23.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خانم در سن ۱۴ سالگی دارند کارشناسی ارشد میخوانند ، خواهرشان هم نابغه است.
اما خوب؛ چون با حجابن نباید دیده بشوند ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوان غربی: حجاب در انجیل وجود داره، ولی در مسیحیت امروز نیست.
حالا چه کسانی اینکار رو انجام میدن؟
مسلمانان امروزی.
من دارم بیدار میشم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠خانم هانا، قهرمان بوکس، مدل و خواننده آلمانی، مسلمان میشه و حالا برای اسلام تبلیغ میکنه
یَدخلونَ فی دینِ اللهِ افواجا
✅در آخرالزمان مردم دسته دسته
گروه گروه وارد به دین خدا میشوند
#چادرےام #زن_عفت_افتخار #حجاب
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
10.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پیام یکی از موکب داران عراقی به مقام معظم رهبری: سلام بر تو ای نابود کننده اسراییل!
🔹از سرزمین جدتان امیرالمومنین به شما لبیک میگوییم و در هر ساعت و زمانی که امر کنید در خدمت شما هستیم.
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوجوانی که در جنگ بوده امروز به اتفاق فرزندش فیلم خودشو نگاه میکند
#تربت_حیدریه
جالبه
بسم الله الغیور
📣 جایگاه «طرح نور» در «سوره نور»
🔹دانشمندان علم اخلاق برای نفس آدمی چهار قوه قائل شدهاند: قوّه عاقله، قوّه واهمه، قوّه شهویّه و قوّه غضبیّه و فرمودهاند: این قوا ﺣﻜﻢ ﻛﺎﺭﻓﺮﻣﺎﻳﺎﻥ ﻭ ﺳﺮﺍﻥ ﻟﺸﻜﺮ را ﺩﺍﺭﻧﺪ، ﻭ ﻫﻤﻪ ﺍﺧﻠﺎﻕ ﻧﻴﻚ ﻭ ﺑﺪ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﭼﻬﺎﺭ قوه ﭘﺪﻳﺪ میﺁﻳند؛ و راه مهار و تعدیل و مدیریت قوه شهوت را به قوه غضب دانستهاند. (جامع السعادات، مهدی نراقی)
🔸امام خمینی نیز در کتاب چهل حدیث در تجلیل از قوه غضبیه فرموده: «اداره امر به معروف و نهى از منکر و اجراى حدود و تعزیرات و سایر سیاسات دینیه و عقلیه نشود جز در سایه قوه شریفه غضبیّه، ... جهاد با اعداء دین و حفظ نظام عایله بشر و ذَبِّ [دفاع] از جان و مال و ناموس و سایر نوامیس الهیه، و جهاد با نفس که اعداء عدوّ انسان است صورت نگیرد مگر به این قوه شریفه». (چهل حدیث امام خمینی، ص134).
بنابراین قوه غضبیّه هم در جهاد اکبر و اصلاح درون انسان و در مبارزه با نفس امّاره و مهار کردن آن و عفتورزی فردی کارساز است و هم در جهاد اصغر و اصلاح و پاکسازی محیط بیرونی و کنترل و مهار شهوات نامشروع اجتماع انسانی و عفیفگشتن جامعه بشری کارآیی دارد؛ و بیشک قوای قضایی و انتظامی و نظامی و امنیتی، پرتو و تجلی و نمایندگان این قوه شریفه در اجتماع انسانی هستند.
♦️آری اگر در جامعه انسانی برخی از افراد به هر دلیلی نخواهند قوه شهویّه خود را در درون، با قوه غضبیّه خویش مهار و مدیریت کنند و خواستههای شهوانی نامشروعشان را به سطح جامعه کشانده و فساد برپا نمایند در اینجاست که باید یک نیروی غضبیّهای از بیرون، در مقابل این جولان شهوات بایستد و با اجرای قوانین و حدود الهی، آنها را مهار و مدیریت نماید که گفتیم این مأموریت هم اکنون بر عهده قوه قضایی و نیروی انتظامی میباشد.
👈 و اما بررسی این مبنا در قرآن کریم
لازم به ذکر است که تنها سوره تخصصي قرآن کریم در عفافگرايي، سوره نور میباشد؛ اولويتبندي راهكارهاي عفافگرايي در ابتداي سوره جالب است! ترتيب راهكارها با چيزي كه ما مدنظر داريم بعضاً متفاوت است و شايسته توجه! در ابتدا يك برخورد بيعطوفت با زناكاران و تهدید اتهامزنان در امور جنسی و سپس بیان شیوههای عفافورزی در حوزههای بینایی و پوشش و رفتار و توصیه به توبه کردن از گناهان جنسی؛ و آنگاه تسهيل در امر ازدواج و در صورت عدم توانایی ازدواج، روی آوردن به عفافپیشگی و همچنین برخورد قهرآمیز با قوّادان و واسطهگران انحرافات جنسی.
🔹اینک این سؤال جای مطرح شدن است که چرا در ابتدای سوره نور قبل از هرچیز برخورد سخت و غضبناک با شهوات نامشروع بیان گشته؟!
با توجه به مطالب بالا، در پاسخ میگوییم وقتی کسی خواستههای شهوانی نامشروعش را به وسیله قوه غضبیه خویش مهار نکند و آن را به سطح جامعه بکشاند در اینجا لازم است یک نیروی غضبیّهای از بیرون، در مقابل این جولان شهوت بایستد و با اجرای قوانین و حدود الهی، آن را مهار و مدیریت نماید. و از همین رو «طرح نور» نیروی انتظامی کاملا در راستای راهبرد مطرح شده در «سوره نور» است. راهبرد «مهار قوه شهوت بهوسیله قوه غضب»
🔸شکی نیست که این راهبرد تنها به عمل زشت و نامشروع زنا اختصاص ندارد بلکه شامل مقدمات زناکاری نیز میشود و از آنجا که بدحجابی و بدپوششی و عدم رعایت حجاب شرعی، اغلب منجر به تحریک مردان و تنوعطلبی جنسی آنان و فروپاشی نهاد خانواده و بالارفتن آمار طلاق و کاهش آمار ازدواج و شیوع انواع گناهان و گسترش ظلمت و تاریکی در فضای جامعه میگردد لازم است با آن برخورد سخت و قانونی انجام بپذیرد. و بنابراین «طرح نور» نیروی انتظامی مبنای قرآنی دارد و نباید در اجرای آن سستی پدید آید.
طرح نور، در کنار سایر فعالیتهای فرهنگی و اصلاح ساختارهای فسادزا و ساماندهی مسئله مد و لباس و کنترل فضای مجازی و ...، حقیقتا طرح مبارزه با ظلمت و تاریکی و جهل و پیشگیری از آتش گناه و آندُلُسیشدن کشور است.
🔹مقام معظم رهبری در دیدار با فرماندهان نیروی انتظامی 1395/2/19 فرمودند:
در موضوعات مربوط به امنیت اخلاقی، بعد از برنامهریزی دقیق، مستحکم، عقلانی و صحیح، دیگر نباید به مخالفت برخی افراد یا فضاسازیهای رسانهای توجه شود بلکه باید با توکل بر خدا کار را پیش برد.
♦️آري اين عزيزان بايد مطمئن باشند كه اگر دين خدا را ياري كنند، خداوند هم آنان را ياري خواهد كرد. چرا كه خداوندِ عزيز و مقتدر و نيرومند، با تأكيد فراوان فرموده است: وَلَيَنْصُرَنَّ اللهُ مَنْ يَنصُرُهُ
كساني كه خدا را ياري كنند خداوند حتماً آنان را ياري خواهد كرد.
🔹البته ایشان در این دیدار خاطرنشان کردند که باید تصویر یک «یار مهربان و مقتدر» از نیروی انتظامی، در ذهن مردم ترسیم شود. زیرا تا چنین تصویر مثبتی از نیروی انتظامی در اذهان مردم شکل نگیرد، طرحهای مربوط به ارتقای امنیت اجتماعی آنچنانکه باید اجرایی و عملیاتی نخواهد شد.
@efaf_amin
35.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چراغ راه🌟
⊹
این روسری که میپوشید..
↵ اصلا روســ ✖️ـــری نیست‼️
🎙شهیداحمـدِمشلب
✋راهنمای مباحث عفاف کانال
https://eitaa.com/Chastity/3191
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای جنجالی یک زن بریتانیایی درباره مسلمانان
من وقتی در اثر مصرف مواد مخدر نشئه بودم و لخت کنار خیابان افتاده بودم، مرد مسلمانی مرا پیدا کرد و مرا پیش همسرش برد
همسرش مرا حمام کرد و لباس پوشاند، غذا داد و به من عشق ورزید و مرا به محل امنی رساند
مسلمانان باعث نشدند این کشور ناامن شود، آنها شگفت انگیز و مهربان و متین و دلسوز و بخشندهاند، آنها ستون بسیاری از جوامع هستند.
خیلی خشمگینم که ما آنقدر وقیح هستیم که به یکی از زیباترین و لطیفترین ادیان میگوییم خشن!!
✋راهنمای مباحث عفاف کانال
https://eitaa.com/Chastity/3191
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥حضرت آقا فرمودند اگر میخواهید مشکل کشفحجاب حل بشه، این کار را انجام دهید ...
✋راهنمای مباحث عفاف کانال
https://eitaa.com/Chastity/3191
🔴⚡️مرگ آلن دلون، خاطره آدامو،
و گریه آیتالله گلپایگانی؛
🔺️آلن دلون از دنیا رفت. خیلیها دوستش داشتند، عاشقش بودند، با چهره زیبای مردانه فرانسویاش عشق میکردند، آلن دلون نماد است، نماد سینمای نیمه قرن بیستم، نماد دلبستگی جوانان دهه پنجاه به غربی که برایشان جذاب بود و مقتدر، وقتی وارد ایران شد با پوری بنایی و بهروز وثوق عکس یادگاری انداخت و خیلی ها دنبالش کردند و عاشقانه به حضورش در ایران فخر میکردند.
🔺️تقریبا یک دهه قبل از آن نیز سالواتور آدامو، خواننده بلژیکی موسیقی پاپ وارد ایران شد، در نیمه دهه چهل. جمعیت زیادی از مردم ایران عاشقانه دنبالش بودند و دوره اش کردند. کی؟ دهه چهل. همان دهه ای که بوی گند غربزدگی در اندیشه روشنفکران را جلال آل احمد درش استشمام کرده بود، و حالا اینگونه در شمایل عوام الناس رخ مینمود.
🔺️این ایران ما بود، ماجرای کودتای بیست و هشت مرداد داستان غم انگیز یک رخداد عمیق در جان این مردم هم بود، میدانید مدتها جامعه هنری ایران افتخار میکرد که آلن دلون گفته بوده بهتری دوبله من را ایرانی ها انجام داده اند، بله خوب البته هنرمند دوبلر ما خسروشاهی، فوق العاده است، اما کمی درباره افتخار به جمله و سخن آلن دلون درباره هنر دوبله باید بیشتر اندیشید.
"هنر تابع" افتخار ما بود. مثل صنعت مونتاژ که "صنعت تابع" بود، مثل ترجمه که "روش علمی تابع" بود، مثل تبعیت سیاسی که "هنر سیاسی تابع" بود.
🔺️علی محمد بشارتی خاطره عجیبی درباره حضور آدامو در ایران ، در دهه چهل نقل میکند که آنهم جالب است و پرنکته، او میگوید صحنه ای را از حضور آدامو برای آیت الله گلپایگانی نقل کردم، که بعد از آنکه آیت الله آن را شنید، شروع کرد های های گریستن. داستان از این قرار بود که آدامو در مصاحبه اش گفته بود، استقبال ایرانی ها روی او خیلی اثر گذاشته وقتی هزاران جوان ایرانی عاشقانه در فرودگاه دورهاش کردند.
🔺️اما جالبترین اتفاق برایش این بوده، که بین انبوه جوانانی که دنبال امضا گرفتن از او بودند، دختر خانم جوانی جلو میآید و سینهاش را بیرون آورده و میگوید این جا را امضا کن.
آیت الله چرا اینگونه متحول شد؟
من میگویم این تصویر برهنه آن قدر شرم آور نبود که امضای هنرمند غربی و دلبستگی دخترک ایرانی که با لذت خود را تحقیر میکرد در مقابل غرب، شرم آور بود.
🔺️شاید این سم مهلک که امروز در جان گلشیفته برهنه میبینید و دخترکان فارسی زبان آرزو میکنند "کاش گاوی بودند در مراتع سوئیس"، ادامه همان بیماری باشد. این سم مهلک همان است که سبک زندگی سگ بازها و مکشفه ها را در غرب، زندگی با کلاس قلمداد میکند و خود را به آن میسپارد. این سم مهلکی است که در گرفتن سلفی های تحقیر با موگرینی در مجلس ایران مظلوم، خود را نشان میدهد، این همان سم مهلک است که خود را در شمایل "تضمین بودن امضای کری" و "امید بستن به دشمن برای تهیه آب آشامیدنی" حتی، نشان میدهد. این همان سم است.
🔺️فقط یک اتفاق فوق العاده بزرگ را فراموش نکنیم، این فرهنگ مسموم، در دهه چهل نه فقط در یک جمع و جریان و خرده فرهنگ کوچک، بلکه در قواره یک ملت و یک کشور خود را نشان داد، اما از اواخر دهه پنجاه، وقتی مردم بیدار شدند تا امروز، دیگر اراده ایران تابع غرب نشد، هویت ما شد نفی سرسپردگی و اثبات قیام و "مقاومت". هشت سال جنگ و سالها تحمل فشار اقتصادی ریشه اش همین است، همینکه امروز سکه رایج شده و باعث جهش و انقلاب علمی از دهه هشتاد به این سو شده و باعث این اقتدار و عظمت ایران در دنیا شد، این معجزه است بالاتر از معجزه، ولی کار تمام نشده، این سم مهلک را هنوز باید ذره ذره قی کنیم تا همه مان جان سالم به در ببریم.
✍ علی مهدیان
😊 عزیزای دلم ما تو دینمون داریم اگر جانت یا مالت در خطر بود باااااید تقیه کنی
☝️ولی این در صورتی هست که حضور شما در اونجا از روی اضطرار باشه نه اختیار
❣ مثلا حج واجب به گردنت اومده باید بری
حالا که رفتی اونجا ترس از جونت داری میتونی نمازت رو مثل سنی ها بخونی
😳 ولی وسط اغتشاشات رفتن، کجاش اضطرار هست‼️
بیرون رفتن تو همچین شرایطی آیا واجبه⁉️
💂دوران رضاخان که چادر ممنوع شده بود
اکثریت خانم ها دیگه بیرون نمی آمدن
🧕 حتی بودن خانم هایی که چندسال از خونشون بیرون نیومدن که مبادا چادر از سرشون کشیده بشه
👌حالا الحمدلله کشور ما بعد از انقلاب امنیت داره
🤷♀ منتها تو بعضی ایام مثل اغتشاشات اخیر، شما جاهایی که احساس ترس میکنی میتونی نری
💁♀ یا از مسیرهای امن تر بری