تعداد سایتهای خبری جعلی از سایتهای روزنامهها در آمریکا بیشتر است
🔸تحقیقات نشان میدهد که در چند ماه گذشته، صدها سایت خبریِ جعلی در آمریکا به وجود آمدهاند.
🔸هدف بیشتر این سایتهای منتشرکننده خبرهای جعلی، سبقتگرفتن یا غلبه بر محتوای منابع خبری قانونی است تا با گرم شدن تنور انتخابات، به انتشار اخبار نادرست دامن بزنند.
🔸یک گروه تحقیقاتی موسوم به NewsGuard گزارش داده که هزار و ۲۶۵ رسانه مبتنی بر اخبار جعلی در آمریکا وجود دارد، وبسایتهایی که عموما مورد حمایت احزاباند ولی وانمود میکنند رسانههای خبری محلی هستند. در مقابل این عدد، هزار و ۲۱۳ سایت متعلق به روزنامههای محلی واقعی و قانونی قرار گرفته است.
🔸تقریباً ۴۵ درصد از این سایتهای جعلی، رأیدهندگان در ایالتهایی مانند ایلینوی، پنسیلوانیا، ویسکانسین و فلوریدا را هدف مطالب خود قرار میدهند و سعی دارند بر مردم در ایالات کلیدی آمریکا تأثیر بگذارند.
🔸«استیون بریل» مدیر عامل NewsGuard گفت: این سایتها معمولاً تلاش میکنند که کاندیدای مد نظر خود را در حال بریدن روبان افتتاح یک مرکز جدید برای مراقبت از سالمندان یا بیخانمانها و نامزد مخالف را در کانون یک رسوایی و تقلب به تصویر بکشند.
🔴 هشدار انتخاباتی پلیس: انتشار نظرسنجیهای کاذب جرم است
رئیس پلیس فتا فراجا:
🔹️انتشار نظرسنجیها و یا نظرسازی کاذب که از مجاری غیررسمی انعکاس پیدا میکند و مبدا آن مشخص نیست، در خصوص انتخابات و نامزدهای انتخاباتی جرم است.
🔹️همچنین دعوت به تجمع و تحصن که اخلال در انتخابات را به همراه داشته باشد، جرم محسوب میشود.
هدایت شده از قرارگاه رسانه ای استان تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایلان ماسک مالک شبکه اجتماعی X (سابق):
🔺 از والدین میخواهم تعداد رسانههای اجتماعی را که کودکان میتوانند ببینند محدود کنند❗️
⛔️ این رسانهها توسط یک هوش مصنوعی برای به حداکثر رساندن دوپامین برنامهریزی میشوند!
#دوپامین
#اعتیاد_کودکان
#حقوق_کودکان_بر_خط
#تربیت_رسانه_ای_کودک
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان پاکدشت
#جشنواره_فرهنگی_هنری_ریحانه
مسابقه هنری در قالب
شعر، پوستر، نقاشی رنگ روغن، داستان نویسی، تصویر سازی، پادکست، خوشنویسی، گرافیک متحرک، هنرهای بومی، صنایع دستی
مکان: حوزه ۱۴ حضرت فاطمه زهرا س
زمان: دوم تا چهارم تیر ماه ۱۴٠۳
مخاطبین: دختران زیر ۱۲ سال، ۱۲ تا۱۸ سال، بالای ۱۸ سال
💫💫شرکت برای عموم آزاد است.
بسیج جامعه زنان ناحیه حضرت ثامن الحجج (ع) پاکدشت
🔰برگزاری جلسه قرارگاه فضای مجازی شهرستان پاکدشت
🔷به گزراش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پاکدشت :جلسه قرارگاه فضای مجازی شهرستان پاکدشت به ریاست علوی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پاکدشت ، باقوت مسئول قرارگاه فضای مجازی ، ثروتی نماینده دادستانی ، بختیاری نماینده بخشداری مرکزی ، عرب نماینده شهرداری فرون آباد، پازوکی نماینده شهرداری شریف آباد ، سربازی رئیس پلیس فتا در اتاق جلسات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پاکدشت برگزار شد
🔷هدف از برگزاری جلسه لزوم مقابله با فعالان و گروههای تقلبی فضای مجازی ، تعیین قاضی ویژه جهت مقابله با مخربان فضاهای مجازی ، مشارکت شهرداریها جهت تبلیغات امید آفرین به منظور مشارکت مردم در انتخابات شناسنامه دار شدن و ثبت قانونی گروههای فضای مجازی تولید محتواهای زیبا به زبان نسل جوان
🔷شایان ذکر است در این جلسه اقدامات انجام شده، هماندیشی و برنامهریزی جهت برگزاری برنامههای آموزشی و آگاه سازی با موضوع وضعیت تبلیغات در فضای مجازی مورد بحث و تبادل نظر شد
🔷روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پاکدشت
هدایت شده از قرارگاه رسانه ای استان تهران
✅ دستور فیلترینگ یک سایت و یا سکو توسط چه مراجعی در ایران صادر میشود؟
🔺 بر اساس قوانین و مقررات فعلی مرجع اصلی فیلترینگ در ایران «کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه» (کمیته فیلترینگ) است. کارگروهی که دبیرخانه آن در قوه قضائیه و در دادستانی است. کافی است به سایت internet.ir مراجعه کنید تا در آن نیز اطلاعات لازم را به دست آورید. این کمیته دارای اعضائی از دولت، مجلس، قوه قضائیه و نهادهای دیگر است. ۱۲ عضو دارد که نیمی از آنها مربوط به وزارتخانهها و نهادهای دولتی است و نیمی دیگر از سایر نهادهای حاکمیتی هستند.
🔻 اما واقعیت آن است که اساسا در این کارگروه فیلترینگ سایتها به صورت تکتک مورد رایگیری قرار نمیگیرند. بر اساس یک مصوبه یا بهتر بگوییم یک توافق در سال ۹۰ راههای میانبری برای فیلترینگ ایجاد شده است که بر اساس ۵ عضو (که ۳ مورد از خارج از دولت و ۲ مورد از طرف دولت است) با تطبیق مصادیق کلی به سایتها، برای فیلترینگ راه سادهتر و میانبری دارند.
🔺 اما در کنار این مرجع کلیدی برای فیلترینگ مسیرهای دیگری نیز وجود دارد که این مسیرها اغلب برای موضوعات بسیار کلان سابقه استفاده دارند.
🔻 یکی از مراجعی که میتواند در خصوص موضوعات کلان تصمیمگیری نماید «شورای عالی امنیت ملی» است.
🔺 در کنار این دو مسیر، «شورای عالی فضای مجازی» این قدرت قانونی را برای فیلترینگ برخوردار است. این شورا نیز شورایی فراقوهای و اعضاء آن از هر ۳ قوه و نیروهای مسلح و افراد حقیقی است. تعداد اعضاء دولت در این شورا کمتر از نصف است و رییس جمهور رییس این شورا است.
🔻 اما یکی از راههای شایع دیگر «حکم قضایی» دادگاه است. این مسیر البته تنها مربوط به ایران نیست و در همه کشورها حکم دادگاه میتواند محدودسازی را اعمال کند.
#فیلترینگ
#فجازی_پاک_برای_خانواده
📲
📌 دست بالای انتخابات ریاست جمهوری نزد کدام شبکههای اجتماعی است؟
🔻بررسی محتوای مربوط به انتخابات از زمان شهادت آیت الله سیدابراهیم رئیسی تا قبل از اعلام نامزدهای احراز صلاحیت شده (دوره ۲۰ روزه) نشان میدهد رقابت اصلی در شکلدهی افکار عمومی و جریانسازی میان دو پلتفرم خارجی یعنی توئیتر و تلگرام و یک پیامرسان داخلی یعنی ایتا است؛ توئیتر با جذب بیشترین تعداد کاربر درگیر در انتخابات، تلگرام با گرفتن بیشترین تعداد بازدید از کاربران خود و ایتا با انتشار بیشترین میزان محتوا.
🔻رکود و رخوت در اینستاگرام با حدود ۳۱ میلیون کاربر فعال و پرطرفدارترین پلتفرم در ایران میگوید تحرکات انتخاباتی در میان توده مردم هنوز شکل نگرفته است.
🔻در اکثر بسترهای خبری بررسی شده در بازه زمانی ۳۰ اردیبهشتماه تا ۱۸ خردادماه بیشترین میزان تولیدمحتوا در روز ۱۴ خردادماه و در پی بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص انتخابات صورت گرفته است. همچنین فعالترین کاربران در میان همه این بسترها به کاربر ایتا با بیش از هزار مطلب مرتبط با انتخابات مربوط بوده است.
#داده_کاوی
#انتخابات