🌷نکته تفسیری صفحه۱۹۹🌷
ثروتی که صاحبش را از خدا دور کرد:
«ثعلبه»، مرد تنگدستی بود و مال و ثروتی نداشت و برای همین نزد پیامبر آمده و از او خواسته بود از خدا بخواهد تا او ثروتمند شود ؛ ولی پیامبر كه میدانست او ظرفیت ثروت را ندارد، در پاسخ او فرموده بود: «مال كمی كه شكرش را بجا میآوری، از مال فراوانی كه ظرفیتش را نداری، بهتر است.» او امّا اصرار داشت که پیامبر برای ثروتمند شدنش دعا کند. به همین سبب، دوباره نزد پیامبر آمد، سلام كرد و جواب سلامش را همراه با لبخند از پیامبر دریافت كرد. پیامبر كه میدانست ثعلبه چه درخواستی دارد، منتظر شنیدن سخن او شد. ثعلبه هم درخواست گذشتهاش را تكرار كرد؛ ولی این بار با اصرار بیشتر، و برای اینكه پیامبر را راضی كند، گفت: «شما دعا كنید كه خدا ثروت فراوانی به من بدهد. من هم به خدا سوگند میخورم كه در آن صورت به بینوایان صدقه دهم و زكات مالم را بپردازم.» پیامبر خدا كه اصرار ثعلبه را دید، دستانش را بلند كرد و از خدا خواست كه او را ثروتمند كند. به دعای پیامبر، خیلی زود گوسفندهای ثعلبه زیاد شدند؛ آن قدر كه او دیگر نمیتوانست در مدینه از آن ها نگهداری كند. به همین سبب، از مدینه بیرون رفت و در محلی دور از مدینه به گوسفندداری مشغول شد. ثعلبه ثروتمند امّا دیگر مانند گذشته نبود. در نمازهای جماعت و جمعه شركت نمیكرد و نه تنها صدقه نمیداد، حاضر به دادن زكات واجب هم نبود. هنگامی كه وضعیت او را برای پیامبر بازگو كردند، پیامبر با ناراحتی فرمود:
«وای بر ثعلبه! وای بر ثعلبه!»
یكی از لازم ترین نیازهای انسان برای زندگی، «مال و ثروت» است. همه ی ما برای داشتن یك زندگی خوب و مناسب، به ثروت نیاز داریم و باید برای به دست آوردن آن تلاش كنیم؛ ولی باید به دو نكتـه توجه كنیم:
1ـ پـیـش از تلاش برای به دست آوردن مال، بکوشیم ظرفیت ثروتمندی را بیابیم تا مبادا خدا و خَلق خدا را فراموش كنیم؛ كه در این صورت، ثروتمان نه تنها مایه ی خوشبختی نمی شود، كه مقدمه ی بدبختی ما خواهد شد؛ همان¬طور كه مایه ی بدبختی ثعلبه شد.
2ـ به قدر نیازمان برای به دست آوردن ثروت تلاش كنیم، و اگر بیش از آن مقدار به دست آوردیم، به قدر مناسب ذخیره، و بقیه را در راههای خیر مصرف كنیم. به یاد داشته باشیم كه خداوند در آیه ی 39 سوره ی سبأ به ما فرموده است:
«هر مالی را که انفاق كنید، خدا مال دیگری را به جایش قرار میدهد.»
آری، اگر با این نگاه به مال و ثروت برسیم، بی شک آن، نعمتی از سوی خداست كه دنیا و آخرت ما را آباد میکند؛ ولی اگر غیر از این باشد، دیگر آن ثروت، نعمت نیست.
@Boshra_pb
🕯۲۴ آبان سالروز وفات حضرت علامه سید محمد حسین طباطبایی ﴿رِضوانُ الله تعالی عَلَیه﴾ صاحب تفسیر گرانسنگ المیزان ، در سال ۱۳۶۰ ،گرامی باد.
💐 هدیه به روح مطهر این عالم ربانی ، فاتحة مع الصلوات.
🍃 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ🍃
@Boshra_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چرا پیروزی قطعی با جبهه مقاومت است؟
╰❀🌹❀╯
🎥 نشست مجازی
✅ موضوعات:
1⃣ ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (فاطمیه)
2⃣ طرح هفته های شهدایی (مبتنی بر بیانات امام خامنهای مدظلهالعالی)
3⃣ تشریح برنامه های هفته بسیج (هر پایگاه مسجد، یک ستاد مردمی هفته بسیج)
🎙سخنران: سردار بابااحمدی، مسئول بسیج مساجد و محلات کشور
⏰ زمان: یکشنبه ۲۷ آبان ماه؛ ساعت ۱۶
🔗 در کانال ایتا و روبیکای بسیج مساجد و محلات به آدرس:
🆔️ @basijmasajed_ir
╰❀🌹❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ما در دو جهان، فاطمه جان
دل به تو بستیم، محبان تو هستیم
نظر کن ز عنایت، به فردای قیامت
#فاطمیه
╰❀🥀❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در آتش عشقِ به مولا سوخت زهرا🖤
درس ولایت را به ما آمو خت زهرا🖤
#فاطمیه
╰❀🥀❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ،
⚘ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن
#صلی_الله_عليك_يا_ابا_عبدالله
#فاطمیه
#شب_جمعه
╰❀🥀❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید حاج قاسم سلیمانی:
هروقت در سختیهای جنگ، فشارها بر ما حادث میشد و هیچکاری از ما برنمیآمد پناهگاهی جز زهرا نداشتیم..🖤
╰❀🥀❀╯
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۰۰🌷
زیارت اهل قبور؛ سنّت پیامبر اسلام:
اسلام، کامل ترین برنامه ی زندگی بشر است. این دین آسمانی با دستورهای دقیق خود، به همه ی مراحل زندگی انسان ، از پیش از تولد تا پس از مرگ توجّه کرده است. یکی از دستورهای اسلام که در باره ی مردگانِ مسلمان صادر شده، سر زدن به قبور آنان و خواندن قرآن و اهدای ثواب آن به روح ایشان و دعا برای آمرزش آن هاست. در روایات، توصیه های زیادی در باره ی زیارت اهل قبور شده است. در حدیثی از امام باقر می خوانیم:
«هنگامی که فرد باایمان آیت الکرسی بخواند و ثوابش را به اهل قبور هدیه کند، خداوند به جای هر حرف، فرشته ای قرار می دهد که خدا را تسبیح بگوید و ثوابش را به آن فرد باایمان هدیه کند.»
در حدیث دیگری میخوانیم که همان حضرت روزی از کنار قبر فرد شیعه ای گذر کرد و فرمود: «خدایا، در تنهایی اش با او همراه باش، و در ترس و وحشتش، مونس او باش، و از رحمت خود به او آرامشی ببخش که از لطف و مهربانی دیگران بی نیاز شود.»
همچنین در روایت دیگری از امام رضا می خوانیم:
«هیچ فرد باایمانی نیست که برای مردان و زنان باایمان و مسلمان چه زنده و چه مرده دعا کند، مگر اینکه خدا به شمار تمام مردان و زنان باایمان که از زمان حضـرت آدم تا برپایی قیامت زندگی کرده و می کنند، [در کارنامه ی عملش] نیکی می نویسد.»
نه تنها در روایات معصومین به این سنّت اسلامی توصیه شده، که قرآن کریم به وضوح بدان اشاره کرده است.
آیه ی مورد بحث، به پیامبر اسلام دستور می دهد که هرگز بر جنازه ی منافقان، نماز میّت نخواند و برای دعا خواندن، بر سر گورهایشان نایستد. بنابراین روشن می شود که پیامبر بر جنازه ی افراد باایمان نماز میّت می خوانده و بر سر قبور آنان می ایستاده و برایشان دعا می کرده است، و منافقان به جرم دورویی و کفرشان، از این نعمت محروم بوده اند. امّا فرقه ی ساختگی و گمراه گر «وهّابیّت» که متأسفانه در قرون اخیر در میان برخی از کشورهای اسلامی قدرت گرفته است زیارت اهل قبور را مخالف اسلام می داند و به همین بهانه، در سال 1343 ق. بارگاه چهار امام از امامان دوازده گانه ی شیعه را در شهر مدینه و در قبرستان بقیع با خاک یکسان کرد. همچنین گروهی از پیروان این فرقه، در سال 1816م. به آرامگاه امام حسین حمله کردند و آن را ویران کرده، پنج هزار نفر از مردم بی گناه را به جرم زیارت آن حضرت قتل عام کردند ! عبرت آموز اینکه نه تنها علمای شیعه، بلکه دانشمندان اهل سنّت نیز در کتاب های حدیثی خود نقل کرده اند که پیامبر اسلام به زیارت اهل قبور می رفت و دیگران را به این کار دعوت میکردند.
@Boshra_pb
# حدیث روز
🌹قالَتْ فاطِمَةُ الزَّهْراء سلام اللّه علیها: نَحْنُ وَسیلَتُهُ فى خَلْقِهِ، وَ نَحْنُ خاصَّتُهُ وَ مَحَلُّ قُدْسِهِ، وَ نَحْنُ حُجَّتُهُ فى غَیْبِهِ، وَ نَحْنُ وَرَثَةُ اءنْبیائِهِ.
♦️ما اهل بیت پیامبر وسیله ارتباط خداوند با خلق او هستیم ، ما برگزیدگان پاك و مقدّس پروردگار مى باشیم ، ما حجّت و راهنما خواهیم بود؛ و ما وارثان پیامبران الهى هستیم .
📚شرح نهج البلاغه ابن ابى الحدید: ج 16، ص 211
@Boshra_pb
🌹امام خامنه ای:
♦️دربارهی فاطمهی زهرا سلاماللهعلیها، هرچه بگوییم، کم گفتهایم و حقیقتاً نمیدانیم که چه باید بگوییم و چه باید بیندیشیم. به قدری ابعاد وجود این انسیّهی حوراء، این روح مجرّد و این خلاصهی نبوّت و ولایت برای ما پهناور و بیپایان و درک ناشدنی است که حقیقتاً متحیّر میمانیم.
♦️اگر به کتابهایی که دربارهی فاطمهی زهرا سلاماللهعلیها بهوسیلهی محدّثین اهل سنّت نوشته شده است، نگاه کنید، روایات بسیاری را میبینید که از زبان پیغمبر صلّیاللَّهعلیهوآلهوسلّم در ستایش صدّیقهی طاهره علیهاسلام صادر شده است و یا رفتار پیغمبر با آن بزرگوار را نقل میکنند. این حدیث معروف از عایشه است که گفت: «والله ما رأیت فی سمته و هدیه اشبه برسولالله صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم من فاطمة»؛ هیچ کس را از لحاظ هیأت، چهره، سیما، درخشندگی و حرکات و رفتار، شبیهتر از فاطمه به پیغمبر اکرم ندیدم.»
@Boshra_pb
📰محورهای ۲۵گانه مشترک شیعه و سنی درباره حضرت فاطمهزهرا (سلاماللهعلیها)
♦️حجتالاسلاموالمسلمین محمدجعفر طبسی: وهابیت تکفیری در تبلیغات رسانهای خود تلاش میکند تا حوادث و موضوعات مربوط به زندگی حضرت فاطمه (س) را پنهان سازد یا آنها را جز اختصاصات و جعلیات شیعه قرار دهد؛ در حالی که منابع معتبر و مشهور اهل تسنن، ابعاد گستردهای از شخصیت و منزلت حضرت زهرا (س) و فعالیتهای اجتماعی و مواضع سیاسی آن بانوی والامقام را گزارش کردهاند.
♦️به طور کلی دست کم ۲۵ محور مشترک و مورد اتفاق در منابع شیعه و سنی درباره شخصیت و تاریخ زندگی حضرت فاطمه (س) وجود دارد که در این یادداشت مطرح میشود:
۱. آیه تطهیر (احزاب/۳۳)
۲. آیه مباهله (آل عمران/۶۱)
۳. آیه ذوی القربی (إسرا/۲۶)
۴. خلیفه اول فدک را به حضرت زهرا (س) برنگرداند
۵. خشم و قهر و رویگردانی حضرت زهرا (س) از خلیفه اول
۶. خودداری حضرت زهرا (س) از سخن گفتن با خلیفه اول
۷. دفن شبانه حضرت زهرا (س)
۸. بی خبر گذاشتن خلیفه اول نسبت به تشییع و دفن حضرت زهرا (س)
۹. اقامه نماز بر پیکر حضرت زهرا (س) توسط امیرالمؤمنین علی (ع)
۱۰. علت دفن شبانه فاطمه (س)
۱۱. غسل آن حضرت توسط علی (ع)
۱۲. غضب و رضایت خدا در غضب و رضایت فاطمه (س)
۱۳. غضب فاطمه (س)، غضب رسول خدا (ص) است
۱۴. آزار دادن و ایذاء فاطمه، ایذاء رسول خداست
۱۵. فاطمه راستگوترین افراد است
۱۶. فاطمه اولین شخصی که وارد بهشت میشود
۱۷. نحوه ورود فاطمه (س) به صحنه قیامت
۱۸. فاطمه (س) محبوبترین خلق نزد رسول خدا (ص)
۱۹. پدر و مادر رسول خدا (ص) فدای فاطمه (س)
۲۰. قرائت آیه تطهیر بر در خانه فاطمه (س)
۲۱. فاطمه (س) پیشاپیش رسول خدا (ص) در قیامت
۲۲. خانه فاطمه (س) از خانه انبیا (ع) با فضیلتتر است
۲۳. فاطمه (س) موجب اتحاد میان امّت اسلامی
۲۴. اسقاط و شهادت جنین فاطمه (س) حقیقتی انکارناپذیر است
۲۵. جایگاه دشمنان اهل بیت دوزخ است
@Boshra_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤آجرک الله یا صاحِبَ الزَّمانْ(عج)
『أَیْنَ ابْنُ النَّبِیِّ الْمُصْطَفَى وَابْنُ فَاطِمَهَ الْکُبْرَى』
⚘جهت سلامتی و تعجیل در فرج #امام_زمان (عجلالله تعالی فرجه الشریف) و شادی ارواح طیبه شهدای جبهه مقاومت
✔️ با زدن روی لینک زیر تعداد صلوات خود را درج کنید👇👇
https://EitaaBot.ir/counter/d7czt
╰❀🥀❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹السَّلامُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الصِّدِّیقَةُ الشَّهِیدَةُ🌹
وسط شعلهی کینهی حسودا ....😭
🎥 برشی از نمایش فاخر "#سفیران_عشق"
انتشار به مناسبت شهادت حضرت مادر🏴
🇮🇷 از سری برنامه های کنگره ملی شهدای کاشان
┄═❁๑🍃๑🌺🌺๑🍃๑❁═┄
🏷 #کنگره_ملی_شهدای_کاشان
💢 @shohadakashan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جامعه فاطمی
#فاطمیه
╰❀🥀❀╯