🇮🇷
📝#یادداشت_تحلیلی6
# پشت پرده قراردادهای همکاری آذربایجان با رژیم صهیونیستی
1⃣ ماهیت این قراردادها و هدف آن محدودسازی ایران است و رژیم صهیونیستی در راستای محاصره پیرامونی ایران آن را اجرا میکند. باتوجه به ابعاد جنگ سایبری این رژیم با ایران، صهیونیستها سعی دارند که مراکز سایبری خود را در نزدیک مرزهای ایران مستقر کنند تا نتیجه بهتری از عملیاتهای آتی خود بگیرند.
2⃣ آذربایجان همواره محل و بستری برای فعالیت صهیونیستها بوده و معادله تسلیحات در برابر نفت بین دو طرف اجرا شده است؛ زیرا رژیم صهیونیستی ۴۰ درصد نفت خود را از آذربایجان تأمین میکند.
3⃣ هدف صهیونیستها از استقرار مراکز سایبری در آذربایجان چند مورد است: الف) انجام عملیات عینی در داخل ایران که با توجه به برخی گمانهها، عملیات ترور شهید فخری زاده از آذربایجان صورت گرفته بود. ب) رصد اطلاعاتی از داخل ایران: کسب دادههای اطلاعاتی مهمترین نیاز یک بازیگر برای انجام اقداماتش است. این رژیم قصد دارد با استقرار مراکز سایبری و پهپادی، در عرصه اطلاعاتی توازنی نسبت به ایران به وجود آورد. ج) تشدید فعالیتهای قومگرایانه: این رژیم با استقرار این مراکز در آینده، برنامهریزی خاصی برای تشدید مسائل قومگرایانه بین ایران و آذربایجان ایجاد خواهد کرد.
🔺نکته پایانی: درمجموع میتوان گفت که افزایش تحرکات رژیم صهیونیستی در مناطق پیرامونی ایران، یک تهدید بالقوه است و این رژیم قصد دارد ابعاد عملیاتهای سایبری و تخریبی خود در این زمینه را با استقرار این مراکز وسعت ببخشد.
✍ محمدرضا فرهادی
#روشنگری
#ثامن
#حقوق_بشر_آمریکایی
#ثامن_23
۱۳ تیر ۱۴۰۱
🇮🇷
🔊نشست بصیرتی
🍃🌹🍃
🎙سخنران: کارشناس مسائل سیاسی برادر علی دینی
✅ موضوع : حقوق بشرآمریکایی
🕰زمان: تالحظاتی دیگر
۱۴ تیر ۱۴۰۱
۱۴ تیر ۱۴۰۱
۱۴ تیر ۱۴۰۱
۱۴ تیر ۱۴۰۱
۱۴ تیر ۱۴۰۱
۱۴ تیر ۱۴۰۱
۱۴ تیر ۱۴۰۱
۱۴ تیر ۱۴۰۱
🇮🇷
📝#یادداشت_تحلیلی7
#طلاق اعتقادات گذشته!
🍃🌹🍃
🔻این روزها باز هم انتشار مواضع جنجالی فائزه هاشمی، حاشیهساز شده است. وی در بخشی از اظهارات خود ضمن حمایت از اقدامات برخی در جهت کشف حجاب، از آنان خواسته است که به این رفتار هنجارشکنانه خود ادامه دهند!
🔹نکات تحلیلی:
1⃣ اولین نکته، سکوتی است که دوستان و اطرافیان و همفکران وی در اردوگاه اصلاحطلبان، حزب کارگزاران و ... اتخاذ کردهاند! از احزاب و گروههای سیاسی که خود مدعی پیشگامی در توسعه سیاسی هستند، انتظار آن است که در برابر مواضع ساختارشکنانه دوستان و همحزبیهای خود واکنش نشان دهند.
2⃣آنچه بر سر فائزه و امثالهم آمده، باید یکی از مهمترین آفات و انحرافاتی که انقلاب و انقلابیون را تهدید میکند، مورد بازخوانی قرار داد. بدون شک یکی از مهمترین تهدیدات انقلاب، خطر "ارتجاع" است. بدین معنا که برخی در مسیر حرکت قطار انقلاب برای دستیابی به اهداف انقلابی، دچار تردید و واگرایی و انفعال و پشیمانی شده و از قطار انقلاب پیاده و راه عقبگرد را در پیش گیرند!
3⃣ جریانهای سیاسی باید تلاش کنند تا از افتادن در دام ارتجاع خود را مصون دارند. متأسفانه میکروب ارتجاع مدتهای مدیدی است که اردوگاه جریان اصلاحطلب را آلوده کرده است و به همین دلیل بخش عمدهای از نیروهای خود را از دست دادهاند.
✍مهدی سعیدی
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
#ثامن_23
۱۴ تیر ۱۴۰۱
🇮🇷
📝 #یادداشت_تحلیلی8
جنجالآفرینی برای امتیازگیری بیشتر‼️
🍃🌹🍃
🔻مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه دو پایان متفاوت داشت؛ درحالیکه طرف ایرانی از مثبت و سازنده بودن مذاکرات صحبت میکرد، طرف غربی مذاکرات را کاملاً بینتیجه و شکستخورده نامیده است.
❌نکات تحلیلی:
1⃣ اگر آمریکا تمایل بازگشت به توافق برجام را دارد باید خسارتهای ناشی از خروج یکجانبه از آن را جبران کند؛ این حق ملت ایران است و کسی نمیتواند از آن عدول کند. راستی آزمایی و تضمین بهعنوان دو مطالبه مهم تیم ایرانی، ریشه در همین موضوع دارد.
2⃣ تیم ایرانی همواره با ابتکار عملهای جدید خود باعث شده که مذاکرات پیش برود؛ اما طرف آمریکایی بهجای تعامل و گفتوگو، فاز اول مذاکره در اتاق را تمام کرده تا با جنگی هیبریدی و ترکیبی و ... عملاً وارد فاز دوم مذاکره شود.
3⃣ یکی از فنهای آمریکاییها در مذاکرات، تلقین محدودیت زمان و از دست رفتن فرصت برای طرف مقابل است؛ این در حالی است که در حقیقت زمان برای آمریکا در حال از دست رفتن است! در گزارشی که اکسیوس به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی منتشر کرده، آمده است: «احساس میشد ایرانیها هیچ عجلهای برای دستیابی به توافق از خود نشان ندادند». این موضع منطقی تیم مذاکرهکننده، باعث بههمریختگی طرف غربی شده است.
4⃣ ایران گزینههای بسیاری روی میز دارد که به توافق با غرب بستگی ندارد. بهبود تجارت خارجی در چارچوب سیاست همسایگی و فعال نمودن ظرفیت ترانزیتی جمهوری اسلامی ایران، تقریباً بدون وابستگی به توافق به غرب، قابل انجام هست. بحران مواد غذایی و انرژی که الآن در غرب وجود دارد، دامنگیر ایران نشده و نخواهد شد. به این دلایل و دهها دلیل دیگر میتوان گفت ایران عجلهای برای توافق هستهای ندارد.
✍علی کارگر
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
#ثامن_23
۱۵ تیر ۱۴۰۱
🇮🇷
📝#یادداشت_تحلیلی9
خبر: تلاش معنادار کشورهای عربی برای تعامل با ایران
1⃣ وزیر امور خارجه کشورمان در سفری که در روزهای گذشته به دمشق داشت، در اظهاراتی گفت: «در پاسخ به پیامی که نخستوزیر عراق از طرف عربستان برای ایران آورد، میگوییم که ایران از عادیسازی روابط با عربستان استقبال میکند.
2⃣ چند روز پیش از سخنان امیرعبداللهیان، فؤاد حسین، وزیر امور خارجه عراق نیز در گفتگو با شبکه تلویزیونی العربیه اعلام کرده بود: «دیدارهای مقدماتی میان هیئتهایی از ایران با طرفهای مصری و اردنی در بغداد انجام شده است تا بهاینترتیب این کشورها نیز به سمت گسترش روابط با ایران حرکت کنند». دکتر احمد الصحاف، سخنگوی وزارت امور خارجه عراق دراینباره گفته است: «بهزودی خبرهای خوبی در این زمینه اعلام خواهد شد».
🔹گزاره تحلیلی:
گسترش همکاریهای دوجانبه و چندجانبه با کشورهای همسایه و مسلمان، اولویت اول سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است که در دولت سیزدهم در چهارچوب «سیاست همسایگی»، برنامههای جامع و مدونی در این زمینه تهیه نموده و تمرکز اصلی سیاست خارجی کشور را در کشورهای همسایه و جهان اسلام قرار داده است. اظهارات مقامات مصری در گفتگو با ایران و همچنین روند روبهپیشرفت گفتگوهای صلح ایران و عربستان و نیز موضعگیری پادشاه اردن در دیدار با جو بایدن که حتماً به گوش مقامات صهیونیستی رسیده است، خبری خوبی برای رژیم صهیونیستی نیست. آنهم در شرایطی که رژیم صهیونیستی نیز در پیشبرد سیاستهای ضدایرانی خود و تشکیل یک ائتلاف منطقهای علیه جمهوری اسلامی حساب خاصی روی این سه کشور عربی باز کرده و آنها را بهعنوان اضلاع مهم اجماع و ائتلاف منطقهای علیه ایران تعریف کرده است! جمهوری اسلامی ایران در یک هدفگذاری دقیق و هوشمندانه، تحرکات رژیم صهیونیستی برای پیشبرد طرحهای ضدایرانی ازجمله اجماع عربی و منطقهای علیه خود را ناکام گذاشته است.
✍ حمید خوشآیند
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
#ثامن_23
۱۷ تیر ۱۴۰۱