فقه القیادة65 (Autosaved).docx
48K
مساله 55- مدیران سازمان در مقام ادای وظیفه رهبری سازمانی باید از هر نوع "غدر" و "پیمان شکنی" اجتناب کنند تا مانع انگیزش دهی آنان به کارکنان نشود.
فقه القیادة66.docx
27.5K
مساله 56: مدیران در مقام ادای وظیفه رهبری سازمانی باید از هرگونه غدر مطلقا بپرهیزند و لی در مقام رقابت با دیگر سازمانها اگر رقابت آنها به خصومت بدل شود خدعه جایز است و نیز در مقابل کارکنانی که اگر احیانابه نفاق روی آورند.
هدایت شده از رساله های اجتهادی
رساله رهبری سازمانی -زارع - 10دی 1403.MP3
5.73M
رساله اجتهادی آقای زارع - رهبری سازمانی -
فقه القیادة67.docx
30K
مساله 57: بکار گیری غدر که ضد وفاء و دارای کراهیت شدید و خلاف تقوی است در ادای وظیفه رهبری رفتاری سازمانی مدیران، به هیچ وجه جایز نیست .
فقه القیادة68 (Recovered).docx
73.6K
مساله 58: مدیران در ادای تکلیف رهبری رفتاری سازمانی خود در صورت ضرورت با نیت خیر و اصلاح اگر مرتکب حیله شرعی شوند اقدامشان جایز وصحیح است و انشاءالله اثر انگیزشی هم بر آن مترتب خواهد شد .
تفسیر 17.docx
20.9K
-فرصت جبران مافات برای کارکنان سازمان بر اساس اصل رحمت و لزوم تبیین تفصیلی این اصل
[سوره الأنعام (6): آيات 54 تا 55]
تفسیر 17.MP3
26.83M
✍️فرصت جبران مافات برای کارکنان سازمان بر اساس اصل رحمت و لزوم تبیین تفصیلی این اصل - سوره انعام آیات 54و55
#تفسیر 17
@qavami
https://eitaa.com/D_bonyadfeghhi1386
[In reply to سید صمصام الدین قوامی]
بسم الله الرحمن الرحیم
بدین وسیله گواهی میشود که حجة الاسلام جناب آقای مهدی سعادتی دام عزه در حوزه دانش مدیریت اسلامی در موضوع احکام تکلیفی و وضعی نظام حقوق و دستمزد، فقه الرواتب دارای صلاحیت استنباط با اجتهاد لازم می باشند این شایستگی پس از یک دهه مجاهدات علمی متواصل و منظم ایشان در مدرسه فقهی مدیریت اسلامی احراز شده است . سند این صلاحیت تدوین دو مجلد با عنوان فقه الرواتب است که در ابعاد فقهی ،علمی و کاربردی دارای اعتبار بوده و در مراکز آموزشی حوزوی،دانشگاهی و دولتی مورد توجه و تدریس است خود ایشان هم دارای کرسی تدریس فقه الاداره در موضوع "رواتب" می باشند و گواهی بر توان نظریه پردازی ایشان دیماه 1402از سوی بنیاد فقهی مدیریت اسلامی صادر شد کارنامه تحصیلات مجدانه و مجتهدانه ایشان به تفصیل در آن گواهی نامه آورده شد .امید است از وجود ارزشمند ایشان به عنوان مجتهد نظریه پرداز در عرصه مدیریت اسلامی بهره وافی و کافی برده شود.
سید صمصام الدین قوامی
مسئول بنیاد فقهی مدیریت اسلامی
12 دیماه 1403 مقارن با آغاز رجب المرجب 1446-قم مقدس –
فقه القیادة69.docx
35.7K
مساله 59: مدیران سازمان در مقام ادای تکلیف رهبری رفتاری سازمانی خود شرعا وعقلا ملزم به امید واری واقعی توام با خوف پاسخگویی هستند و پیوسته باید از نومیدی و نیز امید واهی که افراط و تفریط امید واقعی هستند ، اجتناب نمایند تا در خود و کارکنان تحت رهبری خود ایجاد انگیزش دائمی برای بهبود مستمر امور بنمایند.
فقه القیادة 70.docx
30.9K
مساله 60: مدیران و مسئولان در مقام انجام وظیفه رهبری سازمانی ملزم به تانی و تثبت و تامل و طمانینه در تدبیر امور هستند وملزم به اجتناب از استعجال و تسرع و شتابزدگی می باشند تا رهبری آنها اثر بخش و صحیح باشد و اثر انگیزش بر فعل رهبری رفتاری سازمانی مترتب گردد
فقه االقیادة71.docx
25.8K
مساله61: مدیران سازمان در مقام ادای وظیفه رهبری سازمانی باید در هر اقدامی با تانی و طمانینه وسکینه رفتار کنند و پس از محاسبات دقیق هزینه- فائده و مفسده - مصلحت هر چقدر طول بکشد با سرعت وبدون تعلل وتسرع اقدام به تصمیم و امر ونهی نمایند تا سازمان را بهره مند از بهره وری خود و کارکنان تحت امر را سرشار از انگیزش بنمایند.
فقه القیادة72.docx
32.4K
مساله 62: مدیران در ادای فریضه رهبری رفتاری سازمانی به غرض انگیزش کارکنان، لازم است از رونمایی از پروژه های ناتمام ونیز از افشای اسرار سازمانی خود داری کنند ولی گزارش تدریجی امور در حال اجرا صحیح ،اثر بخش و جایز است.