#عصرونه_تابستانی_باطعم_کارامل
مواد لازم
2 پاکت خامه
2 پاکت پودر خامه
یک بسته کارامل
پنیر فیلادلفیا 180 گرم
کیک ماربل به مقدار لازم
یک پاکت یک نفره شیر کاکائو
بیسکوییت کرم دار به مقدار لازم
طرز تهیه
1. نیمی از کیک را در پیرکس بزارید و آن را با شیر کاکائو خیس کنید.
2.رویش بیسکوییتها را بچینید.
3.با همزن دو پاکت خامه - دو بسته پودرخامه- یک پاکت کارامل-پنیر فیلادلفیا را با هم بزنید.
4. آن را روی بیسکوییتها بریزید.
5. ما آن را به مدت 4 ساعت در یخچال میزاریم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
مژده مژده 😍😍
بشتابید🏃 بشتابید 🏃
تمامی اجناس به مدت۷روزتخفیف خورد 🥳
از تولید به مصرف بدونه واسطه ✅
تولید کیف دستی و انواع کیف های اداری جا چاقو جا کارتی جا کلیدی ✅
ارسال به تمام نقاط ایران با پست رایگان میباشد ✅
کانال ماhttps://eitaa.com/joinchat/2504589939C11e3d6332b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ظرافت_خانه_داری
پاک کردن رسوب کتری با جوهر لیمو بعدش هم با مایع ظرفشویی بشورین حالا یا تو ماشین یا با دست
خیلی راحت کتری را رسوبزدایی کن و چایی خوشرنگ دم کن
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🫖🫖🫖🫖🫖🫖🫖
#سمبوسه_آبادانی
چهارتا سیب زمینی متوسط رو اول آبپز کردم.
بعد یک پیاز خیلی بزرگ تفت دادم بعدبهس نمک وفلفل زردچوبه پودر کاری فلفل زیاد کمی پودر سیر اضافه کردم .
سیب زمینی های پخته شده رو پوست کندم و رنده کردم بعد به پیاز داغ اضافه کردم و خوب با هم مخلوط کردم.
کمی پیازچه و جعفری هم بهش اضافه کردم.
شما میتونید تره خالی یا تره با گشنیز به جای پیازچه و جعفری بهش اضافه کنید.
در آخر مثل فیمی که داخل استوری هایلایت کردم سمبوسه هارو بپیچید وداخل روغن زیاد با حرارت بالا سرخ کنید.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_ژله_ی_حوض_ماهی
مواد لازم و طرز تهیه
هر بسته پودر ژله رو با یک لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار کتری هم بزنین و بعد از اینکه ژله کاملا سرد شد بهش نصف لیوان شیر اضافه کنین
(مثلا 3 بسته ژله بلوبری رو با 3 لیوان اب جوش حل کنین و بعد سرد شدن 1 و نیم لیوان شیر بهش اضافه کنین)
برای ژله آلوئه ورا ی مرحله ی آخر هم نصف بسته ژله آلوئه ورا رو با دو سوم لیوان اب جوش حل کنین
ژله بلوبری رو تو قالب چرب شده بریزین و بذارین تو یخچال 6 ساعت بمونه
ژله سبز با طعم دلخواه رو تو ظرف چرب شده بریزین و بذارین تو یخچال سفت بشه بعد با چاقو به شکل گیاه برش بزنین
تو قالب ماهی چرب شده، کمی ژله بریزین و بذارین نیمبند بشه و بعد ژله با رنگ متفاوت بریزین و بذارین تو یخچال
(اگه اول کمی ژله سفید ریختین، لایه دوم ژله قرمز یا نارنجی بریزین)
ژله آبی رو از قالب خارج کنین و تو ظرف سرو قرار بدین
ژله های سبز رو که برش زده بودین توی ژله حوض بچینین و ماهی ها رو هم از قالب خارج کنین و تو ژله ی حوض بچینین
با قلمو و رنگ خوراکی واسه ماهیا چشم بکشین
در نهایت کمی ژله الوئه ورا ی خنک بریزین و بذارین تو یخچال ببنده.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#مربای_پوست_پرتقال
شکر نیم کیلو
پوست پرتقال 200 گرم
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
آب دو لیوان
قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم. پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم 15 دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم. این مرحله را کلا" 3 بار تکرار می کنیم و هر بار باید 15 دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود. شکر را با 2 لیوان آب حل و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید. بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند. بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم (از در قابلمه استفاده نکنید) و اجازه می دهیم 24 ساعت در دمای اتاق بماند.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
#بادمجان_پيتزايي
بادمجان حلقه ای نیم سرخ شده + روش سسی شامل ترکیب ماست و سیر و آویشن و کمی مایونز+ روش کمی پنیر پیتزا + سس گوشتی شامل پیاز خلالی و سیر رنده شده گوشت چرخ شده و فلفل دلمه و ادویه های خوشمزه + روش کمی قارچ تفت داده شده + گوجه گیلاسی + فلفل دلمه و ذرت و روش هم کمی پنیر پیتزا میره توی فر تا پنیرش آب بشه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍕🍆🍕🍆🍕🍆
🌸سـلام
🌸امـروز نه آغـاز و
❤️🩹نه پایان جهان است
🌸ای بس غم و شادی
❤️🩹که پس پرده نهان است
🌸شـروع روزتون زیبـا
❤️🩹و پایانش زیبـاتـــر
🌸صبح تون عااااااااالی
◍⃟⚘🍃࿐ྀུ༅࿇༅═
﹝@Jomlax ﹞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_سوپ_گوجه_فرنگی_کبابی
۶ عدد گوجه فرنگی،
پیاز ۱ عدد
۱عدد فلفل دلمه ای قرمز
۱ عدد سیر کامل
۱/۵ فنجان آب سبزیجات بدون نمک
خامه ۱/۵ فنجان
۳-۴ برگ ریحان
نمک و فلفل
برش هایی از نان مورد علاقه شما
پنیر موزارلا
پنیر چدار
کره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
اگه حلیم تون بعد از یکی دو ساعت کمی سفت شد به هیچ عنوان آب نریزید چون اضافه کردن آب مجدد باعث ترش کردن معده میشه ، میتونید از شیر استفاده کنید طعم خیلی خوبی به حلیم میده. درنهایت در ظرف سرو بکشید و کمی روغن روش بدید و با دارچین و کنجد تزیین کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🫕🫕🫕🫕🫕🫕🫕
#کیک_لیمو_پنبه_ای
مواد لازم
آرد یک و نیم پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
نشاسته ذرت سه چهارم پیمانه
شکر یک پیمانه سر پر
روغن مایع سه چهارم پیمانه
ماست دو سوم پیمانه
وانیل نصف ق چ
آب لیمو ترش تازه دو قاشق غذاخوری
رنده پوست یک عدد لیمو(زست)
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری سر پر
ابتدا زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده ها رو میزنیم تا فرم بگیره و میذاریم داخل یخچال.
زردها رو با وانیل و شکر با دورتند میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه سپس ماست و آب لیموترش و رنده ی پوست لیمو رو اضافه میکنیم
خوب مخلوط میکنیم سپس روغن مایع و میریزیم و خیلی کم در حد مخلوط شدن میزنیم
سپس آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر و که الک کردیم به موادمون اضافه میکنیم و با دور کند همزن یا لیسک مخلوط میکنیم.
سپس سفیده رو در دو مرحله داخل مواد میریزیم و از یه طرف آروم با لیسک مخلوط میکنیم
سپس داخل قالب چرب شده میریزیم و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میذاریم. قالب بیست وپنج سانتی میان ته خوبه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍋🍰🍋🍰🍋🍰🍋
#سس_آلو
طرز تهیه
آلوها را میشوریم کمی نمک روی آنها می پاشیم میگذاریم بپزد تا هسته وپوست آنها جدا وله بشوند بعد از صافی رد میکنیم اگر آلو ها ترش بودند کمی شکر میریزیم ودوباره میگذاریم باشعله کم بجوشد وسفت شود اگر رب آلو میخواهیم باید بیشتر بجوشد ودر نتیجه رنگش تیره تر میشود و این سس برای مزه دار کردن وچاشنی انواع خوراک و غذاها می باشد
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫
#سالاد_چوپان
روغن زیتون.1 قاشق مرباخوری- گوجه 2 عدد- خیار 2 عدد- فلفل 2 عدد- پیاز(در صورت تمایل)1عدد- نعنا خشک1 قاشق غذاخوری- لیمو 2 عدد- پنیر سفید 60 گرم- نان تست 2 عدد- نمک و فلفل به مقدار لازم
تمام مواد رادر اندازه دلخواه برش داده و مخلوط کنید سپس نان ها را با دست به قطعات کوچک خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
#ژله_تخم_مرغی_چند_لایه
می توانید ژله ها را لایه به لایه بریزید به این صورت که اول رنگ سبز را بریزید. در یخچال بگذارید سفت که شد رنگ قرمز را بریزید و دوباره در یخچال قراردهید و بعد رنگ دیگر تا جایی ادامه بدهید که تخم مرغ گنجایش آن را دارد. در این صورت نیاز به زمان بیشتری خواهید داشت
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_ژلی_کافی
ژله ها
۱) ژله قهوه: ۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین + ۲ شات اسپرسو + ۱ شات آب سرد
.
۲) ژله شیرقهوه: ۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین + ۲ شات اسپرسو + ۱ شات شیر
.
۳) ژله شیرقهوه: ۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین + ۱ شات اسپرسو + ۲ شات شیر
.
نوشیدنی
یک قاشق چایخوری قهوه فوری یا ۱ شات اسپرسو + ۱ قاشق چایخوری شکر+ ۲شات شیر
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#_شکلات_پشمکی
طرزتهیه
برای درست کردن این خوشمزه ها اول شکلات روخورد کردم بن ماری کردم تا حل بشه اگه دیدین روان نیست 1تا2قاشق روغن مایع بهش اضافه کنین
شکلات روداخل قالب سیلیکونی میریزیم باکمک قاشق دیواره هاشم شکلاتی میکنیم ب مدت10دیقه داخل فریزرمیزاریم تاسفت بشه بعدش پشمک روداخل قالب میزاریم باقاشق فشارمیدیم تاکامل فشرده بشه دوباره روش شکلات میریزم وب مدت نیم ساعت داخل فریزرقرارمیدیم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_نوشیدنی
انار
نعناع
لیمو ترش
شکر قهوه ای یا استویا یا عسل
یخ
اب گازدار
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
#بعد_غذا_دوغ_بخوریم_یانه
فردی که کم خون است
10دقیقه بعد از غذا مصرف کند تا هم آهن غذا جذب بدن شود هم آهن دوغ
با این نوع مصرف بدن رو به تحلیل نمی رود
اگر درغذا گوشت هست دوغ نخورید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_خوراک_عدس_اسپانيايی_با_چوریتزو
این نوع خوراک عدس از غذاهای شمال اسپانیا و منطقه باسک هست. میتوان به عنوان مزه و یا ناهار و شام به همراه یک تکه نان سرو بشه. ودر روزهایی که هوا کمی خنک هست کلی میچسبه. .
زمان تهیه : حدود پنجاه دقیقه .
مواد لازم برای چهار نفر :
عدس سه پیمانه کوچک/ یک بسته سوسيس اسپانيايي (چوريتزو) در صورت نبودن میتوانید از سوسیس تند و دودی استفاده کنید/ هويج دو عدد / پیاز يك عدد/ سیر يك حبه خرد شده / آرد يك قاشق براي لعاب دادن/ رب گوجه يك قاشق / كره و آبليمو برای چاشني و طعم / روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
ادویه ها: پودر پاپریکا شیرین و دودی ، نمک، فلفل، پودر زیره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#توپک_کدو_و_نخود
3 عدد کدوی متوسط (نیم کیلو)
2 لیوان نخود پخته
1 عدد فلفل سبز
1 عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه ای
1 لیوان آرد
1ونیم قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
1 حبه سیر
1 پیمانه شوید تازه
برای سرخ کردن روغن مایع
در غذا ساز نخود پخته شده و سیر را در بریزید و مخلوط کنید.
سپس کدو ها را شسته و رنده کنید و با فشرده کردن آب کدو را خوب بگیرد (کدو آب نداشته باشد) و در یک کاسه بریزید و نخود و سیر پوره شده و ادویه ها را اضافه کنید و در آخر هم شوید وفلفل ریز خرد شده را اضافه و آرد را با کنترل و کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا وقتی شروع به شکل گرفتن کرد ، بیایید با کمی روغن زدن به دستتان و بدون افزودن آرد ، آن را شکل دهید.
در یک ظرف سلفون ویا کیسه فریزر بکشید و کوفته ها را در ظرف گذاشته وبزارید 15دقیقه در فریزر بماند و بعد در روغن داغ شناور با حرارت متوسط سرخ
کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ساندویچ پیتزا🍕•
پیتزا همه مدلی خوشمزس حتی ساندویچش😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳