به خوبی به این لیست نگاه کنید.
دولت هاشمی: 5 و 6
دولت خاتمی: 7 و 8
دولت احمدی نژاد: 9 و 10
دولت روحانی: 11 و 12
به آمار دقت کنید: در دولت اول احمدی نژاد که معروف به دولت انقلابی ها شد و بدون حاشیه بود، ارزش پول ملی درحال بیشتر شدن دربرابر دلار بود و بعد از فتنه 88 و انحراف اهداف دولت و خروج از فضای انقلابی و همچنین آغاز تحریم های وحشیانه در سال 91 و 92 دوباره پول ملی کم ارزش شد .
https://eitaa.com/Basir_MN
هدایت شده از KHAMENEI.IR
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | سخنان مهم آیتالله خامنهای در مقایسه وضعیت جنگ در دوران #بنی_صدر و پس از آن
🔄 بازنشر بهمناسبت سالگرد رأی مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت سیاسی #بنی_صدر (۳۱ خرداد ۱۳۶۰)
💻 @Khamenei_ir
🔴 عقبنشینی آشکار وزیر خارجه رژیم سعودی
وزیر خارجه عربستان که تا پیش از سرنگونی پهپاد فوق پیشرفته و متجاوز آمریکایی به مرزهای ایران از آمادگی این کشور برای رویارویی نظامی سخن میگفت، در عقبنشینی آشکار گفت: عربستان خواهان جنگ با ایران نیست.
#عادل_الجبیر در ادامه با طرح این ادعای پوچ که حملات ایران به مسیر دریانوردی بر دنیا تأثیرگذار است، مدعی شد: ادله کافی وجود دارد که ایران در ورای حملات اخیر به نفتکشهاست و جامعه بینالمللی مصمم به مقابله با رفتارهای خصمانه تهران است!
وی سپس افزوده است: از ایران میخواهیم رفتار خصمانه خود و حمایت از تروریسم را متوقف کند.
گفتنی است، عادل الجبیر در حالی مدعی دست داشتن جمهوری اسلامی ایران در حوادث اخیر در #خلیجفارس و دریای عمان شده که اعضای شورای امنیت سازمان ملل از جمله چین و روسیه، کشورهای اروپایی و حتی ژاپن به عنوان مالک یکی از این نفتکشها وجود هرگونه سند دال بر نقش ایران در این انفجارها را رد کردهاند! .
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ| دانشمند عارف
بیانات منتشر شده رهبر انقلاب درباره «شهیدچمران» بمناسبت سالگرد ایشان:
خوش ذوق بود، هنرمند بود، عکاس درجهی یک بود، دل با صفایی داشت، عرفان نظری نخوانده بود اما دل، دلِ خداجو بود .
https://eitaa.com/Basir_MN
❌#ژاپن بدهکار ترین کشور جهان نسبت به درآمد خود است (آمریکا با ۲۰ تریلیون دلار بدهکار ترین کشور از لحاظ میزان بدهی است) و ۲۵۰ درصد تولید ناخالص ملی خود یعنی حدود ۱۴ تریلیون دلار بدهکار است.
#ایران کمتر از ۳۰ درصد تولید ناخالص ملی خود بدهی دارد.
❌ژاپن حتی از #یونان که ورشکسته ترین کشور اروپا است نیز بدهی بیشتر دارد.
#آمریکا نیز با فاصله کمی بعد از ژاپن جز بدهکارترین کشورهای جهان می باشد.
❌ژاپن تنها با وارد کردن کشور در بزرگترین رکود تاریخ خود توانسته آثار این بدهی غیرقابل حل را تا حدی مهار کند؛ روشی که هرگز نمی تواند دائمی باشد.
❌آینده ای سخت تر از زندگی در خانه های ۱۰ متری منتظر مردم ژاپن است که برای دفاع از خود محتاج ارتش سایر کشورها است.
منبع:
http://bit.ly/2x5YIdO
https://eitaa.com/Basir_MN
♻️فتوای "ولی فقیه"؛ به مثابهی 🔻"فتوای معیار "🔻
🌷امام خامنهای:
🔹در جامعهی اسلامی البته احکام پذیرفته شدهای هم که میگوئیم، یعنی "فتوای ولیفقیه"؛ چون در جامعهی اسلامی آن ضابطهی شرعی نظام، "فتوای ولیفقیه" است.
🔹فتاوی فقهای دیگر در مسائل شخصی و فردی برای خودشان و مقلدینشان - اگر مقلدینی داشته باشند - البته مجری و مجراست و حجت است؛ در این حرفی نیست.
🔹در باب نماز، در باب روزه، در باب حج، در باب بقیهی عبادات، کارهای فردی که انجام میدهند، بر طبق فتوای مقلَد دیگری - اگر چنین مقلَدی وجود داشته باشد - مانعی ندارد که عمل کنند،
🔹اما در مسائل کلی کشور، در آن چیزهائی که ضابطهی عمومی برای کشور هست، برای آن چیزهائی که مبنای قانونگذاری در مجلس شورای اسلامی است، تنها فتوائی که معتبر هست، فتوای امام است.
🌐 خطبههای نماز جمعه تهران: 1366/10/11
https://eitaa.com/Basir_MN
کتاب حکیمانه ترین حکومت.pdf
2.7M
📗 #کتاب
🌹 حکیمانه ترین حکومت؛ کاوشي در نظريه ولايت فقيه
🖋 اثر آیت الله #مصباح_یزدی
💠 متن کتاب از سایت آیت الله مصباح نیز قابل دریافت است👌 .
https://eitaa.com/Basir_MN
🔰وظیفهی نظارت دولت اسلامی بر اقتصاد1️⃣
🌷امام خامنهای:
🔹در اقتصاد جامعهی اسلامی اگرچه مردم در فعالیتهای اقتصادی میدان باز و وسیعی دارند و آزادیهای زیادی دارند و هر کسی این حق را دارد که فعالیت و تلاش اقتصادی بکند، اما در کنار این حق و اختیار برای مردم یک اختیار و حقی هم برای دولت اسلامی و قدرت حاکم بر جامعهی اسلامی قرار داده شده است و آن حق کنترل و نظارت و مراقبت است.
🔹زیرا اگر این حق برای حاکم اسلامی نباشد و مردم بدون نظارت دولت و بدون رعایت سیاستهای دولت تلاش اقتصادی را شروع کنند و انجام بدهند، این یقیناً در جامعه به طغیان، به ظلم، به بغی، به فساد منتهی خواهد شد
🔹و همان وضعی پیش خواهد آمد که در دنیای سرمایهداری هست که سلاطین فولاد و طلا و نفت و صاحبان کمپانیهای بزرگ از قدرت و ثروت بینهایت برخوردارند و قشر بزرگی از مردم هم از اوّلیات زندگی، یعنی از خانه و خانواده و شام شب و لباس نگهدارندهی از سرما و گرما محرومند
🔹و بدتر از آنجا کشورهائی که دنبالهرو سیاستهای آنها هستند در جهان سوم از جمله نظام منحط گذشتهی این کشور، نظام پادشاهی.
🔹اگر نظارت دولت اسلامی و حاکمیت اسلام نباشد، قانون اسلامی به خودی خود، نمیتواند معجزه بکند. قانون هنگامی کاربرد دارد و مؤثر است که بالای سر قانون، یک دست قوی و نیرومندی باشد و آن دولت اسلامی است.
🌐 خطبههای نماز جمعه تهران: 1366/10/11
https://eitaa.com/Basir_MN
🔰وظیفهی نظارت دولت اسلامی بر اقتصاد2️⃣
🌷امام خامنهای:
🔹غیر از دستگاه قانونگذاری که قانون را وضع میکند و غیر از قوهی قضائیه که وقتی شکایتی بشود یا وقتی تخلفی از قانون بشود، به سراغ متخلف خواهد رفت و جرم و جنایتی انجام بگیرد، مجرم را مجازات خواهد کرد، خود دولت اسلامی هم با اعمال قدرت و با حضور دائمی و با رابطهی مستمر با قشرهای مردم، باید از تخلفات آنها جلوگیری بکند.
🔹اگر این بود، آن وقت آزادی امور اقتصادی در جامعه، ظلم و بغی و تبعیض و اختلاف طبقاتی و از بین رفتن زندگی و رفاه قشر عظیم مستمند اتفاق نخواهد افتاد. اگر این نبود، اگر مجری دستش باز نبود و توان اعمال قدرت نداشت، قانون را براحتی زیر پا میگذارند.
🌐 خطبههای نماز جمعه تهران: 1366/10/11
https://eitaa.com/Basir_MN
🔰وظیفهی نظارت دولت اسلامی بر اقتصاد3️⃣: نظارت مستقیم امیرالمؤمنین(عليه السلام) بر بازار
🌷امام خامنهای:
🔹 در دوران حکومت امیرالمؤمنین میبینیم که آن حضرت - شخص خود امیرالمؤمنین (عليه السلام)، نه قاضی - در جامعهی اسلامی بود؛ یعنی مردم به قاضی مراجعه میکردند، قاضی حل و فصل میکرد اگر قتلی، دزدیای، جنایتی اتفاق میافتاد، قاضی به سراغ متجاوز از قانون میرفت؛
🔹اما در عین حال خود امیرالمؤمنین (عليه السلام) طبق این حدیثی که چند جا نقل شده:
«کان یخرج الی السّوق و معه درّة»،
وارد بازار مسلمانها میشد، در حالی که تازیانه در دستش بود.
🔹تازیانه را برای نوازش که نمیآورند. امیرالمؤمنین (عليه السلام) نمیرفت که اگر کسی را در بازار دید تخلف میکند، به قوهی قضائیه بگوید که او را مجازات کن، میرفت تا خود او اعمال قدرت بکند و خود او مانع از ظلم و تجاوز بشود.
🔹در یک روایت دیگر این را با تفصیل بیشتری ذکر کرده:
«کان علىّ (علیه الصّلاة و السّلام) کلّ بکرة یطوف فی اسواق الکوفة سوقا سوقا و معه الدّرّة»؛
یعنی هر روز امیرالمؤمنین (عليه السلام) این کار را میکرد؛ کار دفعی نبود. بلکه کار مداوم و مستمر امیرالمؤمنین (عليه السلام) این بود که به همهی مراکز کسب و تجارت و بازارها سر میزد و تازیانه هم - «معه الدّرّة علی عاتقه» - در دستش بود و روی شانهاش؛ یعنی آمادهی به کار، که اگر دید کسی دارد ظلم میکند، همان جا امیرالمؤمنین (عليه السلام) تعزیز شرعی را دربارهی او اجرا کند.
🌐 خطبههای نماز جمعه تهران: 1366/10/11
https://eitaa.com/Basir_MN
🔰وظیفهی نظارت دولت اسلامی بر اقتصاد4️⃣:
💠نظارت امیرالمؤمنین(عليه السلام) بر بازار؛ دخالت ولایی یا از باب امر به معروف؟
🌷امام خامنهای:
🔹 نباید هم کسی تصور کند که اینکه امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام) به بازارهای کوفه میآمدند، این از باب حاکمیت آن حضرت نبود، مثلاً از باب نهی از منکر بود.
🔹 نه، زیرا اگر از باب نهی از منکر بود، باید در همهی دوران زندگی آن حضرت در مدینه این کار انجام میگرفت.
🔹 در کوفه امیرالمؤمنین(عليه السلام) این عمل را انجام دادند؛ یعنی در مقر حکومتشان، مال دوران حکومت است، مال حاکم است.
🔹 نباید تصور کرد چون امیرالمؤمنین(عليه السلام) معصوم هستند، این کار را انجام میدهند.
🔹 معصومین (عليهم السلام) دیگر هرگز وارد بازار نشدند که به اختیاری که مال امام معصوم هست، این کار را انجام بدهند.
🔹 کاملاً روشن و واضح است که امیرالمؤمنین(عليه السلام) به عنوان حاکم اسلام، به عنوان امام جامعه و در رأس دولت اسلامی این کار را انجام میدادند؛ این یک چیزی است که وجود دارد.
🌐 خطبههای نماز جمعه تهران: 1366/10/11
https://eitaa.com/Basir_MN