارید به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند. رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش بیاید.
سپس حرارت را کم کرده، در آن را گذاشته و اجازه دهید دو ساعت بپزد. 10 دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ بریزید.
تخم مرغها و آبلیمو را به آن افزوده و بگذارید یک دقیقه بپزد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_کلم_بنفش_خوشمزهه
نصف کلم بنفش
۵ ق غ روغن زیتون
یکو نیم لیوان ترکیب ماست چکیده و سس مایونز
۱ فنجان ذرت آبپز
۱ دسته شوید
۲ حبه سیر
گردو خورد شده
خیارشور
کلم بنفش رو خورد کرده و داخل غذاساز ریخته تا میکس شود ،کلم های خورد شده رو با روغن زیتون تفت بدین ۴ دقیقه تا نرم بشه و سپس کنار بذارین تا خنک شوند و بعد ماست و سس و سیر رنده شده و شوید خورد شده و ذرت و گردو خورد شده و خیار شور اضافه و خوب مخلوط کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥