eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم 2 لیوان عدس قرمز (دال عدس) 2 عدد پیاز 3 عدد سیب زمینی 1 عدد هویج (به دلخواه) 2 قاشق غذاخوری مارگارین (یا کره) 4.5 قاشق چای خوری نمک 1.5 لیتر آب داغ (با کنترل بریزید) اگر غلیظ بود کمی بیشتر آب بریزید دستور_پخت عدس را شسته و آبکش کنید. پیاز ، هویج و سیب زمینی را در غذاساز خرد کنید و یا رنده کنید. تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید کره ، نمک و آب داغ را اضافه کنید. آب را با کنترل بریزید. وقتی چوربا جوشید شعله را کم کنید و 25 الی 30 دقیقه با شعله کم بپزید. چوربای پخته شده را با گوشت کوب برقی میکس کنید اگر گوشت کوب برقی ندارید میتوانید از صافی رد کنید. با فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده و آبلیمو گرم گرم سرو کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
مواد لازم شیر ۲۰۰ گرم بستنی وانیلی ۲۰۰ گرم (۴بستنی لیوانی کوچک) پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم (من از کاله استفاده کردم) دنت توت فرنگی 1 عدد ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه شیر و بستنی را در ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم ، وقتی به جوش اومد از روی حرارت برداشته و ژلاتین بن ماری شده در نصف لیوان آب سرد رو بهش اضافه میکنیم. سپس پنیر خامه ای و دنت رو با همزن دستی کمی زده تا یکدست بشن بعد مخلوط شیر و بستنی رو که از حرارت افتادن اضافه کرده و مجدد همزده تا یکدست بشن . من یکی دوتا رنگ خوراکی صورتی هم اضافه کردم بهش تا خوشرنگتر بشه داخل قالب ریخته و داخل یخچال میگذاریم تا خوب بسته شود.... هر چقدر بیشتر در یخچال بماند سفت تر شده و راحت از قالب خارج میشود. نکته: بجای دنت توت فرنگی میتونید از طعم های دیگه هم استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من خودم این غذا را خیلی دوست دارم. ترکیب مرغ با زرشک خیلی عالیه. پخت مرغ بظاهر ساده هست ولی برای خوشمزه شدن مرغ باید ریزه کاری ها را رعایت کرد. توضیحات کامل همزمان بافیلم داده شده نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
مواد لازم یک عدد سینه ی مرغ پخته شده ریش ریش شده سس مایونز ۲ ق غ سس تند فلفلی ۲ ق غ پنیر پیتزا یا چدار یک لیوان آبلیمو ۲ ق غ یک عدد حبه ی سیر له یا رنده شده نمک ، فلفل قرمز ، سیاه ، آویشن ، دارچین ، زنجبیل ، پودر نعناع و هر ادویه ای که خوشمزه باشه. پنیر خامه ای ۳ ق غ سرپر ذرت مکزیکی یا هویج نگینی یا نخود فرنگی یک لیوان کامل طرز تهیه : اول برای سس این غذا دست به کار میشیم ، که مایونز و پنیر و سس تند و ادویه ها رو ترکیب و پشتش مرغ و ذرت و پنیر پیتزا و سیر رنده شده رو اضافه و کل مواد رو هم میزنیم و سرآخر میریزیمش داخل یه ظرف که بشه توی فر گذاشت ، روشو پنیر میریزیم و یکم گوجه و جعفری تازه خورد شده روش میریزیم و میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه. این غذا بصورت دیپ هم خیلی خاص و پرطرفداره چون با نون خورده میشه و خیلیییی جذابه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امـــروز 🦋 اول صبـح🦋 از باغ مـحبـت🦋 سبدی از مهر را مخصوص شـما 🦋 خوبان دو عالم آورده ام تا بـه بـوی خـوش آن 🦋 خاطرتان همیشه دلشاد شود سـلام صبح سه شنبه تون زیبـا🦋 امروزتون سرشار از نگاه پر مهر خــدا🦋 ﹝ @Jomlax
طرزتهيه ٥٠٠گرم گوشت چرخكرده رو همراه دوعددپيازونمك بيست دقيقه ورزدادم وبه مدت يه ساعت تويخچال گذاشتم استراحت كرد بعداندازه يه گردوازمواد برداشتم وقلقلي كردم توروغن سرخ كردم وكنارگذاشتم.داخل قابلمه ايي جداپيازداغ كرده طلايي شدفلفل وزردچوبه ودوق غ رب گوجه زدم وابجوش ريختم وگذاشتم جوش بياد كوفته هارواضافه كردم يه ساعت بپزه نيم ساعت اخر دوعدد سيب زميني ودوعدد بادمجان ويه هويچ نگيني روداخل خورش ريختم ونيم ساعت ديگه خورش بپزه وغوره دون شده هم ريختم وگذاشتم قشنگ جابيفته باپلو نووش جان كنيد پ.ن١:ميتونين بادمجان وسيب زميني روسرخ كنيدوموقع سرو كنارخورش بذارين پ.ن٢:ميتونين بصورت لقمه ايي بدون پلو نووش جان كنيد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
طرز تهیه بادمجان ها را به صورت حلقه حلقه به ضخامت دو سانت برش داده و در آب و نمک قرار دهید بعد از نیم ساعت بادمجان را خشک و در روغن سرخ کنید و بر روی پارچه جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود مواد میانی را هم مانند مایه ماکارونی درست کنید و حالا به صورت لایه لایه مایه گوشت و بادمجان را تا سه بار بر روی هم بچینید و یک برش فلفل سبز و گوجه گیلاسی روی لایه آخر قرار دهید یک پیمانه آب داغ را به یک قاشق رب گوجه تفت داده مخلوط و در ظرف استک ریخته و 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه 180 گذاشته تا استک های بادمجان برشته شوند نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
پودر ژله موزی (( بنظرم ژله آلو ورا باشه بهتره یا یه قاشق پودر ژلاتین ( ک در این صورت ب روش بنماری آبش کنید وقتی هم ب مواد اضافه میکنید وانیل هم بزنید) رو با یه لیوان آب جوش و یه لیوان شیر ( به دمای محیط رسیده ) )) مخلوط و میره تو میکسر با یه دونه موز و نصف یه بسته خامه صبونه و یه بسته کاپوچینو و یا کافی میکس حسابی مخلوط می کنیم و تو لیوان سرو میریزیم و میذاریم تویخچال تا ببنده و روشو باپودر قهوه الک شده و‌ شکلات تلخ تزئینش میکنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داخل گوجه روخالی میکنیم ، گوشت چرخ شده سرخ شده یا مواد دلخواهمونو میریزیم ، یه تخم مرغ روی مواد میشکونیم این قسمتش میتونه حذف بشه اگر دوست نداشتید و بعد هم پنیر پیتزا میریزیم و میزاریم توی فر تا بپزه در آخر با سبزیجات و ... تزئین میکنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
مواد لازم :توت فرنگی و شکلات بن ماری شده برای مهمونی ها و تولد هاتون از این توت فرنگی های خوشمزه و خوشگل رو درست کنید خیلی راحته و خوشمزه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍓🍫🍓🍫🍓🍫🍓
گوشت قرمز را با آب سرد و گوشت مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم آنها بهتر شود نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩
پودر ژله انار رو با 2 قاشق پودر ژلاتين و یک لیوان سر خالی آب جوش مخلوط میکنم و بن ماری میکنیم می ریزیم تو قالب و 10 ّدقیقه ميزاريم فریزر توی این فاصله یه بسته ژله الورا رو با دو قاشق پودر ژلاتين و یه لیوان سر خالی آب جوش مخلوط میکنیم به روش بن ماری حل میکنیم و دو قسمت میکنیم یه قسمت کمتر رو با شیر مخلوط میکنیم یه قسمت بیشتر رو رنگ سبز میزنیم بعد از ده دقیقه سفید رو روی قرمز می ریزیم 2 —3 دقیقه فریزر ميزاريم بعد رنگ سبز رو می ریزم و 10 دقیقه ميزاريم فریزر بعد دو ساعت ميزاريم تو یخچال نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍉🍣🍉🍣🍉🍣
موادلازم دو لیوان آرد یه لیوان پودرشکر نصف ليوان روغن جامد و کره یه قاشق غذا خوری پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری پودرهل طرزتهیه: آرد رو با حرارت ملایم تو یه تابه بزرگ تفت میدیم تا رنگ آرد کاملا عوض بشه ولی نسوزه،بعد آرد رو حتما الک میکنیم حالا پودرزنجبیل و هل رو روی آرد میریزیم و مخلوط روغن و کره یا اگه طعم روغن حیوانی رو دوست داشتید اضافه میکنیم و کاملا با آرد مخلوط میکنیم،پودر قند رو هم الک میکنیم و خیلی خوب باهم مخلوط میکنیم. تو یه ظرف لبه دار سلفون یا کیسه فریزر پهن میکنیم و حلوا رو روش پخش میکنیم و وقتی کمی خودشو گرفت به شکل دلخواه برش میزنیم و تو یخچال میذاریم که کاملا خنک بشه.بعداز خنک شدن با پودرقند تزئین میکنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودر ژله در طمع دلخواه نصف پاکت آبگرم نصف لیوان آب سرد یک لیوان تخم شربتی به مقدار دلخواه گلاب ی قاشق غذاخوری شکر یک الی دو قاشق غذاخوری طرز تهیه: در مرحله اول ژله هارو با نصف لیوان آبگرم مخلوط میکنیم میگذازیم یخچال تا نیم بند بشن. در مرحله دوم تخم شربتی هارا خیس میکنیم تا ژله ای بشن در مرحله سوم داخل یک لیوان آبسرد یک ال دو قاشق شکر و گلاب میریزیم در مرحله چهار تخم شربتی را به آبسرد اضافه میکنیم در مرحله پنجم ژله نیم بند شده را داخل مخلوط آبسرد و تخم شربتی میریزم خوب هم میزنیم و انتقال میدیم به لیوان یا گیلاس یا هر چیزی که میخواین داخل اون سرو بکنین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸