eitaa logo
کانال ܢ̣ܢܚـــࡐ‌ܨ ܢܚــܠߊ‌ܩࡅ߳ــܨ
2هزار دنبال‌کننده
29.2هزار عکس
5.7هزار ویدیو
22 فایل
🌴 کانال "بسوی سلامتی " از قرارگاه بسوی ظهور آیدی ادمین: @GAFKTH ارتباط بامدیر : Sydmusavi@ https://eitaa.com/joinchat/2497380370Cda5946c4c8
مشاهده در ایتا
دانلود
هر احساسی روی چه اندامی اثر دارد؟ قلب و روده كوچک تحت تاثیر شادی. كبد و صفرا، عصبانیت و خشم. طحال و معده تحت تاثیر وسواس‌های فکری. ريه ها و روده بزرگ، غم. كليه ها و مثانه تحت تاثیر ترس است
اگر سرماخورده و یا دچار آنفولانزا شده اید، خوردن کدو تنبل را فراموش نکنید ! سرشار از آنتی اکسیدان است و ایمنی بدن را افزایش میدهد و در پیشگیری و بهبود سرماخوردگی بسیار موثرست👌🏻
🔸چگونه مواد غذایی گوشتی را از شر کرونا خلاص کنیم؟ متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: ❄️ از مصرف مواد گوشتی خام یا نیمه پخته اجتناب کنند زیرا این مواد میزبان و ناقل ویروس کرونا هستند. ❄️مطالعات علمی نشان داده که مواد غذایی اگر به مدت 30 دقیقه در حرارت 60 درجه پخته شود، ویروس کرونا و هر نوع ویروس دیگری کاملا از بین رفته و قدرت انتقال خود را از دست می‌دهد. ❄️همچنین غذاهای پخته‌ای که در یخچال نگهداری می‌شوند، ضمن تفکیک کامل از گوشت خام، برای مصرف دوباره باید به خوبی گرم شوند./ایرنا
🔴 دست های سفید ونرم یک سیب زمینی را رنده کنید و آب آن را بگیرید 15گرم گلیسیرین به علاوه 20 گرم آب لیمو ترش را به آن اضاف کنید و پس از مخلوط کردن به دست ها بمالید😎
از تنظیم هشدارهای پیاپی پرهیز کنید !⛔️ تنظیم چندین هشدار برای بیدار شدن هنگام صبح، شما را به آرامی بیدار نمیکند بلکه در واقع بیدار شدن شما را سخت تر میکند زیرا هر دفعه که شما هشدار را به تعویق می اندازید، بدن دوباره و دوباره مجبور به از سرگیری ‌سیکل عمیق خواب میشود .
میوه و سبزیجات معجزه گر :🥦 ▫️کاهو: خواب آور ▫️انگور: اکسیر زیبایی ▫️زیتون:تقویت قلب ▫️کرفس: تقویت اعصاب ▫️فلفل دلمه: تقویت حافظه ▫️بروکلی:دشمن پوکی استخوان ▫️کیوی: ضد سرماخوردگی .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکرگزاری، حافظه ی قلب است.♥️ وقتی حال و هوای شکرگزاری را از درون احساس کنی، هر چه که تو از بابت آن شکرگزار هستی، در دنیای بیرون هم زیاد می شود. در واقع هدف از شکرگزاری، صرفاً عمق بخشیدن به احساس است؛ چون هر قدر احساست عمیق تر باشد، وفور نعمت بیشتری نصیب تو خواهد شد.❤️
تا حالا هرچی در مورد خواص ماهی شنیدیم، حالا پیشگیری از کرونا رو هم بهش اضافه کن در روزهای کرونایی با ترفندهای خانگی ریه‌هایتان را تقویت کنید ◽استفاده از برخی موادغذایی نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش سلامت ریه و جلوگیری از درگیر شدن آن با ویروس کرونا دارد. ◽مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین‌های A و C نقش غیر قابل انکاری در پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا دارند. ◽گنجاندن ماهی در رژیم غذایی افرادی که تا کنون به کرونا مبتلا نشده‌اند و همچنین مصرف آن برای کاهش التهابات ریوی افراد درگیر با کووید- 19 ضروری است .
🔹وعده های غذایی در فصل بهار 🌸در وعده ناهار از حبوبات و سبزیجات استفاده کنید 🌸قبل از وعده ناهار حتماً صبحانه‌ای سبک که شامل آب‌میوه و چند تکه تازه میوه باشد میل کنید. 🌸برای وعده ناهار بیشتر از انواع تازه، جوانه‌های ماش، لوبیا، عدس و یونجه و سبزیجات سبز رنگ جوان مثل ، کرفس، کاهو، مارچوبه، اسفناج، بامیه، کدو، کلم، برگ سبز تربچه و استفاده کنید، مثلاً جو، آش آب‌غوره، آش تمبر هندی، خورش ، بورانی، آش دوغ، آش ماست و سوپ سبزیجات. خورش‌ها و خوراک‌های سبزیجات که بدون سرخ شدن و با ادویه‌هایی چون ریحان، ، ، رزماری، زیره سیاه و طعم‌دار شده باشند، انتخاب‌های مفیدی هستند. 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
دمنوش آویشن 🔹يکی از پرخاصيت‌ترين گیاهان دنياست که نوشيدن آن درفصل سردسال توصیه میشودودارای خواص 🔹چرک خشک کن 🔹آرامش اعصاب 🔹ازبين بردن نفخ 🔹بهبودگلودردسرماخوردگی
🔺تاثیر فلفل سیاه بر درمان سرماخوردگی و سرفه ▫️برخی از رایج‌ترین ادویه‌ها و گیاهان گرم کننده زمستان که اغلب در درمان‌های خانگی برای سرماخوردگی مورد استفاده قرار می‌گیرند، شامل زنجبیل، جوز هندی، انیسون ستاره‌ای، دارچین، تولی یا ریحان مقدس و فلفل سیاه است. ▫️در این میان، فلفل سیاه یکی از بهترین ادویه‌های هندی است که در زمستان در سوپ‌ها و نوشیدنی‌های گرم شما قرار می‌گیرد، به خصوص اگر فردی از عفونت سینه و سرماخوردگی رنج می‌برد. ▫️فلفل سیاه در اصل به قسمت جنوبی هند تعلق دارد و به دلیل اثرات تسکین دهنده بر گلو، به ویژه در زمستان‌ها در مواد غذایی بسیار استفاده می‌شود. .
🔹دانه‌های ریحان و فواید آن برای سلامتی از دانه‌های ریحان همیشه به طور سنتی در طب هند و آسیا برای درمان اختلالات استفاده می‌شود. معروف است که دانه‌های گیاه سرشار از پروتئین، کربوهیدرات و چربی‌های ضروری بوده و حاوی مقدار زیادی فیبر غذایی هستند، بنابراین فواید فوق العاده‌ای برای سلامتی دارند. اگرچه تحقیقات کمی در مورد دانه‌های ریحان انجام شده است، اما آن‌ها دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد ویروسی و ضد باکتری هستند و همچنین از تشنج و رشد جلوگیری می‌کنند. در این گزارش مهمترین مزایای بالقوه دانه‌های ریحان معرفی می‌شود: 🍃 قند خون را تنظیم می‌کند طبق گزارش بنیاد پزشکی Sutter Gold، دانه‌های ریحان به کنترل خون در افراد مبتلا به نوع 2 کمک می‌کند. 🍃به هضم غذا کمک می‌کند دانه‌های ریحان حاوی در لایه خارجی خود هستند. این فیبر‌ها دارای اثر ملین بوده و گرفتگی و شکم و نیز را برطرف می‌کنند. 🍃کنترل اشتها فیبر موجود در دانه‌های باعث ایجاد احساس سیری بیشتری می‌شود؛ بنایراین آن را در آب خیسانده و سپس به صورت میل کنید؛ این کار به کاهش و کاهش وزن کمک می‌کند. . 🔹چگونه از دانه‌های ریحان استفاده کنید؟ اگر عجله دارید می‌توانید بلافاصله از دانه‌های ریحان خیسانده استفاده کنید =، اما توصیه می‌شود قبل از استفاده دانه‌های ریحان را حداقل چند ساعت خیس کنید، زیرا این امر ترشح آنزیم‌های گوارشی را تضمین می‌کند. 🔹روش‌های مختلفی برای مصرف دانه‌های ریحان وجود دارد. از جمله: 🍃آن‌ها را به نوشیدنی‌هایی مانند آب میوه، شیر نارگیل یا چای اضافه کنید. 🍃آن را روی سالاد خود بپاشید. 🍃آن را با پنیر وگان یا سس‌های خامه‌ای مخلوط کنید. 🍃از آن در کنار شیرینی‌ها استفاده کنید. 🍃می‌توانید آن را با ماست یا میوه میل کنید. بهتر است از دادن نوشیدنی یا شیرینی با دانه‌های ریحان به کودکان یا کسی که در بلعیدن مشکل دارد خودداری کنید؛ زیرا ممکن است این دانه‌های آن‌ها را خفه کند. شما می‌توانید دانه‌های ریحان را در فروشگاه‌های مواد غذایی پیدا کنید و همچنین ممکن است دسر‌ها و نوشیدنی‌های منجمد، کنسرو شده یا تازه برای آن وجود داشته باشد.