بسیاری از مردم دنیا لقب زیباترین پرنده جهان را به جنس نر مرغ بهشتی آبیرنگ میدهند. با اینکه پرندههای زیادی میتوانند این لقب را داشته باشند، بدون شک این عنوان برای مرغ بهشتی شایسته است. پرهای آبی درخشان، دم بلند مشکیرنگ و حلقه سفید دور چشمان این پرنده هر بینندهای را متحیر میکنند. انگار که قلمی فراطبیعی مرغ بهشتی را نقاشی کرده و به آن حیات بخشیده است.
#مرغ_بهشتی
🦋@Bird_s
پستو که به عنوان چاقترین پنگوئن دنیا شناخته میشود، روزانه ۲۵ تا ماهی میخورد و گردشگران از سراسر جهان برای دیدن او به شهر ملبورن میآیند.
این پنگوئن که در آکواریوم سی لایف ملبورن زندگی میکند، ۲۱ کیلوگرم وزن دارد و با وجود اینکه تنها ۹ ماه از تولدش میگذرد، در سطح جهانی به محبوبیت رسیده است.
#پنگوئن
🦋@Bird_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قدرت یک عقاب طلایی که روباهی را در باد شدید حمل می کند
#عقاب_طلایی
🦋@Bird_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ بهشتی ۱۲ سیمی نر👌😍
تنها پرندهای در جهان است که آرایش دمی این چنین دارد که از آن برای قلقلک دادن صورت جفت خود استفاده میکند.
#مرغ_بهشتی
🦋@Bird_s
داستانهای زیادی درباره خوشنقشونگاری طوطیها وجود دارد، داستانهایی درباره طوطیهای سخنور و زیبا که در قفس اسیرند و به آزادی کلاغهای سیاه غبطه میخورند! احتمالا از هرکسی بپرسید جایگاه اول در فهرست زیباترین پرندگان جهان متعلق به کدام پرنده است، طوطی ماکائو را نام ببرد. این نژاد رنگهای مختلفی دارد، اما در هرکدام از آنها یک رنگ غالب است. ماکائوی قرمز زیباترین گونه این پرنده شناخته
میشود
اسکارلت ماکائوها بومی جنگلهای آمازون در آمریکای جنوبی و مرکزی هستند. جنگلهایی بزرگ که همیشه سرسبز و بارانی هستند و زیباترین جنگلهای دنیا محسوب میشوند.
#اسکارلت_ماکائو
🦋@Bird_s
نوکتخت لبهزرد یا نوکتخت زیمر (نام علمی: Tolmomyias assimilis) گونهای از پرندگان خانواده ژیانمرغان است که در جنگلهای نمناک در جنوب آمریکای مرکزی، و Choco و آمازون در آمریکای جنوبی یافت میشود.
#نوک_تخت_لبه_زرد
🦋@Bird_s
شبزی دمدراز (نام علمی: Nyctibius aethereus) گونهای از پرندگان خانواده شبزیان است که در تمام کشورهای آمریکای جنوبی به جز شیلی و اروگوئه یافت میشود.[
#شبزی_دمدراز
🦋@Bird_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونستید زبان دارکوب دور جمجمه اش پیچیده شده 😳
زبان این پرندگان بسیار دراز است و بسته به گونه دارکوب تا حدود 10 سانتی متر نیز میرسد. زبان برخی گونه های این پرنده تا دو سوم بدنشان نیز میرسد!
در انتهای زبان این پرنده گیرنده های حسی بسیار قوی وجود دارد که سبب میشود دارکوب کوچکترین حرکات حشرات و کرم های درختان را به وسیله ی زبان خود احساس کند.
این زبان به قدری بلند است که تنها با پیچیدن به دور مغز و حفرهی چشمی این پرنده در سرش جا می شود و با مهار کردن ضربهها، از وارد شدن آسیبهای جدی به مغز جلوگیری میکند.
این پرنده ها میتواند تا ۱۵-۱۶ بار در ثانیه با منقارش به درختان ضربه بزند.
این ضربات به قدری سریع هستند که سبب ایجاد نیروی عظیمی میشود که ۲۵۰ برابر نیرویی است که فضانوردان به هنگام برخاستن سفینههای فضایی تجربه میکنند؛ معادل 1000g برابر شتاب جاذبه. دارکوبها با داشتن یک بافت غضروفی در اطراف سرشان مانع از هم پاشیدن مغز در اثر این ضربات میشوند.
#دارکوب
🦋@Bird_s