⭕️روزی که انزجار مردم ایران از اسرائیل در زمین فوتبال نمایان شد!
🔹 در سال 1349، انزجار مردم ایران از رژیم صهیونیستی این بار در زمین چمن فوتبال نمایان شد. در آن سال، تیم ایران با تیم اسرائیل مسابقه داشت. این مسابقه به خاطر تقابل با اسرائیل، برای مردم ایران اهمیت خاصی داشت. مصطفی حائریزاده در بخشی از خاطرات خود که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است درباره این مسابقه میگوید:
این مسابقه، یکی از فرصتهایی بود که مردم به شدت خشم خود را نسبت به دستگاه پهلوی و حامیان صهیونیست آن نشان دادند و در واقع چیزی فراتر از یک مسابقه فوتبال معمولی بود. مصداق فرمایش حضرت امام(ره) درباره جنگ ایران و عراق که فرمودند: «جنگ اسلام با کفر است» و یا زمانی که در جنگ خندق امیرالمومنین(ع) به میدان نبرد رفتند و حضرت رسول(ص) فرمود: «تمامی کفر و تمامی اسلام با یکدیگر روبه رو شدند.
آن روز هم کار خدا بود؛ حتی کسانی از مردم که اصلا اهل این مسائل نبودند ناخودگاه به قلبشان نشسته بود که این پیروزی اهمیتی فوقالعاده دارد. ایران یکپارچه دعا و توسل و نذر و نیاز شده بود. خدا میداند چه قدر گوسفند قربانی کردند. کسانی که در آن زمان در مشهد به سر میبردند میگفتند آن شب انگار تمامی جمعیت شهر داخل حرم نشسته بود و دعا میکرد. مساجد مملو از جمعیت بود؛ از آخوند هفتاد ساله تا جوانهای عاشق فوتبال.
ادامه خبر:👇👇👇👇👇
⭕️ادامه خبر روزی که انزجار مردم ایران از اسرائیل....👇👇👇👇👇
🔸روز مسابقه تهران از صبح تعطیل بود. یعنی از دو روز جلوترش کسی درست و حسابی کار نمیکرد. آن زمان کمتر خانهای بود که تلویزیون داشته باشد. بنابراین میتوانید تصور کنید در خانههایی که تلویزیون داشتند یا جلوی قهوه خانهها چه خبر بود.ما هم به همراه حدود صد نفر دیگر در خانه یکی از بستگان دور هم جمع شدیم تا فوتبال را تماشا کنیم. بلیط مسابقه اصلا گیر نمیآمد و اگر هم بود به پنج برابر قیمت به فروش میرسید. یهودیها حسابی ماستها را کیسه کرده بودند. حتی کسی جرأت نمیکرد بگوید یهودی است. وقتی که تیم اسرائیل یک گل زد صدا از هیچ کس در نیامد که بخواهد آنها را تشویق کند. هنگامی که مسابقه به نفع ایران تمام شد دستگاه سخت به وحشت افتاد. یادم هست برق قسمتی از شهر را قطع کردند.
من در چهارراه ولیعصر بودم. تمام خیابانها مملو از جمعیت بود. مردم شعار میدادند و علیه موشه دایان شعر میخواندند. تمام تاکسیها، اتوبوسها و سواریها چراغ هایشان را روشن کرده و بوق میزدند. در هیچ قنادیای شیرینی نمانده بود. خودم شاهد بودم پنج شش نفر وارد یک قنادی شدند و دو هزار تومان پول به صاحب مغازه دادند و گفتند: آقا این پیشت باشد. بعد هم سینیهای پر از شیرینی را برداشته و به خیابان بردند تا به مردم تعارف کنند.
روز بعد فوتبالیستهای اسرائیلی تحت حفاظت شدید امنیتی از کشور خارج شدند و دستگاه فهمید در این کشور هیچ جایی برای اسرائیل وجود ندارد. شاید اگر آن روز تشکیلات قوی و منسجمی مثل حزب جمهوری اسلامی وجود داشت میتوانست با استفاده از احساسات مردم کنترل شهر را از دست دولت خارج کند چون دیگر حرف مسابقه فوتبال و بازیکنان اسرائیلی نبود بلکه مردم خود را با دولت اسرائیل طرف میدیدند.
https://eitaa.com/Bayynat
⭕️کیهان: هرکس واژه «اعتراضات مدنی» را روی اغتشاش بگذارد، برای جنایتکاران حاشیه امن می سازد
🔹روزنامه کیهان نوشت: برخی افراد متظاهر به اصلاحطلبی، ظرف سه ماه گذشته و همزمان با جنایات وحشیانه اشرار تروریست در کف خیابان و حمله به نوامیس و مقدسات مردم، واژه تحریفآمیز «اعتراضات مدنی» را بر واقعیت اغتشاش و شرارت و تروریسم بار کرده و حاشیه امنیت برای جنایتکاران ساختند.
🔹مزدوری این گروه برای رژیم صهیونیستی، در حالی است که همین روزها میتوان حجم انزجار گسترده ملتهای مختلف از اشغالگران فلسطین را در حاشیه جامجهانی دید؛ آنجا که تماشاگران با ملیتهای گوناگون، از گفتوگو با خبرنگاران شبکههای صهیونیستی پرهیز میکنند و از جنایات اسرائیل بیزاری می جویند
https://eitaa.com/Bayynat
⭕️فرمانده معظم کل قوا در دیدار تعدادی از فرماندهان نیروی دریایی ارتش:
🔹استفاده از فرصت و ظرفیتهای عظیم دریا به فرهنگ عمومی در کشور تبدیل شود
🔸حضرت آیتالله خامنهای فرمانده معظم کل قوا ظهر دیروز (دوشنبه) در دیدار تعدادی از فرماندهان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تأکید کردند: استفاده از فرصت دریا و ظرفیتهای عظیم آن باید به فرهنگ عمومی در کشور تبدیل شود.
در این دیدار که به مناسبت 7 آذر روز نیروی دریایی برگزار شد، حضرت آیتالله خامنهای ارتقاء همهجانبه توان رزمی و تجهیزات دفاعی در نیروی دریایی و استمرار اقداماتی همچون دریانوردی در آبهای دوردست و بینالمللی را لازم دانستند و گفتند: تقویت ارتباط نیروهای مسلح با دولت و سایر قوا به تفاهم و همکاری و پیشرفت کارها کمک خواهد کرد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به سوابق دریانوردی ایرانیان در گذشته که باعث انتقال فرهنگ و تمدن اسلامی و ایرانی به مناطق دیگر دنیا شد، خاطرنشان کردند: با وجود این سابقه و سواحل طولانی دریایی در شمال و بخصوص جنوب ایران، فرهنگ استفاده از فرصتهای دریا در کشور مورد غفلت واقع شده و باید به فرهنگ عمومیِ مردم تبدیل شود.
ایشان فرهنگسازی در این زمینه و ایجاد فهم عمومی از دریا بهعنوان یک زیرساخت اساسی را ضروری دانستند و افزودند: در چند سال گذشته بحث توسعه سواحل مکران مطرح شد و دولتها هم از آن استقبال کردند اما پیشرفت جدی در این موضوع نیازمند فرهنگسازی است.
حضرت آیتالله خامنهای، تولیدات هنری از جمله پویانمایی را در شناساندن فرصتهای متنوع دریا مؤثر خواندند و گفتند: با استفاده از تولیدات هنری و معرفی ظرفیتهای پیشرفت دریاپایه کشور چه در بخش نظامی و چه در بخش عمرانی، شوق مردم به استفاده از این فرصت افزایش خواهد یافت.
در این دیدار امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش نیز گزارشی از اقدامات و برنامههای این نیرو در بخشهای مختلف بیان کرد.
https://eitaa.com/Bayynat