💢 ردیه بر انفعال به اضافه ی کار فرهنگی (۲)
✍ کافی
▪️رابعا ما در اسلام نهادی داریم به نام امربه معروف و نهی از منکر که کارویژه ی اصلی آن در ساحت اجتماع، نظارت اجتماعی و بازدارندگی عمومی است و این شاه کلید مفقوده در حلقه ی حکمرانی ماست. ما باید بدانیم که هنجار ها در روند تغییر خالص افکار رخ نمیدهد بلکه با حس مسئولیت پذیری و کلکم راعِِ شکل می یابد. این فریضه از سطحمردم به مردم تا مردم به کارگزاران و حاکمان و حاکمان به مردم وجود دارد. ( این مورد بحث و مجالی مجزا می طلبد)
🔘 استقرار امنیت فرهنگی
اصولا کارویژه ی یک حاکمیت ناب دینی مانند جمهوری اسلامی تاکید ، تقویت ، تشیید و تحکیم مبانی فرهنگی و هویتی و بسط و نشر تعالیم مکتبی و اقامه ی شعائر دینی است و تنظیم تمام روابط بر این اساس است و الا امثال پهلوی هم بلد بود مدیریت توزیع منابع نفتی و ساماندهی کشاورزی و... کند. ( این به معنای خروج خدمات عمومی از دایره ی مسئولیت حاکمیت اسلامی نیست بلکه ناظر بر آن اهداف عالی و کارویژه های غایی در حاکمیتی است که اساس مشروعیتش بر آن استوار گشته است)
این که در زمینه ی تهدیدات بالقوه ی میدانی عرصه فرهنگی عده ای بگویند کار فرهنگی کنیم رهزن است و خطا؛
👈 کار فرهنگی تنها مسکن سازی برای خالی سازی عرصه ی کار جدی و جهادی و خاموشی و تسکین ندای وجدان است چونکه امر دخالت سیاست در فرهنگ و حمکرانی در این حوزه است بله برخی ها معتقدند نباید دخالت سیاسی داشت چون آنها حکمرانی بایسته و شایسته را مبتنی بر اصول مندرج و مستخرج از سکولاریسم و لیبرالیسم فرهنگی و تحدید و تقلیل سعادت در سیادت دنیاخواهانه ، متقطع از دامن وحی و متمرکز بر تجویز بر مدار اجابت امیال و ارضای شهوات میدانند.
👈 اما چطور حکومتی با این طول و تفسیر در قانون اساسی ، رهنمود های امامین اش و تاکیدات اخیر رهبری اش بر لزوم دخالت در سبک زندگی جمعی و پویش و کوشش بر عدم ترویج و اشاعه ی گناه و حرام اجتماعی ، میتوانیم به نسخه ی عدم دخالت تقنینی ، جرم انگاری سخت و دخالت قاهرانه ی حاکمیتی و قناعت پیشگی به کار های هر چند مثبت و ایجابی اما تدافعی و غیر تهاجمی روی آوریم.
ما در جنگیم ، در رزم و پیکاریم با یک مدل هار و حریصی از سبک زندگی بیگانه که از مرزهای مجازی و حقیقی ، ذهنی و عینی از باختر و خاور بر ما هجوم آورده ، مواجهیم و این ملت به قیام برخواسته که داعیه دار نصب پرچم لا اله الا الله و مشی بر منش و سلک حسین بن علی علیه السلام در احیای امر میباشد ، خواهان پیروزی در این نبرد است.
👈✅لذا نسخه ای که عده ای حتی خودی تحت عنوان " لزوم کار فرهنگی" میپیچند ، خوب است بله دعوت به خیر و برّ و نیکی است اما توقف بر آن و اکتفای بدان ، ناکافی و انحرافی است ؛ مثل سپاهی است که با تایید و مشروعیت دهی به حرکت رقیبی است که کمر همتش را صبح تا شب در تضعیف و النهایه نابودی و هدم و محو یک حاکمیت نظاره گر ، تنظیم گر و پاسدار از سنگر بسته است و سپاه تماشا میکند تا ضربه بیشتر نخورد !
یعنی انتهای این رویکرد پذیرش یک هژمونی سلطه گر و اکتفا بر تاسیس یک دفتر و واحد فرهنگی جمع و جور و منسجم مثل (( انجمن خیریه مهدویه حجتیه)) است.
این کجا و نگاه انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب کجا؟
#حجاب
#علیه_حجاب
#گشت_ارشاد
#واجب_مظلوم_حجاب
🆔@cultural_governance
هدایت شده از ژورسان
🚨۵۰۰۰ تکاور آمریکایی در ایران!!!
⚠️خطر امنیتی شدید برای جمهوری اسلامی ایران و بی توجهی مسئولین امنیتی و اجرایی در کشور!
#حجاب
#مهسا_امینی
#کارخانه_ترول
🔅ژورسان🔅
🆔 @journalist_resane
هدایت شده از ژورسان
1_1701888539.pdf
3.03M
💯 تحقیق و پژوهش سازمان صدا و سیما ی جمهوری اسلامی ایران در خصوص #مهسا_امینی
📟دیتا ماینیگ شبکه های اجتماعی
🖲گزارش هوش مصنوعی
😳با دقت مطالعه نمایند
🆔@journalist_resane
هدایت شده از ژورسان
➕راهنمای برخی از سایت های کاربردی ایرانی در زمان قطع اینترنت بین الملل
✔️ موتورهای جستجو
🔵 پارسیجو : www.parsijoo.ir
🔵 یوز : www.yooz.ir
🔵 پارسیک : http://www.parseek.ir/
✔️ حمل و نقل:
🔵 اسنپ : www.snapp.ir
🔵تپسی : www.tap30.ir
🔵الوپیک : www.alopeyk.com
🔵کارپینو : www.carpino.ir
🔵ماکسیم : www.taximaxim.ir
✔️ مسیریابی:
🔵بلد : www.balad.ir
🔵نشان : www.neshan.org
✔️ سایتهای خبری :
🔵خبرگزاری فضای مجازی پاک : www.famp.ir
🔵باشگاه خبرنگاران جوان: www.yjc.ir
🔵خبرگزاری فارس: www.farsnews.com
🔵خبرگزاری ایسنا : www.isna.ir
✔️ دانلود اپلیکیشن
🔵کافه بازار : www.cafebazaar.ir
🔵مایکت : www.myket.ir
✔️ خدمات دولتی
🔵سازمان ثبت احوال کشور www.sabteahval.ir
🔵سازمان تامین اجتماعی : www.tamin.ir
🔵کارت سوخت : www.epolice.ir
🔵خلافی خودرو : www.rahvar120.ir
🔵 اپلیکیشن دولت همراه : www.cafebazaar.ir/app/ir.hami.gov
🔵 امور مالیاتی : www.e3.tax.gov.ir/Entrance
✔️ آپلودفایل
🔵پیکوفایل : www.picofile.com
✔️ اپلیکیشنهای پولی بانکی
🔵آپ : www.shaparak.com
🔵 هف هشتاد : www.780.ir
www.724.ir : ۷۲۴ 🔵
✔️ گردشگری
🔵 علی بابا : www.alibaba.ir
🔵 فلایتیو : www.flightio.com
🔵 قاصدک۲۴ : www.ghasedak24.com
🔵 فرودگاه امام خمینی : www.ikac.ir
✔️ پیامرسانها
🔵ایتا eitaa.ir
🔵گپ gap.im
🔵بله ble.im
🔵سروش sapp.ir
🔵روبیکا robika.ir
🔵بیسفون bpn.im
🔵آیگپ igap.net
✔️ ایمیل
🔵چاپار : www.chmail.ir
🔵النون www.elenoon.ir
🔵میهنمیل mihanmail.ir
✔️ سفارش غذا:
🔵اسنپفود: www.snappfood.ir
🔵 چیلیوری: www.chilivery.com
🔵ریحون: www.reyhoon.com
🔵چنگال: www.changal.com
🔵دلینو : www.delino.com
✔️ فروشگاه اینترنتی:
🔵دیجی کالا : www.digikala.com
🔵 اکالا : www.okala.com
🔵 باسلام : www.basalam.com
✔️ کتابخوانها:
🔵طاقچه : www.taaghche.com
🔵فیدیبو : www.fidibo.com
✔️ اطلاعات عمومی:
🔵سایت رشد : www.roshd.ir
✔️جایگزین اینستا :
🔵هورسا : www.hoorsa.ir
🔵 لنزور : www.lenzor.ir
🔵نزدیکا : www.nazdika.ir
🆔@journalist_resane
May 11
🔎مثلث جنگ شناختی در ماجرای مهسا امینی و فرایند کلان مدیریت بحران
🔹بعد از حادثه فوت تاسف برانگیز خانم مهسا امینی، دومینویی از حوادث در حال رقم خوردن است که شناسایی اضلاع ماجرا را ضروری می نماید. چرا این ماجرا #ضریب_اضافی خورده و پرونده حقوقی تبدیل به مساله امنیتی شده است؟
🔸اینکه گشت ارشاد و نحوه مدیریت و راهبری حجاب و عفاف در کشور چه مکانیسمی باید داشته باشد به حاشیه رفته و یک مساله فرهنگی بدلیل گفتمان داخلی ضعیف و #پروپاگاندای_خارجی قوی، از فرم فرهنگی اش خارج شده و تسویه حساب های سیاسی و امنیتی به میدان آمده است.
🔹فرایند اغتشاشات اخیر از حادثه ای احساسات برانگیر استارت میخورد. با دروغ و شایعه همراه می شود و در فضای مجازی ضریب میخورد. هشتگ سازی و کمپین آفرینی ها به اعتبار و تعمیق منفی ماجرا می انجامد و فراخوان هایی با #اسپانسرهای_خارجی به اغتشاش و خیابان نوردی و آشوب ختم میشود.
🔸اما چرایی ماجرا و فرایند این قصه را چگونه میتوان صورت بندی کرد؟ حادثه ای که به جنگی ترکیبی بدل شده و از آمریکا و انگلیس و اقلیم کردستان و شبکه های خبری ماهوارهای، تغذیه حیاتی میکند.
1️⃣ الیت ها و فضای ذهنی ماجرا: اعتراضاتی که صورت اغتشاش به خود گرفته اند، در ابتدای امر، ضلع ذهنی دارند. الیت ها و روشنفکران سهم بسزایی در شکل گیری ذهنیت های مخالف و شبهه پذیر دارند.
🔹وقتی اندیشمندان و تئوریسین های یک تفکر را به مناظره و مجادله معقول نکشانیم(ولو اینکه قبولشان نداریم و استدلال آنچنانی نداشته باشند و اهل شانتاژ باشند)، بایستی پیامدش را در کف خیابان ها و در لابلای ذهنیت های عمومی درو کنیم که گاهی کار از کار گذشته و بدلیل رسوب یافتگی و #تهنشین_شدن_شبهات، پذیرش پاسخ به حداقل رسیده و به خشونت نزدیک میشود.
2️⃣سلبریتی ها و فضای مجازی ماجرا: ضلع دوم ماجرا حکم فراگیری یک ذهنیت و تبدیل شدن آن به فرهنگ و افکار عمومی را دارد. وقتی کتاب ها و الیت ها و کرسیهای دانشی و منابر بینشی مسموم شد، استارت وایرال شدن مسمومیت در فضای مجازی رقم میخورد و سلبریتی ها و بلاگرها، به مهره موثر و بازیگر اصلی این فضا تبدیل میشوند.
🔹از این به بعد فلان فوتبالیست یا هنرمند و بازیگر تعیین میکنند که چه چیزی یا چه کسی خوب یا بد هستند. از طرفی با توجه به #حاکمیت_سایبری_بیگانه، bbc و VOA و maonto و...تعیین می کنند که دستور روز چیست و اولویت نخست کشور کدام است؟
3️⃣لمپن ها و فضای میدانی ماجرا: وقتی فضای ذهنی و مجازی با #شبهه و #شایعه تسخیر شد، ضلع سوم ماجرا که در انتظار جرقه ای است، با یافتن بهانه ای وارد فاز عملیاتی و میدانی میشود.
🔹لمپن ها، قلچماق و اوباش، بازیگران موثر این فاز از فتنه هستند و ذهنیت هایی که به موقع رسوب زدایی نشده و بخشی از افکار عمومی که از #اطلاعات_گمراهکننده و فابینگ رنج میبرند نیز با اقدامات لیدرهای اراذل همراهی میکنند.
🔸مهندس و #صحنه_گردان_بیگانه ماجرا نیز با اتصال محیطی این سه لایه و سیاست گذاری حرفه ای در بستر رسانه ای و با رویکرد جنگشناختی، اهداف سه گانه اختلال ذهنی، گسل اجتماعی و فلج سیستمی را به بهانه #حجاب و آزادی و حقوق زنان دنبال میکند.
🔹#مدیریت_بحران نیز با واکنش بموقع و درست و همزمان در نسبت با هر سه لایه محقق میشود. 1️⃣گفتگو و مجادله منطقی با لایه اول در رسانه رسمی که آتش ماجرا را زمین های فکری بازگرداند 2️⃣اقناع و تبیین و سواد انتقادی رسانه در لایه دوم(بررسی دقیق و سریع متن اتفاق،علل حادثه و نتایج واقعه) که سیاهی لشگر خیابانی را دچار تردید و ریزش کند 3️⃣ برخورد قانونی و هوشمندانه با پیوست رسانه ای در لایه سوم که منجر به هزینه مضاف نشود.
🔻قائل به نظریه آشوب و اثر پروانه ای در جامعه شناسی نیستیم ولی وقایع را تک خطی و بسیط هم نمیدانیم. ضروری است که #پیچیدگی_های_ماجرا را بطور کامل در نظر داشته و نسبت به هر لایه با اشراف محیطی و موثر وارد کارزار شویم تا از جزییات مغفول، آسیب نبینیم و سیستم را به هزینه بیشتر وادار نکرده و به مخاطره نیندازیم که این هیاهو گذراست.
✍️علیرضامحمدلو، کارشناس رسانه و پژوهشگر علوم اجتماعی
#مهسا_امینی
🆔@Cultural_governance
اجبار_به_حجاب_در_فقه_شیعه_گروه_میراث_1401.pdf
8.68M
📘گزارش پژوهشی
اجبار به حجاب در فقه شیعه
بر اساس آراء ۴۱ نفر از مراجع تقلید معاصر
🔻 این گزارش صرفا در جهت تبیین بخشی از مسئله حجاب بوده و از دیدگاه خاصی جانبداری نمیکند.
گروه بررسیهای راهبردی میراث
https://mssinst.com/
#مهسا_امینی
🆔@Cultural_governance
📌 چه کسانی سلبریتی ها را بزرگ میکنند و چرا؟
▫️جمهوری اسلامی را زیاد متهم می کنند که به علم بها نمی دهد و به موارد دیگر می پردازد. اما، بررسی ها نشان می دهد که کشور ما تحت تاثیر وضعیت دنیا قرار گرفته که اوضاع اینگونه برداشت می شود
▫️میزان دستمزد طول عمر یک استاد دانشگاه در کشور ما و سایر کشورهای دنیا، به طور متوسط، از قرارداد یک ساله یک بازیکن یا مربی فوتبال مثل آقای علی کریمی بسیار کمتر است.
▫️اما این مختص ایران نیست. در همه دنیا وضع همین است.
▫️درآمد سالیانه یک استادیار دانشگاه در انگلستان، حدود ۴۵۰۰۰ (چهل و پنج هزار) پوند در سال است. میانگین درآمد یک بازیکن فوتبال در لیگ این کشور (معروف به لیگ جزیره) ۵۰۰۰۰ (پنجاه هزار) پوند در هفته، یا به عبارت دیگر ۲۷۰۰۰۰۰ (دو میلیون و هفتصدهزار) پوند در سال است!
▫️پس در انگلستان هم اگر کسی دنبال توپ بدود، عاقبت مالی بسیار بهتری دارد تا اینکه دنبال کتاب بدود! درآمد طول عمر استاد دانشگاه در انگلستان هم به گرد پای درآمد سالانه فوتبالیست نمیرسد!
▫️پس به یک معنا یک اتهام آشکار است که در کشور ما به علم بها داده نمی شود و در کشورهای غربی بها داده می شود!
▫️این، بها دادن و آن بها ندادن به نفع کیست؟
به نفع کسانی که افکار دنیا را می خواهند مدیریت کنند. طبیعتا کسی که همه عمر دنبال توپ بوده، زیاد فرصت نداشته دنبال فکر و بحث و مطالعه و کتاب برود. به طور میانگین می گویم و این نباید جسارت به کسانی که هر دو را دنبال کرده اند، قلمداد شود.
▫️مردم هم که بر مبنای علایق ساختگی مثل فوتبال که هر روز و هر شب از رسانه می بینند افراد را دنبال می کنند. صفحات اینستاگرام لیونل مسی و رونالدو و ... علی کریمی و ... دنبال کنندگان میلیونی دارد ولی دانشمندان احتمالا غیر از چند دوست و رفیق خودشان دنبال کننده خاصی ندارند!
▫️ویکی پدیا هم به سلبریتی جماعت بها می دهد. مثلا صفحه روانشناس مشهور بروس فردریک اسکینر، به ۵۹ زبان ترجمه شده، و صفحه لیونل مسی به ۱۵۴ زبان!
▫️صفحه ویکی پدیای علی کریمی ۳۴ زبان دارد و صفحه پروفسور سمیعی ۱۱ زبان!
ابن سینا با آن ابهت، ۱۳۹ زبان را به خود اختصاص داده، یعنی از جناب مسی و رونالدو کمتر!
🔻 خب، سوال از ویکی پدیای صهیونیستی:
لیونل مسی چه خدمتی به بشریت کرده است؟ ابن سینا با دنیا چه کرده است؟
نکته اصلی بحث اینجاست:
▫️این تبلیغ برای سلبریتی ها بی دلیل نیست. بالاخره نظام سرمایه داری که برای اینها خرج می کند و اینهمه تبلیغ می کند و از قِبل این تبلیغات اینها درآمدهای میلیاردی کسب می کنند، نباید روزی از آنها استفاده کند؟
▫️آن روز چه زمانی است؟ شرایطی مثل الان جامعه ما
باید عده ای جاهل بر افکار جامعه سوار شوند تا جهل فراگیر شود و بتوان بر آنان سلطه پیدا کرد.
#مهسا_امینی
🆔@Cultural_governance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹در پخش زنده شبکه خارجی
ذکر آمار موفقیت خانمهای ایرانی🧕
به آمار و ارقام حضور خانمها اعتراف کردند🇮🇷
#مهسا_امینی
🆔@Cultural_governance
✖️اون مسئولی که برای دزدی کردن بهش فحش میدیم، از مریخ نیومده..
#امر_به_معروف
🆔@Cultural_governance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️مطالبه به حق، سناریو خوب، اما شروع به دور از ادب در این کلیپ....
🆔@Cultural_governance
هدایت شده از بازگشت || محمدامین رضایی
❇️ با جامعه لجبازی نکنید!
🔻جامعه ایران امروز لبریز از خشم و نفرت است. گسست اجتماعی که خروجی این خشم است را به وضوح در جامعه میتوان دید. در یک سال اخیر با طرح بعضی مسائل این نفرت بیشتر هم شد. اگر بخواهیم یک لیست بیست نفره مشخص کنیم که در تولید عصبیت و گست اجتماعی بواسطه داشتن تریبون موئثر بودند بدون شک آقایان علم الهدی امام جمعه مشهد و خاتمی امام جمعه موقت تهران در این لیست قرار میگیرند! مرگ خانم مهسا امینی این عصبیت و نفرت را عیان کرد. دشمن هم از این موقعیت استفاده کرد و نتیجه آن را در خیابان های شهرها شاهدیم.
🔻 در این شرایط جامعه ما عمیقا نیاز به وحدت و تجمیع قلوب دارد. ایران این روزهای ما نیاز دارد به افرادی از جنس حاج قاسم که بتواند محور وحدت سلایق مختلف قرار بگیرند و مردم را به آرامش و همدلی دعوت کنند در این موقعیت انتخاب آقای خاتمی برای نمازجمعه این هفته تهران و آقای علم الهدی برای شهدای اغتشاشات در مشهد و پخش آن از شبکه ۱ اوج بی سلیقگی و نابخردی بود. آقایان در ستاد ائمه جمعه اینقدر را هم نمیتوانند تدبیر کنند؟! آقای علم الهدی در سخنرانی امروز خود بی حجاب ها را پیاده نظام دشمن معرفی کردند! این را مقایسه کنید با کلام حاج قاسم که میگفت: آن دختر بی حجاب هم دختر من هست و همه را به حفظ جمهوری اسلامی به عنوان حرم دعوت میکرد.
🔻این جنس انتخاب افراد و سخنرانی ها این مساله را به مردم القا میکند که گویا ما با یک لجبازی سیستماتیک طرفیم و قرار نیست چیزی اصلاح شود. در یک سال اخیر بارها دلسوزان گفتند جامعه بخاطر بی عدالتی در ساحات مختلف به شدت آشفته و عصبی است اینقدر با طرح مسائلی مثل جریمه نقدی و ندادن امکانات دولتی به بد حجاب ها، گفتن حرفهایی از جنس همین پیاده نظام دشمن به بدحجاب ها، بستن شبکه های اجتماعی با طرح صیانت و... جامعه را عصبی تر نکنید و نفرت نکارید ولی گوش شنوایی نبود الان داریم نتایجش را می بینیم!
🔻حالا گویا این روزها درس عبرت نشده و باید گفت: این مسیر را ادامه ندهید، با جامعه لجبازی نکنید. با تریبون دادن به افراد آن هم در این شرایط جامعه را عصبی تر نکنید و تنفر نکارید! ضرر می کنید. بدتر از این رقم میخورد ۳۵ کشته مگر عدد کمی است؟ ۳۵ انسان! دشمن به فکر تجریه ایران است. از دشمن توقعی جز دشمنی نیست. شما با مردم دوستی کنید. دشمن شادمان نکنید. این ره که میروید به ترکستان است...
✍ #محمدامین_رضایی
eitaa.com/m_amin_rezai
May 11
🤭فان پردازی در ماجرای مهسا امینی، بسته به پیام گاهی جایز و گاهی اثر نامطلوب دارد
🔸گاهی طنز پردازی وقاحت یک عمل را از بین می برد اما گاهی یک طنز به صورت غیر مستقیم سبب مماشت گفتمانی می شود.
طنز پردازی مذکور مطلوب است
#مهسا_امینی | #سلبریتی
🆔@Cultural_governance
حکمرانی فرهنگی
⚠️آموزش ساخت بمب دست ساز توسط کریمی و دوستان‼️ 🆔@cultural_governance
در صورت صحت مطلب به ادمین پیام دهید
اصلاح طلبان و براندازان جمهوری اسلامی چه رابطهی نزدیکی با پورن استارها دارن!
یه روز از وزیر خارجهشون میخواستن الکسیس رو بیاره، یه روز باهاش موزیک ویدئو دادن، امروز هم الکسیس براشون استوری میذاره و کمپینشون رو شارژ میکنه!
@Afsaran_ir
حکمرانی فرهنگی
اصلاح طلبان و براندازان جمهوری اسلامی چه رابطهی نزدیکی با پورن استارها دارن! یه روز از وزیر خارجه
❌بی ادبی و بی احترامی رسانه ای!
❗️آن هم از مجموعه افسران جوان جنگ نرم توقع نمی رفت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢لولیتا سازی
پازل های پیچیده یک فراخوان
🔞چند روزی است که خانم کتایون ریاحی کشف حجاب کرده اند اما شاید یک بازیگر دیگری کشف حجاب می کردند این قدر اهمیت نداشت؟
⚠️ از طرف دیگرکشف حجاب ایشان در زمان فوت مهسا امینی در این برهه به چه معناست؟
✍️ژورسان
#مهسا_امینی
#کتایون_ریاحی
#ریحانه_پارسا
🆔@cultural_governance
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مصاحبه مصی علینژاد با بدون تعارف
🔹 عدو شود سبب خیر..😂
#حجاب
#مهسا_امینی
#گشت_ارشاد
🆔@journalist_resane
✅پلفرم ها و مجموعه های تجربه نگاری
🔹يادگيري ميتواند از طريق تجربه تحقق يابد. همه مديران براي يادگيري از اشتباهات قبلي خود، ارزش قائل ميشوند و براي مديران موفق ضروري است كه متوجه شوند چه كارهايي را غلط انجام داده اند، پيامدهاي آن چه بوده است و چگونه در آينده از شرايط مشابه اجتناب كنند.
🔹جالب است بدانید ۷۰ درصد مشکلات يک سازمان تکرار پذير می باشند اما متاسفانه ثبت نگرديده است.
✅جهت دیدن تجربیات عرصه های گوناگون⬇️
🔺تجربیات جبهه فرهنگی استان فارس
🔍jebheyar.ir/category/media/experience/
🔺تجربیات قرارگاه پیشرفت و آبادانی
🔍osvatolbelad.ir
🔺تجربیات مجموعه های تربیتی
🔍etatt.ir
🔺تجربیات تشکل های دانشجویی
🔍kalk.ir
🔺تجربیات حرکت های جبهه مردمی
🔍yun.ir/dqxscg
🔺تجربه نگاری کار محله محور
🔍masjedna.ir
🔺 تجربه نگاری اقدامات وزارت ارشاد دولت سیزدهم
🔍farhang.gov.ir/fa/tajrobehnegari
🔺 تجربه نگار مبلغان
🔍myara.ir
🔺 تجربه نگاری فعالیتهای اجتماعی
🔍safirino.ir
🔺جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
🔍vaketab.ir
🔺تجربه نگاری مردمی
🔍myara.ir
#تجربه_نگاری
🔅 منادی 🔅
مرکز رصد پلتفرم های مجازی
🆔 @Monady_ir
پویش: روایت یا داستان؛ چگونه از راهبرد مبتنی بر داستان برای پیروزی در پویشها، ایجاد جنبشها و تغییر در جهان استفاده کنیم
ازنظر تاریخی، قدرت داستانها و داستانسُرایی همیشه در مرکز تلاشها برای تغییر اجتماعی بوده است. جنبشها با داستانهای قدرتمند، حمایت عمومی را به دست میآورند.
یک تصویر که بهطور گسترده توسط عموم مشاهده میشود میتواند حامل یک داستان جدید باشد و فضای احساسی یک موضوع را تغییر دهد و منجر به تغییرات چشمگیر در افکار عمومی و سیاست شود: مثلاً تصویری از یک کودک پناهندهٔ سوری که در اثر جنگ آسیب دیده است. یا تصویری از یک خرس قطبی که در دریای یخهای ذوبشده گیر کرده است.
یا تصویر مردمی که از هر قشری هستند و دستهایشان را بالا گرفتهاند تا توجهات را به سوی تیراندازی پلیس به سیاهپوستان غیرمسلح جلب کنند.اما باید بگوییم که داستانها در کنار این روایتهای بزرگ و عمومی که از حمایت گستردهٔ مردم الهام میگیرند، در قلب کار روزمره و روابط فردبهفرد برای ایجاد تغییرات اجتماعی قرار دارند….
#مهسا_امینی | #کتاب |#معرفی_کتاب
🆔@Cultural_governance
در این کتاب سعی شده است پس از اشاره به اهداف، استراتژی و مخاطبان موج، با بیان مؤلفههای موجآفرینی و ذکر نمونههای مثبت و منفی از موجآفرینی و جریانسازی اجتماعی، ضمن آنکه شما مخاطبان گرامی را با اصول و روشهای جریانسازی در محیطهای حقیقی و مجازی آشنا شود.
مهارتهایی برای موجآفرینی مثبت به شما انتقال دهیم تا شمای مخاطب نیز بتوانید قدرت اثرگذاری مثبت در محیط پیرامونی خود داشته باشید چراکه اعتقاد ما این است که این زمانه، زمانهی کنشگری فعالانه و مثبت است و اگر اینگونه نباشی، در طوفان سهمگین موجهای منفی غرق خواهی شد.
#مهسا_امینی | #کتاب |#معرفی_کتاب
🆔@Cultural_governance
کتاب روایت و کنش جمعی تلاشی فکری برای توضیح شیوهی گروههای انسانی برای غلبه بر موانع کنش جمعیست؛ مبتنی بر روایت و قصه.
کنش جمعی پدیدهی نادری نیست. کافیست چند دقیقه پای اخبار تلویزیون بنشینیم یا گشتی در وبسایتهای خبری بزنیم تا جلوهها و نمودهای متعدد و گوناگون کنش جمعی را ببینیم: آدمهایی که برای رأی دادن به نامزدهای محبوبشان صف کشیدهاند، معترضانی که در خیابانها راهپیمایی میکنند، امدادگران و گروههای کمکرسانِ خودجوشی که برای کمک به آسیبدیدگان فاجعههای طبیعی بسیج شدهاند و سربازانی که در میدان جنگ تا پای مرگ کنار همرزمانشان میجنگند.
این کتاب با بهرهگیری از یافتههای علوم سیاسی، جامعهشناسی و .... توضیح میدهد که چرا قصهها میتوانند ما را به رفتارهایی خاص برانگیزند و چگونه چنین کاری میکنند. از نگاه او انسان، در کنار همهی چیزهای دیگر، موجودی قصهگو و قصهخوست. ما به کمک داستانها به تجربههایمان معنا میدهیم، هویتمان را تعریف میکنیم و قالبی برای رفتارهایمان میسازیم.
#مهسا_امینی | #کتاب |#معرفی_کتاب
🆔@Cultural_governance