فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاوالا_کورابیه
مواد لازم
۲۰۰ گرم کره (هم دمای محیط)
۲/۵ ق چ بکینگ پودر
۱ ق چ وانیل شکری یا نوک ق چ وانیل ایرانی
۲ ق غ سر پر پودر قند
۲/۵ لیوان آرد (۳۰۰ گرم)
۱۰۰ گرم بادام خام
پودر قند (برای غلتاندن)
طرز تهیه
داخل تابه ای بدون اینکه روغن برزید ۱ لیوان آرد ریخته و روی حرارت تفت دهید تا خیلی کم تغییر رنگ دهد
سپس داخل کاسه ای همه مواد به جز بادام را ریخته سپس آرد تفت داده شده و ۱ لیوان آرد تفت نداده را ریخته و ورز دهیدو نصف لیوان آرد باقی مانده را در صورت نیاز کم کم اضافه کنید تا خمیر به قوام دلخواه برسد زیاد آرد اضافه نکنید بعد از اینکه خمیر جمع شد بادام خرد شده را اضافه کنید ویک بار دیگر ورز دهید سپس روی میز کار کمی آرد پاشی کنید و با وردنه باز کنید و با قالب شکل حلالی دهید و یا میتوانید با لبه ی لیوان این کار را انجام دهید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن گردید بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد تا موقعی که کمی تغییر رنگ دهید بپزید
بلافاصله بعد از خارج کردن از فر داخل پودر قند بغلتانید و در آخر روی همه ی قرابیه ها پودر قند بپاشید
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
#کوکی_شکلات_گردو
آرد : 850 گرم
خاک قند :350 گرم
تخم مرغ: 6 عدد
گردو :یک پیمانه
شکلات چیپسی مرغوب و نسوز:یک پیمانه
شیر : یک لیوان
روغن مایع: 300 گرم
کره : 100 گرم
بکینگ پودر:1ق چ
وانیل: 1 ق چ
پودر کاکائو : 4 ق غ .
طرز تهیه: کره و خاک قند با همزن بزنید تا پفکی و سفید بشه و بعد تخم ها به همراه وانیل رو دونه دونه اضافه کنید مخلوط کنید.
شیر و روغن مایع رو هم اضافه کنید و بعد از کمی مخلوط شدن مواد خشک که شامل آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر رو سه الی چهار بار الک کنید و به مواد کوکی اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید در حدی آرد با مواد مخلوط بشه نباید آرد زیاد هم بخوره. و در آخر گردو های خورد شده و شکلات چیپسی اضافه کنید کمی هم بزنید.
مواد کوکی رو با قاشق یا اسکوپ با فاصله داخل سینی قرار دهید. کف سینی حتما کاغذ روغنی باشه.
و در فر از قبل گرم شده در دمای 160 به مدت 20 الی 25 دقیقه
وقتی کوکی ها زیرش طلایی شد آمادست.
این مقدار به شما تقریبا 2 کیلو کوکی میده که شما می توانید نصف مواد درست کنید.
این کوکی طعم و بافت فوق العاده ای داره
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#سوپ_حریره_خوشمزه
مواد لازم
400 گرم گوشت بره
1 قاشق چایخوری دارچین و فلفل
0.75 فنجان کرفس
1 عدد پیاز سفید
1 عدد پیاز قرمز
7 فنجان آّب
1 فنجان عدس
400 گرم نخود
1 عدد لیمو ترش
100 گرم ورمیشل
2 قاشق غذاخوری کره
زردچوبه و نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه
* گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار دهید. هر پنج دقیقه یک بار آن را هم بزنید.
سپس گوجه فرنگی را افزوده و بگذارید به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند. رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش بیاید.
سپس حرارت را کم کرده، در آن را گذاشته و اجازه دهید دو ساعت بپزد. 10 دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ بریزید.
تخم مرغها و آبلیمو را به آن افزوده و بگذارید یک دقیقه بپزد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_کلم_بنفش_خوشمزهه
نصف کلم بنفش
۵ ق غ روغن زیتون
یکو نیم لیوان ترکیب ماست چکیده و سس مایونز
۱ فنجان ذرت آبپز
۱ دسته شوید
۲ حبه سیر
گردو خورد شده
خیارشور
کلم بنفش رو خورد کرده و داخل غذاساز ریخته تا میکس شود ،کلم های خورد شده رو با روغن زیتون تفت بدین ۴ دقیقه تا نرم بشه و سپس کنار بذارین تا خنک شوند و بعد ماست و سس و سیر رنده شده و شوید خورد شده و ذرت و گردو خورد شده و خیار شور اضافه و خوب مخلوط کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#دسر_انار
لايه اول كه ژله و دونه ي اناره ، لايه دوم يك كرم پنيري هست كه من از تركيب پنير لبنه و پنير اسپوني ميهن بهمراه خامه شيرين و کمی شیر استفاده كردم كه از هر كدوم نصف پيمانه داشتم و با همزن خوب تركيبشون كردم ، لايه سوم كيك اسفنجي شكلاتي هست ، شما از هر كيكي مي تونين استفاده كنين ، براي لايه آخر هم دوباره از كرم پنيري استفاده مي كنيم و روش رو با دونه ي انار و خلال پسته تزئين مي كنيم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
داستانی کاملا واقعی🔞
دختر بچه ای روز اول مدرسه همین که میره تو حیاط شروع میکنه به گریه دورش را میگیرن که ساکتش کنند ولی بی فایده است فکر میکنن شاید روز اوله و ترسیده و پدر و مادرش را میخواد زنگ میزنن به پدرش که دخترتون خودش کشت از گریه و بیاین ببینین چشه؟؟!! پدرش میاد مدرسه و میگه چته؟؟ چرا گریه می کنی؟؟؟ دختر به پدرش میگه........😨😨🔞
https://eitaa.com/joinchat/271253528Cc79451e89d
صحنه داستان وحشت ناک و عجیب بود 🔞واقعا عجیب بود بزن رو لینک تا ادامه داستان رو بخونی از دست نده که پشیمون میشی😰😰
#ایده
کیک خیس و کیک ساده ۵ تخم مرغی با تزیین گاناش
کاری از نازیلا جون
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
#سس_مخصوص_ماهی
حتما شما هم مثل من از بوی زهم ماهی متنفرید و ترجیح میدید با مقدار زیادی ادویه بوی اونو از بین ببرید. اما همیشه لابه لای خوردن بویی ازش میاد که حاضرید یه غذای ساده رو جایگزین این غذای گران و مقوی بکنید. چند روز پیش من با طرز تهیه ی یه سس آشنا شدم که نه تنها بوی زهمش رو گرفت بلکه طعم اونو فوق العاده خوشمزه کرد. به نظر میرسه بشه بغیر از ماهی سرخ کرده، برای ماهی کبابی و حتی آب پز هم استفاده کنیم.
مواد لازم
خامه کم چرب ¼ پیمانه
تربچه رندهشده 2 قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
ترخون یا شوید خردشده 2 قاشق سوپخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
پودر تازه فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه
ترخون یا شوید را کاملا ریز خرد میکنیم .
همه مواد بالا رو توی یک کاسه میریزیم و هم میزنیم، سریع هم میزنیم.
حالا مخلوط را کنار میگذاریم تا وقتی غذامون آماده شد ازش استفاده کنیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤💫یکشنبه تون سرشاراز آرامش
💠💫به حرمت امــروز
🖤💫شهادت حضرت فاطمه(س)
💠💫از خدا برایت من چنین خواهم
🖤💫دلـت آرام
💠💫تنت سـالم
🖤💫دعـاهایت مستجاب
💠💫عـاقبتت بخیر
🖤💫آفتـاب عـمرت
💠💫هميشــه برقـرار
🖤💫و زندگیت سرشـار از
💠💫عشق و آرامش خدا
🖤💫روزتـون سرشـاراز نیکی
🖤💫بحق خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها
💠💫حاجات تون روا ؛ عاقبت تون ختم بخیر
.
﹝@Jomlax ﹞
#شکلات_المانی
بیسگوییت پتی بور ساده و شکلاتی از هر کدام یک بسته
پودر نارگیل ۳ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
گردو خورد شده یک لیوان
شکلاتاب شده ۲۰۰ گرم
شیر نصف لیوان
خلال بادام۱۰۰ گرم
وانیل کمی
اول از همه بیسگوییت هارو خورد میکنیم.خیلی نیاز نیست پودر بشه کمی درشت تر باشه قشنگتر میشه.بعد شکلات و کره اب شده رو بهش اضافه میکنیم.بعد از اونگردو ،پودر نارگیل شیر، خلال بادام و وانیل رو هم اضافه کرده و حسابی به هممیزنیم تا مواد به خورد هم بره وخمیری شکل بشه.بعد داخل قالب سیلیکونی میریزیم و حدودا ۳ ساعت داخل فریز میزاریم.بعد از فریزر در میاریم و براحتی از قالب جدا میکنیم. برای تزیین هم از شکلات انبه اب شده استفاده کردم.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
#بیسکوویت_کره_ای
طرز تهیه
نصف پیمانه پودر قند رو با 150 گرم کره به دمای محیط رسیده با همزن خوب بزنید تا سبک وکرم رنگ شه بعد یک عدد تخم مرغ که اونم باید هم دمای محیط باشه با کمی وانیل ترجیحا مایع رو به مخلوط کره اضافه ودو دقیقه دیگر هم میزنیم دراین فاصله کمی هم رنده پوست لیمو اضافه میکنیم بعد تا جایی آرد اضافه میکنیم که خمیر نرم ولطیف ومنسجمی به دست بیاد وداخل یخچال به مدت نیم ساعت استراحت میدیم .فر رو با دمای 180 درجه از یه ربع قبل گرم کرده .وخمیر روبا وردنه به قطر نیم میلی باز کرده وبا کاتر مخصوص بیسکوویت قالب میزنیم وداخل ظرف فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم وتو فر به مدت یه ربع میذاریم تا زیر بیسکویتها طلایی شه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#سس_فلافل
مواد لازم
2 قاشق غذاخوری پودر انبه
1 قاشق غذاخوری رب گوجه
0.25 پیمانه سرکه
آب : به میزان لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه
رب گوجه فرنگی - پودرانبه- سرکه- نمک وفلفل رادرظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود،سپس روی حرارت قرارداده تا بجوشد و مقداری غلیظ شود
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
#_کاکا_شیرینی_سنتی
کاکا یکی از شیرینی های اصیل گیلان هستش
که طرفدار زیاد داره
دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان شکر مخلوط کردم.وخوب با چنگال زدمش تا کش دار بشه.میزان شکر بستگی به ذائقه خودتون داره.
بعد یک لیوان آرد برنج اضافه کردم و یک لیوان شیر وخیلی کم دارچین و دو قاشق غذاخوری گلاب.
همه مواد رو با هم، مخلوط کردم تا یکدست بشه.
اگه ارد برنج نداشتید از آرد گندم استفاده کنید.
غلظت مواد باید مثل فرنی باشه پس زیاد رقیق یا غلیظش نکنید.
ـ
بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد یک ملاقه از موادم ریختم وسط تابه اجازه دادم سرخ بشه وبرش گردوندم تا طرف دیگشم سرخ بشه
من امروز از قالب استفاده کردم.
با چای بسیار میچسبه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
#کیک_موزی
مواد لازم برای ۶ نفر
آرد گندم سفید ۲۰۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
کره پاستوریزه ۱۰۰ گرم
موز رسیده ۱ عدد بزرگ
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
جوز هندی یک هشتم قاشق چای خوری
دارچین و زنجبیل از هر کدام یک چهارم قاشق چای خوری
خامه پاستوریزه ۱۷۵ گرم
وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
مواد لازم برای روی کیک
پودر شکر ۱۱۵ گرم
آب لیموی تازه ۵-۴ قاشق غذاخوری
روش تهیه
کره و شکر را با همزن برقی به مدت ۵-۴ دقیقه بزنید.
سپس تخم مرغ را یکی یکی به همراه وانیل اضافه کرده و به زدن ادامه دهید تا مخلوط لطیف شود.
سپس خامه و موز له شده را به مخلوط اضافه کنید. آرد را همراه با بیکینگ پودر، نمک ، جوز هندی ، دارچین و زنجبیل الک کرده و کم کم به مایه بالا اضافه کنید . همه مواد را با هم مخلوط کرده در قالب کیک که از قبل چرب شده و روی آن آرد پاشیده اید بریزید.
سپس قالب را در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی شود. سپس از فر خارج نموده اجازه دهید کیک کمی خنک شود و از قالب جدا کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍌🍰🍌🍰🍌🍰