برای دیده شدن
تلاش بیجا نکن
به کمال که برسی
خواه ـ ناخواه
دیده خواهی شد....🍂🍃
#فرهنگی_تربیتی
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
💠 بیماری «زود باوری» در فضای مجازی، و راه درمان آن:
🔻آیا میدانید
➖ در سوئد زندان وجود ندارد!
➖ در سوئیس فقر وجود ندارد!
➖ در آلمان بیکاری وجود ندارد!
➖ در ژاپن فساد وجود ندارد!
🔻آیا میدانید
جملات بالا چند نمونه از چرندیات مجازی است؟!
🔻آیا میدانید
فضای مجازی مملو از این چرندیات است؟
♦️آیا میدانید
بسیاری از مردم بدون لحظهای فکر و بررسی، این چرندیات را باور میکنند؟!
و سپس به کشور خودشان فحش میدهند!
🔹 این مطالب اغراقآمیز باعث میشود تصورات ما از جوامع دیگر، نسبت به واقعیات مملکت خودمان، فاصله زیادی پیدا کند!.
👈🏼 در نتیجه: وضعیت واقعی کشورمان را با تصورات ایدهآل و رویایی ساخته شده توسط ذهنمان، مقایسه کنیم.
✅ ما نمیتوانیم کشور خودمان را ایدهآل تصور کنیم چون داریم درونش زندگی میکنیم و مشکلات و نقصهایش را لمس میکنیم و جلوی چشممان هست.
👈🏼 اما خیلی راحت میتوانیم با یه سری تصورات کاذب زیبا، در مورد خارج از کشور، ذهنمان را تغذیه کنیم.
و حسرتِ داشتن یه وضعیت رویایی را همیشه به دوش بکشیم.
⚠️👈🏼 رویارویی با مشکلات و معضلات جامعه، ناخودآگاه فرد را به حسی میکشاند که احساسِ وجود وضعیتی ایدهآل در جای دیگری از جهان، برایش تسکیندهنده میشود.
👈🏼 و دوست داره هر مطلبِ مثبتی که «خلاء»های کشورش را در کشورهای دیگر، «پُر» نشان میدهد، به راحتی و البته با حسرت باور کند!
⚡️ حتی اگر آن مطلب، یک دروغ محض باشد!
🔹 این رفتار در بعضیها به شکل افراطی و بیمارگونه وجود دارد.
☑️ بنابراین اگر جلوی این افراد بایستید و خروار خروار مطلب جذابِ دروغ درباره خارج به ویژه جوامع غربی بگوئید؛
⚠️ آنها یک کلام از صحت و درستی این مطالب نمیپرسند و فقط کِیف میکنند و حسرت میبرند! ☺️
💉 متاسفانه هنوز واکسن این بیماری ساخته نشده، پس حسابی مراقب باشیم. 😉
☑️ برای پیشگیری هم نیازی به ماسک نیست، تنها کافی است یک سری از کانالها و پیجهای مجازی را ترک کنیم و هر مطلبی را بدون سند معتبر باور نکنیم.
#فرهنگی
#شبکه_مجازی
#غرب
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔸اولیانوف: پاسخ ایران درمورد مذاکرات منطقی و بلندپروازانه نبود
🔹نماینده روسیه :پاسخ ایران بیش از حد بلندپروازانه نیست و اگر اراده برای تکمیل توافق هسته ای وجود داشته باشد، قابل اجرا است.
📡 http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔸 طبق گفته منابع خبری ایالات متحده بسته تسلیحاتی ۱.۱ میلیارد دلاری برای تایوان را اعلام کرد.
🔹همچنین وزارت خارجه آمریکا قرارداد ۳۵۵ میلیون دلاری برای فروش موشک های ضد کشتی هارپون به تایوان را تایید کرد
🔹واشنگتن قرارداد ۸۵.۶ میلیون دلاری برای فروش موشک های هوا به هوای Sidewinder به تایوان را تصویب کرد
{آیا درگیری چین و تایوان به یک بحران نظامی تمام عیار بدل میشود که آمریکا اینگونه سراسیمه بسته کمکی در نظر گرفته است؟}
#آمربکا_تایوان
📡 http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
یک موفقیت دیگر بدون برجام و بدون FATF
مشکل آب مردم خوزستان حل شد پایان پروژه 36 ماهه در 10 ماه
پروژه آبرسانی غدیر در استان خوزستان که طی ۱۲ سال گذشته از زمان کلید خوردن با بیتوجهی و عدم تامین مالی مناسب با کُندی پیش میرفت و باعث شده بود تنشهای آبی این استان به اوج برسد، با تاکیدات آیتالله رئیسی ظرف مدت 10 روز به اتمام رسید و روز گذشته با حضور رئیسجمهور به بهرهبرداری رسید.
#دولت_سیزدهم
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
تحلیل خبر
یک موفقیت دیگر بدون برجام و بدون FATF مشکل آب مردم خوزستان حل شد پایان پروژه 36 ماهه در 10 ماه پرو
هنوز برنگشته! (گفت و شنود)
گفت: از اَبَرپروژه آبرسانی خوزستان که دیروز به بهرهبرداری رسید چه خبر؟
گفتم: انجام این پروژه را ۱۲ سال معطل گذاشته بودند و زمان تعیین شده برای انجام آن ۳۶ ماه بود ولی دولت سیزدهم ظرف ۱۰ ماه این پروژه را به اتمام رساند و در نتیجه مشکل آب ۲۶ شهر و ۱۶۰۸ روستا با جمعیت ۴ میلیون و هفتصد هزار نفر حل شد.
گفت: مگر نمیگفتند آب خوردن مردم به برجام و FATF بستگی دارد؟! پس چی شد که بدون برجام و FATF پروژهای با این حجم و گستردگی به انجام رسید؟!
گفتم: احتمالاً نوچههای جریان اصلاحات مثل موارد دیگر، توئیت میزنند و ادعا میکنند که زمینههای این پروژه در دولت قبلی آماده شده بود!
گفت: با آن همه خسارت و مشکلات که به بار آوردند چگونه میتوانند چنین ادعایي بکنند؟!
گفتم: از یارو پرسیدند؛ امتحان رانندگی قبول شدی؟ گفت؛ هنوز نتیجه را اعلام نکردهاند! آخه ماشینو کوبیدم به دیوار، جناب سروان به حالت کُما رفته! باید منتظر باشم از بیمارستان مرخص بشه ببینم نتیجه چی میشه؟! 😂😂
#اصلاحات
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
اعتراف مهمی که آن ژنرال آمریکایی کرد
«ما درگیر ملتسازیِ شکستخورده در افغانستان شدیم و بر اجرای الگوی غربی حکومتداری در این کشور پافشاری کردیم که اشتباه بود... من نمیدانم که افغانستان با مدل غربی قابل اداره است یا نه اما میدانم که افغانستان با الگوی بومی بهتر اداره میشود. ما به واقعیتهای این کشور در صحنه توجه بسیار کمی داشتیم.»
◀️ این بخشی از اعترافات ژنرال «فرانک مکنزی» رئیس پیشین سنتکام است که همین چند روز پیش همزمان با اولین سالگرد فرار آمریکا از افغانستان، آن هم پس از ۲۰ سال انجام شد. او در عین حال تاکید کرد هر چهار رئیسجمهور آمریکا از بوش پسر تا بایدن، در افغانستان، به همین دلیل که اشاره کرد، در همه حوزهها چه سیاسی و چه نظامی شکست خوردند. این یکی از بزرگترین و مهمترین اعترافهای مقامات آمریکایی درباره شکستشان در حوزه سیاست خارجی بود. چرا؟ در ادامه بخوانید:👇
#دموکراسی_توسعه
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🤞ادامه
اینجا قصد داریم با استفاده از یک مولفه مهم در این اعتراف، به یکی از دلایل بسیار توسعه نیافتگی برخی کشورها از جمله همین عراق و افغانستان بپردازیم. اینجا برای این که دچار تقلیلگرایی نشویم، مجددا تاکید میکنیم، «یکی از دلایل توسعهنیافتگی»، چرا که برای بروز یک معضل و پدیده (اینجا توسعهنیافتگی) بعضا حتی دهها عامل میتواند دخیل باشد.
در «جامعهشناسی علم و تکنولوژی» مبحثی وجود دارد تحت عنوان «ترجمه» به این معنی که مخترع، صاحب ایده و تولیدکننده، بسته به شرایط محیطی، فرهنگی و حتی جغرافیاییِ بازار هدف (کشور)، اقدام به تغییراتی در محصولات تولیدیاش میکند. این محصول میتواند کالا باشد یا یک ایده و فکر یا... بهعنوان یک مثال خیلی ساده در گذشته، ژاپنی که خود برنج را شِفته مصرف میکند، وقتی از ایران سفارش پلوپز میگرفت، تغییراتی در پلوپز ایجاد میکرد تا با ذائقه و فرهنگ غذایی ایرانی همخوان باشد. مثلا پلوپز، تهدیگ بیندازد! به اینجور تغییرات که متناسب با (اینجا ذائقه) فرهنگها و... کشورِ هدف روی محصول ایجاد میشود، اصطلاحاً «ترجمه» میگویند. مبحث «ترجمه» همانطور که بالا اشاره شد، صرفا مربوط به کالا نیست و در محصولات فرهنگی، فکری و سیاسی هم میبایست رعایت شود. اظهارات «ژنرال مکنزی» آنجا که میگوید «افغانستان با مدل بومی بهتر اداره میشد» در واقع به همین نکته اشاره دارد. اصلاً شرایطی که امروز افغانستان در آن به سر میبرد، ماحصل تحمیل نسخههای غربی بهویژه در حوزه فرهنگی و سیاسی و... بر این کشور است. طبق آخرین گزارشهای معتبرترین مجامع بینالمللی 90 درصد مردم این کشور از گرسنگی رنج میبرند و بیش از 6 میلیون نفر از آنها حتی یک وعده غذا برای خوردن ندارند. خرید و فروش فرزند در این کشور رونق گرفته و بسیاری از خانوادهها، برای به دست آوردن پول و غذا فرزندانشان را میفروشند! افغانستانِ امروز، دلیل بسیار محکمی است برای این که، تحمیل نسخههای بیگانه بدون توجه به وضعیت فرهنگی، سیاسی و جغرافیایی کشور تحمیلشونده، نتیجهای جز یک فاجعه تمامعیار بهدنبال نخواهد داشت و ژنرال مکنزی در واقع در این مصاحبه، به همین موضوع اشاره کرده است.
#دموکراسی_توسعه
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
👇ادامه
🤞ادامه
در مبحث «اقتصاد و توسعه» عدهای معتقد به «خطی» بودن توسعه هستند بدین معنی که، باید تاریخ کشورهای توسعهیافته را با دقت مطالعه کرد و خط مسیری را که این کشورها طی کردهاند را دید و طبق آن عمل کرد. به عبارتی آنها بدون توجه به تاریخ، فرهنگ، موقعیت جغرافیایی و دهها عامل دیگر کشور خود معتقدند، برای توسعه یک نسخه بیشتر وجود ندارد و آن نسخهای است که غربیها میپیچند! [طبق این فرمول یعنی مثلا اگر انگلستان در طول تاریخ اقدام به استعمار کشورها و غارت ثروت ملل مختلف کرده و بخشی از موقعیت فعلیاش را مدیون این جنایات است، باید سایر کشورها هم همین مسیر را بروند!] در مقابلِ این عده، جامعهشناسان زیادی هم هستند که قائل به خطی بودن توسعه نیستند. آنها معتقدند بسته به شرایط محیطی، سیاسی، تاریخی، فرهنگی و حتی اعتقادی کشورها، باید نسخهای منحصر به آن را یافت و نمیتوان تمام کشورهای دنیا را با یک نسخه و یک روش توسعه داد. اینجا به یک نکته مهم نیز باید اشاره کنیم. قطعا هدف آمریکاییها از لشکرکشی به افغانستان، توسعه این کشور نبوده و این کشور اهداف دیگری از این حضور نظامی داشته است چرا که برای کمک به توسعه یک کشور، اصولا لشکرکشی نمیکنند! اینجا اشاره ما به تحمیل نسخههای سیاسی و فرهنگی است که آمریکاییها پس از تسلط بر کشورها اعمال میکنند و به اسم کمک به توسعه، اهداف سیاسی و اقتصادی خود را دنبال مینمایند و ویرانی ملتها نیز پشیزی برایشان اهمیت ندارد.
اوضاع در عراق نیز بیشباهت به افغانستان نیست. این کشور هم سالها یا اشغال بوده، یا از سوی دیکتاتورهایی همچون صدام اداره شده یا محل تاختوتاز وحشیترین تروریستهای تکفیری بوده است، بنابراین، اصلاً فرصت توسعهنیافته است. این یک موضوع بدیهی است که کشورها برای اداره امور خود، اهم و مهم کنند و بسته به مهمترین مسائل و مشکلاتی که دارند، برنامهریزی نمایند. وقتی امنیت کشوری در خطر است، طبیعی است بیشترین امکانات آن کشور به سمت تامین امنیت میرود و میزان ناچیزی برای توسعه سیاسی و اقتصادی و فرهنگی آن باقی میماند. اگر تاریخ 50 ساله عراق را مرور کنیم متوجه خواهیم شد «چرا کشوری با 40 میلیون جمعیت» و «میلیاردها دلار درآمد نفتی» دچار مشکلات متعدد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و....است. آمریکاییها بیش از 2 دهه است که در عراق حضور دارند و با وجود رای قاطع پارلمان عراق بر خروج فوری آنها، حاضر به خروج از این کشور نیستند. در حالی متهمان ردیف اول راهاندازی غائله داعش هم همین غربیها هستند، «تامین امنیت عراق» و «کمک به رشد و توسعه» این کشور نیز هیچگاه از دهانشان نمیافتد!
نیم نگاهی به وضعیت سایر کشورهای دنیا نیز میتواند در تبیین اهمیت مبحث «ترجمه» در «توسعه» جوامع کمککننده باشد. قطعا نسخهای که چینیها با استفاده از آن به این نقطه از توسعه رسیدهاند، با نسخه غربی تفاوتهای زیادی دارد. ساختار سیاسی و قدرت (فرمول توسعه) در چین هیچ شباهتی با ساختار سیاسی و قدرت در غرب ندارد اما با این وجود این کشور توانسته با نسخه منحصربهفرد خود در عرض 25 سال، به بالاترین قلههای توسعه دست یابد و امروزه شاید یکی از بزرگترین نگرانیهای غرب این است که چین در «همه زمینهها» از آنها پیشی خواهد گرفت.
#دموکراسی_توسعه
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
👇ادامه
«فرید زکریا» کارشناس مشهور آمریکایی سالها پیش وقتی شرایط سیاسی عربستان را تحلیل میکرد، نسبت به حاکمیت یک نظام دموکراتیک در عربستان هشدار میداد و میگفت در صورت روی کار آمدن حاکمان سیاسی در عربستان از طریق سازوکار انتخابات و دموکراسی، این کشور ممکن است به سمت ایران متمایل شود لذا، بهجای دموکراسی باید لیبرالیزم را در این کشور رواج داد! اینجا نیز زکریا (سوای از نیت و انگیزهای که از بیان این جملات دارد) به شکلی شاید حتی ناخواسته، در حال مخالفت با پیچیدن نسخههای یک شکل برای کشورهاست و معتقد است بسته به شرایط حاکم بر کشورها (اینجا عربستان) باید برایشان نسخههای سیاسی و اقتصادی و... پیچید!
اینجا صرفا بهدنبال تبیین این نکته بودیم که، کشورها غالبا با نسخههای وارداتی توسعه راه به جایی نمیبرند و از آن سو
چه بسا حتی باعث نابودی کشورشان میشوند و کسانی که
مُبلِغِ کُپیِ بیکموکاست نسخههای غربی برای توسعه هستند، خواسته
یا ناخواسته باعث این عقبماندگیها هم هستند. کمترین خسارت این عده، که ما اینجا آنها را «غربپرست» مینامیم ایجاد دعواها و نزاعهای سیاسی در جامعه است که این موضوع نیز در جای خود، مانع از سرعت گرفتن توسعه کشور میشوند. در پایان با نیمنگاهی به رسانهها و برخی موضعگیریهای نخبگان سیاسی کشور، یافتن پاسخ این سؤالها ضروری است.
1-چقدر از توان و انرژی نخبگانمان در دعواهای جناحی و سیاسی هرز میرود؟ 2- چقدر از ظرفیت رسانهها، صرف افشای معضلات و چقدر از این ظرفیت صرف یافتن راهحل برای این معضلات میشود؟ 3- نقش این هرز رفتن انرژیها و ظرفیتها در عدم توسعهیافتگی کشور چقدر است؟. پایان
#دموکراسی_توسعه
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
https://www.ncc.gov.ir/fa/news/5656/%D8%AF%D8%B9%D9%88%D8%AA-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%BA%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%82%D8%B4%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1
🤞سازمان نقشه برداری کشور دعوت به همکاری مینماید
💢رهبر انقلاب، امروز: شیعه مفتخر است به اینکه در مقابل نظام سلطه ایستاد/ امروز استکبار اعتراف میکند که بسیاری از خواستههایشان بوسیلهی جمهوری اسلامی متوقف مانده و تخریب شده است/ این از افتخارات نظام اسلامی است
🔹🔸حضرت آیتالله خامنهای در دیدار شرکتکنندگان در هفتمین اجلاس مجمع جهانی اهل بیت علیهمالسلام: مجمع جهانی اهل بیت مرکز مهم و با عظمتی است. این مرکز وابستهی به اهل بیت علیهم السلام است و اهل بیت در دنیای اسلام از یک عظمت و محبوبیت بینظیری برخوردارند.
♦️اعضای این مجمع بار سنگینی بر دوش دارند. این جملهی معروف از ائمه علیهم السلام که فرمودند: کونوا لنا زیناً که خطاب به همهی ماهاست، همه بایستی مراقب باشیم، این نسبت به شما اوکد است، اهمیت کار شما ایجاب میکند که این جملهی کونوا لنا زیناً در مورد این مجمع و مجموعهی این افراد و اشخاص و افراد خود این مجمع بیشتر مورد ملاحظه قرار بگیرد.
♦️خب، بایستی اگر بخواهیم این تحقق پیدا کند، بایستی این مجمع را یک پایگاهی قرار بدهیم برای نشر معارف اهل بیت.
♦️پیروان اهلبیت مفتخرند که مهمترین حرکت در مقابلهی با نظام استکباری، با نظام سلطه از سوی اینها انجام گرفته. خیلی شعار داده میشود امّا آنچه که در عمل روی زمین اتفاق افتاده یک چیز واضح و مشخصی است و آن پرچم جمهوری اسلامی است.
♦️شیعه مفتخر است به اینکه در مقابل نظام سلطه ایستاد، سینه سپر کرد و این اژدهای هفت سری را که در همهی شئون زندگی کشورها و دولتها و ملتها به نحو ظالمانه و جبّارانه شرکت میکرد متوقف کرد که امروز خود آنها اعتراف میکنند که بسیاری از خواستههایشان بوسیلهی جمهوری اسلامی متوقف مانده و تخریب شده است.
♦️این یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است و این افتخار شیعه است و این نیست مگر بخاطر الهامگیری از بیانات ائمهی هدی (علیهمالسلام) و اهلبیت پیغمبر. اینها بودند که ما را به تدبّر در قرآن و الهامگیری از قرآن تشویق کردند، تحریص کردند، آنها بودند که معارف قرآنی را برای ما تبیین کردند، آنها بودند که با سیرهی عملی خودشان به ما فهماندند که چهجوری باید عمل کرد از خود امیرالمؤمنین (علیهالصلاة والسلام) تا حضرت عسکری (علیهالصلاة والسلام).
♦️شما در زیارتهای متعدد چه زیارت امام حسین، چه زیارت حضرت رضا (سلاماللّهعلیهما) به وراثت این بزرگواران از انبیاء تصریح میکنید؛ السلام علیک یا وارث ابراهیم خلیلاللّه، السلام علیک یا وارث موسی کلیماللّه.
♦️این پرچم جمهوری اسلامی همان پرچم است، پرچم ائمه است، پرچم انبیاء است. و نوشتهی این پرچم هم همین دو کلمه است: «عدالت و معنویت». وقتی شما پرچم عدالت و معنویت را بلند میکنید طبیعی است در دنیایی که رفتارش مبتنی بر زور، و فکرش مبتنی بر مادّیت است، یعنی درست نقطهی مقابل عدالت و نقطهی مقابل معنویت، عکسالعمل ایجاد میکند. بعضیها به ما میگویند شما با فلان حرف و حرکت و تصمیم، دشمنتراشی کردید؛ نه، ما با برافراشتن پرچم جمهوری اسلامی دشمنتراشی کردیم! ما با مطرح کردن احکام الهی دشمنتراشی کردیم!
♦️وقتی شما عدالت را مطرح میکنید، دنیا و تمدن مبتنی بر سلطه و استکبار قهراً با شما مخالف میشوند. وقتی شما معنویت را مطرح میکنید، دنیای مادی که همه چیزش مبتنی بر مادّیت است و همهی مفاهیم عالم را برمیگرداند به پول، با شما مخالفت میکند، این طبیعی است. بنابراین معارضه و مقابلهی دنیای استکبار و دنیای سلطه با حرکت جمهوری یک امر طبیعی و قهری است.
#رهبری
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad