حمید رسایی
کیست مرا یاری کند و پاسخ دهد؟
یاد داستان مشهور افتادم که از طرف معاویه به خانوادههای زخم دیده در جنگ، گوسفندی را هدیه میدادند و پس از مدتی به اسم علی (علیه السلام) آن را پس می گرفتند .
https://eitaa.com/Bayynat
هدایت شده از Haghighi
🔻 ۲۴ آبان ۱۳۹۸ #حسن_روحانی: افزایش نرخ بنزین به نفع مردم است
1⃣✍ جناب آقای روحانی #گرانی بنزین، زمانی خوب است که همزمان با افزایش قیمت بنزین، حقوق ها و در آمد مردم را هم بالا ببرید، نه اینکه کارخانه ها را تعطیل کنید، ایجاد شغل را وظیفه خود ندانید و شروع به خالی کردن جیب ملت کنید!!!
2⃣✍ متاسفانه در طی ۶ سال دولت فضاحت بار شما، مردم فقط شاهد گرانی، تورم، توهین و تحقیر بوده اند!!!!
https://eitaa.com/Bayynat
13.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
السلام ای نور رحمت ......
https://eitaa.com/Bayynat
هدایت شده از Haghighi
📸مرحله جدید عملیات نابودسازی اسرائیل آغاز شده است.....
⏪ امام خامنه ای:
محو دولت اسرائیل به معنای محو مردم یهودی نیست...
✍نکته: هرچه به زمان نابودی اسرائیل نزدیکتر میشیم، ادبیات مقام معظم رهبری که به نوعی عملیات روانی محسوب میشود، هم ابعاد خاصی پیدا میکند. امروز نوعی اطمینان خاطر دادند به مردم یهودی ساکن اراضی اشغالی فلسطین که خیالشان راحت باشد در فرآیند نابودی اسرائیل فقط صهیونیستها هستند که نابود میشوند و مردم عادی آسیبی نخواهند دید.
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
در این مخمصه دیاثت سیاسی دولت و نظاره گر بودن رنج ها و نارضایتی ها ، روشنگری مردم راه علاج است و الا در بزنگاه های انتخابات باز با سحر رسانه ای رقصان رقصان بر دوش مردم سوار خواهند شد. بدا ملتی که حافظه ضعیف داشته باشد.
https://eitaa.com/Bayynat
هدایت شده از Haghighi
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفاوت لیست عفو اخیر اعلام شده به امام خامنه ای چه بود؟
🔻 غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سئوالی در مورد عفو تعدادی از محکومان امنیتی اظهارکرد:
🔹خوشحالیم که در ایام میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) رهبر معظم انقلاب با پیشنهاد ریاست قوه قضاییه مبنی بر عفو تعدادی از محکومان موافقت کردند و این عفو با عفوهای ادوار گذشته که لیست واجدین شرایط محضر مقام معظم رهبری تقدیم میشد تفاوتهایی دارد.
🔹️ معمولا در عفوهای موردی که لیست تنظیم و تقدیم مقام معظم رهبری میشد، عدد مشمولین عفو بین هفتصد تا هزار نفر بود؛ اما در این مرحله عددی معادل ۳۵۵۲ نفر از محکومان دادگاههای عمومی، انقلاب، نظامی و تعزیرات حکومتی مورد عفو مقام معظم رهبری قرار گرفتند که در عفوهای موردی این تعداد، یک عفو بی سابقه است.
🔹️ برخلاف بسیاری از عفوهای دیگر که معمولا محکومان امنیتی مستثنا میشدند و سهمی در لیست عفوهای پیشنهادی نداشتند با تدبیر خاص ریاست قوه قضاییه تعدادی از محکومان امنیتی، تعدادی از دانشجویانی که در حوادث سالهای اخیر محکومیت پیدا کرده بودند، تعدادی از اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه که دورههای گذشته محکومیت پیدا کرده بودند و محکومیت آنها درحال اجرا و یا درآستانه اجرا بود، در لیست پیشنهادی قوه قضاییه گنجانده شد.
🔹️در درخواستی که تقدیم مقام معظم رهبری گردید توضیح داده شد که برای تعدادی از این افرادهم درخواست عفوبه عمل میآید که این عفو موردموافقت مقام معظم رهبری قرارگرفت وعیدی بسیارمناسب وشایستهای در شب هفدهم ماه ربیع الاول برای جمع کثیری از محکومان بود.
https://eitaa.com/Bayynat
هدایت شده از Haghighi
#لبانت را تکان بده...
در زمان امام هادی علیه السلام شخصی از یکی از شهرهای دور به امام نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم، گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟
حضرت در جواب ایشان نوشتند:
"إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَهٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک"
لبت را حرکت بده، #حرف_بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم.
🔸ارتباط لحظه به لحظه
"يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا..."
سوره مبارکه آل عمران، آیه ۲۰۰
امام باقر علیه السلام در تفسير اين آيه می فرمايند: رابطوا یعنی با امامتان (كه انتظارش را میكشيد) رابطه داشته باشید...
🍃ارتباط یعنی همونجوری که با پدر و مادر و دوست صمیمیمون خیلی راحت صحبت میکنیم و درد دل میکنیم، با امام زمان علیه السلام هم درد دل کنیم. مطمئن باشیم حضرت صدامونو میشنوه. چون امام رضا علیه السلام میفرمایند " هرگاه خواستهای داشتی، فقط کافیست لبان خود را تکان دهی و خواستهات را از ما بخواهی. ما صدای تو را میشنویم و #پاسخ_تو_را_میدهیم."
✅پس ما هم هر وقت و تو هر شرایطی میتونیم با امام مهدی علیه السلام حرف بزنیم.
هر شب به کارهایی که از صبح انجام دادیم ،فکر کنیم...حساب کنیم که چقدر قلب مبارکش رو شاد کردیم، و چقدر دلش رو شکستیم...
🔸پی نوشت: لازم نیست حتما مشکلی داشته باشیم تا با حضرت صحبت کنیم، گاهی اوقات به یاد حضرت باشیم، حتی با یک سلام.
السَّلامُ عَلَيْكَ يا بَقِيَّةَ اللهِ في اَرْضِهِ
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
https://eitaa.com/Bayynat
هدایت شده از Haghighi
👤نظر آلفونس دو لامارتین فیلسوف، شاعر و سیاستمدار مشهور فرانسوی راجع به پیامبر عظیم الشان اسلام :
📖 فیلسوف، سخنران، رسول، قانونگذار، مبارز، فاتح افکار، اصلاح گر عقاید عقلی، موسس بیست امپراطوری زمینی و یک امپراطوری معنوی، این است #محمد صلی الله علیه و آله.
https://eitaa.com/Bayynat
هدایت شده از Haghighi
آیت الله جوادی آملی:
#عقل_کامل
🔹 بارها به عرضتان رسید، گرچه ﴿هُوَ الَّذِی بَعَثَ فِی الْأُمِّیینَ﴾[1]
ناظر به امّیین حجاز است، ولی اگر الآن كه هفت میلیارد بشر روی زمین زندگی میكنند، همهٴ اینها در علوم عقلی در حدّ مرحوم فارابی و بوعلی باشند و از نظر علوم نقلی در حدّ مرحوم شیخ طوسی و شیخ مفید(رضوان الله علیهما) باشند، باز ﴿هُوَ الَّذِی بَعَثَ فِی الْأُمِّیینَ﴾ صادق است. هفت میلیارد ابنسینا و شیخ مفید نسبت به دیگران بزرگ هستند، اما نسبت به حضرت اُمّی می باشند؛ او از غیب باخبر است، از گذشته باخبر است، از آینده باخبر است، علمش به غیب و شهود است، علم شهودی است نه حصولی و نه مفهومی، علمش معصوم و مصون است؛ اما علمِ اینها خطاپذیر است، اصلاً قابل قیاس نیست! بنابراین اینچنین نیست كه حالا اگر علم ترقّی كرده و همه در حدّ بوعلی شدند مثلاً ﴿هُوَ الَّذِی بَعَثَ فِی الْأُمِّیینَ﴾ صادق نباشد، نه این صادق است.
🔹 وجود مبارك پیامبر به جایی میرسد كه مرحوم كلینی(رضوان الله تعالی علیه) در كتاب قیم كافی این حدیث نورانی را از وجود مبارك پیغمبر(صلّی الله علیه و آله و سلّم) نقل كرده كه «مَا كَلَّمَ رَسُولُ اللَّهِ ص الْعِبَادَ بِكُنْهِ عَقْلِهِ قَطّ»؛[2]
یعنی در تمام مدّت عمر پر بركتش حضرت به اندازهٴ فكر خودش با احدی حرف نزد! خب چه كسی بود كه بفهمد؟! اول كسی كه در بین این متأخّرین ما دیدیم مرحوم صدرالمتألّهین است كه اهل بیت را استثنا كرده، بعد مرحوم مجلسی و مرحوم فیض و دیگران گفتند كه اگر پیامبر به كُنه عقل خود با اهل بیت سخن میگفت، آنها میفهمیدند، چه اینكه با آنها هم سخن گفته «مَا كَلَّمَ رَسُولُ اللَّهِ ص الْعِبَادَ بِكُنْهِ عَقْلِهِ قَطّ».
[1] . سوره جمعه، آيه 2.
[2] . الكافی، ج1، ص23.
#آیت_الله_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه کهف جلسه 2.
https://eitaa.com/Bayynat
هدایت شده از Haghighi
مرحوم دولابی(ره):
❌توقعّ، صفت خـوبی نیـست.
اصـلاً از هـیچ کس حتی خـدا و پیامبر و امام هم نباید توقّع داشت.
چون متوقّع، منتظر است آن چیزي را که می خواهد، به او بدهند و قدر آن چیزهایی را که به او داده اند، نمی داند و شاکر نیست. متوقّع احسان صاحبخانه را نمی بیند، فقط به دنبال خواسته خودش است و حواسش آنجاست. اما امید خوب است؛ یعنی به کرم و رحمت حق امیدوار است، چـه بـه او بدهند یا ندهند.
اگـر هم ندادند، گله اي ندارد. رفقا هم نباید از همدیگر توقعّ داشته باشند.
https://eitaa.com/Bayynat