شناسایی ۲۱۹۰ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور/ فوت ۱۱۷ بیمار در شبانه روز گذشته
دکتر لاری سخنگوی وزارت بهداشت:
🔘از دیروز تا امروز ۶ شهریور ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۱۹۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۳ نفر از آنها بستری شدند.
🔘مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۶۷ هزار و ۷۹۶ نفر رسید.
◼️متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۱ هزار و ۱۳۷ نفر رسید.
🔘خوشبختانه تا کنون ۳۱۶ هزار و ۶۳۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
🔘 ۳۸۲۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
🔘تا کنون سه میلیون و ۱۳۸ هزار و ۷۸۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
🔘بر اساس آخرین اطلاعات کرونا در کشور، استانهای تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز قرار دارند.
🔘همچنین استانهای آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، گلستان و خوزستان در وضعیت هشدار قرار دارند.
پویش همدلی با مدافعان سلامت
#من_ماسک_میزنم 😷
#جان_ما_ایران_ما
#شبکه_خبر
@irinn_channel
کاهش مرگ و میر روزانه کرونا در کشور؛ فوت ۱۱۲ بیمار در شبانه روز گذشته
دکتر لاری، سخنگوی وزارت بهداشت:
🔘بر اساس آخرین اطلاعات کرونا در کشور، استانهای تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز قرار دارند.
🔘همچنین استانهای آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، گلستان و خوزستان در وضعیت هشدار قرار دارند.
#شبکه_خبر
@irinn_channel
🔴عذرخواهی رسمی امارات از ایران
♦️فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی:امارات ضمن عذر خواهی رسمی از ایران (بابت تیراندازی به دو صیادایرانی که منجر به کشته شدن آنها شد) متعهد شد برابر قوانین بینالمللی خسارات وارد شده را جبران کند.
♦️تعدادی از صیادان دستگیر شده لنج ایرانی به کشورمان بازگردانده شدند.
♦️روز گذشته پیکر دو صیاد ایرانی در بندر عباس تحویل و به زادگاهشان در استان سیستان و بلوچستان منتقل شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥افشاگری/ مانند کوفیان علی را تنها نگذارید
⏪سخنان اخیر رهبر انقلاب که بشدت در رسانه های خودی و غیر خودی سانسور شد
گلایه رهبر انقلاب از دولت و وزارت ارتباطات به دلیل کم کاری و به سرانجام نرسیدن شبکه ملی اطلاعات و اوضاع ولنگار فضای مجازی
این فایل را همه جا منتشر کنید تا بدست آقای قالیباف و برخی نمایندگان مدعی انقلابیگری برسد و بی جهت و متاثر از جنگ روانی جریان غربگرا علیه طرح ساماندهی فضای مجازی شبهه افکنی نکنند.
#شبکه_ملی_اطلاعات #فضای_مجازی #شبکه_نفوذ #آذریجهرمی
•┈┈••✾••┈┈•
ارسالی از کاربرمحترم
به بهانه واقعه ۸ شهریور۱۳۶۰
جنایت منافقین در واقعه تلخ انفجار دفتر نخستوزیری، درست دو ماه پس از آن روی داد که آیتا... دکتر سیدمحمد حسینی بهشتی و بیش از ۷۰ تن از چهرههای سیاسی و اجرایی عضو حزب جمهوری اسلامی در انفجار دفتر این حزب توسط سازمان مجاهدین خلق ایران(منافقین)، به شهادت رسیده بودند.
گفته می شود شهید رجایی هنگام شهادت، ۴۸ سال داشت. او پس از پیروزی انقلاب، ابتدا مسئولیت وزارت آموزش و پرورش را برعهده گرفت و سپس، در سال ۱۳۵۹، به عنوان نماینده مردم تهران، وارد مجلس شورای اسلامی شد. او در ۲۰ مرداد ۱۳۵۹، به نخستوزیری و پس از عزل بنیصدر از مقام ریاست جمهوری، در انتخابات دوم مرداد ۱۳۶۰ با کسب بیش از ۱۳ میلیون رأی، به عنوان دومین رئیس جمهور اسلامی ایران انتخاب شد. شهید باهنر نیز، هنگام شهادت ۴۸ ساله بود. او پس از پیروزی انقلاب، مسئولیتهایی از جمله عضویت در شورای انقلاب، نمایندگی مردم کرمان در مجلس خبرگان، نمایندگی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، وزارت آموزش و پرورش (در کابینه شهید رجایی) و دبیرکلی حزب جمهوری اسلامی(پس از شهادت آیتا... بهشتی) را برعهده داشت. شهید باهنر پس از انتخاب شهید رجایی به ریاستجمهوری، از سوی وی به نخستوزیری برگزیده شد.
واقعه تروریستی روز ۸ شهریور ۱۳۶۰، با طراحی و نقشه سازمان منافقین و بازیگری مسعود کشمیری، اتفاق افتاد.
کشمیری از مدت ها قبل به عنوان نفوذی وارد بدنه نظام شده و تا حساس ترین مناصب امنیتی کشور، یعنی جانشین دبیر شورای عالی امنیت ملی، بالا رفته بود. او بود که روز ۸ شهریور، با خونسردی تمام، کیف حاوی بمب را در دفتر نخست وزیر کار گذاشت و آن فاجعه را به بار آورد.
حادثه انفجار در ساعت ۳ بعدازظهر روی داد و در این ساعت، آقایان محمدعلی رجایی، رئیس جمهور و دکتر محمدجواد باهنر نخستوزیر و چند تن از مقامات نظامی و امنیتی کشور، در یک جلسه فوقالعاده شرکت داشتند. در پی انفجار بمب که گفته میشود در داخل یک کیف دستی جاسازی شده بود، قسمتهایی از طبقه اول و طبقه دوم ساختمان نخستوزیری در مجاورت خیابان پاستور دچار حریق شد و آتش و دود فضای محل انفجار را فرا گرفت. در این حادثه، محمدعلی رجایی رئیس جمهور و دکتر محمدجواد باهنر نخستوزیر و چند تن از مقامات مملکتی که در جلسه مذکور حضور داشتند، به درجه رفیع شهادت نایل شدند و مجروحان حادثه با کمک ماموران و پرسنل نهادهای انقلابی، به بیمارستانها انتقال یافتند و تحت مراقبتهای درمانی و پزشکی قرار گرفتند.
طبق اخباری که خبرنگاران مخابره کردند، تا ساعت ۱۲ شب روز ۸ شهریور، آمار تلفات، هشت شهید و ۲۳ مجروح گزارش شد. در میان مجروحان، شخصیتهایی مانند سیدموسی نامجو، از فرماندهان ارتش، حضور داشتند که بعدها به شهادت رسیدند. پیکرهای شهدای این فاجعه، طوری سوخته بود که به هیچ وجه شناسایی آنها ممکن نبود. از سوی دیگر، در میان مجروحان این اقدام تروریستی، اثری از رئیسجمهور و نخستوزیر به چشم نمیخورد و حدس زده میشد که دو پیکر از سه پیکر به دست آمده، متعلق به آن دو بزرگوار باشد.
بالاخره در آخرین ساعت شب، پیکر مطهر این دو شهید بزرگوار، از روی برخی اجزای برجا مانده از پیکرشان، شناسایی شد.
در پی شهادت محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر، طبق اصل یکصد و سیام قانون اساسی، شورای موقت ریاست جمهوری تشکیل شد تا امور کشور توسط این شورا، مرکب از حجتالاسلام هاشمی رفسنجانی، رئیس وقت مجلس شورای اسلامی و آیتا... موسوی اردبیلی، رئیس وقت دیوان عالی کشور تا انتخاب رئیس جمهور جدید، اداره شود. این شورا روز ۱۱ شهریورماه، طی نامهای به مجلس شورای اسلامی،مرحوم آیتا... مهدوی کنی را به عنوان نخستوزیر پیشنهاد کرد. در جلسه همان روز مجلس، آیتا... مهدوی کنی، از ۱۹۶ رای اخذ شده، با ۱۷۸ رای موافق، ۱۰ رای مخالف و ۸ رای ممتنع، به عنوان نخستوزیر موقت رای اعتماد گرفت.
محمودمعلمی
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔴*** اعلامیه حکومت اسلامی ***
♦️به روایت حجتالاسلام حسینیان: نزدیک چهلم حاج آقا مصطفی خمینی بود؛ با دوستان طلبه تصمیم گرفتیم حرف تازهای بزنیم؛ اینکه فقط شعار "مرگ بر شاه" بدهیم که خیلی اقدام مهمی نیست؛ باید چیزی بگوییم که حسابی ساواک را بترساند.
♦️لذا ابتدا پارچهای تهیه کردیم؛ آقای مهدوی - که بعدها به شهادت رسید - روی آن نوشت: «ما خواهان حکومت اسلامی هستیم». اتفاقاً تحلیل ما درست هم بود. بعداً که اسناد ساواک را بدست آوردیم دیدیم که این کار چقدر تأثیر داشته و این عمل به عنوان مهمترین خبر از چهلم آقامصطفی منتشر شده است.
♦️گفتند حالا چه کسی این پارچه را [مخفیانه] حمل میکند؟ گفتم: من! گفتند: چطوری؟ گفتم: آن را از زیر پیراهن به دور کمرم میپیچم و میبرم.
♦️آن [پارچهنوشته] را به کمرم پیچیدم و یک کاپشن هم روی آن پوشیدم و به سمت مسجد اعظم راه افتادم. در بین راه دیدم اینطرف و آنطرف ساواکیها همه باتوم به دست ایستادند. ابتدا وقتی با آنها مواجه شدم جا خوردیم اما سرم را پایین انداختیم و از وسطشان رد شدم. بعد که از آنجا عبور کردم، نفس راحتی کشیدیم که الحمدلله بهخیر گذشت!
♦️سپس به بیرون از شبستان رفتم. در گوشهای از صحن ایستادم و بچهها دور ما را گرفتند. آن پارچه را بیرون آوردیم و بچهها آن را بردند و نصب کردند که یک مرتبه صدای شعار و فریاد بالا گرفت. معلوم شد که در جامعه آمادگی برای طرح این شعار (ما خواهان حکومت اسلامی هستیم) وجود دارد.
♦️خلاصه از آنجا که بیرون آمدیم ناگهان ساواکیها به ما حمله کردند و با باتومهای شروع کردند به زدن. من که درحال گیج شدن بودم، فرار کردم و به گذرخان رسیدم. آنجا به بچهها گفتم لباسهایم را دربیاورند. وقتی لباس مرا درآوردند دیدم آنقدر باتوم به بدنم اصابت کرده که پیراهن با پوست یکی شده و پوست کمرم کنده شده است. پایم هم زخم شده و ورم کرده بود. پای من از شدت ضربات، زخم شدیدی دیده بود که هنوز این زخم با من هست!
🕊 شادی روح بلندش صلوات
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
🔴ولایتمداری به سبک شهید رجایی
🔻سالگرد شهادت محمدعلی رجایی و یاران
در ماجرای تسخیر لانه جاسوسی شهید رجایی معتقد بود که گروگانها باید محاکمه شوند ولی وقتی دو بار به حضور امام رسید و دریافت که نظر تلویحی ایشان بر آزادی گروگانهاست، آن را پذیرفت و گفت: وقتی میگوییم ما خط امامی هستیم، یعنی همین. کاری را انجام میدهیم که خلاف نظر خودمان است، ولی نظر رهبری بر آن است. همین مفهوم التزام عملی است، ولو بیآبرو شویم.(دولتهای شهید رجایی شهید باهنر و آیتالله مهدوی کنی، ص84)
▪️▪️▪️ تارنمای رسمی بنیاد تاریخپژوهی▪️▪️▪️
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
❌آیا می دانستید جنگ هشت ساله بر علیه ملت ایران، از نتایج تصمیمات خیانت بار پهلوی اول است؟
🆔 @shobhe_shenasi
✅ طبق پیماننامه سعدآباد که توسط رضا شاه امضا شد، حق کشتیرانی در اروندرود بهجز ۵ کیلومتر از آبهای مقابل آبادان تا خط تالوگ به عراق واگذار شد. درواقع مسیر اروند بهکلی به عراق واگذار شد و مرزهای ایران به ساحل شرقی اروندرود آمد. این قرارداد چنان تحقیرآمیز بود که پسر رضاخان هم نتوانست قبولش کند. پس از پیگیریهای بسیار و البته مناقشههای فراوان و چندین ساله با عراق بر سر اتفاقاتی که در اروندرود رخ میداد سرانجام پهلوی دوم با عراق به «قرارداد الجزایر» رسید؛ خط تالوگ اروندرود دوباره شد مرز ۲ کشور. اما عواقب سوء قراردادی که رضاشاه امضا کرده بود تمام نشد! صدام در فرصت مناسب قرارداد الجزایر را پاره کرد و جنگ تحمیلی هشت ساله را بر علیه ملت ایران آغاز کرد. به تعبیر دیگر جنگ هشت ساله از تبعات تصمیم خیانت بار رضا شاه در پیمان سعدآباد بود که مسیر اروندرود را به عراق واگذار کرده بود.
پ ن
قبل از انقلاب به همین خاطر چندین بار بین ایران و عراق ، مناقشات کوتاه مدت رخ داد تا به گفته خود صدام با انقلاب اسلامی او فکر کرد که بخاطر فروپاشی ارتش و قوای نظامی و سیاسی ایران میتواند کشور ما را اشغال کند.
او قبل از شروع حمله به ایران ، جزایر سه گانه و خوزستان و تمام اروند رود را از ایران برای توقف حمله، طلب کرد که با مخالفت امام روبرو شد.
آمار کرونا - یکشنبه ۹ شهریور
مبتلایان جدید: ۱،۷۵۴ نفر
قربانیان جدید: ۱۰۳ نفر
کل مبتلایان: ۳۷۳،۵۷۰ نفر
کل قربانیان: ۲۱،۴۶۲ نفر
بهبودیافتگان: ۳۲۱،۴۲۱ نفر
بیماران بدحال: ۳،۷۵۹ نفر
@isffarsna