هدایت شده از منبرهای حجت الاسلام عباسعلی الماسی
🔰#اعتقادی
♦️۴ دلیل رفتن به راهپیمایی
💠قبل از بیان هردلیلی باید روی این کلام رهبر معظم انقلاب تاکید کنیم:
۲۲ بهمن، اوج قله حرکت پر افتخار ملت ایران و یادآور پر شکوهترین روز تاریخ ملت ایران است چرا که مردم در این روز عزت، عظمت و قدرت خود را به دست آوردند.
♦️۱.تعظیم شعائر
خداوند در آیه ۳۲ سوره حج می فرماید:
وَمَنْ يُعَظِّمْ شَعَائِرَ اللَّهِ فَإِنَّهَا مِنْ تَقْوَى الْقُلُوبِ
هر کس شعائر الهی را بزرگ دارد، این کار نشانه تقوای دلهاست.
🔸شعائر به معنای علامتهاست و در آموزههای قرآنی و دینی برای معرفی دین، مکتب، دعوت به خداوند و دوری از شیطان است.
🔹این شعائر امروز نیست مگر شرکت در حرکت عظیم ملت مسلمان ایران در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن.
♦️۲. زنده نگاه داشتن ایام الله
خداوند در آیه ۵ سوره ابراهیم درباره زنده نگاه داشتن ایام الهی می فرماید:
وَلَقَدْ أَرْسَلْنَا مُوسَىٰ بِآيَاتِنَا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ
ما موسی را همراه با نشانه ها و آیه هایمان فرستادیم (و دستور دادیم) قوم خودت را از ظلمت ها به سوی «نور» بیرون آر، و آنان را به یاد ایام الله بینداز.»
🔸در این آیه شریفه خداوند متعال، بعد از این که حضرت موسی را مامور می سازد تا ایام الله را یادآوری کند،
🔹یک نمونه از ایام الله یعنی، روز نجات بنی اسرائیل از چنگال فرعونیان را یادآوری می فرماید:
إِذْ أَنْجَاكُمْ مِنْ آلِ فِرْعَوْنَ
✅روز ۲۲بهمن نیز روز نجات ملت ایران از چنگال طاغوتیان زمان، روز آشکار شدن نعمت بزرگ الهی یعنی، استقلال و آزادی بود.
♦️۳.یاری نظام و رهبری
🌸در آیه ۱۲۰ سوره توبه می خوانیم:
مَا کَانَ لِأَهْلِ الْمَدِینَةِ وَمَنْ حَوْلَهُمْ مِنَ الْأَعْرَابِ أَنْ یَتَخَلَّفُوا عَنْ رَسُولِ اللَّهِ وَلَا یَرْغَبُوا بِأَنْفُسِهِمْ عَنْ نَفْسِهِ . . .
اهل مدینه و بادیهنشینان اطرافشان نباید هرگز از (همراهی) پیغمبر تخلف کنند و نه هرگز جان خود را از جان او عزیزتر شمارند.
🔹یکی از نکات مهم این آیه این است که حفظ ولی به معنای حفظ یک شخص نمی باشد بلکه حفظ یک جامعه است،
🔸اینکه می گوید: مراقب جان پیامبر باشید و جان او عزیزتر از حان شماست یعنی جامعه و رهبر حامعه به هم پیوند اساسی خورده اند که اگر رهبر جایگاهش متزلزل شودف جامعه نیز پایه هایش متزلزل میشود.
♦️۴.عصبانی کردن دشمن
خداوند در آیه شریفه۱۲۰ سوره توبه به علت دیگری از علل شرکت در راهپیمایی دهه فجر اشاره کرده و می فرماید:
لَا يُصِيبُهُمْ ظَمَأٌ وَلَا نَصَبٌ وَلَا مَخْمَصَةٌ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلَا يَطَئُونَ مَوْطِئًا يَغِيظُ الْكُفَّارَ وَلَا يَنَالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَيْلًا إِلَّا كُتِبَ لَهُمْ بِهِ عَمَلٌ صَالِحٌ ۚ إِنَّ اللَّهَ لَا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ
هيچ گونه تشنگى، رنج و گرسنگى در راه خدا به آنان نمىرسد
و هيچ گامى در جايى كه كافران را به خشم آورد برنمىدارند
وهيچ چيزى از دشمن به آنان نمىرسد،
مگر آنكه براى آنان به پاداش اينها عملصالح نوشته مىشود.
قطعاً خداوند پاداشنيكوكاران را تباه نمىكند.
🔹بنابر این آیه شریفه هر ضربه ای که جبهه مقاومت می خورد یا به دشمن می زند و هر هزینه مالی در این مسیر برای رزمندگان جبهه مقاومت رفتار پسندیده محسوب میشود.
حرکت های دسته جمعی که موجب خشم کفار شود، مطلوب است.
🔸گاهی بعضی از مجذوبان و مرعوبان غرب در برابر اقداماتی که باعث خشم دشمنان میشود، موضع گیری کرده و می گویند چرا کاری می کنید که موجب تحریک دشمن شود درحالی که قرآن تاکید می کند هر حرکتی که موجب خشم دشمن شود مستوجب عمل صالح است.
♦️برهم زدن اهداف دشمن
🔸به فرموده رهبر معظم انقلاب:هدف اصلی دشمن برای به زانو درآوردن جمهوری اسلامی و از بین بردن آن، ایجاد اختلاف و بی اعتمادی میان آحاد جامعه است
لذا مهمترین وظیفه در مقابل این نقشه پلید، حفظ راهبرد وحدت است و به توفیق الهی مردم این پیام را به طور صریح به همه بدخواهان خواهند رساند که تلاش آنها برای ایجاد بیاعتمادی و از بین بردن اتحاد ملی، خنثی شده است.
#دهه_فجر
#لبیک_یا_خامنه_ای
#فردا_خواهیم_امد
منبرهای کوتاه 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1482096640C5117b771d9
https://eitaa.com/menbar_kotah
🔵#داستان
✅تظاهراتی به دستور امام زمان عجل الله تعالی فرجه
🔻نیم ساعت تمام به امام اصرار میکرد که اعلامیه تان را پس بگیرید! اما ناگهان گوشی تلفن را رها کرد و در گوشه اتاق نشست...
🔻ماجرا این بود که دولت بختیار اعلام کرده بود که ۲۱ بهمن از ساعت ۱۶ حکومت نظامی است.
اما «امام(ره) در پاسخ، اعلامیه داده بود که مردم در خانههای خود نمانند و به حکومت نظامی اهمیت ندهند.»
🔻حالا آقای طالقانی میگفت: «امام مدت ۱۵ سال از ایران دور بودهاند و توجه ندارند که این دژخیمان رژیم چه بیرحم هستند. اگر مردم بیرون بریزند، همه را قتل عام میکنند؛ بنابراین صلاح در آن است که در منازل و خانهها بنشینیم».
🔻اطرافیان بعد از اینکه آیتالله طالقانی گوشی را گذاشته بود تصور کرده بود که از دست امام دلخور شده....
🔻اما آقای طالقانی گفت: « نه؛ اصلاً مسأله این نیست. من اصرار کردم و امام هرچه میگفت، من قانع نمیشدم؛ در آخر فرمود: «آقای طالقانی! اصرار نکن! احتمال بده که این دستور از طرف امام زمان(عج) است.» تا امام این جمله را گفت، من به خود لرزیدم و بیاختیار گوشی را گذاشتم و حالم دگرگون شد.»
🔸پ.ن۱: بعدها معلوم شد بنا بوده در عصر ۲۱ بهمن، حکومت با کشتار وسیع و انفجار محل حضور امام، انقلاب را بهطور خونینی پایان دهند که با عنایت امام عصرعج و حضور مردم آخرین تیرشان به سنگ خورد.
🔸پ.ن۲: انقلابی که تظاهراتهای پیروزی آن با هدایت صاحب الزمان(عج) بوده است، آیا حضور همه ما در راهپیمایی های تداوم انقلاب مانند ۲۲بهمن مورد عنایت و خشنودی حضرت مهدی عج نیست؟
✍حمیدرضا ابراهیمی
🔴 بیداری ملت
#دهه_فجر
#عید_انقلاب
16.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدن و شنیدن حرف های ایشان که
از مخالفان نظام مقدس جمهوری اسلامی در خارج است ، جالب می باشد..
ببینید
.
♦️سرمایه اجتماعی جوشان و مولد، این شکلی است. با این سرمایه بزرگ می توان موانع را از سر راه برداشت و مسیر پیشرفت را هموار ساخت.
🔹انقلاب اسلامی ایران به مدد الهی و با موقعیت شناسی ملت بزرگ ایران، ۴۴ ساله شد؛ با وجود همه دشمنی ها و سنگ اندازی های قدرت های مستکبر عالم.
♦️... آری به اتفاق، جهان می توان گرفت.
.
♦️یکی از سران نفاق و فتنه چند روز قبل گفته بود: " امروز نمی دانیم آیا باید به خاطر پیروزی انقلاب، جشن بگیریم؛ یا به خاطر انحرافی که در مسیر آن ایجاد شده، عزادار باشیم؟!".
🔹ملت بزرگ ایران، امروز یکی از کم نظیر ترین و تماشایی ترین جشن های ۲۲ بهمن دهه گذشته را بر پا کردند.
♦️آمریکا و انگلیس و اسرائیل، قطعا از این جشن باشکوه ملت ایران عزادارند.
🔹بنابراین به دشمنان ملت ایران و منافقینی که پادویی دشمنان را کردند، می گوییم: از دست ملت ما عصبانی باشید و از این عصبانیت بمیرید.
مجتبی سجادی پور:
🗳رفراندوم با موفقیت انجام شد
🛑 رکورد راهپیماییهای ۱۰ سال اخیر شکست
موسوی رئیس ستاد بزرگداشت دهه فجر طی توئیتی در صفحه شخصی خود نوشت: بر اساس گزارشهای واصله به ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی، حضور گسترده و حماسی مردم ایران در راهپیمایی 22 بهمن 1401 در شهرها و روستاهای مختلف سراسر کشور طی 10سال اخیر بینظیر بوده است.
•🖤🕊•👆✌️👌🙏🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس سازمان سینمایی: آنهایی که با ۴ ماه تبلیغات منفی میگفتند مردم به صحنه نمیآیند، امروز کجا هستند که حضور مردم در راهپیمایی و جشنواره فجر را ببینند؟
#فجر۴۱
خانه ای که از پایبست ویران نیست.pdf
287K
دلنوشته های
جناب آقای مرتضی غفرانی
٢١ بهمن ماه ١۴٠١
💠💠💠💠💠
🔸کانال روبیکا زفره
https://rubika.ir/zefrehh
🔸کانال ایتا زفره
eitaa.com/zefrehh
🔰 #مقایسه_انقلابها از لحاظ وضعیت حکومتها پیش از انقلاب
🛑 #قسمت_اول
🔵 الف) از لحاظ #نظامی
🔺 ۱- فرانسه:
دوران لوئی پانزدهم و شانزدهم ارتش در چهار جنگ بزرگ با کشورهای همسایه شرکت کرد که مجموعاً بیش از ربع قرن طول کشید و موجب فرسایش جدی قوای نظامی شد.
🔺 ۲- روسیه:
رومانوف ها بعد از شکست در جنگ با ژاپن (1905) و جنگ جهانی اول تحقیر شدند. سربازان ناراضی و برگشته از جنگ، خود از معترضان و مخالفان حکومت شدند.
🔺 ۳- ایران:
ارتش ایران در پنجاه سال قبل از انقلاب در هیچ جنگ خارجی مهمی شرکت نکرده بود و با افزایش قیمت نفت و اعلام خروج انگلیس از خلیج فارس، شاه #ژاندارم منطقه شد و آمریکا بهترین تسلیحات نظامی اش را به چند میلیارد دلار به شاه فروخت در بحبوحه انقلاب هر دو #ابرقدرت شرق و غرب از شاه #حمایت می کردند
🔵 ب) از لحاظ #اقتصادی
🔻 ۱- فرانسه:
خزانه خالی، کاهش تولیدات، کشاورزی، هزینه های سرسام آور جنگها، #استقراض مکرر حکومت از اشراف و بورژوا ها در #قحطی ۱۷۸۹ و تلاش برای تصویب یک برنامه اقتصادی با اتکا به نهاد قضایی پارلمان آخرالامر حکومت را به دام انقلاب انداخت.
🔻 ۲- روسیه:
کاهش تولید غله از ۷ میلیارد پود در سال ۱۹۱۳ به ۵ میلیارد پود در سال ۱۹۱۷ و قحطی بعد از شروع جنگ ۱۹۱۴ مدیریت اقتصادی حکومت را به #بحران کشاند.
🔻 ۳- ایران:
#افزایش درآمد نفتی در پنج سال آخر، از 2 میلیارد به ۱۸ میلیارد یعنی #بالاترین حد تا زمان خودش باعث واردات مواد غذایی و کالاهای مصرفی و همینطور اعطای وام های کلان به کشورهای مختلف جهان شد البته در کنار رشد #ثروت حکومت، فاصله طبقاتی و #فقر مردم نیز بسیار افزایش یافت.
🔵 الف) از لحاظ #فراگیری_جغرافیایی_و_اجتماعی
🔺 ۱- فرانسه:
انقلاب #محدود به پاریس و روستاهای حومه آن بود. حکومت #ضعیف بود و لازم نبود همه کشور #بسیج شوند لذا شورشهای پایتخت کار را تمام کرد
🔺 ۲- روسیه:
انقلاب در سن پترزبورگ و مسکو شکل گرفت و #نهایتاً به چند شهر صنعتی نیز تسری یافت
🔺 ۳- ایران:
انقلاب در #اغلب شهرها و روستاهای کشور واقع شد. مردم شهرها و روستاها برای کشته هایشان چهلم گرفتند و کارگران، کارمندان، کشاورزان و اصناف و همه اقشار به انقلاب پیوستند و انقلاب در تمام شهرها و روستاها خود را نشان داد و حتی بسیاری از شهرها و روستاها، #قبل از ۲۲ بهمن در شهر خود حکومت را بهدست گرفته بودند
♦️ جهت مشاهده مجموعه موشنگرافیکهای مقایسه انقلابها به صفحه آپارات سعداء به آدرس زیر مراجعه نمایید
🌐 https://www.aparat.com/v/5XQK1?playlist=242934
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
🔰 #مقایسه_انقلابها از لحاظ رهبری در انقلابها
🛑 #قسمت_دوم
🔵 الف) عنصر رهبری
🔺 ۱- فرانسه:
میرابو تا ۱۷۹۰ لافایت تا ۱۷۹۱ دانتون تا ۱۷۹۳ روبسپیر تا ۱۷۹۴ رهبری مقطعی کوتاه، آن هم بر گروهی از انقلابی ها را بر عهده داشتند و هیچ کدام به عنوان راهبر انقلاب، از ابتدای تکوین انقلاب تا انتهای استقرار و تثبیت نظام جدید نتوانست در راس باشد
🔺 ۲- روسیه:
تروتسکی به عنوان معاون اصلی لنین اعتراف میکند که انقلاب فوریه رهبر مشخصی نداشت و رهبران با سقوط حکومت تزاری وارد صحنه شدند لنین در دو برهه مهم انقلاب روسیه، یعنی ژانویه ۱۹۰۵ و فوریه ۱۹۱۷، حضور نداشت و هر بار پس از پیروزی موقت انقلاب، خودش را به روسیه رساند و نتوانست قدرت را در دست بگیرد. این سازمان حزبی انقلابی ها بود که اثر می گذاشت و رهبران در سالهای پس از انقلاب به عنوان عضو حزب بلشویک ها روسیه را اداره می کردند
🔺 ۳- ایران:
انقلاب ایران بدون هیچ سازمان حزبی پیشرو، با محوریت شخصیت امام خمینی از ۱۳۴۲ آغاز و در سال ۱۳۵۷ به پیروزی رسید. در صبحگاه پیروزی، همه طیفها و جناح های مذهبی و غیرمذهبی از حزب توده تا جبهه ملی و مجاهدین خلق، او را یگانه رهبر مطلق انقلاب می دانستند همانطور که موقع بازگشتش به وطن چند میلیون به استقبالش رفتند هنگام رحلتش هم ۱۰ میلیون به تشییع جنازه اش رفتند.
🔵 ب) کیفیت انتقال قدرتها
🔻 ۱- فرانسه:
انتقال خونین و مکرر قدرت و نگارش چندباره قانون اساسی نهایتاً منجر به ترور رهبر انقلاب توسط همراهانش در ژوئن ۱۷۹۴ شد که به ترمیدور معروف شد پس از آن حکومت شورایی چند سالی دوام آورد و در نهایت نوبت به استبداد ناپلئونی تا ۱۸۱۴ رسید
🔻 ۲- روسیه:
در ۲۱ ژانویه ۱۹۲۴ پس از مرگ لنین، استالین رهبری انقلاب روسیه را در دست گرفت و تروتسکی که مدنظر رهبر انقلاب بود تبعید شد، استالین در هنگام بیماری لنین هزاران نفر از مخالفینش را به قتل رساند. استالین تا ۱۹۵۲ زمامدار روسیه بود.
🔻 ۳- ایران:
در ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ پس از رحلت امام خمینی و رهبری انقلاب به طور قانونی و بدون چالش به رهبر بعدی آیت الله خامنه ای منتقل شد، نکته عجیب در جلسه انتخاب رهبر، مخالفت شخص آیت الله خامنه ای به انتخاب خود به عنوان رهبر بود ادامه مسیر بنیانگذار در دوران رهبر جدید، نشان از آن داشت که رهبری ولی فقیه، ساختاری سیاسی، متکی به ایدئولوژی انقلاب یعنی اسلام است.
♦️ جهت مشاهده مجموعه موشنگرافیکهای مقایسه انقلابها به صفحه آپارات سعداء به آدرس زیر مراجعه نمایید
🌐 https://www.aparat.com/v/5XQK1?playlist=242934
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada
🔰 #مقایسه_انقلابها از لحاظ سرنوشت انقلابها پس از گذشت چهل سال
🛑 #قسمت_سوم
🔵 الف) برگزاری جشن سالگرد
🔻 ۱- فرانسه:
تغییر مکرر قانون اساسی فرانسه و نظام حاکم بر آن در سالهای آغازین انقلاب تا سالها مانع از برگزاری جشن پیروزی بود چون هنوز درک مشترکی از حکومت پس از انقلاب و آرمان انقلاب شکل نگرفته بود
🔻 ۲- روسیه:
حکومت روسیه در سالگرد جشن انقلاب برخی دستاوردهای نظامی و صنعتی خود را رونمایی می کرد اما راهپیمایی سالانه و جشن مردمی پیروزی، در سراسر کشور وجود نداشت
🔻 ۳- ایران:
رهبران انقلاب این روز را روز خدا (یوم الله) نامیده و مردم به تبعیت از آن ها در جشن سالگرد پیروزی انقلاب پس از ۴۴ سال، دست کم به اندازه ابتدای انقلاب شرکت و مسیر طولانی را راهپیمایی میکنند.۱۰ روز منتهی به پیروزی انقلاب با الهام از آیه قرآن به دهه فجر نامگذاری شده است.
🔵 ب) سرنوشت انقلابها
🔺 ۱- فرانسه:
انقلاب فرانسه به اکثر اهداف خود دست پیدا نکرد به عنوان نمونه یکی از مهمترین اهداف انقلاب آزادی و پایان استبداد بود و به همین خاطر لویی شانزدهم اعدام شد، در حالی که بعد از ۷ سال از انقلاب، استبداد ناپلئونی و بعد از او استبداد لویی هجدهم شروع و ديكتاتورى فزايندهاى حاكم شد، که به جنگها و خونريزي هاى زيادى در اروپا انجامید
🔺 ۲- روسیه:
استالين بعد از مرگ لنین در سال 1927 با حذف رقیبان قدرت را به طور كامل به دست گرفت. انقلاب روسيه از اين تاريخ به مدت 25 سال تحت حكومت ديكتاتورى خشن استالين بود. او در اين مدت مرتكب جنايتها و قتلعامهاى فجيعى شد. پس از مرگ استالين تا اواخر دهۀ 1980 جنگ سرد بين آن كشور و آمريكا با فراز و نشيب هايى ادامه داشت، تا اين كه در سال 1990، كشور اتّحاد شوروى فروپاشيد و پانزده كشور مستقل از بقاياى آن تشكيل شدند.
🔺 ۳- ایران:
پس از انقلاب اسلامى، ابتدا ليبرالها و بعد از آن دیگر تفکرات فرصت بکارگیری نظرات در جمهوری اسلامی را پیدا کردند، و تقریبا هیچ تفکری پیدا نمیشود که ادعا کند نتوانسته است مسئولیتی در ایران بعد از انقلاب بهدست آورده باشد. با تمام فراز و فرودها انقلاب ملت ایران، با گذشت 40 سال روی آرمانهای خود که استقلال ، آزادی ، معنویت، عدالت و... بود ایستادگی کرده و همواره در جهت تحقق اهداف خود به پیش رفته است.
♦️ جهت مشاهده مجموعه موشنگرافیکهای مقایسه انقلابها به صفحه آپارات سعداء به آدرس زیر مراجعه نمایید.
🌐 https://www.aparat.com/v/5XQK1?playlist=242934
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir