📝 کاربر لبنانی: قدرت یک توئیت آیتالله خامنهای [مدظلهالعالی] از قدرت ۲۲ کشور عربی بیشتر است
#لشکر_قدس | #طوفان_الاحرار | #پشیمانتان_میکنیم
༅🍃🇵🇸🍃༅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #خبر_خوب | معاون امنیتی وزارت کشور: حضور مردم در راهپیمایی روز قدس نسبت به پارسال بیش از ۵۰ درصد افزایش داشت
🔸براساس گزارشی که از دستگاههای مسئول جمعآوری کردیم میزان حضور مردم در برخی شهرها و مناطق افزایش ۱۰۰ درصدی را داشته است.
#لشکر_قدس | #طوفان_الاحرار | #پشیمانتان_میکنیم
༅🍃🇵🇸🍃༅
نکته تفسیری صفحه ۵۸۴:
طغیان گران دنیاپرست و خداترسان باتقوا:
این آیات در چند جمله ی کوتاه و پرمعنی، سرنوشت شوم و دردناک هواپرستان و فرجام زیبا و شیرین خداپرستان را بیان می کند. به فرموده ی این آیات، دو عامل اصلی باعث دوزخی شدنِ دوزخیان، و دو عامل مهم باعث بهشتی شدنِ بهشتیان خواهد شد. عوامل دوزخی شدن دوزخـیان اینهاست:
1ـ طـغـیان: طغیان به معنای «از حد گذشتن» است. حتماً شنیده اید که فلان رودخانه طغیان کرد؛ یعنی از حدِ مشخّص خود فراتر رفت. انسان نیز حد معیّنی دارد که در آن حد و اندازه، بنده ی خوب خدا شمرده می شود. تمام دستورهای پیامبران، برای حفظ این حدّ و حدود است. تا زمانی که انسان، خود را بنده ی خدا بداند و از فرمان او اطاعت کند، حدّ خود را نگه داشته؛ ولی هنگامی که خود را بزرگتر از آنچه هست، فرض کند و با گناه و نافرمانی خدا، از حدّ خود تجاوز کند، طغیان کرده و طغیانگر شمرده می شود.
2ـ ترجیح دادن دنیا بر آخرت: دومین عامل دوزخی شدنِ دوزخیان، برتری دادن دنیا به آخرت است. واقعیت این است که همهی ما بارها بر سر دوراهی دنیا و آخرت قرار گرفته و خواهیم گرفت؛ دوراهیهایی که گاه انتخاب یکی از آنها بسیار دشوار می شود؛ چراکه معمولاً راه دنیا که در آخر به دوزخ می رسد، همراه با شیرینی و لذّتی زودگذر است، و راه آخرت که در نهایت به بهشت میرسد، با تلخی و سختیِ زودگذری همراه است. دوراهی فرار از میدان جنگ و جهاد و حضور در آن، دوراهی ارتباط با نامحرم و پرهیز از آن، دوراهی خوردن مال حرام و خودداری از آن، و...، دوراهیهاییست که همه ی ما با آنها مواجه شده یا خواهیم شد.
آری، اکنون انسان معنای این سخن امام باقر علیه السلام را بهتر درک می کند که فرموده است: «بهشت در لابه لای ناراحتی ها و صبر و استقامت پوشیده شده، و هر کس در برابر ناراحتی ها [و ترک لذتهای حرام] در دنیا صبر کند، داخل بهشت می شود؛ اما دوزخ در لابه لای لذّات نامشـروع و شهوات سرکش پوشیده شده، و هر کس نفس خویش را در برابر این لذّت ها آزاد بگذارد، داخل آتش خواهد شد.»[1] در مقابل، آیه ی 40 همین سوره، دو عامل مهم بهشتی شدن بهشتیان را چنین ذکر می کند:
1ـ ترس از مقام خدا و توجّه به حضور دائمی او: بهشتیان، کسانی هستند که در دنیا پیوسته خود را در پیشگاه خدا میدانند و از آگاهی او از احوالشان می ترسند. این ترس و نگرانی، همیشه آنان را در حدّ بندگی نگه داشته، از طغیان و تجاوز از حد باز می دارد. امام صادق علیه السلام می فرماید: «کسی که می داند خدا او را می بیند و آنچه را می گوید، می شنود و از کارهای خوب و بدش آگاه است، و این توجّه، او را از کارهای زشت باز می دارد، کسی است که از مقام پروردگارش می ترسد و نفس خویش را از هوا و هوس باز داشته است.»[2]
2ـ بازداشتن نفس از هوا و هوس: دوری از هواپرستی و خودداری از لذّات و شهوت های حرام، دوّمین عامل ورود بهشتیان به بهشت است.
امام صادق علیه السلام فرموده است: «کسی که در هنگام دوست داشتن، موقع ترس، هنگام میل به چیزی، موقع خشم و غضب، و زمان خشنودی و خوشحالی، مالک نفس خودش باشد، خداوند بدنش را بر آتش حرام می کند.»[3]
[1] - تفسیر نمونه، ج26، ص110
[2] - همان، ص108
[3] - وسائل الشیعه، ج15، ص162
@Boshra_pb
🌷 پیامبراکرم(صلياللهعليهوآله وسلم) :
✍ مَنْ تَعَلَّمَ الْعِلْمَ وَ عَمِلَ بِهِ وَ عَلَّمَ لِلَّهِ دُعِيَ فِي مَلَكُوتِ السَّمَاوَاتِ عَظِيماً فَقِيلَ تَعَلَّمَ لِلَّهِ وَ عَمِلَ لِلَّهِ وَ عَلَّمَ لِلَّهِ.
☘ هر كه علم را بياموزد و به آن عمل نمايد و به جهت رضاى خدا به مردم تعليم دهد ، او را در ملكوت آسمانها بزرگ مینامند و گفته شده :
👌 براى خدا آموخت و براى خدا عمل نمود و براى خدا تعليم داد.
📚 الکافی، ج ۱، ص۳۵
#حدیث روز
@Boshra_pb