✍️ روحیه رضاخانی در عصر جدید!
🇮🇳 هند:
براساس رأی دادگاه عالی کارناتاکا استفاده از لباس مذهبی در کلاسهای درس ممنوع اعلام شد بر اساس این حکم، دادگاه عملا حقوق اساسی گروهی از شهروندان هندی را به حالت تعلیق در آورد و اعلام کرد تا زمان حل شدن پرونده، دختران مسلمان باید بین در خانه ماندن یا کنار گذاشتن بخش اساس ایمان و حیا برای ورود به کلاسهای درس یکی را انتخاب کنند.
این حکم در حالی صادر شد که در هند پوشش سر تقریبا توسط اکثر زنان از جمله زنان هندو انجام میشود.
واکنش وزارت امور خارجه هند به افکار عمومی بین المللی در خصوص قانون منع حجاب زنان این بود که "ممنوعیت حجاب در این کشور موضوع داخلی است"
🇫🇷 فرانسه:
در کشور فرانسه بر اساس قانونی که در ۱۵ مارس ۲۰۰۴ از جانب دولت این کشور تصویب شد، منع استفاده از حجاب اسلامی در مدارس فرانسه رسما قانونی شد.
علاوه بر این کشور فرانسه مدتی استفاده از لباس بورکینی* برای زنان را نیز ممنوع اعلام کرد و مخالف لائیسیته دانست. حکومت فرانسه برای تحقق این قانون، نیروهای دولتی را به سواحل فرستاد تا اگر خانمها عریان وارد دریا نشوند، آنها را ۳۸ یورو جریمه کنند.
با اینکه این قوانین دولت فرانسه، اعتراضات زیادی را از جانب مسلمانان و حقوق بشر سازمان ملل در پی داشت و حتی طبق یافتههای نظرسنجی CSA، پنجاه و شش درصد (۵۶٪) از جوانان فرانسه با ممنوعیت پوشیدن حجاب در اماکن عمومی این کشور مخالف هستند؛ همچنان شاهد سختگیری به زنان مسلمان در بحث حجاب در کشور فرانسه هستیم.
🇩🇪 آلمان:
آلمان نیز مثل بسیاری از کشورها من جمله فرانسه و هند محدودیتها و ممانعتهایی برای فعالیتهای اجتماعی زنان مسلمان اعمال کرده است. تا جایی که در یکی از تظاهرات مسلمانان علیه قانون منع حجاب، تظاهرکنندگان شعار "حجاب ما وقار ماست" سر دادند.
در خصوص قانون منع حجاب "hessenschau" نوشت که ممنوعیت حجاب در آلمان به ویژه در مدارس این کشور نوعی تبعیض علیه مسلمانان است.
پایگاه «tagesanzeiger»، نیز میگوید بوندسرات، (قسمتی از سیستم قانونگذاری در آلمان است و شامل نمایندگان ۱۶ ایالت این کشور میشود) از مدتها پیش برای جریمه افرادی که ممنوعیت حجاب را رعایت نکنند، برنامه ریزی کرده است.
در "change" نیز آمده است که منتقدان، ممنوعیت حجاب در محل کار در آلمان را ظلمی علیه زنان مسلمان میدانند که تبعیض قابل ملاحظهای علیه آنان را رقم میزند.
علاوه بر این سه کشور، در کشورهایی نظیر انگلستان، اتریش، هلند، ایتالیا، سوییس، چین، کانادا و... استفاده از روبنده و برقع برای زنان ممنوع است.
*بورکینی نوعی لباس شنا برای زنان است که تمام بدن بجز صورت، کف دست و پاها را میپوشاند تا حجاب اسلامی برای زنان مسلمانی که علاقه به شنا کردن دارند فراهم شود.
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیدگاه محمد رضا پهلوی در خصوص زنان
🔺 توضیح خاصی لازم نیست، فقط با دقت ببینید!
https://eitaa.com/Basir_MN
زن در بابل/تن فروشی اجباری با شیوهای عجیب
🔺بر هر زن واجب است که در مدت عمرش یک بار در معبد...
(ادامه متن را از تصویر کتاب مطالعه بفرمایید)
📚 تاریخ تمدن ویل دورانت، ص ۲۰۸
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگه جنگ بشه سیدعلی کجا میره؟!👌👌👌
https://eitaa.com/Basir_MN
🌸 رفاقت با امام زمان...
🌸 خیلی سخت نیست!
توی اتاقتون یه پشتی بزارین..
آقا رو دعوت کنین..
یه خلوت نیمه شب کافیه..
آقا خیلی وقته چشم انتظارمونه!
https://eitaa.com/Basir_MN
پشتیبان ولایت فقیه باشید
که ضامن انقلاب اسلامی ما
ولایت فقیه است و در مورد
مسائل سیاسیِ اجتماع بیتفاوت
نباشید که ضرر میکنید...‼️
• شهیدعلیسیفینسب•
#لبیک_یا_خامنه_ای ✋🏼
https://eitaa.com/Basir_MN
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صدای شهید حسن باقری بعد از عملیات رمضان:
“من خودم جوابی ندارم در روز قیامت بدم،
اگه برادرا جواب دارن خوش بحالشون”
https://eitaa.com/Basir_MN
ناصرالدین شاه قاجار در سومین سفرش به فرنگ از کارخانهها و مراکز صنعتی اروپا دیدار کرد و در آلمان برای نخستینبار در یک کارخانه تولید وسایل برقی، پنکه دید که البته تازه چند سال بود در اروپا اختراع شده بود. ناصرالدین درباره مواجهه با این وسیله جدید در سفرنامهاش نوشته است: «کارخانه خیلی گرم بود و بوی قیر و بوهای دیگر و ما حرکت میکردیم همه را میدیدیم، در بین گردش نسیم خنکی احساس کردیم، باد میوزید، مثل باد بهشت که در آن گرما و تعفن، آدم را زنده میکرد. ما تعجب کردیم از کجا باد میآید، بعد ملتفت شدیم از یک چرخی است، پرّه پرّه ساختهاند، با الکطریسیطه حرکت میکند با سرعت زیاد و احداث باد میکند، اسبابی دارد که به حرکت انگشت چرخ میایستد، یک مرتبه تعفن و گرما جهنم میشود، باز انگشت میگذارند به حرکت میآید، بهشت میشود.
پنکه سفارشی ناصرالدین شاه مدتی پس از بازگشت وی از فرنگ بالاخره به ایران رسید و در کاخ گلستان که سیمکشی برق داشت، نصب شد. بعدها چهار پنکه دیگر هم برای استفاده در اندرونی و حرمسرای کاخ سفارش داده شد. سپس حدود ۵۰ سال طول کشید تا مردم هم بتوانند از پنکه استفاده کنند!
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حال و روز تخم مرغ تو آمریکا!!!🐣
https://eitaa.com/Basir_MN
قدیمی ترین کولر ایران
در زمان آل بویه یکی از وسایل دفاع از خود در برابر گرما، آویختن خیش بود. خیش پرده ای بود از کتان یا کرباس کلفت که مانند بادبان کشتی از اتاقی که به آن خیشخانه می گفتند می آویختند.
مردم پرده خیشخانه را مرطوب نگاه می داشتند و ریسمانی به آن می بستند. وقتی که ریسمان را می کشیدند و پرده به حرکت در می آمد، هوای اتاق خنک می شد. این کار هنوز در برخی از مناطق کویری ایران انجام می شود.
📚 آل بویه، اصغر فقیهی، صفحه ۶۰۲
https://eitaa.com/Basir_MN