فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حدیث_نگار
🌹داستان آموزنده🌹
یکی از شاگردان کلاس به معلممان گفت : من چیزهای زیادی بخشیدم ولی در قبال آن فقط یک نگاه توهین آمیز دریافت کردم!
معلممان گفت: بیایید وقتی چیزی بخشیدیم به فرد و شخص ندهیم؛ بلکه آن را به خدا بدهیم.
آن شخص فقط برایمان مانند یک صندوق پست و رابطی بین ما و خدایمان باشد.
وقتی چیزی را برای خدا بفرستیم دیگر عکس العمل واسطه برای ما مهم نیست و از او توقعی هم نداریم؛ خداوند، خود عوض آن را هم در دنیا به ما میدهد و هم به طور بهتر، در قیامت، زمانی که به آنها احتیاج داریم.
یادمان باشد مقصد ما خداست...
#اخلاص
#داستان_آموزنده
❥✦✺⃟🌹࿐ུ═✺⃟🌹࿐
مجموعه قرآنی ریحان بهشت
http://Eitaa.com/Beheshtenoor
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صوت_زیبا
ماشاءالله به این نفس👏
🎬| تلاوتی از
🎙| ممدوح ابراهیم عامر
📖 | سوره مبارکه نمل
🎵| مقام رست
#ممدوح_عامر
❥✦✺⃟🌹࿐ུ═✺⃟🌹࿐
مجموعه #قرآنی ریحان بهشت
http://Eitaa.com/Beheshtenoor
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️چرا اغلب #حافظان_قرآن بعد از حفظ کل دچار فراموشی میشوند؟
این از حل ابهام همیشگی ..
آیا این موضوع و میدونستید
#حفظ_قرآن #روش_حفظ_قرآن
♥‿♥♥‿♥♥‿♥
http://Eitaa.com/Beheshtenoor
پرسش🔰
❓وقتی آیه ای را می شنوم نمیتوانم تشخیص بدهم کدام سوره است؟
پاسخ🔰
🔆این مشکل به شیوه حفظ کردن آیات بر میگردد، برخی #حافظان_قرآن، موقع حفظ آیات و جملات به نام سوره توجه ندارند، هم چنین موقع مرور ده درس و دوره، ملتفت نام سوره نیستند فقط تکرار می کنند، این مطلب باعث می شود ذهن بر روی نام سوره متمرکز نشده و آیه را تنها حفظ شود، لذا این دسته از حافظان موقع شنیدن یک آیه می توانند ادامه آن را هم بخوانند اما بسیاری از مواقع نمی توانند به راحتی به خاطر بیاورند که این آیه در چه سوره ای قرار دارد
✅پیشنهاد ما به همه حافظان قرآن این است که موقع حفظ هر جمله و آیه علاوه بر تمرکز بر حفظ آن در ذهنشان نام سوره را هم متذکر باشند ساده تر بخواهیم بگوییم آن که مثلا وقتی مشغول حفظ این آیه هستید:
✨یا ایها الناس قدجاءکم برهان من ربکم،
⚡️هم زمان با تکرار این قسمت و تمرکز بر جز جز کلمات آن، در ذهنتان باشد که این آیه 174سوره نساء است،
👍این کار در اوایل کمی سخت است اما باگذشت زمان، به آسانی به آن عادت کرده و در واقع بدون صرف وقت هم شماره آیه و هم نام سوره در ذهن شما ثبت می شود،
📌البته این همه ی کاری اکه باید انجام شود نیست
👌در هنگام مرور درس جدید، ده درس و دوره هم باید توجه به نام سوره و اگر شماره آیات را حفظ می کنید توجه به شماره آیه داشته باشید
👈🏻علاوه بر این در هنگام مباحثه ، حدود پنج دقیقه از وقت #مباحثه را به پرسش از نام سوره و شماره آیه اختصاص دهید،
✌️اگر به این برنامه پای بند بودید مطمئن باشید مشکل یاد آوری نام سوره و هم چنین #شماره_آیه را هیچگاه نخواهید داشت😍
●○●○●○●○●○●○●○●○●○
@beheshtenoor
🌈 یکی از اتفاقات و مسائلی که می تواند برای یک #حافظ_قرآن به دلیل عدم #مرور_محفوظات ایجاد گردد فراموش کردن بخش عمده ای از محفوظات قرآنی است.
👈🏻 در این حالت حافظ قرآن اعتماد به نفس خود را تا حد قابل توجهی از دست میدهد و ممکن است همین موضوع، حافظ قرآن را نسبت به ادامه مسیر نورانی حفظ قرآن دلسرد کند.
اما خوشبختانه باید گفت که این مسئله قابل حل است و حافظ قرآن میتواند در دو مرحله که در ادامه به آن ها اشاره میشود باری دیگر محفوظاتش را که فراموش کرده است دوباره به یاد بیاورد و مجددا به ادامه عمل نیکوی حفظ قرآن بپردازد.
🔆 مرحله اول: از حفظ خواندن
☀️ در این مرحله که نخستین مرحله ترمیم محفوظات است حافظ قرآن باید آن قسمت هایی را که قصد ترمیم آنها را دارد از حفظ بخواند.
👌 برای این کار باید صفحه به صفحه پیش برویم؛ به این ترتیب که ابتدا صفحه اول را میخوانیم و بعد از ترمیم صفحه اول صفحات بعدی را به همان ترتیب ترمیم میکنیم. با این کار حافظ قرآن تشخیص میدهد که وضعیت او برای از حفظ خواندن محفوظاتش چگونه است.
✔️ اگر حافظ قرآن در صفحه ای که مشغول از حفظ خواندن آن است کم تر از 5 اشتباه داشته باشد میتواند با چند بار روخوانی کردن از همان صفحه و رفع اشتباهاتش به ترمیم محفوظات خود بپردازد؛
✔️ ولی اگر اشتباهات او بیشتر از 5 تا باشد باید آن صفحه را دوباره حفظ کند. البته این حفظ مجدد زمان کمتری نسبت به حفظ اولیه می برد.
🔆 مرحله دوم: خواندن دوباره از حفظ
☀️ در این مرحله محفوظات ترمیم شده خود را دوباره از حفظ بخوانید تا نسبت به ترمیم کامل و دقیق آنها اطمینان کامل حاصل کنید.✌️
🌈 با اجرای دقیق و درست مراحل بالا میتوانید محفوظات فراموش شده خود را دوباره ترمیم کرده و به یاد بیاورید.
👈🏻 بعد از تمام شدن عمل ترمیم آیات فراموش شده می توانید دوباره به حفظ صفحات جدید بپردازید و #حفظ_قرآن را این بار با انگیزه قوی تر و با پشتکار بیشتر ادامه دهید.
📌 فقط به یک موضوع باید توجه ویژه کنید و آن این که باید مرور منظم و فراوان داشته باشید تا دوباره به این مشکل دچار نشوید😊
■□■□■□■□■□■□
@beheshtenoor
#حضرت_فاطمه_س
🥀 همه زندگی اش به جهاد می ماند.
یک تلاش سخت برای خوب زیستن. برای بنده زیستن. یک تمرین سخت برای شاکر بودن در هر حال.
✨سلمان دیده بودش در حالی که با دستاس جو را آسیاب می کرد. چوب آسياب خون آلود شده بود از زخم تاول های دستش. حسین کوچکش قدری آن طرف تر از گرسنگی گریه می کرد. سلمان جلو رفته بود و دستاس را گرفته بود که فاطمه(س) حسین را آرام کند.
✨روز دیگر پیامبر دیده بودش که پیراهنی ساده و کم ارزش پوشیده؛ با دستی دستاس را می گرداند و با دست دیگر حسین را توی آغوش اش گرفته و شیر می دهد. 🥀
✨حسن (ع) را می نشاند روی پاهایش، با او بازی می کرد، برایش شعر می خواند؛ «اشبه أباک یا حسن..» حسین (ع) را توی آغوش می گرفت، می بوسید و برایش بداهه شعر می سرود؛ «انت شبية بابی، لست شبيها بعلی!»
✨علی (ع) مادر و را تماشا می کرد و لبخند می زد. بچه هاش را با «روشنی چشمم»، «میوه دلم» صدا می کرد و جوابشان را می داد. 🥀
✨انفاق را به بچه ها یاد می داد؛ حتی اگر سه روز پیاپی باشد که روزه گرفته باشند و گرسنگی جانشان را به لب رسانده باشد، باز هم «فقیر» و «یتیم» و «اسیری» که در خانه آمده بودند مقدم بودند برای خوردن نان جو که تنها خوراکی سفره افطارشان بود. 🥀
✨بعدها بچه ها که هر کدام مردی شده بودند، خیلی وقت ها خودشان را «پسرفاطمه » معرفی می کردند. سرشان را بالا می گرفتند وقتی می گفتند تربیت شده دامان چه مادری هستند.
🌟این روزها می شود نشست و به بهانه #فاطميه، سيره او را مرور کرد. بانویی که از آسمان آمده بود اما لحظه های جاری زندگی زمینی اش در مادری و همسری و بندگی، هنوز هم بعد صدها سال می تواند مکتبی باشد برای خودش. توی زمانه ای که همه در به در به دنبال سبکی برای زندگی هستند...
#ایام_فاطمیه
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
http://Eitaa.com/Beheshtenoor
احساس خستگی در #مرور
❓ برای رفع کسالت و خستگی در هنگام مرور چه پیشنهادی مطرح می کنید؟
💠پاسخ : عوامل متعددی در ایجاد کسالت و خستگی مؤثر است؛
👈مناسب نبودن زمان و مکان مرور، یکنواخت بودن روش های مرور، #قرائت کردن با تن صدای بالا، خستگی جسمی و ذهنی و ... .
👌توصیه می شود با ایجاد تنوع در روشهای مرور، به ویژه #مباحثه کردن و تقسیم مرور روزانه، به چند مقطع زمانی، با این مشکل مقابله نمایید.
┏━━━🍃☆💞🍂☆━━━┓
http://Eitaa.com/Beheshtenoor
┗━━━🍂☆💞☆🍃━━━┛
تقویت #حافظه_تصویری
❓ در موقع #مرور_محفوظات خود، تصویر شفاف و روشنی از صفحه در ذهن ندارم و جایگاه آیات را فراموش می کنم، شما چه پیشنهادی دارید؟
🌐پاسخ: علت اصلی چنین مشکلی ضعیف شدن حافظه تصویری شما است، لذا لازم است با نگاه دقیق به قرآن و شناخت دقیق جایگاه آیات و کلمات به #تقویت_حافظه تصویری خود بپردازید. نوشتن قرآن بر اساس رسم الخط عثمان طه به گونه ای که شروع و پایان خطوط و محل اتمام آیات رعایت شود، نیز تأثیرگذار است.
┏━━━🍃☆💞🍂☆━━━┓
http://Eitaa.com/Beheshtenoor
┗━━━🍂☆💞☆🍃━━━┛
مجموعه کامل ساختار سورههای قرآن تألیف حجت الاسلام #محمد_خامه_گر بهمنظور شیوهای نوین و کارآمد برای آشنایی با معارف سورههای قرآن کریم است. این مجموعه شامل ۱۱۴ نمودار از سورههای قرآن کریم است که بر مبنای نظریه هدفمندی سورههای قرآن تنظیم شده و برای نخستین بار در کشور جمهوری اسلامی ایران ارائه میشود.
بر اساس این نظریه، هر سوره دارای یک هدف اصلی است و محتوای آن قابل تفکیک به فصلها و مقاصد فرعی است هر دسته از آیات بهلحاظ تناسب درونی و ارتباط نزدیکی که با یکدیگر دارند، ذیل یک فصل قرار میگیرند، این فصلها در یک نکته اساسی که هدف و غرض اصلی سوره نامیده میشود، مشترک هستند.
🌟لازمه طبیعی اعتقاد به هدفمندی سورهها این است که به ارتباط منطقی آیات با یکدیگر معتقد باشیم، بهگونهای که بتوان در یک نمودار درختی، همه آیات را از طریق محورها و عناوین فرعی به یک عنوان و موضوع اصلی متصل ساخت.
🍃برای تدوین این اثر از تفاسیر معتبر شیعه و اهل سنت از جمله #تفسیر_المیزان، التحریر و التنویر، النظم الفنی للقرآن الکریم، التفسیر البنایی و … استفاده شده است
📌اما دیدگاههای علامه طباطبایی در تفسیر شریف المیزان مورد توجه خاص نویسنده بوده و در تفسیر آیات و ارتباط گفتارهای مستقل، بهطور مکرر به این تفسیر شریف مراجعه کرده است.
👈ترسیم نمودار درختی سورهها کاربردهای متعددی برای اقشار مختلف جامعه دربردارد که از آن جمله میتوان به امکان آشنایی اجمالی و آسان با محتوای سورههای قرآن کریم برای عموم علاقهمندان به #معارف_قرآن اشاره کرد و همچنین حافظان قرآن با کمک این نمودار میتوانند با سرعت و دقت بیشتری به حفظ آیات قرآن و تثبیت آنها در ذهن بپردازند.
✨در ادامه ان شاءالله روزانه نمودار یک سوره را در کنار هم مطالعه میکنیم...
༺༺༺༻༻༻
http://Eitaa.com/Beheshtenoor