2.توضیح مسائل پیچیده به صورت ساده و قابل فهم:
اگر میخواهید در مورد موضوعات پیچیدهتر بیاموزید، میتوانید از ChatGPT بخواهید که مفاهیم را به زبان ساده برای شما توضیح دهد. فقط explain like I’m 5 را به درخواست خود اضافه کنید و چت بات آن موضوع را به نحوی برای شما توضیح خواهد داد که انگار 5 سال سن دارید.
3.از ChatGPT پیشنهاد و راهنمایی بگیرید:
ChatGPT همچنین میتواند در مورد کاری که میخواهید انجام دهید به شما پیشنهاد یا راهنمایی بدهد. از پیشنهاداتی در مورد زندگی گرفته تا نکاتی برای کاهش وزن، می توانید هر نوع پیشنهادی را به صورت رایگان دریافت کنید. حتی می تواند رژیمی را به شما پیشنهاد کند که بر اساس ترجیحات شما به افزایش یا کاهش وزن کمک کند. توجه کنید که این یک مدل زبان هوش مصنوعی است و پیروی از پیشنهادات آن همانقدر که می تواند مفید باشد به همان اندازه ممکن است مضر باشد. پس نباید جای دکتر یا مشاور شما را بگیرد. شما باید از این موضوع آگاه باشید.
4. استفاد از ChatGPT برای نوشتن شعر و متن ترانه :
این یکی احتمالاً برای شما نیز جالب است. من دوست دارم آهنگ های خودم را بنویسم و آن ها را بسازم، اما ChatGPT تقریباً این کار را به آب خوردن تبدیل می کند. می توانید از ChatGPT بخواهید که در مورد هر چیزی آهنگ بنویسد. وقتی نوشته شد، میتوانید از آن استفاده کنید و روی آن بداههنویسی کنید تا آهنگ بهتری شود. ما فقط از ChatGPT خواستیم که یک آهنگ در مورد سایت کالی بویز بنویسد و در واقع یک آهنگ کامل نوشت.
5.استفاده از ChatGPT برای ترجمه ها :
این یکی به همان اندازه که ساده و هوشمندانه است اما مفید نیست. شما می توانید از ChatGPT برای ترجمه متن از یک زبان به زبان دیگر استفاده کنید و با بسیاری از زبان ها به راحتی کار می کند. با این حال، معمولاً احتمالاً فقط از Google Translate یا Apple Translate برای انجام این کار استفاده می کنید، بنابراین مفیدترین ویژگی نیست....
❇️❇️❇️❇️
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
6.استخراج داده ها از متن
ChatGPT همچنین می تواند به شما در استخراج داده ها از متن کمک کند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که متن را در اختیار چت بات قرار دهید و به آن بگویید که چه نوع دادههایی و در چه قالبی استخراج شود
7.نمره دادن به مقالات
ChatGPT می تواند واقعا برای دانش آموزان، دانشجویان و معلمان مفید باشد. ابزار هوش مصنوعی به شما امکان می دهد به راحتی به مقالات نمره دهید یا مقاله خود را ارزیابی کنید و بسنجید و حتی در مورد نمره دهی آن بازخورد ارائه می دهد. به عنوان مثال، اگر از ChatGPT بخواهید که به یک مقاله نمره بدهد و برای مثال اگر به آن نمره “B+” اختصاص دهد، در کنار آن به شما می گوید که چرا مقاله به B+ نمره داده شده است، همراه با پیشنهاداتی برای بهبود.
8.حل سوالات ریاضی
در ابتدا ChatGPT در این زمینه بهترین نبود. با این حال، با به روز رسانی های جدید، OpenAI آن را در رسیدگی به سوالات ریاضی نیز بسیار خوب ساخته است. بنابراین، اگر در یک مسئله ریاضی گیر کرده اید و به دنبال پاسخ هستید، ChatGPT می تواند کمک کند. علاوه بر این، حتی رسیدن به جواب و حل سوالات را به شما نشان می دهد، بنابراین می توانید درک کنید که چگونه این سوالات را خودتان حل کنید.
9.خلاصه خواندن کتاب ها
اگر میخواهید کتاب خاصی را بخوانید و زمانی برای کامل خواندن آن پیدا نمیکنید، میتوانید از ChatGPT برای ایجاد خلاصهای از کتابی که میخواهید بخوانید استفاده کنید. کافیست Generate summary را برای یک کتاب خاص تایپ کنید که در این صورت خلاصه ای از آن را دریافت خواهید کرد. این ترفند می تواند به شما کمک کند تا خلاصه بسیاری از کتاب ها را بخوانید و جزئیات کتاب هایی را که به دلیل زمان یا محدودیت های دیگر نمی توانید مطالعه کنید را به بعد موکول کنید.
10.نوشتن داستان
بله! از جمله کاربردهای chatgpt نوشتن داستان برای شما است. نویسندگان همیشه در نقطهای گیر میکنند و نمیتوانند متن را بیشتر گسترش دهند. این چت بات می تواند به شما کمک کند داستان بنویسید و از این مشکل رهایی یابید. شما می توانید از ChatGPT برای نوشتن هر نوع داستانی و در مورد هر موضوعی استفاده کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که فقط از او بخواهید. شما همچنین می توانید سه یا چهار داستان تولید شده را با هم ترکیب کنید و یک داستان طولانی با پیچ و تاب بسازید....
❇️❇️❇️❇️
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
11.ساخت جوک و لطیفه:
اگر وقت خالی دارید و میخواهید جوکهای جدیدی بخوانید یا یاد بگیرید، میتوانید از ChatGPT برای ایجاد جوکهای منحصربهفردی که هرگز نشنیدهاید استفاده کنید. همه جوکهای ایجاد شده توسط ChatGPT ممکن است خندهدار نباشند، اما با برخی از جوکهای خندهدار آشنا میشوید یا میتوانید برای بهتر کردن جوکهای آن بداههسازی کنید.
12. بازی با ChatGPT:
اگر حوصلهتان سر رفته است و هیچ دوستی برای چت کردن یا صحبت کردن ندارید، میتوانید از ChatGPT برای بازی کردن یا حتی صحبت کردن استفاده کنید. بر اساس ورودی هایی که می دهید می تواند دوست شما باشد. شما می توانید هر بازی را که پیشنهادداده و در ChatGPT بازی کنید و زمان خود را سپری کنید.
♻️موارد گفته شده، برخی از کاربردهای ChatGPT است که می توانید انجام دهید. همانطور که می بینید، می توانید از آن برای انجام کارهای سرگرم کننده مانند نوشتن موسیقی استفاده کنید، همچنین می توانید از آن برای انجام کارهای جدی تری مانند نوشتن و اشکال زدایی کد، استخراج داده ها از متن و موارد دیگر استفاده کنید. علاوه بر این موارد صدها کار دیگر می توان با ChatGPT انجام داد.
اقتباس از:🔰🔰🔰
https://kaliboys.com/what-are-chatgpt-uses/
⚠️با توجه به اینکه ChatGPT می تواندمزایای فراوانی داشته باشد، آیا به نظرتان چالش های بسیاری برای صنعت موسیقی، فیلم و سینما، نویسندگی، تحقیق و پژوهش، تعلیم و تربیت و بسیاری از کسب و کارها و حرفه ها نخواهد داشت؟
آیا به نظرتان هرکسی که اهلیت یک دانش و حرفه ای را نداشته باشد نمی تواند به راحتی از این فناوری سوء استفاده کند؟
آیا تحقیقات براساس ChatGPT سطحی، صوری نبوده و دانش های بی پایه و مدرک های بی پشتوانه علمی در پی نخواهد داشت؟
🤔آیا این مسایل و موارد بسیاری دیگری نشانه یک خطر عظیم از ناحیه هوش مصنوعی بر جامعه بشری نیست؟ آیا ما مجاز هستیم هر گونه پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی داشته باشیم؟ یا اینکه همانطور که در حوزه دانش هسته ای پیشرفت مهم است ولی محدودیت نیز وجود دارد که نمی بایست به سمت سلاح و بمب هسته ای رفت؛ آیا در حوزه فناوری هوش مصنوعی نیز نمی بایست یکسری محدویت های اعمال شود تا از خطرات هوش مصنوعی در امان ماند؟....
📝حمید محسنی
❇️❇️❇️❇️
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
🤖 رقبای هوش مصنوعی ChatGPT
1️⃣ گوگل بارد:
بر خلاف ChatGPT، این هوش مصنوعی میتونه از اطلاعات فعلی درون اینترنت هم استفاده کنه؛ و برای پاسخ به سوالات دقیقاً مانند یک انسان عمل میکنه.
2️⃣ هوش مصنوعی OPT:
نسخه متا از GPT که مخفف عبارت Open pretraind transformer هستش و اولین مدل زبان هوش مصنوعی با 175 میلیارد پارامتر است.
3️⃣ هوش مصنوعی Claude:
کلود به عنوان یک بستر تست ایمنی هوش مصنوعی برای یادگیری نحوه ساخت سیستمهای هوش مصنوعی کارآمد تنظیم شده است.
4️⃣ هوش مصنوعی Bloom:
این AI برای اجرای متن از روی دادههای متنی عظیم تنظیم شده و میتونه متنی شبیه به انسان در 46 زبان زنده دنیا و 13 زبان برنامه نویسی تولید کنه.
—————————
💠 پایگاه خبری تحلیلی فناوری های هوشمند
🌐 @ainews_ir
❇️❇️❇️❇️
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
وعده دروغ چت جیپیتی؛ نوآم چامسکی از هوش مصنوعی میگوید
🔹چت جیپیتی (ChatGPT) و سایر ابزارهای مبتنی بر یادگیری ماشین امروز دنیای فناوری را تکان داده و همه از انقلاب بزرگ آنها صحبت میکنند. اما نوآم چامسکی... استاد زبانشناسی، هوشمند بودن این ابزارها را زیر سوال میبرد.
🔹ابزارهای هوش مصنوعی مبتنی یادگیری ماشین با در اختیار داشتن حجم زیادی از اطلاعات، به دنبال الگوهایی در آنها میگردند و خروجیهای محتمل آماری ارائه میکند. ذهن انسان مانند چتجیپیتی و امثال آن نیست. اما ذهن انسان برعکس بهطرز شگفتانگیزی سامانهای کارآمد است که با حجم کوچکی از اطلاعات کار میکند. ذهن انسان به دنبال همانندیها و همبودیهای غیردقیق در میان دادهها نمیگردد، بلکه تبیینها را میسازد.
🔹از نظر چامسکی برنامههایی مثل چتجیپیتی هنوز در محله پیشاانسانی و یا غیر انسانی از تکامل شناختی گیر کردهاند. یادگیری ماشین تنها میتواند توصیف و پیشبینی کند. اما هوشمندی انسان میتواند تبیین کند، حدسهایی فراتر از واقعیت بزند، خطا کند و به تدریج خود را اصلاح کند. هوشمندی واقعی همچنین قادر به اندیشیدن اخلاقی است؛ اندیشهای که مشخص میکند چه باید بکنیم و چه نباید بکنیم.
🔹چتجیپیتی در برابر مسائل چالشی صرفاً به بیان نظرات مختلف میپردازد، هیچ نقشی برای خود قائل نیست و قادر به انتخاب بین دیدگاههای متفاوت نیست. با در نظر گرفتن فقدان فهم امر اخلاقی از سوی آنها، ناتوانی زبانشناختی و تقلب علمی این سامانهها، تنها میتوانیم به محبوبیت بیش از حد آنها بخندیم یا گریه کنیم.
🌐 @ainews_ir
❇️❇️❇️❇️
🌐 🆔@Brain_Mind
✅ شرکت OpenAI از مدل هوش مصنوعی GPT-4 رونمایی کرد
🔹 شرکت OpenAI، سازنده چتبات مطرح ChatGPT جدیدترین مدل هوش مصنوعی خود یعنی GPT-4 را عرضه کرد.
🔹 این مدل قدرتمند قادر به درک تصاویر و متون است و از امروز از طریق سرویس پولی ChatGPT Plus در اختیار افراد قرار میگیرد، البته توسعهدهندگان باید برای دسترسی به API آن در لیست انتظار قرار بگیرند.
🔹 به گفته OpenAI، مدل GPT-4 از ورودیهای متنی و تصویر پشتیبانی میکند که یک پیشرفت نسبت به مدل GPT-3.5 محسوب میشود؛ مدلی که تنها از ورودیهای متنی پشتیبانی میکند.
🔹 شرکت OpenAI به مدت 6 ماه بهطور مکرر از طریق برنامههای آزمایشی خصمانه و همچنین ChatGPT، مشغول آزمایش این مدل بوده تا به بهترین نتایج دست پیدا کند.
🔹 طبق ادعای OpenAI، این مدل از همیشه خلاقتر است و میتواند مسائل دشوار را با دقت بالاتری حل کند.
🔹 درحالحاضر OpenAI با چندین شرکت برای ادغام GPT-4 در محصولاتشان همکاری کرده است که شامل دولینگو و Stripe میشود.
#خبر #News #هوش_مصنوعی #AI
—————————
💠 پایگاه خبری تحلیلی فناوری های هوشمند
🌐 @ainews_ir
❇️❇️❇️❇️
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
تفاوت Google Bard و ChatGPT چیست؟
گوگل بارد و ChatGPT هر دو چتباتهایی هستند که بر اساس «مدلهای زبان»ساخته شدهاند. این دو فناوری از الگوریتمهای یادگیری ماشینی که دارای ویژگیهایی از جمله تولید متن، ترجمه و پاسخگویی به درخواستها بر اساس مجموعهای از دادههای گسترده هستند. این دو ربات چت یا «سرویس مکالمه هوش مصنوعی» نیز با استفاده از تعاملات انسانی طراحی شدهاند تا آنها را به سمت پاسخهای روان هدایت کند. با این حال، یک تفاوت بالقوه بین این دو این است که ChatGPT در حال حاضر به اینترنت متصل نیست، به این معنی که دانش محدودی از رویدادهای سال 2021 و پس از آن دارد.
اما گوگل میگوید که از اطلاعات موجود در اینترنت استفاده میکند تا پاسخهای به روز و جدید ارائه دهد. اگر چه ممکن است به طور کلی تفاوتی بین گوگل بارد و Chat GPT وجود نداشته نباشد. اما اخیرا یک پیش نمایش از ترکیب مایکروسافت بینگ با ChatGPT منتشر شده است. بنابراین زمان زیادی تا ادغام ChatGPT با موتور جستجوی مایکروسافت باقی نمانده است.
منبع: https://rahaco.net/mag/google-bard/
❇️❇️❇️❇️
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
یا مقلِّب ، قلب مان را تازه کن
ساقیا ابریق مان اندازه کن
ای مـدبّر بـر هـمـه ایّام مـن
کن تو هستی را همه بر کام من
با ظهور مهدی صاحب زمان
یا محوّل ، خوب کن احوال مان
احسن الحالِ جهان با مهدی است
گر بیاید، روز عید و شادی است
هفت سینم هفت سین مهدوی است
هفـت سـلام بـر قـامت پـور عـلی است
آرزوی "یار"، یـاری بـهـر تـوسـت
تشنهٔ یک قطرهای از بحر توست
📝مصطفی اسلامی
🌸🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حکیمانه
💟
ظرافت قلب🎙آیت الله جوادی آملی 🔊رسانه علوم انسانی اسلامی 🆔https://eitaa.com/joinchat/1640431707C83fef8f05c 🌸🌸🌸 🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»: https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da 🆔@Brain_Mind
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بیان محور های فراخوان آثار نخبگان حوزه و دانشگاه در سطح ملی و بین المللی به همایش بین المللی هوش مصنوعی؛ فرهنگ و علوم اسلامی توسط دبیر محترم علمی همایش، جناب آقای دکتر بهروز مینایی بیدگلی
—————————
💠 پایگاه خبری تحلیلی فناوری های هوشمند
🌐 @ainews_ir
🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ #ولنگاری_پوششی، چه اثراتی بر قوهی شناختی آقایان و خانمها میگذارد؟
📍آخرین یافتههای #علوم_شناختی در باب حکمت دستور قرآنی پرهیز چشمچرانی آقایان و عدم خودنمایی خانمها.
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ماه اصلاح روح و جسم
👌در این پست درمورد فواید روزه در ماه رمضان برای طبع بدن صحبت می کنیم.
این پست رو با عزیزانتون به اشتراک بزارین
💠درمانخانه اسلامی 💠
💠 @Darmaneslami
🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
─────⊰
────⊰ 🎙مصاحبه
💢ضرورت آشنایی حوزویان با علوم جدید
👤دکتر مهدی #گلشنی در پاسخ این سؤل « آیا در زمینه فلسفه علم، نظرات شما با دیگران که در حوزه علمیه یا جاهای دیگر کار میکنند، تفاوت دارد؟» بیان داشتند:
🎙من به #حوزه یک حرف اساسی دارم و بارها هم به آنها گفتهام. حوزویان باید #علوم_روز را بیشتر فرا بگیرند. حتی بیست سال پیش من به مقام معظم رهبری پیشنهاد دادم پنج درصد از حوزویان بیایند و دکترای #فیزیک یا دکترای #زیستشناسی یا سایر علوم را کسب کنند. آنها تا بر علوم مسلط نباشند، مسائل علوم را حس نمیکنند و اظهار نظرهای متقنی نمیتوانند داشته باشند. باید علوم را یاد بگیرند، آن وقت میفهمند چقدر راحت میتوانند جواب شبهات را بدهند. تجربه غرب چه بوده است؟
📌 بگذارید مثالی بزنم. بهترین جوابها به #هاوکینگ و #داوکینز را چه کسانی دادهاند؟ یکی از بزرگترین کیهانشناسان زمان آقای پروفسور #الیس داده است. آقای پروفسور #دیوید_آلبرت در دانشگاه کلمبیا داده است. آدمهای تراز اول در علم جواب دادهاند. چون آنها در فیزیک تخصص دارند، با طرف مقابلشان زبان مشترک دارند و زبان همدیگر را میفهمند. آنها میفهمند که طرف مقابل دارد یک فلسفهای را به جای فیزیک میگذارد. اگر زبان مشترک نداشته باشید، نمیتوانید آنها را قانع کنید که بفهمند چیزی را که میگویند از فیزیک برنمیآید، بلکه از مفروضات فلسفی آنها می آید.
#تکامل🌏
#فلسفه_دین_اسلامی
⊶ eitaa.com/Evolve ⊷
🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 یک ویدئوی عجیب!
♦️ در ظاهر همه چیز معمولی است. یک فیلم، شعر، آواز، موسیقی و... . مثل همه فیلمها.
❗️ اما این ویدئو با آنچه تاکنون دیدهاید بسیار متفاوت است.چرا که هیچ انسانی در ساخت آن دخالت نداشته است.
‼️ ساخت این فیلم، شعرش، آوازش، موسیقیاش، تدوین و همه کارهایش توسط هوش مصنوعی انجام شده است.
🔸بد نیست بدانیم هوش مصنوعی قرار است مثل همین فیلم، همه امور زندگی من و شما را به دست گرفته و اداره کند.
🔹من و شما چندان اطلاع نداریم. اما الان کم و بیش فرزندان ما درگاههای ارتباطی هوش را پیدا کردهاند. با آن ارتباط گرفتهاند. سوالهای خود را میپرسند و مثل یک انسان با او گفتگو میکنند. او هم مثل یک انسان واقعی با آنها ارتباط برقرار میکند.
📢 با شما هستم: پدر، مادر، مدرسه، نظام تعلیم و تربیت، تصمیم گیران آینده، به آینده سلام کنید! آیندهای که فکر میکرید خیلی با شما فاصله دارد خیلی زود از راه رسید. بدون آن که هیچ کدام از شما آمادگی داشته باشد.
🔘 ماهواره، اینترنت و شبکههای اجتماعی در مقابل زندگی در سیاهچاله هوش مصنوعی صرفا یک شوخی است. همه جوانب زندگی بشر به سرعت تغییر خواهد کرد.
♦️ باید به این سوال پاسخ دهیم که مدیریت این تحولات در دنیا در دست چه کسانی و با چه اهدافی است؟....
👣 به موسسه هوش مصنوعی و تمدن اسلامی بپیوندید از طریق شناسه 👈 aiis_ir
🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخش کوچکی از خروجیهای #هوش_مصنوعی
🛑این ویدئو و شخصی که در این ویدئو صحبت میکند،صدای او،حرکات چهره و تمام سخنانش خیالی است و توسط هوش مصنوعی ساخته شده است!
👣 به موسسه هوش مصنوعی و تمدن اسلامی بپیوندید از طریق شناسه 👈 aiis_ir
🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
2.65M
مواجهه واقع بینانه و تمدنی با فناوری هوش مصنوعی
تبیین اجمالی:
🎙حمید محسنی
🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #بازنشر_ویدیو نشست هم اندیشی بررسی نقشه راه کلان هوش مصنوعی کشور / حجت الاسلام والمسلمین محسنی
🔹نشست هم اندیشی بررسی نقشه راه کلان هوش مصنوعی کشور با حضور متخصصین هوش مصنوعی و جمعی از علما و نخبگان حوزه علمیه، در محل سالن آیت الله حائری مرکز مدیریت حوزه های علمیه برگزار گردید.
🔸در این کلیپ بخشی از سخنان حجت الاسلام والمسلمین محسنی دکترای حکمت متعالیه موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره)، در این جلسه را مشاهده خواهیم کرد.
—————————
💠 ستاد راهبری فناوری های هوشمند حوزه های علمیه
🌐 @itsetad_ir
🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازنشر
🎥 #ببینید| لیاقت صحبت با خدا
🔺به مناسبت لیالی قدر پایگاه اطلاع رسانی MESBAHYAZDI.IR بخش هایی از صحبت های حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره) در جمع خانواده ایشان را منتشر می کند.
➕ صوت قرائت دعای جوشن کبیره توسط حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره)
🌙 @mesbahyazdi_ir
🏴🏴🏴
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
⭕️ سلسله نشست های نقشه راه کلان حوزه هوش مصنوعی کشور
🔹 تبیین نظام مسایل بنیادین هوش مصنوعی در راستای تمدن اسلامی
🔸ارائه دهنده: حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید محسنی
🔸 دبیر علمی: حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید امیر سخاوتیان
🔸 ناقد: حجت الاسلام و المسلمین دکتر مهدی جعفرزاده دیزآبادی
📆 زمان: شنبه ۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۵
🎥 پخش زنده:
🔗 https://www.hawzahnews.com/service/live
—————————
💠 ستاد راهبری فناوری های هوشمند حوزه های علمیه
🌐 @itsetad_ir
🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
#علومشناختی
#علوماعصابشناختی
#ارتباطارادهبامغز
#آزمایشبنجامینلیبت
#حکمتمتعالیه
در سالیان اخیر با پیشرفت دانش عصبشناسی و مطالعه عملکرد مغز، بسیاری از حالتهای نفسانی و ذهنی تبیین نوینی به خود گرفته است. روزبهروز دانشمندان با اختراع و توسعه دستگاههای تصویربرداری، همانند، دستگاه «تصویربرداری تشدید مغناطیسی کارکردی» (FMRI)، دستگاه «آنسفالوگرافی مغناطیسی»(MEG)و دستگاه «برشنگاری انتشار پوزیترون» (PET)، به یافتههای تازهای در حوزه علوم شناختی و بهویژه عصبشناسی دست پیدا میکنند. ازاینرو، برخی عصبشناسان سعی دارند -بسیاری از حالتهای نفسانی و ذهنی که فلاسفه به نفس و یا ذهن نسبت میدادند،- با پیشرفت فنّاوریهای جدید و از طریق تصویربرداری و آزمایشهای نواحی مغزی این حالتها را به عملکرد سیستمهای عصبی تقلیل دهند. یا اینکه بعضی سعی دارند برای این حالتهای نفسانی، منشأ مادی-مغزی تعریف کنند. «بنجامین لیبت» Benjamin Libet (2007- 1916) و همکارانش از آندست دانشمندان تجربی هستند که تلاش کردهاند مبدأ ایجاد «اراده انسان» را از طریق فرآیندهای مغزی و سیگنالهای الکتریکی تبیین کنند.
کانال تخصصی علوم شناختی ✅
https://eitaa.com/cognitiveScience
🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
#علومشناختی
#علوماعصابشناختی
#ارتباطارادهبامغز
#آزمایشبنجامینلیبت
#حکمتمتعالیه
لیبت- فیزیولوژیست عصب و محقق آمریکایی-، بهدلیل آزمایش معروف خود درباره فرآیندِ شکلگیری «اراده آگاهانه» در بین اندیشمندان مشهور شده است. او و همکارانش در سال 1983 آزمایش جنجالبرانگیزی را در مورد فرآیند تحقق کنش اختیاری انجام دادند. این آزمایش موردتوجه بسیاری از فیلسوفان، روانشناسان و دیگر عصبشناسان قرار گرفت. بنا بر یافتههای لیبت، پیشازاین که افراد از اراده خود برای انجام فعل اختیاری، آگاه شوند، یک فرایند مغزی شروع به تغییر میکند. درواقع لیبت از این آزمایش نتیجه گرفت «منشأ اراده آگاه، یک امر غیراختیاری و ناآگاهانه است». اما از سوی دیگر، بنا بر دیدگاه رایج حکمای اسلامی و برخی فیلسوفان ذهن، اگر انسان بخواهد کنش اختیاری انجام دهد، نخست نفس یا ذهن از انجام آن فعل آگاه شده، سپس انسان اراده میکند تا آن عمل را به سرانجام برساند.
بنابراین، یافتههای این آزمایش ممکن است یک چالش جدی برای مباحث علمالنفس فلسفه اسلامی و دیدگاههای دوگانهگرایی و یا علیت ذهنی باشد. بدینسان هدف مهم این پژوهش، بررسی یافتههای آزمایش لیبت با مباحث «علم النفس حکمت متعالیه» است؛ آیا میتوان بنا بر دیدگاههای صدرالمتألهین در بحث نفس و اراده، تبیین و تحلیلی سازگار با این یافته علمی ارائه داد؟ ...
کانال تخصصی علوم شناختی ✅
https://eitaa.com/cognitiveScience
🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
#علومشناختی
#علوماعصابشناختی
#ارتباطارادهبامغز
#آزمایشبنجامینلیبت
#حکمتمتعالیه
مقاله:
«منشأ مغزی و ناآگاهانه «ارادة آزاد» در آزمایش بنجامین لیبت و حکمت متعالیه »
حمید محسنی
سید یدالله یزدان پناه
چکیده
از دیرباز مسئله «ارادة آزاد» یکی از مباحث مهم در میان اندیشمندان بوده است. امروزه با پیشرفت علوم عصبشناسی، دانشمندان این رشته سعی کردهاند با رویکرد تجربی به تبیین این مسئله بپردازند. ازاینرو، بنجامین لیبت و همکارانش با مطالعات آزمایشگاهی بر روی آزمودنیها تحلیل نوینی از فرآیند شکلگیری کنش اختیاری ارائه دادهاند. آنها با بررسی زمانهای تغییر نوسانات الکتریکی در مغز، «اراده آگاهانه» و تحریک ماهیچه کشف کردهاند که «پتانسیل آمادگی» حدود 400 میلیثانیه پیش از زمان آگاهی از اراده، شروع به تغییرات آهسته کرده و همین سبب اراده فرد به کنش میشود. ازاینرو، لیبت نتیجه گرفته «فرآیند مغزی ناآگاهانه، منشأ اراده آگاهانه و کنش اختیاری است». پتانسیل آمادگی پیشین، نوعی چالش برای دیدگاههای دوگانهگرایی و علیت ذهنی بهحساب میآید. ازاینرو، در این مقاله با مبانی علمالنفس حکمت متعالیه، به بررسی یافتههای آزمایش بنجامین لیبت پرداخته و با سه تحلیل عقلی شکلگیری فرآیند اراده، اقسام فاعلیت نفس و مراتب مادی- مجرد اراده نظریه بنجامین لیبت را مورد کاوش قراردادهایم.
اصل این مقاله را در فصلنامه ذهن به طور رایگان دانلود کنید:
http://zehn.iict.ac.ir/article_704252.html
🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
نوروساینس و فلسفه ذهن
تبیین مفهوم روح بخاری به عنوان واسطه بین نفس و بدن 🔰🔰🔰 #روحبخاری #جسملطیف #حرارتغریزی ⚠️نکته مهم
صوت ارائه روح بخاری در اندیشکده طب اسلامی👆👆👆
در فایل ذیل مطالب مکتوب بارگزاری می شود.
🔰🔰🔰
ارائه روح بخاری برای اندیشکده طب اسلامی- حمید محسنی.pdf
5.57M
تبیین مفهوم روح بخاری به عنوان واسطه بین نفس و بدن
🔰🔰🔰
#روحبخاری
#جسملطیف
#حرارتغریزی
⚠️نکته مهم: تبیین اجمالی تأثیر لطافت غذاها بر خون و روح و به تبع آن بر نفس
♻️ارائه بحث در جمع اساتید:
فلسفه، اطبای سنتی، روان پزشک، فوق تخصص قلب و ...
🎙ارائه دهنده:
حمید محسنی
❇️❇️❇️❇️
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind