eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.4هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
برای درست کردنش مرغ ها رو با اب پیاز نمک فلفل بزارید بپزه و بعد مرغ که کمی نیم پز شد مرغ جدا تو روغن سرخ کنید ی پیاز تفت بدید طلایی شد ی حبه سیر له شده هم اضافه و تفت بدبد پوره دو تا سه تا گوجه بزنید بهش بزارید ابش کشیده بشه و بعد رب یک قاشق بزنید که رنگش باز بشه (مامان من اکثر غذاهای ربی پوره گوجه هم میزنه خیلیی خوشمزه تر میشه )و بعد اب مرغ رو از صافی رد کنید به این مخلوط اضافه کنید کمی جوش خورد مرغ سرخ شده ها رو اضافه کنید وبزارید بپزه بادمجون ها رو پوست بگیرید نمک بزنید یک ساعت بمونه ابکشی کنید و با دستمال حوله ای خشک تو روغن سرخ کنید غوره ها رو هم تو‌روغن تفت بدید (گوجه سرخ شده هم ما میزاریم کنارش ) نیم ساعت اخر غوره و بادمجون هم به خورشت اضافه کنید،خیلی خورشت. پرابی نباشه خوش طعم تر نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم سيب زميني آبپز 4 عدد هويچ آبپز 3 عدد خيار شور خرد شده 1 ليوان نخود فرنگي پخته شده 1 ليوان نمك،فلفل بميزان لازم سس مايونز نصف ليوان ماست نصف ليوان طرز تهیه: سيب زميني آبپز رو پوستشو گرفته نگيني خرد ميكنيم ميريزيم داخل ظرفي ب همين ترتيب هويچ رو هم خرد كرده همراه خيار شور خرد شده و نخود فرنگي همه رو باهم قاطي كرده نمك و فلفل،مايونز و ماست را اصافه كرده خوب قاطي كرده توي ظرف سرو كشيده به شكل دلخواه تزيين ميكنيم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
فینگرفود عالی اسپرینگ رول رنگی ( مواد خمیر )4 عدد تخم مرغ1/3 پیمانه /شیر1/2 پیمانه /فلفل دلمه ای رنگی1/2 پیمانه/ آرد زردچوبه و فلفل تند به مقدار لازم/ مواد میانی 1 عدد سینه مرغ پخته شده و چرخ شده1 پیمانه کالباس رنده شده1/2 پیمانه جعفری/سس مایونز و فلفل تند به میزان لازم طرز تهیه ابتدا خمیر رو اماده میکنیم. ارد و شیر را همراه با کمی زردچوبه وفلفلِ تند باهم مخلوط میکنیم. بعد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کرده و با همزن دستی میزنیم وبعد فلفل دلمه ای رنگی رو اضافه کرده و داخل ماهیتابه ی چرب شده میریزیم و روی گاز با حرارت ملایم میگذاریم تا بپزد. وقتی دست روی خمیر زدیم و به انگشتمان چیزی نچسبه اماده هست میذاریم خمیر سرد بشه. همه ی مواد میانی رو با هم مخلوط کرده و سس مایونز به آنها اضافه میکنیم تا مواد ما چسبندگی پیدا کنه. بعد پشت خمیر 1 قاشق سس مایونز ریخته و مواد رو روی خمیر خوب میمالیم و از یک طرف رول میکنیم و1 ساعت در یخچال قرار داده و بعد برش میزنیم و با گوجه و هویچ تزیین میکنیم نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
چغندر یا همون لبو خشک کردم اسیاب کردم از الک رد کردم ,عین زعفران به عنوان رنگ برنج استفاده میکنم ابتدا چغندر راگرد گرد برش می دهیم ،روی بخاری خشک کردم بعد با مولینکس اسیاب کردم از الک رد کردم و آماده شد. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
مواد لازم آرد نصف لیوان آرد نخودچی ۱ لیوان کره ۵۰ گرم روغن مایع به اندازه لازم مواد لازم شربت: آب ۱ لیوان شکر ۱ لیوان گلاب ۱/۳ لیوان پودر هل ۱قاشق غذاخوری زعفران به اندازه دلخواه طرز تهیه: شربت آماده میکنیم، تمام مواد روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شه .زعفران حسابی بریزید،هر چقدر زعفرانش بیشتر باشه خوش طعم وخوش عطرتر میشه، وقتی جوش اومد کنار میگذاریم بعد آرد با روغن میگذاریم روی حرارت ومرتب هم میزنیم تا آرد کمی سبک شه وخامی آرد گرفته شه. بعد آرد نخود چی و ارد ساده الک کنید وکره هم اضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم کمی تفت خورده کم کم شهد بهش اضافه میکنیم ، وقتی کنارهای قابلمه حلوا جمع شد یعنی امادست من با ماسوره ساده گرد زدم بعد با قاشق روغنی کمی صاف کردم نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیوی ۵۰۰ گرم، شکر یک پیمانه، لیمو ترش یک عدد، دانه چیا یک دوم پیمانه، وانیل یک ق چ، گلاب یک دوم پیمانه ، پودر ژلاتین یک ق غ. کیوی را از پوست جدا کرده له میکنیم با شکر و گلاب میگذاریم روی حرارت بعد ۳۰ دقیقه دانه چیا و بقیه مواد رو اضافه میکنیم و دوباره ده تا پانزده دقیقه میگذاریم بجوشد. برای استفاده از پودر ژلاتین برای چند دقیقه پودر ژلاتین را در آب سرد قرار میدهیم و بعد به مواد در حال پخت اضافه میکنیم. اگر دوست داشتید شیرین تر باشه در آخر کار مقداری عسل به مارمالاد اضافه میکنیم. من با بستنی سرو کردم و برای همین دیگه عسل اضافه نکردم تا کمی ترش مزه باشه و به بستنی طعم بهتری بده. نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝
ظرفتون حتما تمیز باشه و خیارهاتون از نوع خیارهای گلخونه ای نباشه چون خراب میشه،نمک درشت خیلی بهتره، حتما چند تا سوراخ با سوزن روی خیارشوراتون ایجاد کنین و خیارها رو فشرده توی ظرف بزارین، نخود خام هم اضافه کنین به ترد شدنش خیلی کمک میکنه، جایی نگهداری کنین که سایه باشه و ظرفتون شفاف نباشه اینطوری خیارشورهاتون خوشرنگ تر میشه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌶🥒🌶🥒🌶🥒🌶
کیوی رسیده ۱۲ عدد یا ۱ کیلو شکر ۳۰۰ گرم آبلیموترش ۵ ق غ رنده پوست لیموترش ۲ عدد کیوی ها را پوست کنده مکعبی خرد کنید در قابلمه روی حرارت متوسط گذاشته تا آب بیندازد شکر و آبلیمو و رنده پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید وقتی به جوش آمد حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا شکرها حل شوند سپس حدود ۲۰ دقیقه با حرارت بالا مربا بجوشد تا قوام بیاید و آماده شود نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
طرزتهیه.یک ونیم بسته ژله آلوورارابانصف لیوان آبجوش حل میکنیم یک ونیم لیوان آب نارگیل مخلوط میکنیم برشهای نارگیل رابهش اضافه میکنیم و برش لیمورابه دیواره قالبمون میچسبیم وموادآماده شده راداخل قالب میریزیم میزاریم تویخچال تاببنده بعد یک بسته ژله لیمورابا یک لیوان آبجوش حل میکنیم میزاریم کمی خنک شه روی پودینگ بسته شده میریزیم میزاریم یخچال حدود3الی4ساعت تاکاملا ببنده نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨