🔸«رئیسی» به نیویورک رفت
🔹رئیسجمهور کشورمان بهمنظور شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، تهران را به مقصد نیویورک ترک کرد.
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔴 آمریکا؛ متهمی که خود را قهرمان هستهای میخواند.
💬 #نورنیوز
🔹 «لارا هولگیت»، نماینده آمریکا در سازمانهاى بینالمللى مستقر در وین گفت: « آمریکا قهرمان استفاده صلحآمیز از انرژى هستهاى است زیرا به آژانس بینالمللى انرژى اتمى کمک مىکند»!!
🔸 این سخنان از سوی او در حالی مطرح میشود که آمریکا تنها کشوری است که از سلاح هستهای به مخربترین شکل آن استفاده و هرگز بابت این جنایت عذرخواهی نکرده است.
✅ شایعاتی نیز در خصوص استفاده آمریکاییها در جنگهای متعددی از ویتنام گرفته تا افغانستان و عراق از اورانیوم ضعیف شده و سلاحهای کشتار جمعی مطرح است که احتمالاً به دلیل کمکهای "قهرمان استفاده صلح آمیز انرژی هستهای" به آژانس، مورد بازخواست و تحقیق قرار نگرفته است.
🔹 نیمی از هزینههای توسعه تسلیحات اتمی در جهان به آمریکا اختصاص دارد. این کشور از اجرای قوانین و مقررات سلبی آژانس مبنی بر انهدام سلاحهای هستهای و کشتار جمعی نیز خودداری کرده و عملاً ناقض اصل منع اشاعه بوده است.
🔸 البته به این اقدامات باید حمایت از فعالیتهای هستهای پنهانی و غیر صلح آمیز رژیمهایی با ماهیت تروریستی همچون رژیم صهیونیستی را نیز اضافه کرد.
✅ آمریکا در حالی بیشترین کمک مالی را به سازمان ملل، شورای حقوق بشر و برخی نهادهای بینالمللی دارد که هنوز هم در جمع بزرگترین ناقضان منشور ملل متحد و قوانین بشر دوستانه بوده و شایستهتر است تا به جرم بر هم زدن نظم و امنیت نظام بینالملل مورد بازخواست و محاکمه قرار گیرد.
💢 از این رو سخنان نماینده آمریکا در آژانس بیشتر به یک طنز و شوخی تلخ شباهت دارد.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔴 چرا خبر فوت مهسا امینی اینقدر پر بازتاب شد؟! +چند خطای بخشی از انقلابیون
🔹 نگاهی تحلیلی به ابعاد رسانهای فوت غمانگیز مهسا امینی
🔸 درگذشت خانم مهسا امینی احساسات جامعه را تحت تاثیر قرار داد و با فوت غم انگیز او عملا یکی از خبرسازترین و پربسامدترین اتفاقات شبکههای اجتماعی یکسال اخیر رقم خورد.
✅ سوال اساسی اول این است که چرا خبر فوت مهسا امینی اینقدر پربازتاب شد؟!
1️⃣ جامعه ایران همانند جوامع غربی که دیدن تصاویر و اخبار بسیار بدتر از وفات مهسا امینی را تجربه کرده، نیست. حجم تصاویر منتشر شده خشونت پلیس با زنان در برخی کشورهای غربی آنقدر فرآگیر و عادی شده است که حس برانگیختگی جمعی در این جوامع را سخت و معیوب کرده است. اما در ایران نادر بودن برخی از این نوع حوادث و بالا بودن شاخص اخلاقیات، احساسات پاک انسانی و نگاه عاطفی و دینی به زنان در بطن جامعه ایران سبب میشود که ایرانیان در واکنش به این نوع حوادث با تاثر عمیقتری روبهرو شوند. نکته اول همینجاست واکنش گسترده جامعه ایرانی به اتفاقاتی همچون مهسا امینی اتفاقا خبر از بالابودن شاخصهای اخلاقی و انسانی در باطن جامعه ایران میدهد.
2️⃣ مساله دوم که خبر وفات مهسا امینی را تبدیل به یک اتفاق کم سابق خبری و اجتماعی تبدیل کرد به انباشت و رسوب ذهنی جامعه بر میگردد. گشت ارشاد به هر دلیلی درست یا غلط طی چند ماه گذشته مورد نقد و یا تخریب گستردهای هم در داخل و هم در خارج از ایران و هم در طیفی از انقلابیون و هم اصلاحطلبان و هم ضدانقلاب و رسانههای وابسته به آن به صورت مستمر بوده است. به این فضای نقدگونه یا تخریبی کم سابقه، بازنشر هرازچندگاه گسترده کلیپهای منتشر شده از حواشی گشت ارشاد در شبکههای اجتماعی نیز باید اضافه کرد. موارد گفته شده، چنان رسوب و انباشت ذهنی در جامعه ایجاد کرد که بخش وسیعی از جامعه ایران نسبت به کارکرد و یا کارنامه گشت ارشاد دچار تردید جدی شدند. همین رسوب و انباشت ذهنی چنان وسیع در بطن جامعه ریشه دوانده بود که خبر فوت مهسا امینی را حتی با روایت های غیر معمول همچون شکنجه نیز برای آنها باورپذیر کرد و گویی بسیاری انتظار یک حادثه تلخ را از قبل داشتند.
🔹 اما سوال اساسی دوم؛ چرا جریان انقلابی نتوانست ماجرا مهسا امینی را به صورت مطلوب مدیریت کند؟!
1️⃣ عدم توجه به شرایط غالب در افکار عمومی؛ یکی از ضعفهای عمده در تولید محتوا عدم توجه به فضای غالب در افکار عمومی هست. وقتی بخشی قابل توجهی از جامعه تحت تاثیر و تاثر حادثه فوت مهسا امینی قرار گرفته نمیتوان با ادبیات و روشهای روزهای عادی کار رسانهای کرد. برخی از جریان انقلابی هم در این حادثه و هم در حوادث مشابه این اصل را رعایت نمیکنند و به همین دلیل ناخواسته نه تنها نتوانستند اقناع ایجاد کنند، بلکه بر حواشی حادثه و بر مشکلتر شدن کار تبیین نیز افزودند.
2️⃣ این یک اصل ثابت است که وقتی بخشی از جریان انقلاب دچار خطا یا تردید در اعلام مواضع می شود، سرعت پیچیده شدن و سختی تبیین یک حادثه چند برابر میشود. بخشی از جریان انقلابی که خود منتقد گشت ارشاد بود همانند طیفهای دیگر منتقدانهتر از قبل وارد شد و حتی برخی از آنها ادبیاتشان و تقاطع مواضعشان فراتر از اصلاحطلبان و فرصتطلبان با ضدانقلاب خارجنشین یکی شد! اشتباه بزرگ این بخش از جریان انقلاب این بود که آنها نیز همانند طیفهای دیگر این حادثه را فرصت درست بودن ادعاهای گذشته خود دیدند و از بزرگی و ذوابعاد شدن حادثه و قاطی شدن حق و باطل در اخبار و تحلیلها غفلت کرد. در این میان برخی از طیفهای انقلابی یا تحت تاثیر شبکههای اجتماعی قدرت عملیات کردن را از دست دادند یا در ناتوانی در تولید ادبیاتی متفاوت از اصلاحطلبان، غرب گرایان و ضدانقلاب خارج نشین فرصت تولید محتوا نیافتند.
✅ سوال اساسی سوم؛ چه باید کرد؟!
1️⃣ به رسمیت شناختن و محترم شمردن احساسات جریحه دار شده افکار عمومی
2️⃣ کمک به جامعه برای عبور از احساسات و مهیا شدن برای قضاوت عادلانه و واقع بینانه
3️⃣ ایستادگی بر حرف حق دین در حوزه حجاب و عدم آلوده شدن محتواها و مواضع به التقاط
4️⃣ فاصله گذاری در تولید محتوای خبری، تحلیلی و ادبیات و روایت حادثه با جریاناتی همچون ضدانقلاب، فرصت طلبان و اصلاح طلبان
5️⃣ صبر، انعطاف معقول و تلاش مستمر و نه مقطعی برای تنویر افکار عمومی.
#اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 خبرنگار شبکه آلمانی WELT:
🔹پهپادهای انتحاری ایران میتوانند تغییر دهنده قواعد بازی باشند
🔹روسها برای هدف قرار دادن نقطهای توپخانه و سامانههای موشکی آمریکایی از این پهپادها استفاده میکنند
🔹این پهپادها خسارتی عظیم به بار میآورند...
#پهپاد
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸روزنامه صهیونیستی جروزالم پست:
"استفاده [موفق] روسیه از پهپادهای ساخت ایران در جنگ اوکراین می تواند پیامدهایی برای خاورمیانه داشته باشد زیرا ایران از پهپادها در سراسر منطقه استفاده کرده و اسرائیل را با هواپیماهای بدون سرنشین تهدید کرده است."
#پهپاد
📡 http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔸#فوری🚨 | منابع خبری از دستگیری چند لیدر اغتشاشات وابسته به گروه های تروریستی در تهران توسط نیرو های امنیتی خبر می دهند /
#هشدار / دختران جوان را هدف گرفتهاند!
🚨براساس اطلاعات به دست آمده ۶ نفر از لیدر های اصلی اغتشاشات تهران که عضو گروه های تروریستی بوده اند طی عملیات اطلاعاتی نیروهای امنیتی دستگیر شده اند.
🚨همراه این تروریست ها چندین قبضه اسلحه کمری جهت شلیک به سمت مردم و اجرای پروژه کشته سازی و ایجاد آشوب داخلی ضبط شده است.
🚨 بر اساس اعترافات این افراد، لیدرهای اغتشاشات برای داغ شدن آشوبها دستوراتی مبنی بر کشته سازی از افراد جوان حاضر در صحنه اغتشاشات دارند.
🚨 سیاست آنها دقیقا مشابه فتنههای قبلی و سواستفاده از غیرت مردم نسبت به بانوان کشور است؛ بر این اساس افراد مسلح در پی کشتن چند دختر زیبا و جوان بودهاند تا احساسات مردم را به شدت جریحهدار کنند. هدف آنها مشخصا اصل نظام است.
📡http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
◀️ سالهاست که میگویند اگر جمهوری اسلامی ایران مثل خیلی از کشورهای دیگر مانند ترکیه حجاب و مشروب و... را آزاد بگذارد مردم هم دیندار تر میشوند!
این گزارش را بخوانید که بر اساس فکت های دقیق و نظرسنجی های معتبر در داخل ترکیه نشان داده که در ده سال گذشته جامعه ترکیه با دین فاصله بیشتری گرفته.
جامعه ای که در آن نه حجاب الزامی است و نه منعی برای خرید و فروش مسکرات وجود دارد و تقریبا در آن همه چیز آزاد است.
اگر میخواهید زیرآب اجرای احکام الهی را بزنید، بهانه های جدید تری پیدا کنید. بهانه دلسوزی برای دین و دیندارتر شدن مردم، نخ نما شده. اگر قرار بود ول کردن حجاب و مشروب و... جامعه را دین دار تر کند امروز ترکیه باید بعد از این همه سال، جامعه دینی تری می شد نه اینکه در تمام مولفه های دینی پسرفت کند.
اینکه بگویید با مدل گشت ارشاد یا فلان بخش از اجرای قانون مخالفم و اشکالات آن باید اصلاح شود اشکالی ندارد اما اگر منطق حرف تان رها کردن اجرای حکم الهی است، اول در کیفیت دینداری خود و سپس در فهم تان از تحولات اجتماعی تردید کنید.
#اجتماعی
https://zaya.io/دینداری_ترکیه
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آنچه در مورد ایران(ما) میگویند!
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
⭕آیا جمهوری اسلامی در حال سقوط است.
مواظب باشید رسانههای بیگانه ما را سحر نکند.!
◀️ با افزایش موج رسانهای محکومیت مرگ مهسا امینی، عدهای در شبکه های اجتماعی و حتی در بین نیروهای طرفدار نظام اسلامی نگران از دست رفتن جمهوری اسلامی و نابودی آن بوده و تا حدودی امتداد جمهوری اسلامی را سخت و دشوار می پندارند.
◀️ این افراد آنچه را که درون جامعه می بینند را نشانی از سقوط جمهوری اسلامی دانسته که در طول تاریخ بی سابقه می باشد، حتی عدهای صحبت از فرار انقلابیون و مسئولین از کشور نموده و آن را در شبکه های اجتماعی منتشر می کنند.
◀️ اما آیا واقعاً چنین است و آنچه درون جامعه می بینیم امری خطرناک و جدید بوده که تاکنون برای جمهوری اسلامی اتفاق نیفتاده است، بررسی تاریخ خصوصا دهه شصت نشان می دهد که آنچه امروز شاهد آن هستیم یک دهم وضعیت ابتدای انقلاب هم نیست.
◀️بیایید با یکدیگر مروری داشته باشیم تا بدانیم چه شرایطی را گذرانده ایم و چگونه سربلند بیرون آمده ایم.
1️⃣ انقلاب تازه پیروز شده عده زیادی از نظامیان از کشور فرار کرده و یا نیت خود را برای سرنگونی جمهوری اسلامی پنهان کرده اند و چند بار دست به کودتا زده اند.
2️⃣ سپاه پاسداران و بسیج تازه شکل گرفته و هنوز سازمان رزم، سلاح و نیروهای خاصی ندارد.
3️⃣ رئیس جمهور، نخست وزیر، رئیس قضاییه کشور و تعداد زیادی از نمایندگان مجلس ترور شده و اوضاع آشفته ای در عرصه سیاسی است.
4️⃣ جنگ داخلی شکل گرفته سازمان مجاهدین تعداد زیادی از مردم را در کوچه و خیابان می کشد و با سلاح امنیت پایتخت را مختل کرده است.
5️⃣ در مرزها از ساکنین ترکمن صحرا گرفته تا گیلان و تبریز و کردستان پرچم خودمختاری بلند است و پاسداران را درون دیگ میجوشانند و یا سر می برند و عملاً تعدادی از شهرهای مرزی سقوط می کند.
6️⃣ در این اوضاع و احوال صدام به ایران حمله می کند و جنگی همه جانبه آغاز شده و شهرهای مهمی چون خرمشهر به دست دشمن خارجی می افتد.
7️⃣ مردم نیز دچار تفرقه اند. عده ای در خیابان های تهران با سخنرانی رئیس جمهور سابق به انقلابیون حمله کرده و آنها را با لوله و آهن مورد ضرب و شتم قرار می دهند و بعد از مدتی آنقدر در دفاع از انقلاب کم قوت می شوند که بارها از امام خمینی می خواهند فرمان جهاد صادر کند تا کاهش رزمندگان جبران شود.
8️⃣ اطرافیان امام نیز با انقلاب همراه نیستند نوه ایشان با اسلحه مردم مشهد را تهدید می کند که امام فرمان انتقالش به تهران را می دهد قائم مقام امام خمینی از منافقین دفاع کرده و بر علیه نظام بیانیه می دهد.
9️⃣ کمبود ارزاق عمومی آنقدر زیاد است که برای چند لیتر نفت باید در سرمای زمستان در خیابان ایستاد و محتکران نیز کالاهای پرمصرف را انبار می کنند.
🔟 درون دانشگاهها آنقدر فضای ناامید کننده و ضد نظام قوی است که آن را تعطیل کرده و دانشجویان را روانه خانه می کنند.
1️⃣1️⃣همزمان سفارت آمریکا تسخیر شده و آمریکا خود مستقیم وارد ایران شده و حضور و تهدیداتی واقعی داشته و از هواپیما تا سکوهای نفتی را می زند. آنهم آمریکای دهه ۶۰ نه آمریکایی ضعیف امروز
2️⃣1️⃣ اما همه امیدها به امام است، امام نیز حال مناسبی ندارد. یکبار قلبش از کار می افتد و برای دقایقی از دنیا می روند و با تلاش تیم پزشکی به سختی به دنیا بر می گردد و بسیاری حال او را وخیم دانسته و درخواست دعا برایش می کنند.
✅ حال آنچه که بیان شد را مقایسه کنید با وضعیت کنونی، چقدر شرایط کنونی جامعه به آن روزها شبیه است که ما ناامید از امتداد راه هستیم نارضایتی وجود دارد مشکل وجود دارد اما نقاط قوت و زیرساخت های امتداد حکومت نیز وجود دارد.
✅ اینجاست که با مطالعه تاریخ نه چندان دور خودمان می دانیم که مسیر ادامه دارد. بدانیم که اگر ترس و نگرانی وجود دارد برای اینست که مسحور رسانه شده ایم و چنان اخبار منفی فضای مجازی و رسانه ای بر ذهن ما احاطه کرده و آنقدر پمپاژ می شود که فکر کرده ایم این شرایط را هیچگاه نداشتیم و چارهای جز تسلیم نیست.
✅ سخن آخر آنکه، آنچه سبب ماندگاری و پویایی شده است همراهی جمعی هرچند محدود و امیدوار در پی فرمان رهبری است اتفاقاً دشمن با جنگ شناختی این گروه را هدف قرار داده تا کار را تمام کند.
پس خودت را نباز❗
#اجتماعی_سیاسی
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩اعتراف دبیر اول حزب کومله ( گروهک منحله و تروریستی) در سلیمانیه عراق به قتل مهسا امینی طبق برنامه از پیش تعیین شده☝️☝️☝️
#مهسا_امینی
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
باید مؤاخذه شوند
ایجاد اغتشاش در ایران از سوی سرویسهای اطلاعاتی غرب بهعنوان مکمل تحریمها موضوع شناخته شدهای است و به سند نیاز ندارد. این سیاست پس از آنکه تحریمها علیرغم «حداکثری شدن» دچار افت تأثیر گردیدند، از سیاستی مکمل به سیاستی اصلی تبدیل گردید. این هم موضوعی است که به ارائه سند نیاز ندارد. آنچه آمریکاییها از سال 1396 دنبال کردند، معنایی غیر از این نداشته و اظهار نظرات مقامات رسمی آنان هم جز این نبوده است.
از سوی دیگر از همین زمان و بهویژه پس از انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال 1398 مشخص شد که ایران در حال یک چرخش اساسی در محیط داخلی است و عنقریب همه چیز در ایران به سوی جریان اصیل و انقلابی تغییر میکند. چندی پیش از آن دکتر محمدجواد ظریف در جلسه شورای روابط خارجی آمریکا گفته بود اگر ما شکست بخوریم حتماً مخالفان شما در ایران روی کار میآیند نه اینکه نظام سیاسی به نفع شما دگرگون شود. این قبیل تحلیل را هم بارها از سوی چهرههای رسانهایتر این جریان شنیده بودیم و لذا جریان غیرانقلابی هیچ تردیدی در شکست خود نداشت. از این منظر، اگر ریاستجمهوری آقای حسن روحانی یک پروژه بوده، جمعبندی این جریان از سال 98 این بود که کار تمام است و شکست قطعی میباشد و دوره حاکمیت نیروهای انقلابی دوباره آغاز میشود. بنابراین برنامه این جریان این شد که هرچه بتوانند از فروغ مشارکت مردم بکاهند تا از یکسو پیروزی نیروهای انقلاب کماثرتر شود و از سوی دیگر زمینهای فراهم شود تا به عدد نیروهای مخالف نظام که آماده ورود رادیکال به صحنه سیاست هستند، افزوده شود. خیلیها این سؤال را میپرسند که چرا رفتار دولت روحانی در دو سال آخر عمدتاً روی ایجاد نارضایتی و ناامیدی استوار گردید. از سوی دیگر از لحظه برگزاری انتخابات، به جای تاکید بر جمعیت واجد شرایطی که پای صندوقها آمده و عمدتاً به آیتالله رئیسی رأی داده بودند، به جماعت دیگری که به هر دلیل رأی نداده بودند و البته مسبوق به سابقه هم بود، پرداختند. در کشور، انتخاباتهای با مشارکت 54 درصد و حدود 60 درصد هم مکرر برگزار شده بود ولی هیچگاه نقطه مرکزی تحلیل داخلیها روی «غائبین» نرفته بود اما این بار موضوع اصلی در تحلیلهای خارجی و داخلی، رأیندادهها گردید کما اینکه تا همین الان هم علیرغم آنکه 15 ماه از زمان برگزاری انتخابات ریاستجمهوری گذشته، هنوز در تحلیلهای من درآوردی این گروه کفه رأیندادهها سنگینتر از کفه رأیدادههاست!
👇ادامه دارد
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
در کنار این تحلیلها، از دل این جریان کسانی از ضرورت توجه به خیزشهای اجتماعی و اعتراضات خیابانی صحبت میکردند و بعضی با صراحت نوشتند وقتی گفتوگوی داخلی میان حاکمیت و نخبگان به بنبست میرسد - یعنی زمانی که نظام نمیخواهد رانت ویژهای به شکستخوردگان در انتخابات بدهد - نوبت مردم است که علیه حکومت به خیابان بیایند و آنگاه اصلاحطلبان باید با آنان همراه شوند و به زبان آنان تبدیل گردند
- یعنی مدیریت کار را برعهده بگیرند - در اثنای این مباحث بعضی از عناصر شاخص این جریان، مثل بعضی چهرههای حزب کارگزاران، وانمود میکردند میانهای با این حرفها نداشته و اعتقادی به رادیکالیزه کردن فضا ندارند و از این طرف هم عدهای باور کرده بودند که این جریان سرعقل آمده و زمان تحویل گرفتن دوباره آن از سوی نظام فرا رسیده است. اما زمانی که یکی از اعضای این جریان که خود این جریان وی را رادیکال و افراطی معرفی میکرد و مدعی جدا بودن صف خود از آنان بود، دستگیر شد، همه اجزا و عناصر اصلی این جریان اعم از کارگزاران و بقیه پای کار وی آمدند و وعدههای آشتیجویانه قبلی خود را فراموش کردند! کما اینکه پس از آن که متن نوشته میرحسین موسوی بر یک کتاب منتشر گردید - که در آن به شهیدان سلیمانی و همدانی و در واقع کل مدافعان حرم، به سختی جسارت شده بود، یعنی ضریب رادیکالیزم را تا اقدام علیه مقدسات مردم بالا بردند تا تحریک حداکثری اتفاق بیفتد و اوضاع بهم بریزد، اینها باز حاضر به جدا کردن صف خود از او نشدند و در واقع از او حمایت عملی نمودند!
یک وجه دیگر موضوع بحث حجاب و عفاف و نهادهای رسمی مسئول در این امر بود. کاملاً واضح است که حجاب و عفاف، مسئلهای نیست که نظام جمهوری اسلامی آن را پدید آورده باشد. این موضوعی اسلامی و ملی است. یعنی از یکسو اسلام و قرآن کریم بر حفظ آن تصریح دارد و از نصوص است و از سوی دیگر مردم ایران خواهان آن هستند (کما اینکه در یک نظرسنجی که اخیراً در کشور برگزار شد، نزدیک به 90 درصد از مردم ایران از اقدامات حکومتی برای حفظ حجاب و عفاف حمایت کرده بودند). این جریان شروع کرد به زیرسؤال بردن تلاش حاکمیت بر حفظ این ارزش دینی و ملی! این اقدامات گاهی در قالب واژگان «حجاب اجباری» و گاهی در قالب «گشت ارشاد» صورت میگرفت. در این میان گاهی از میان سطور آنان عبارتی به چشم میخورد که خط آنان را لو میداد؛ آن عبارت این بود که «حجاب را امنیتی نکنید». در واقع با ملاحظه حوادث بعدی و خطی که از خارج دنبال میشد، معلوم بود که این جریان در حال تبدیل بیحجابی به اغتشاش است و در واقع در حال تبدیل کردن بیحجابی به موضوعی امنیتی است. الان دیگر تشت رسوایی این جریان از بام افتاده و میتوان استنادات فراوانی برای این موضوع ارائه نمود.
👇ادامه دارد
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad