eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
از مریم جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
برای درست کردن پودر سوخاری دو تا نون باگت رو خرد کردم و به مدت یک ساعت گذاشتم توی فر با حرارت صد و هشتاد...بعد ریختمشون تو زیپ کیپ و با وردنه پودرشون کردم و بهش پودرسیر فراوون ، نمک ،شوید جعفری ساتوری شده فلفل ، پاپریکا و کنجد اضافه کردم... . برای درست کردن مرغ هم اول مرغ رو نیم ساعت با نمک و فلفل و یه پیاز چار قاچ گذاشتم تا نیم پز بشه...اجازه دادم نیم ساعت خنک بشه...بعد اول داخل آرد سفید زدم مرغها رو...بعد توی تخم مرغ زدمشون ( سه تا تخم مرغ که چند دقیقه زده شده) ...بعد هم کاملا توی پودر سوخاری غلطوندم مرغها رو و توی روغن داغ سرخشون کردم...روغن باید کاملا داغ باشه و حجمش به اندازه ای باشه که حداقل نیمی از مرغ رو بپوشونه...کلا هفت هشت دقیقه هم برای سرخ شدن مرغها کافیه...در ضمن وقتی روغن کاملا داغ باشه به داخل مرغ نفوذ نمیکنه و مرغها کاملا برشته میشن و اصلا چرب و روغنی نیستن نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
(غذای رژیمی) برای 3 نفر مواد لازم خوراک عدس و سیب زمینی مواد اصلی نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم سیر ۱ حبه پیاز کوچک ۱ عدد برنج پخته ۱/۲ لیوان سیب زمینی متوسط ۲ عدد جوانه عدس یا ماش ۱/۲ لیوان طرز تهیه زمان تهیه 15 دقیقه زمان پخت 25 دقیقه 1- داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پیاز و سیر و سیب زمینی ها را ریز خرد کنید و به روغن اضافه نمایید. 2- با حرارت ملایم تفت دهید تا مواد نرم شوند سپس برنج پخته ، جوانه عدس ، نمک و مقداری فلفل اضافه کنید و تفت دهید ، خوراک را در ظرف بریزید و همراه با ماست سرو کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
تعداد: 12 نفر زمان تهیه: 7 دقیقه خوراک: شرقی مواد لازم 3.5 پیمانه آب توت فرنگی 400 گرم توت فرنگی 400 گرم خامه 1 ¾ پیمانه ماست بدون چربی نصف قاشق چایخوری پودر رازیانه دو قطره رنگ غذا 400 گرم یخ خرد شده طرز تهیه همه مواد را با یکدیگر در مخلوط کن بریزید. رنگ غذای قرمز و یخ را نیز اضافه کنید. آنها را 5 دقیقه هم بزنید تا پوره و یکدست شوند. بقیه رنگ غذا و یخ را اضافه کنید و دوباره 2 دقیقه دیگر هم بزنید. آنها را در لیوان ها ی بلند سرو کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍓🍷🍓🍷🍓🍷🍓
موادلازم نان یوفکا یه بسته پنیرکیبی یه بسته شیر. مقداری عسل یاشهد به میزان روغن برای سرخ کردن طرزتهیه: نان روبرش بزنیدوروش بابرس شیربکشیدبعدیه تکه پنیربگذاریدوآن رابه حالت سمبوسه بپیچیدالبته کوچک بعدتوی روغن سرخ کنیددرحدطلایی .روش عسل بریزیدوباپسته تزیین کنیدبگذاریدیخچال خنک بشه. نوش جان❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
دونات های فاطمه پز ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 2عدد تخم مرغ 1استکان شکر 1استکان روغن مایع 1استکان شیر 1پاکت بگینک پودر(2/5ق چ) 6قاشق غذاخوری سرپر آرد طرز تهیه تخم مرغها وشکر را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن کرم رنگ شود بعد از آن مواد مایع را اضافه کرده و هم زده و بعد از آن آرد و بگینک پودر الک شده را اضافه کنید و هم بزنید .دستگاه وافل زن را کمی چرب کرده و از مایه وافل هر بار یک ملاقه روی آن بریزید و بپزید .بستنی را بین وافل های سرد شده بگذارید و از وسط برش بزنید تا شکل مثلث بدست بیاد و کناره های آن را با فندق یا پسته آغشته کنید و سرو کنید .نوش جان نکته بعضی از دستگاهای اسنک ساز قالب وافل هم دارند در ضمن قالب وافل زن که روی گاز استفاده میشوند هم در فروشگاهای لوازم قنادی موجود میباشد. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
رون مرغ رو با يدونه پياز خلالي و زرچوبه نمك و فلفل يه تفت كوچيك دادم و بهش مقداري اب اضافه كردم سه ق غ زعفرون دم شده به آب مرغ اضافه كردم و نوك ق چ هم پودر دارچين گذاشتم تا خوب بپزه و جا بيفته. سه تا پيمانه برنج رو با نمك و زردچوبه يا اب زعفرون دم شده ميزاريم خيس بخوره، دو تا سيب زميني متوسط رو پوست گرفتم و يكيش رو مكعبي خرد كردم و يكيش رو با كاتر شكل گل در آوردم و تو روغن داغ سيب زميني ها رو دو تا سه دقيقه نيم سرخش كردم و كنار گذاشتم، برنج روآبكش كردم كف ديگِ غذا تهديگ موردنظر رو ميزاريم لايه لايه برنج و سيب زميني و شويد (شويد يا خشك يا تر فرفي نميكنه) و يك ق غ پياز داغ ميريزيم و مخلوط ميكنيم و چند ق غ زعفرون روي برنج ميريزيم و ميزاريم دم بكشه با اين غذا كشمش و خرما هم سرو ميكنن كه من فقط سه ق غ كشمش رويه تفت كوچولو دادم و روي برنج ريختم، موقع سرو غذا مرغها رو از سسش جدا كردم استخوانش رو درآوردم و واسه شيك تر شدنش سرخشون كردم و كنار سيب پلو چيدم، سسش رو از صافي رو كردم و سرو كردم. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
۴۰۰گرم گوشت چرخکرده رو با یه عدد پیاز کوچیک رنده شده که ابشو گرفتم ویه عدد تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل ونمک و۲ق غ ارد سوخاری مخلوط کردم و ورز دادم ونیم ساعت تو یخچال استراحت دادم ویک سوم بسته ماکارونی سایز بزرگ وابکش کردم وگوشت رو رو سلفون پهن کردم وماکارونی رو رو گوشت چیدم و پیاز سرخ شده و قارچو فلفل دلمه و رب رو که جداگانه مثل مایع ماکارونی اماده کرده بودم روی ماکارونی ها ریخته و مقداری هم پنیرپیتزا ریختم وبعد به کمک سلفون رول کردم وتو تابه استیک پزم با کمی روغن سرخ کردم اگه همچین‌ تابه درجه یکی نداشتین تو سینی فر با ۲۰۰درجه و۴۰دقیقه زمان گذاشتم تا بپزه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در اين دستور از مخلوط مقوي شامل جو براي روي پنكيك استفاده ميشه كه مقوي ترش مي كنه،در صورتي كه مواد اين مخلوط را نداريد مي تونيد فقط خود پنكيك سيب را به تنهايي درست كنيد و با عسل ميل كنيد. مواد لازم براي مخلوط جو: ١/٤ پيمانه آرد ١/٤ پيمانه شكر قهوه اي ١/٤ پيمانه جو پرك ١/٢ ق چ دارچين ٣ ق غ كره تمام مواد خشك را با هم مخلوط كرده و در انتها كره را اضافه و خوب مخلوط ميكنيم. مواد لازم براي پنكيك: ١ و ١/٤ پيمانه آرد ١ ق غ شكر ١/٢ ق چ نمك ١ و ١/٢ ق چ پكينگ پودر ١/٢ ق چ دارچين ١ عدد تخم مرغ ٢ ق غ روغن يك پيمانه شير يك پيمانه سيب پوست گرفته شده و خرد شده همه مواد را خوب با هم مخلوط كرده، سيب خرد شده را در انتها اضافه ميكنيم،و از مواد برداشته و در تابه ميريزيم،مخلوط جو را نيز روي هر قسمت از مواد در تابه ميريزيم و هر دوطرف پنكيك را سرخ ميكنيم، پنكيك را با عسل مي توانيد ميل كنيد. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞
شیرینی راکوشک روسی و مربایی کاری از صفا شریفی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
در تهیه سمبوسه ابتدا صبر کنید تا مواد کاملا سرد شوند و سپس در نان بپیچید . مواد داغ نان را خمیر و در نتیجه در حین سرخ شدن آن را خشک و سفت میکند نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جو دوسر پرک ۲پیمانه کره‌ بادام زمینی ۱/۲پیمانه موز ۳عدد شکلات چیپسی ۱/۲پیمانه اگردوست داشتید میتونید ۱ قاشق‌چایخوری دارچین یا وانیل هم بهش اضافه کنید‌ دمای فر ۱۷۵درجه سانتیگراد و زمانی که باید توی فر باشه حداقل ۱۲دقیقس(یه خلال‌دندون بکنید در غیر این صورت بذارید بازم توی فر بمونه) نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
ماکارونی طرح دار ۱ لیوان قارچ خورد شده حدود ۱۵۰ گرم سینه مرغ نصف۱عدد هویج رنده شده ۱عدد کنسرو ذرت نصف لیوان فلفل دلمه ای ریزخورد شده ۱ عدد تخم مرغ ۳عدد نمک و فلفل وآویشن مقداری پنیر پیتزا ۱ لیوان سینه مرغ راخورد کرده وباکره تفت میدهیم تاخوب بپزه. قارچ هارا هم خورد کرده و جدا تفت میدهیم. ماکارونی را به روال همیشه پخته آبکش میکنیم و کنار گذاشته و میریم سراغ بقیه مواد... درکاسه ای تخم مرغ هارا شکسته وکمی میزنیم تااز لختگی دربیاد وبعد همه مواد را اضافه میکنیم وباهم مخلوط میکنیم. قالب مورد نظرمون رو چرب کرده مواد را داخلش میریزیم وصاف ویکدست میکنیم وداخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه میزاریم تا خوب بپزه. من داخل قالب کمری درستش کردم. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین میز شام پاگشا کاری از خانم گلدوست ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
200 گرم گوشت چرخ کرده گوساله 200 گرم مرغ چرخ شده 4 عدد سیب زمینی رنده شده 1 عدد پیاز رنده شده 2 قاشق غ آرد 1 عدد تخم مرغ ادویه های مورد دلخواه روغن مایع برای سرخ کردن تمام مواد را در ظرفی بریزید و ورز بدید. از مواد داخل روغن داغ بریزید و با قاشق روی مواد فشار داده شکل بدید. هر دو طرف را سرخ کنید سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید تا روغن اضافی گرفته شود و سرو کنید. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
مواد لازم قارچ ۵ عدد ۱۵۰ گرم سبزیِ قورمه نوبرِ سبز عصاره گوشت یک عدد پیاز ۱ عدد آرد یک ق غ رب ۲ ق غ نمک فلفل پودر سیر یک قاشق مربا خوری آبلیمو یک ق غ آب داغ ۴ لیوان طرز تهیه پیاز رو نگینی خورد کرده و داخل روغن تفت میدیم،یکم سبک که شد رب گوجه رو بهش اضافه و هم میزنیم،کمی سرخ که شد ، پودر سیر و عصاره گوشت رو هم بهش اضافه میکنیم،و بعدش قارچ های خورد شده رو،تفت میدیمش قارچ ها که یکمی پخت،آب داغ رو اضافه میکنیم داخل مواد و ۱۵۰ گرم از سبزی سرخ شده ی نوبر سبز رو جدا کرده و میندازیم داخل سوپ،(این سوپ برای افراد مریض توصیه نمیشه چون روغن داره)،نمک و‌فلفل میزنیم و در قابلمه رو گذاشته تا ۲۵ دقیقه ، یکم هم میزنیم و آردمون رو با یه لیوان آب بهش اضافه و هم میزنیم،آخر سر هم آبلیمو رو اضافه و دوباره ۱۰ دقیقه تایم میدیم و سوپمون حاضره نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4 عدد سينه مرغ نمك و فلفل و پودر سير و پودر پياز مقداري پنير ورقه اي سويسي 2 بسته ژامبون مرغ 400 گرم خمير حدود 1 كيلو خردل انگليسي يا همون سس خردل كاله تخم مرغ همزده يك عدد سينه مرغ رو مواد ميزنيم و بعد ميكوبيم تا پهن بشه ولي زياد نكوبيد كه گوشت پاره نشه بعد خوب صافش كنيد و ورقه هاي پنير و ژامبون رو بينش بزاريد و بعد بپيچيد داخل بلاستيك رل كنيد و داخل يخچال بزاريد تا فرم بگيره بعد خمير رو پهن ميكنيم و رل مرغ رو بينش بزاريد طبق تجربه من از داخل و بيرون خمير رو شيار بديد از داخل براي اينكه مرغ بهش بچسبه و از رو براي اينكه خوشگل بشه و ادويه به خوردش بره من علاوه بر تخم مرغ سير له شده و جعفري هم روش ميزنم و نمك و فلفل طعم بهتري ميگيره شما كف سيني فر رو كاغذ روغني بندازيد و با درجه كم داخل فر قرار بديد تا مغز پخت بشه من ١١٠ درجه سانتي گراد ميزارم و از طبقه ي پايين فر با فاصله ي بيشتري قرار ميدم بعد از پختن شعله ي بالاي فر را روشن كنيد تا طلايي بشه براي خمير هم ميتونيد از خمير اماده نون فانتزي و يا خمير جادويي استفاده كنيد. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
کیک تولد از ماتیسای عزیز ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
شیر یک لیوان،خامه قنادی فرم گرفته یک لیوان،بستنی یک لیوان،پودر ژلاتین یک ق م پودر ژله آناناس یک بسته،آب کمپوت آناناس یک لیوان،چند حلقه کمپوت آناناس خلال پسته و شکلات چیپسی به میزان لازم ابتدا پودر ژله رو با آب کمپوت و ژلاتین بزارید روی بخار آب تا بن ماری بشه . بعد تو یه ظرفی ، خامه ، بستنی، شیر، بریزید و باهمزن بزنید بعد خلال پسته ، تکه های خرد شده آناناس، شکلات چیپسی رو اضافه کنید و در آخر ژله و ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کنید . من جامامو گذاشتم ( دو سه دقیقه تو فریزر) بعد گذاشتم بیرون و به دیواره هاش شکلات آب شده زدم و مواد دسر روریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده وقتی دسر بست، روش رو بستنی که اسکپ زدم تزیین کردم.اگه میخواین دسرتون و قالبی دربیارید یکم ژلاتینتون و بیشتر بزنید. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
موس موز از خانم گلدوست ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮