مسیحیت شناسی
👈 خدای فریبنده 📝 پاسخ به کشیش؛ دکتر دانیال شایسته ❌☦️ مشکل مسیحیان به پیامبران و کتاب مقدس محدود ن
👈 خدای فریبنده
📝 پاسخ به کشیش؛ دکتر دانیال شایسته
💒 زمانی که کلیسا مردم را از جهنم می ترسانید و برای هر بار زنای با محارم؛ گاو و گوسفند شان را از چنگشان در می آورد، امروز می گوید که نگران نباشید جهنمی در کار نیست!
🤥 کسی نیست بگوید اگر جهنمی نیست پس کفاره هایی که گرفته اید را چرا پس نمی دهید؟
🤔 شما که نه کلنگی بر زمینی زده اید و نه گوسفندی را چرانیده اید، این همه ثروت را از کجا آورده اید؟
😒 مگر نه این است که از پول کفاره ی گناهان مردم کاخ و منبر ساخته اید؟
🤷♂️ گناهانی که دست نوشته های خودتان آنها را ترویج داده است. خوب فهمیدید که چگونه باید چوپانان را به گوسفندان شیرده مبدل سازید و با پای خود به شیرگاهان بکشانید و بدوشید.
⚔️ و اگر سوال از مرجعیت کلیسا و اعتقادنامه ها کردند، با هیزم مزارع خودشان سوزانده و خاکستر کنید.
✍️ استاد اسماعیل همتی
ادامه دارد...
#خدا
#اسلام
#مسیحیت
#کتاب_مقدس
#خدای_فریبنده
#خدای_مسیحیت
#کشیش_دکتر_شایسته
#استاد_اسماعیل_همتی
✳️ کانال تخصصی مسیحیت شناسی
ایتا | تلگرام
امام علی (ع) در کتاب مقدس _کنفرانس.pdf
1.37M
💠 کنفرانس : نام و اوصاف امام علی (علیه السلام) در کتب مقدس یهودیت و مسیحیت
💠 در روایات ما چنین آمده است که کتب انبیای پیشین ، برای حضرت امیرالمومنین (علیه السلام) اسماء و توصیفات مختلفی ذکر کرده اند که از جمله این اسماء ، حیدر و الیا و ایلیا می باشد.
💠 در این مختصر با بررسی کتب مقدس یهودیت و مسیحیت ، اثبات شده است که این پیشگویی ها و بشارت ها هنوز هم تا حدی باقی هستند.
آنچه می خوانید حاصل پژوهشی است پیرامون نام و اوصاف مربوط به آن حضرت در تعالیم انبیای پیشین
✍ حسین مرادیانی
کانال تلگرامی (@Hekmatenabavi)
#بشارات_عهدین
#امام_علی_علیهالسلام
#LiveLikeAli
🌐 کانال مسیحیت شناسی
ایتا | تلگرام
مسیحیت شناسی
💞 بشارات کتاب مقدس به اسلام 🔰 بررسی و تبیین بشارت و شهادت مسیح به پیامبر اسلام در انجیل یوحنا
⤴️ ادامه از قبل
عجیب تر از همۀ اینها پاسخ ندادن مسیح به سوال فرماندار است. پیلاطُس هم هیچ عکس العملی به آن نشان نمی دهد! چگونه ممکن است سوال به این مهمی، که حاکم شهر میپرسد مورد بی اعتنایی یک متهم قرار میگیرد، و حاکم نیز هیچ عکس العملی نشان نمیدهد؟ پیلاطُس برای این مسیح را دادگاهی می کند که بداند حرف حساب مسیح چیست و او دنبال چه میباشد. این پرسش و پاسخ بین قاضی و متهم، فاصلۀ بین زندگی و مرگ است؛ قاضی می خواهد حرف متهم را بشنود و بداند او چه کرده است. اگر پاسخ مسیح این است که او هیچ کاری نکرده است و نمی کند بجز شهادت درست، هر کسی به جای فرماندار روم باشد، می پرسد: به چه چیزی یا به چه کسی شهادت درست می دهی؟ امّا می بینیم که فرماندار از چه بودن راستی سوال می کند؛ یعنی او معنی راستی را نمی فهمد.
فراموش نکنیم که متهم انسان معمولی نیست؛ او فرستادۀ خدا برای هدایت مردم می باشد. سوال به این مهمی را چرا بدون پاسخ گذاشت؟ آن هم موقعی که می خواهد از بی گناهی خود دفاع کند و مأموریت خودش را به گوش فرماندار برساند. آیا مسیح پاسخ او را داد امّا نویسندۀ یوحنا آن را گزارش نکرد، یا نسخه برداران آن را باب میل خود ندیدند و لذا ضمن حذف پاسخ مسیح به سوال فرماندار، نام شخص مورد بشارت مسیح را نیز شبیه سازی کردند تا حقیقت را پنهان کنند؟ برای یافتن حقیقت ما چاره ای نداریم جز این که با بازسازی صحنۀ دادگاه تکه های گم شدۀ معما را کشف و تصویر را تکمیل کنیم. صحنه ای که از بازسازی دادگاه به دست می آید، اهمیّت فوق العادۀ شخص مورد بشارت و مورد شهادت مسیح را به خوبی نمایان می کند.
ما می دانیم که عیسی به زبان عبری و آرامی سخن می گفتند و فقط در گفتگو با رومیان مجبور به تکلم به زبان یونانی بودند. در داستان محاکمۀ ایشان توسط پیلاطُس، مسیح از یک عبارت غیر یونانی استفاده کرده است که برای پیلاطُس ناآشنا بود. برای همین پیلاطُس می پرسد: «راستی چیست؟» حال آن که اگر مسیح واقعا واژۀ یونانی معادل راستی یعنی الیتیاس را می گفت، جای چنین سوالی برای پیلاطُس باقی نمی ماند و به جای اینکه بپرسد «راستی چیست» می پرسید «شهادت به راستی» چیست؟ یعنی از کدام شهادت سخن می گویی؟ امّا می پرسد: «راستی چیست؟» و احتمالا وقتی می فهمد که شهادت دادن به این شخص چیزی نیست که جرم محسوب شود، یعنی دقیقا تکۀ گم شدۀ صحنه، مسیح را بی گناه می خواند. نبود پاسخ مسیح به سوال آخر پیلاطُس حرف های زیادی برای گفتن دارد؛ این پاسخ مطابق میل دست اندرکاران کتابت و نگهداری انجیل یوحنا نبود لذا چنین مصلحت دیدند که دفتر گزارش دادگاه را ناقص ببندند.
ادامه دارد...
#اسلام
#بشارات
#مسیحیت
#استاد_همتی
#کتاب_مقدس
#بشارات_کتاب_مقدس_به_اسلام
♡*══₪💞❅💞₪══*♡
@christianityandbible
♡*══₪💞❅💞₪══*♡
35.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✝ سلسله جلسات تصویری مسیحیت شناسی
◀️ جلسه سوم
☦ تثلیث در الهیات مسیحی
🎥 #استاد_اسماعیل_همتی
❇️ رسانه های تخصصی مسیحیت شناسی
ایتا | تلگرام | سایت hemmatiesm | سایت مقالات علمی، آکادمیا | یوتیوب
👈 خدای فریبنده
📝 پاسخ به کشیش؛ دکتر دانیال شایسته
🤥 شما بظاهر کشیشان و پیروان مسیح، سخنانتان امروز برای برخی بسیار خوشایند و شیرین است اما افسوس از اعمال دیروز و هشدار به آیندهیتان. عشق و محبت ورد زبان برخی از شماهاست اما کینه و نفرت در دلهایتان. بنام مسیح بر موعود مسیح پشت میکنید که هیچ، پیروان و مومنین او را نیز به انحراف میکشانید. در شگفتم اگر امروز مسیح در بین شما بود با او چه میکردید و از او چه میطلبیدید؟ بی شک زنده کردن استخوان های پوسیده پدران و تئوری دانان کلیسا را تقاضا میکردید؛ و یا شاید آزاد ساختن زنای با محارم و همجنسگرایی و بسشیالیتی را در اولویت قرار میدادید. اگر مخالفتی از او میدیدید حتما" به جرم نقض حقوق و آزادی های بشر محکوم به حبس ابد یا سربه نیست اش میکردید. همان کاری که با یهودیان، مسلمانان، بومیان و حتی مردمان خود انجام دادید. شما مسیحیت را شرمنده و مسیح را با خود بیگانه ساخته اید.
اگر تمام کتاب مقدس نیز نوشتجات پیامبران دروغین یا خدای فریبنده ی پیامبران باشد، هیچ شکی ندارم که این کلام راستین مسیح است که خطاب به مسیحیان میفرماید:
👌 بسا در آن روز مرا خواهند گفت: «خداوندا، خداوندا، آیا به نام تو نبوّت ننمودیم و به اسم تو دیوها را اخراج نکردیم و به نام تو معجزات بسیار ظاهر نساختیم؟» آنگاه به ایشان صریحاً خواهم گفت که «هرگز شما را نشناختم! ای بدکاران از من دور شوید!» (متی 7 : 22-23)
❌ وای بر شما ای ریاکاران،
شما دریا و خشکی را طی میکنید،
فیلم و برنامه میسازید، کتاب و مجله چاپ میکنید،
مفلوج و بیمارلاعلاج شفا میدهید ...
تا ساده اندیش و راه گم کرده ای را پیدا کنید
که چاره ای جز باور کردن حرفهای شیرین شما و پذیرفتن دین شما ندارد.
و وقتی که او را همچون گوسفندی بر چراگاه کشاندید،
او را دو برابر بدتر از خودتان سزاوار جهنم میسازید؛
✨ این است سخنی که مسیح به هنگام ظهور فریاد خواهد کشید.
⏹ پایان
وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى
اسماعیل همتی
اول نوامبر 2019
#خدا
#اسلام
#مسیحیت
#کتاب_مقدس
#خدای_فریبنده
#خدای_مسیحیت
#کشیش_دکتر_شایسته
#استاد_اسماعیل_همتی
❇️ کانال تخصصی مسیحیت شناسی
ایتا | تلگرام
🌎 دیناسلام: سریعترین #رشد در سطح جهان #اعجاز ✨
📌طبق #پیشگوییِ 1400ساݪ پیش ِ قرآݩڪریم، دیݩاسݪام گسترش مےیابد و بر همه ادیاݩ غݪبہ خواهد ڪرد؛
الصف
هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ
📄ﺍﻭﺳﺖ ﻛﻪ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺵ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻭ ﺩﻳﻦ ﺣﻖ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩ ﺗﺎ 👈🏿👈🏿👈🏿ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻫﻤﻪ ﺍﺩﻳﺎﻥ ﭘﻴﺮﻭﺯ ﻛﻨﺪ ، ﮔﺮﭼﻪ ﻣﺸﺮﻛﺎﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ .(9)
══════┅┄
Why Muslims are the world’s fastest-growing religious group
📄چرا دین اسلام سریع ترین رشد را در جهان دارد؟ #جهانی_شدن_اسلام
رشد اسلام. +70 👉🏿👉🏿👉🏿
مسیحیت. +34
هندوئیسم. +27
یهود. +15
══════┅┄
✍🏿 پینوشت: قرآݩ ڪریم در روزگارے این خبر را مےداد ڪ مشرڪاݩ به حضرت محمد و عݪے و خدیجه علیهمالسلام مےخندیدند ڪ با دو نفر میخواهد دینش را جهانے کند !!
📄أَلاَ إِنَّ وَعْدَ اللّهِ حَقٌّ (یونس_55)
آگاه باشيد كه وعده خدا حتمى است✨
🌐پیو ریسرچ
http://www.pewresearch.org/fact-tank/2017/04/06/why-muslims-are-the-worlds-fastest-growing-religious-group/
🌐لایوساینس
https://www.google.com/amp/s/amp.livescience.com/50370-worlds-religious-population-will-grow.html
🌐تلگراف
https://www.telegraph.co.uk/news/2017/03/01/islam-will-largest-religion-world-2070-says-report/
✍ احسان قنبری
کانال تلگرامی
@Elme_Islam🔬
❇️ کانال تخصصی مسیحیت شناسی
ایتا | تلگرام
💠 شکوفایی اندیشۀ مهدویت در اسلام
🔸 هرچند اندیشۀ مهدویت از اسلام کهنتر و فراگیرتر است، اما شاخصههای جزئی آن که اسلام مشخص کرده، بیش از هر مکتب دیگری از لحظۀ پیدایش تاریخ دینی تا کنون، آرمانها و امیدهای پیوسته به این موضوع را برآورده ساخته و سرشارترین دستاوردها را بهبار آورده و بیشترین برانگیختگی را برای احساسات ستمدیدگان و عذابکشیدگان در طول تاریخ بههمراه داشته است.
📚 پژوهشی درباره امام مهدی علیهالسلام، ص٣٠
#شهیدصدر
#امام_مهدی_علیهالسلام
❇️ کانال تخصصی مسیحیت شناسی
ایتا | تلگرام
مسیحیت شناسی
💞 بشارات کتاب مقدس به اسلام 🔰 بررسی و تبیین بشارت و شهادت مسیح به پیامبر اسلام در انجیل یوحنا
❇️ تحلیل دادگاه پیلاطُس
دادگاه پیلاطُس احتمالا به یکی از دوزبان یونانی و عبری صورت گرفته است. در زیر این دو احتمال را بررسی می کنیم.
• دادگاه به زبان یونانی
احتمال اینکه دادگاه به زبان یونانی تشکیل شده باشد بسیار زیاد است؛ چرا که یونانی زبان رسمی دولت روم و زبان پیلاطُس بود. در این صورت باید بپذیریم که این پاسخ مسیح نیز به یونانی بوده است: «از این جهت من متولد شدم و بجهت این در جهان آمدم تا به راستی (الیتیاس) شهادت دهم». اما یوحنا می نویسد که پیلاطُس معنی راستی (الیتیاس) را نمی فهمد و لذا می پرسد: راستی (الیتیاس) چیست؟ سوال پیلاطُس از چه بودن راستی نشان می دهد که این کلمه نمی توانسته یونانی باشد؛ به عبارت دیگر مسیح نه از الیتیاس بلکه از یک واژۀ غیر یونانی استفاده کرده است که اولا برای پیلاطُس ناآشنا بود، ثانیا نویسندۀ یوحنا آن را کلمه ای تصور کرده است که معنای الیتیاس (راستی) می دهد و برای همین آن را "الیتیاس" نوشته است. اما سوالی که پیش می آید این است که کدام کلمه غیر یونانی است که به معنی الیتیاس (راستی) است؟
شاید یوحنا تصور کرده است که مسیح از واژۀ عبری אֱמֶֽת (eh'-meth) که به معنی راستی است استفاده کرده بوده و برای همین پیلاطُس معنی آن را نفهمیده. هر چند این فرض بدون ایراد نیست، امّا اگر درست بوده باشد باید گفت که مسیح واژه عبری אֱמֶֽת (eh'-meth) را در میان کلمات یونانی به زبان آورده و لذا پیلاطُس متوجه معنی آن نشده است. این واژه در عهد عتیق به کرّات به همین معنی (راستی و حقیقت) استفاده شده است. البته این نیز محتمل است که نویسندۀ یوحنا دقیقا کلمۀ به کار رفته توسط مسیح را نوشته باشد، اما نسخه برداران آن را به الیتیاس (راستی) عوض کرده اند.
حال با فرض اینکه واژۀ عبری אֱמֶֽת (eh'-meth) مورد استفادۀ مسیح بوده، باید پرسید به چه دلیل مسیح در دادگاهی که به زبان یونانی است ناگهان واژه ای عبری استفاده کرده است که فرماندار نیز از فهمیدن معنی آن باز مانده است؟ هیچ دلیلی برای این دیده نمی شود مگر آنکه بگوییم مسیح معادل کلمۀ אֱמֶֽת (eh'-meth) در یونانی را نمیدانسته. این نیز منطقی به نظر نمیآید چرا که هیچ مترجمی برای کمک در جلسۀ دادگاه خوانده نشده است. پس مسئله چیز دیگری باید بوده باشد.
ادامه دارد...
#اسلام
#بشارات
#مسیحیت
#استاد_همتی
#کتاب_مقدس
#بشارات_کتاب_مقدس_به_اسلام
♡*══₪💞❅💞₪══*♡
@christianityandbible
♡*══₪💞❅💞₪══*♡
مسیحیت_شناسی_پایۀ_2_صوت_11_کلیات.mp3
8.85M
✝️ سلسله درس گفتارهای مسیحیت شناسی
◀️ پایه دوم، تاریخ و الهیات مسیحی
🔈 صوت ۱۱
📚 کلیات تاریخ یهود «ح»
🎙 #استاد_اسماعیل_همتی
🆔 رسانه های تخصصی مسیحیت شناسی
ایتا | تلگرام | سایت hemmatiesm | سایت مقالات علمی، آکادمیا | یوتیوب