✨﷽✨
🌻 فرصتی برای بخشش گناهان 🌻
روزی جبرئیل در خدمت پیامبر(ص) مشغول صحبت بود که حضرت علی(ع) وارد شد .جبرئیل چون آن حضرت را دید برخاست و شرائط تعظیم بجای آورد...
پیامبر(ص) فرمودند:
ای جبرئیل! از چه جهت به این جوان تعظیم میکنی عرض کرد: چگونه تعظیم نکنم که او بر من حق تعلیم است. پیامبر(ص) فرمودند: چه تعلیمی؟ جبرئیل عرض کرد: در وقتی که حق تعالی مرا خلق کرد؛ از من پرسید: «تو کیستی و من کیستم؟» من در جواب متحیر ماندم و مدتی در مقام جواب ساکت بودم، که این جوان در عالم نور به من ظاهر گردید و این طور به من تعلیم داد که بگو: « تو پروردگار جلیل و جمیلی و من بنده ذلیل، جبرئیلم» از این جهت او را که دیدم تعظیمش کردم.
📚 منبع: تحفة المجالس القطره
ثواب نقل فضایل امیرالمومنین:
🔶 پیامبر اکرم فرمودند: امیرالمومنین فضایل فراوانی دارد هر كس يكى از آنها را نقل كند و اقرار هم به آن فضيلت داشته باشد خداوند گناهان گذشته و آينده ى او را بيامرزد و هر كس فضيلتى را از او بنويسد تا آنگاه كه آن نوشته باقى باشد فرشتگان برايش طلب آمرزش كنند و هر كس فضيلتى از آنها را گوش دهد خداوند گناهانى را كه بوسيله گوش انجام داده بيامرزد و هر كس به فضيلتى از فضائل او نگاه كند گناهانى كه بوسيله چشم انجام داده آمرزيده شود.
📚 ارشاد القلوب-ت رضايى، ج2، ص3
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔸اللّٰھـُــم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجـْـ .
سربازگمنام امام زمان عج:
💠 دعـــــــــــای فـــــــــــرج 💠
🔸بسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیم🔸
⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜
💠دعــای ســـلامتی امــام زمــــان(عج)💠
⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜
⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
#التماس_دعای_فرج 🤲
موفق کسی است :
که کشتی عمرش تقوا،
بار کشتی اش ایمان،
ناخدایش علم،
رهنمایش قرآن،
و بادبانش توکل به خدا باشد.
🔸اللّٰھـُــم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجـْـ ...
#خادم_الرضا
@barballdeen
#نکته آرامش
✅برای آرام کردن خودتان نفس عمیقی بکشید.
👈🏻زمانی که احساساتتان از شما دور می شوند اغلب اوقات تنفس نیز از کنترل شما خارج خواهد شد و باعث زیاد شدن احساساتی مانند استرس و اضطراب می شود. هر زمان چنین حسی به سراغ شما آمد چند بار تنفس عمیق بکشید تا ذهن و بدن خود را آرام کرده و بتوانید این احساسات را دور سازید. اگر می توانید یک تکنیک تمرین تنفسی عمیق را تمرین کنید تا بتوانید به موثرترین راه حل دست یابید.
❌برای تلاش در جهت انجام این تکنیک، در ابتدا دست خود را روی قفسه ی سینه تان گذاشته و دست دیگر را زیر دنده ها قرار دهید. به آرامی نفس گرفته و بعد با بینی خود نفس عمیقی کشیده و تا چهار بشمرید. با پر کردن هوا داخل شکم خود احساس می کند شکم و ریه های شما پر شده اند.
برای یک تا دو ثانیه نفس خود را نگه دارید. سپس به آرامی هوا را از دهان خود بیرون دهید. در هر دقیقه باید 6 تا 10 تنفس عمیق داشته باشید.
اگر شمارش تا چهار برای شما کار سختی است می توانید از دو شماره شروع کرده و به مرور با تمرین زمان را زیادتر کنید. سعی کنید تا جایی که می توانید نفس های خود را عمیق تر کرده و این تمرین را ادامه دهید.
🌸💗💗💗
✨﷽✨
🌼"داستان دو دوست"
✍دو دوست با پای پیاده از جاده ای در بیابان عبور میکردند. بین راه سر موضوعی اختلاف پیدا کردند و به مشاجره پرداختند.یکی از آنها از سر خشم؛ بر چهره دیگری سیلی زد. دوستی که سیلی خورده بود؛ سخت آزرده شد ولی بدون آنکه چیزی بگوید، روی شنهای بیابان نوشت “امروز بهترین دوست من بر چهره ام سیلی زد”.
آن دو کنار یکدیگر به راه خود ادامه دادند تا به یک آبادی رسیدند. تصمیم گرفتند قدری آنجا بمانند و کنار برکه آب استراحت کنند. ناگهان شخصی که سیلی خورده بود؛ لغزید و در آب افتاد. نزدیک بود غرق شود که دوستش به کمکش شتافت و او را نجات داد. بعد از آنکه از غرق شدن نجات یافت؛ بر روی صخره ای سنگی این جمله را حک کرد: “امروز بهترین دوستم جان مرا نجات داد”.
دوستش با تعجب پرسید: بعد از آنکه من با سیلی ترا آزردم؛ تو آن جمله را روی شنهای بیابان نوشتی ولی حالا این جمله را روی تخته سنگ حک میکنی؟ دیگری لبخند زد و گفت:
وقتی کسی ما را آزار میدهد؛ باید روی شنهای صحرا بنویسیم تا بادهای بخشش؛ آن را پاک کنند ولی وقتی کسی محبتی در حق ما میکند باید آن را روی سنگ حک کنیم تا هیچ بادی نتواند آن را از یادها ببرد.🥀
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔸اللّٰھـُــم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجـْـ ...
#خادم_الرضا
@barballdeen
🔹عوامل فقر رابشناسیم🔹
1️⃣گناه
✨ امام رضا ع :همانا مؤمن نیت گناه میکند و از رزقش محروم می شود
📚ثواب الاعمال، ص ۲۴۱
2️⃣کفران نعمت
📖 سوره نحل آیه ۱۱۲
✨آنان نسبت به نعمتهای الهی کفران ورزیدند، از این رو خداوند لباس گرسنگی و ترس را بر آنان پوشاند✨
3️⃣اسراف
☀️امام علی ع : اسراف سبب فقر و نیازمندی است و میانه روی باعث بی نیازی می شود.
📚گشایش روزی، ص ۱۳۷
4️⃣ربا
📖سوره بقره آیه ۲۷۶
《خداوند ربا را نابود مى كند، ولى صدقات را افزایش مى دهد》
5️⃣درخواست ازدیگران
《درخواست از دیگران کلید فقر است و روزی را نابود میکند.》
📚غررالحکم، ص ۳۶۷
6️⃣تحقیر نعمت ها
✨امام رضا ع : رزق و روزی کم راناچیز مشمارید، زیرا این کار شما را از نعمتهای فراوان محروم می سازد.
📚بحارالانوار، ج۷ ، ص ۳۴۷
7️⃣نفرین پدر و مادر
🌹امام کاظم ع : عقوق والدین کمی و تنگ دستی را به دنبال دارد و انسان را به ذلت و خواری میکشاند.
📚میزان الحکمه، ج۳ ، ص ۲۶۷۷
8️⃣ولخرجی
☀️امام علی ع :کسی که به تبذیر و ولخرجی افتخار کند با ورشکستگی خوار و ذلیل میشود
9⃣خواب قبل ازطلوع آفتاب:
✨امام رضا ع: فرشتگان روزی را بین طلوع فجر و طلوع آفتاب تقسیم میکنند، هر کس در این وقت بخوابد از روزی خویش غفلت ورزیده است
📚اصول کافی، ج۲ ، ص ۱۲۲
💞💗🌸
🔲 چرا آدمها عیبهای خودشان را نمیبینند؟ چه ارتباطی با دوران بچگی دارد؟
➖ محاسبه نفس یعنی بنشین به عیبهایت نگاه کن، آنها را بشمار. میفرماید: «عاقل باید بدیهای خودش را بشمارد، طبقهبندی کند، بنویسد یا در ذهن داشته باشد؛ ...يُحْصِيَ عَلَى نَفْسِهِ مَسَاوِيَهَا»(غرر/۴۵۳)
➖ اما چرا فرمود: «بدیهایت را بشمار و ببین؟» آدمها دوست ندارند به بدیهای خودشان نگاه کنند، آدمها دوست ندارند کسی مدام به بدیهایشان گیر بدهد، چیز بدی هم نیست. مثلاً در خانوادهها پدر مادرها خیلی عادت دارند بدیهای بچههایشان را میشمارند این خیلی بد است.
➖ یکی از ریشههای اینکه آدم عیب خودش را نمیگیرد این است که در خانهای بزرگشده که خیلی عیبش را گرفتند، دیگر حاضر نیست عیب خودش را بگیرد همهجا میخواهد از خودش دفاع کند.
➖ هرچقدر که عیبجویی از دیگران بد است و انسان را تاریک میکند، عیبجویی از خودتان خوب است و انسان را نورانی و لطیف و معطر میکند.
➖ برخی فکر میکنند اگر از خودشان عیب بگیرند، افسرده میشوند. بله اگر تنها هستی، افسرده میشوی، ولی اگر پیش خدا بروی و عیبهایت را بازگو کنی، خدا تحویلت میگیرد؛ برو بنشین بغل خدا بگو خدایا ببین خدایا من چه بلایی سر خودم آوردم، مثل بچهای که در بغل پدرش مینشیند و میگوید ببین بابا دستم اوخ شده مفصل آنجا گریه میکند
#پای درس استاد پناهیان