فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_زیتون
پیازچه جعفری گوجه پوست کنده زیتون رب فلفل(فلفل دلمه اي قرمز با چن حبه سير ميپزيم تا ابش خشك شه) و فلفل قرمز پرک مغز گردو رب انار ملس روغن زیتون.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کیک_پنیری_ژاپنی_درپلوپز
طبق فیلم تهیه کنید
50دقیقه درپلوپرپخته میشه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#شامى_لذيذ
موادلازم
گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۲۰۰ گرم (۲عدد متوسط)
پیاز متوسط ۱عدد
تخم مرغ ۱عدد
سبزی خشک معطر ۲_۳قاشق (شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله)
رب گوجه یک قاشق چایخوری
نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
طرزتهيه
سیب زمینی رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. پیازو رنده کردم و بقیه مواد و اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیب زمینی پژمرده بشه.
بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#بستنی_یخمک_فالوده_لیمو
فالوده رو با چند قطره رنگ خوراکی سبز، به مقدار لازم آب و کمی آبلیمو مخلوط کنید؛برای شیرین کننده من شربت نعنا ریختم،حالا مواد رو داخل جا بستنی و یا لیوان بریزید بذارید فریزر ببنده
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
#کیک_مواج
تخم مرغ ۴عدد
شکر یک لیوان ویک قاشق غذاخوری پر
ماست خامه ای یکلیوان
روغن مایع یک لیوان سر خالی
وانیل یک قاشق مربا خوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
آرد ۲لیوان ویک قاشق غذاخوری پر
پودر کاکائو برای لایه های کیک
ابتدا فر رو رشن کرده، با دمای ۱۸۰ درجه
حالا میریم سراغ کیک تخم مرغ و شکر وانیلرو با همزن زده تا سفید کشدار بشه بعد ماست وروغن مایع رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد رو الک کرده همرا بکینگ پودر وبه کیک اضافه کرده در سه مرحله بعد صورت دورانی مخلوط میکنیم قالب مورد نظر رو با روغن جدا کننده چرب کرده یا چرب کنید درآرد پاشیده ومواد کیک رو در سه مرحله به قالب اضافه کرده یک سوم مواد کیک رو ریخته ردش پودر کاکائو الک کرده بعد به این ترتیب ادامه میدیم ودر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵دقیقه میپزیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#کاپ_کیک_سیب_ودارچین
موادلازم
آرد:۱/۵ لیوان
شکر:۱لیوان
روغن مایع:۱/۲لیوان
ماست:۱/۲لیوان
تخم مرغ:۲عدد
بکینگپودر:۱ق چ
وانیل:۱/۴ق چ
سیب: ۲ عدد خرد شده
شکر جدا:۲ قاشق غذاخوری
دارچین:۱/۲قاشق چایخوری
قبل هر کاری سیب خرد شده و دو قاشق شکر و پودر دارچین رو توی تابه بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر ها کاراملی شه و سیب ها هم نرم شه.بعد اجازه بدید تا خنک شه.
بعد تخم مرغ و وانیل رو با همزن بزنید تا کرم رنگ شه، شکر رو اضافه کنید تا حجمش دو برابر شه . به ترتیب روغن مایع و ماست رو اضافه کنید و در نهایت آرد و بکینگپودر الک شه.۱/۳کپسول های مافین رو پر کنید از مخلوط سیب و دارچین بریزید و مجدد از مایه کیک .
تا حدود ۲/۳ قالبتون پر شه.بعد قالبتون رو حدود ۲۰دقیقه توی فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار بدید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
#گراتن_سيب_زمينى
چندعدد سیب زمینی متوسط را پوست کنده و برشهای حلقه ای به قطر نیم سانت زده
ده دقیقه در آبجوش و نمک بپزید سپس آبکش کنید .
کف ظرف مورد نظرتون یک لایه سیب زمینی حلقه شده ی پخته بچینید .
سپس مایه ی گوشتی تون رو بریزید
یک لایه سس بشامل بریزید و در آخر پنیر پیتزا ( در صورت تمایل لایه ها تکرار شود)
در فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه تا زمانیکه سطح گراتن طلایی شود
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_موزاییکی
بیسکوییت پتی پور ، پودر شده را با موز له شده مخلوط و به حالت توپک های کوچک شکل دهید و در شکلات فرو ببرید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#ترفند_آشپزی
یکی از مواردی که به خوش طعم شدن مرغ سوخاری کمک میکند ، طعمدار کردن مرغ است
برای این منظور پیاز را خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم. سپس سبزیجات معطر ( جهفری ، ترخون ، آویشن ) را ساطوری می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. ماست را هم اضافه می کنیم.
پس از اینکار قطعات مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل به کاسه اضافه می کنیم. در پایان ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ ها طعم دار شوند
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍱🍗🍱🍗🍱🍗
#نوشیدنی_لیموعسلی
پر خاصیت،حاوی ویتامین c
مواد لازم
لیمو ترش
عسل
چوب دارچین
نعناء تازه
لیموهارو 24 ساعت داخل آب سرد گذاشتم تا تلخلیش گرفته بشه(سه چهار بار آبشو عوض کردم)
بعد حلقه ای برشش دادم و هسته هاشو جدا کردم داخل ظرف شیشه ای یک لایه لیمو حلقه شده یک تکه چوب دارچین چند برگ نعناء و دو قاشق عسل ریختم و ادامه دادم تا ظرف پر شد داخل یخچال گذاشتم
دوسه روز بعد کاملا آب انداخت و آماده مصرف شد
من برای دو کیلو لیمو یک کیلو عسل استفاده کردم
میتونید با آب مخلوط کنید و نوش جان کنید این نوشیدنی برای سرما خوردگی عاااالیه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍋🍯🍋🍯🍋🍯🍋
#کوفته_انار_گردو
۳۰۰گرم گوشت چرخکرده ،دوتا سه قاشق گردو سابیده ،کمی جعفری خشک ،یک قاشق رب انار ،یک پیاز رنده و اب گرفته و یک عددتخم مرغ و نمک فلفل سیاه و زردچوبه رو با هم حسابی ورز ومخلوط میکنید.کوفته ها رو به اندازه دلخواه در بیارید و یک ساعت بزارید یخچال روش سلفون بکشید.برای سس ی پیاز تفت بدید کمی سبک شد یک قاشق رب اضافه کمی تفت خورد یک قاشق رب انار بهش بزنید و بعد ۳لیوان اب انار اضافه بزارید بجوشه،کوفته ها رو هم تو روغن سرخ کنید و بعد سس که جوش اومد توش بندازید و بزارید مزه دار بشه و سس غلیظ بشه
کمی شکر هم میتونید به سس اضافه کنید اگر طعم ملس دوست دارید
نیم ساعت اخر یک مشت انار دون شده هم به کوفته و سس اضافه کنید (اگر دونه انار تو غذا نمیپسندید همون رب انار هم کافیه )
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#دسر_پودینگ_چیا
برای درست کردن این ۴ تا ظرف دسر، ۴ قاشق غذاخوری چیاسید، وانیل، شیرین کننده اختیاری (عسل، شیره، ...) و دارچین رو در یک لیوان (۲۰۰ میلی لیتر) شیر حل کنید و اجازه بدید حداقل ۵ ساعت یا در طول شب، تو یخچال بمونه تا دانه ها کاملاً باز بشن. بعد به دلخواه با میوه های تازه، مارملادو انواع مغزها تزیین کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#روش_درست_کردن_پیراشکی_به_شکل_گل ،باخمیر جادویی وگوشت چرخ کرده
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
#نان_صبحانه
شیر ولرم 2لیوان
تخم مرغ 2عدد
شکر 6قاشق سوپخوری
پودر خمیرمایه 1پاکت
نمک 1قاشق سوپخوری
روغن مایع 12قاشق غذاخوری
آرد 7لیوان
طرز تهیه:
خمیرمایه ، شکر،شیر ولرم را مخلوط میکنیم.تخم مرغ و نمک، روغن را اضافه بعد آرد را کم کم اضافه میکنیم ورز میدهیم تا خمیر نرمی به دست آید .1ساعت استراحت میدهیم.بعد به شکل دلخواه درسینی فر گذاشته.180 درجه به مدت نیم ساعت
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبـ☀️ـح
باشکوهترین لحظه زندگیست
یک نفس عمیق بکش
و با امید به خدا
گامهایت را استوار بردار
🌸و بهترین روز زندگیات را بساز
🌸🍂زندگی هدیهای از طرف معبود است
روزی نو و زندگی نو
امروز همه چیز محیای زیستن است
لبخند بزن بر این روز زیبا و بگو
من شادم
من هستم
من زندگی را دوست دارم🌸🍂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_ویترینی_زیبا
ژله های قلب رو با هر طعمی که دوست دارید درست کنید
ژله بی رنگ هم ژله آلوئه است.
لایه آخرش هم ژله آلوئه با بستنی
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
#کیک_سیب
3 عدد تخم مرغ
2 لیوان آرد
نصف لیوان روغن
یک لیوان سرخالی ماست
2 عدد سیب
کمی وانیل
یک لیوان شکر
نصف ق چ بیکینگ پودر
دارچین 3 ق غ
تخم مرغ شکر وانیل حدود 5 دقیقه با دور تند همزن زدم تا حجیم و کشدار بشه بعد روغن رو ریختم و یک دقیقه هم زدم بعدم ماست رو اضافه کردم و یک دقیقه دیگه هم زدم آرد و بیکینگ پودر و یک ق غ از دارچین رو که 3 بار الک کرده بودم به مواد اضافه کردم و هم زدم تا کامل مخلوط شه سیب های اسلایس شده رو با بقیه پودر دارچین مخلوط کردم نصف مایه کیک رو ریختم تو قالب روش سیب چیدم بعد بقیه مواد رو ریختم و دوباره روش سیب گذاشتم.قالب رو 3 بار به سطح کار کوبیدم و گذاشتم تو فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه
پیمانم لیوان دسته دار فرانسویه
ز ماست شیرین و بدون اب استفاده کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍎🍰🍏🍰🍎🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه_انگلیسی_خوشمزه
4 عدد تخم مرغ
20 گرم خامه صبحانه
2 گرم نمک
6 گرم شکر
2 برش ژامبون پخته شده
4 برش پنیر
کره
آماده سازی
زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. زرده های تخم مرغ را با خامه بزنید. سفیده تخم مرغ را با کمی نمک و شکر ضرب کنید تا حالت کف پیدا کنه . زرده ها را با سفیده تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید.
در قابلمه کمی کره ذوب کنید و مخلوط تخم مرغ را بپزید. با درب بپوشانید.
برش های ژامبون و پنیر را بگذارید. بگذارید تا بپزد تا پنیر ذوب شود.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
#پفکی_هندی
مواد لازم برای تهیه پفک هندی:
1 بسته پفک هندی بخرید (یا اگه خواستید خودتون مواد اولیه اش رو تهیه کنید قسمت دومرو بخونید)
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
سس تند در صورت دلخواه
دستور تهیه پفک هندی :
در یک قابلمه روغن را داغ کنید و پفک ها را حدود 3 تا 5 دقیقه بسته به سایز آن سرخ کنید. سپس باحوله های روغن گیر یا صافی، روغن اضافه پفک را بگیرید تا ترد بماند و با سس تند سرو نمایید. اگر در تابه روغن بریزید پفک ها به ته ظرف می چسبد. پفک باید در روغن شناور باشد تا پف کند.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#ماهی_بخارپز
مواد لازم
فیله ماهی (ترجیحا بچه شیر) :۱۵۰ گرم
پیاز کوچک : ۲عدد
یک عدد لیمو+نصف فلفل دلمه رنگی+۱۰۰ گرم خیار شور+۱۰۰ گرم سبزی خوردن+گوجه فرنگی +۱۰۰ گرم قارچ
پودر پیاز و نمک و زعفران و در صورت تمایل فلفل
طرز تهيه:
ماهی را بعد از خشک کردن با دستمال در یک ظرف با یکی از پیازها که خلال باریک شده و نصف لیمو و کمی پودر پیاز و در صورت تمایل مقدار بسیار کمی پودر سیر به مدت یکساعت با در بسته نگه میداریم.
سپس پیاز دوم را در یک ظرف چدنی یا تفلون خرد کرده و ماهی را از طرفی که پوست دارد روی آن قرار میدهیم سپس کمی نمک و پودر پیاز و کمی زعفران در صورت تمایل فلفل ترجیحا سیاه روی آن میپاشیم و در ظرف را گذاشته و با حرارت بسیار کم به حال خود میگذاریم تا رنگ پیازها تغییر کند و ماهی بپزد .سپس نصف دیگر لیمو را روی ماهی میریزیم وقارچ ها را کنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف را میگذاریم تا قارچ کمی نرم شود.در آخر ماهی و قارچ فوق العاده خوشمزه را در بشقاب میکشیم و با سبزیجات تازه و خوشرنگ و کم کالری تزیین میکنیم
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات_خوشمزه_مجلسی
صبحانه
مواد لازم:
۲۰۰ میلی لیتر شیر گرم
۲ قاشق غذاخوری شکر
مخمر ۷ گرم
۱/۲قاشق چایخوری نمک
۱ عدد تخم مرغ
۴۰۰ گرم آرد
۴۰ گرم کره
روغن
شکر
دستور تهیه:
همه مواد را مخلوط کرده و خمیر را ورز دهید. اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه استراحت کند.
خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید و به شکل یک کره درآورید. هر کدام از قسمتها را پهن کنید و مثل ویدیو یک دونات درست کنید. بگذارید ۳۰ دقیقه استراحت کند.
در مقدار زیادی روغن سرخ کنید. روی آنها شکر
بپاشید و نوش جان کنید.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
#توپک_برفی_شکلاتی
نصف لیوان خامه مایع (یا خامه صبحانه)
نصف لیوان پودر قند
2 لیوان پودر نارگیل
1 پاکت بیسکوییت کرم دار
برای روی توپک:
80 گرم شکلات شیری یا شکلات تلخ پودر پسته
طرز تهیه
خامه و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید. سپس پودر نارگیل را اضافه کنید و با دست ورز بدهید.
قوام مواد را کنترل کنید، ممکن است مقدار پودر نارگیل یک قاشق کم و یا زیاد شود.
قوام مواد سفت نباشد وقتی قابل شکل دادن شد یعنی قوام مواد خوب است.
از مواد تکه های کوچکی بردارید و گرد کنید.
بیسکویت کرم دار را از وسط نصف کنید.
توپک نارگیلی را روی قسمت کرم دار بیسکویت بچسبانید و روی توپک را صاف کنید.
تمام مواد را به این شکل آماده کنید.
ممکن است توپک کمی از هم بپاشد اشکال ندارد کاملا نرمال است با حرکت های آرام شکل بدید و روی بیسکوییت بچسبانید.
شکلات را به روش بن ماری آب کنید. توپک ها را در شکلات بزنید.
سپس در پودر پسته بزنید میتوانید به جای پودر پسته از فندق یا مغزهای دیگه استفاده کنید.
می تونید هم ساده داخل ظرف بچینید.
با این مقدار مواد یک بشقاب پر می شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪