6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیس پلیس فتا: شیادان اینترنتی در کمینند؛ به هیچ وجه طلا و سکه را در بستر اینترنت خرید و فروش نکنید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌«مأمور پست هستم» ترفند کلاهبرداران
📣 افرادی تحت عنوان مامور پست با ارسال پیامک هایی با عنوان ابلاغیه، ثبت شکایت، بسته پستی و امثال آن، لینک جعلی برای کاربران ارسال کرده و از ناآگاهی آن ها سوءاستفاده و اقدام به کلاهبرداری می کنند.
👈در صورت دریافت چنین پیامک هایی به آن توجهی نکنید .
#پلیس_فتا_شهرستان_پاکدشت
#پیامک_جعلی
هدایت شده از قرارگاه رسانه ای استان تهران
بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ
بدون شرح....
سوره انعام آیه ۱۴۰
#جوانی_جمعیت
#جهاد_فرزندآوری
#گناه_سقط_جنین
#بحران_پیری_جمعیت⚠️🚨
هدایت شده از قرارگاه رسانه ای استان تهران
آیا به فکر آینده
و تنهای فرزندان خود هستیم!؟
#جهاد_فرزندآوری
#جوانی_جمعیت
#قرارگاه_رسانه_ای_استان_تهران
هدایت شده از قرارگاه رسانه ای استان تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رهبر انقلاب: خالیکردن دل مردم جرم است
🔹عدهای همتشان این است که دل مردم را خالی کنند؛ طوری وقایع را تصویر میکنند که مردم را بترسانند. در داخل نباید کسی این کار را بکند؛ این جرم است.
#جنگ_شناختی
#جنگ_رسانه_ای
#صیانت_از_افکارعمومی
#قرارگاه_رسانه_ای_استان_تهران
هدایت شده از قرارگاه رسانه ای استان تهران
⭕️اطلاعیه دادستانی کل کشور درباره هشدار به افرادی که موجبات ترس مردم را فراهم میآورند
🔻متن اطلاعیه دادستانی کل کشور به این شرح است: دادستانی کل کشور با در نظر گرفتن شرایط حساس داخلی و منطقهای از فعالان رسانهای و مجازی کشور میخواهد از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش میکند و موجب ترساندن مردم نسبت به شرایط میشود، پرهیز کنند.
🔹همچنین به دستگاههای ذیربط دستور داده شده است ضمن رصد فضای مجازی، رسانهها و یا افرادی که اقدام به شایعهپراکنی یا برهم زدن امنیت روانی جامعه میکنند به دستگاه قضایی معرفی شوند.
🔹با افرادی که ضمن اظهارات غیرمسئولانه با انتشار محتوای خلاف واقع، نشر اکاذیب و توهین اقدام به بر هم زدن امنیت روانی جامعه کنند و باعث ترس مردم شوند، براساس قانون برخورد مقتضی صورت خواهد گرفت.
#قرارگاه_رسانه_ای_استان_تهران
هدایت شده از قرارگاه رسانه ای استان تهران
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 وظیفه والدین نسبت به گوشی فرزندان...
یکم واقعی زندگی کنیم...
برای بچه هامون برنامه نداریم
بعد میگیم گوشی دستت نگیر😟
#تربیت_رسانه_ای_کودک
#قرارگاه_رسانه_ای_استان_تهران
اطلاعیه وزارت ارتباطات بهدنبال اختلال شبکه در زمان قطع برق
🔹وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به اختلال اینترنت و سامانههای ارتباطی در برخی از نقاط تهران و تعدادی از شهرهای کشور در زمان قطعی برق با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد که اختلالات ایجادشده به علت قطعی برق سایتهای اپراتورهای همراه و نا کارآمدی تجیزات ذخیرهکننده برق بوده است.
هدایت شده از قرارگاه رسانه ای استان تهران
❇️⚠️پنج چیزی که هرگز نباید به چت بات هوش مصنوعی بگویید
🔸۱- جزئیات مالی
کاربران باید از خطرات بالقوه اشتراکگذاری جزئیات مالی با چتباتها آگاه باشند، زیرا ممکن است اطلاعات به دست مجرمان سایبری بیفتد. برای محافظت از اطلاعات مالی، بهتر است تعامل با چتباتها را به اطلاعات عمومی و سوالات کلی محدود کرده و برای مشاوره مالی شخصی به مشاوران مالی دارای مجوز مراجعه کنند.
🔸۲- افکار شخصی و خصوصی
چتباتها نمیتوانند مشاورههای تخصصی و شخصیسازیشده ارائه دهند و ممکن است به سلامت روانی کاربران آسیب برسانند. همچنین، اشتراکگذاری افکار شخصی با چتباتها میتواند حریم خصوصی کاربران را به خطر بیندازد. برای مشاوره روانشناسی بهتر است به متخصصان تراپیست یا روانپزشک مراجعه شود که میتوانند راهنماییهای قابل اعتماد و شخصیسازیشده ارائه دهند.
🔸۳- اطلاعات محرمانه محل کار
این متن به خطرات اشتراکگذاری اطلاعات محرمانه کاری با چتباتهای هوش مصنوعی اشاره دارد. شرکتهای بزرگی مانند اپل، سامسونگ و گوگل، کارمندان خود را از استفاده از چتباتهای AI در محل کار منع کردهاند. به عنوان مثال، کارمندان سامسونگ به طور ناخواسته کدهای حساس را در چت جیپیتی بارگذاری کردند که منجر به افشای اطلاعات محرمانه شد. برای جلوگیری از نشت اطلاعات حساس، بهتر است از اشتراکگذاری جزئیات محرمانه با چتباتها خودداری کرده و از آنها فقط برای وظایف عمومی و غیرحساس استفاده کنید.
🔸۴- رمزهای عبور در چت بات هوش مصنوعی
اشتراکگذاری رمزهای عبور به صورت آنلاین میتواند حریم خصوصی شما را به خطر بیندازد، زیرا مدلهای زبان بزرگ دادهها را در سرورها ذخیره میکنند. برای محافظت از اطلاعات ورود خود، هرگز رمزهای عبور را با چتباتها به اشتراک نگذارید و از ابزارهای مدیریت رمز عبور معتبر استفاده کنید.
🔸۵- جزئیات محل سکونت و سایر اطلاعات شخصی
اطلاعاتی مانند محل سکونت، کد ملی، تاریخ تولد و اطلاعات سلامتی نباید با چتباتها به اشتراک گذاشته شود، زیرا ممکن است مجرمان از این اطلاعات برای سرقت هویت یا پیدا کردن شما استفاده کنند. برای محافظت از حریم خصوصی خود، از اشتراکگذاری اطلاعات حساس با چتباتها خودداری کنید.
#سواد_امنیتی
#چت_بات
#هوش_مصنوعی
#سواد_رسانهای