eitaa logo
🍃🍓[کدبانوگری و ایده پردازی]🍓🍃
12.7هزار دنبال‌کننده
9.5هزار عکس
21.1هزار ویدیو
17 فایل
کلی ایـــده و ترفنــــــــــد و آشـــپزی های لاکچری قراره یاد بگیریم جیگرااااا 😍🦋🌸 ‌‌‌ 👒 👒 👒 👒 💰جهت امور تبلیغاتی: @sepanta_tb
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ایده خلاقانه ☺️ 😍 ‌‌‌‌‎‌‌‌ ☕️خلاقیت
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده خلاقانه ☺️ ترفند 😍 ‌‌‌‌‎‌‌‌ ☕️خلاقیت 🌺🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واسه بانکه حبوبات و ادویه هم ایده خوبیه 🍃🌈 🍃☂ ‌•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥓🥓آموزش چوروس 🍃🌈 🍃☂ ‌•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
🌸🍃 کتری کهنه رو رنگ کنید سنگ های رنگ شده با لاک رو روش بچسبونید کتری رو از خاک پر کنید و داخلش گل بکارید 🌻🌻 𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ 🦋
ایده برای خوشگلتر شدن شمع وارمر،دور شمع رو برچسب های رنگی بزنید و داخل لیوان کوچیک بذارید 𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ 🦋
🔴برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشد و خوشمزه تر شود کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید. 🔴برای ترد شدن گوشت روی همه قسمت های گوشت مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند، سپس بپزید. 🔴برای اینکه پنیر پیتزایتان خوب کش بیاید قبل از اینکه پیتزا را داخل فر بگذارید روی آن آب اسپری کنید. 🔴برای خوشمزه تر شدن کتلت داخل مواد آن زیره و پودر آویشن بریزید. 🔴برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو داخل آن رب انار بریزید. 🔴برای اینکه بفهمید تخم مرغ هایتان خوب آبپز شده یا نه آن را بچرخانید اگر چرخید خوب پخته اگر نه که نپخته است. 🔴برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبد و خوشرنگ شود داخل آب آن کمی زردچوبه اضافه کنید. 🔴برای اینکه یک قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورش، چند قطره گلاب به آن اضافه کنید و بلافاصله زیر آن را خاموش کنید. 🔴برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیرد آخرای پخت مواد آن یک قاشق مرباخوری پودر گل سرخ به آن اضافه کنید. 🔴برای اینکه پوست بادمجان های کبابی زود و بدون دردسر کنده شود بعد از کباب شدن آن ها را داخل یک نایلون بیندازید تا چند دقیقه بماند آن وقت براحتی پوستشان کنده می شود بدون اینکه گوشت بادمجان اسیب ببیند. 🔴برای اینکه قورمه سبزی مان خوب روغن بیندازد و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بدهد وسطای پختن خورش یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید. 🔴برای اینکه برنج مان خوب قد بکشد در لحظه های آخر که می خواهیم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید. 🔴برای اینکه برنج به ته دیگ نانی قابلمه مان نچسبد روی نان را باید کمی خیس کرد. 🔴خانم های کدبانو بروید به سوپر مارکت و یک بسته جو پرک بخرید بعد بیایید خانه و آن را آسیاب کنید حالا ما چی داریم؟👇👇 پودر جو بعد داخل هر خورشی که پختید نصف قاشق غذاخوری یا حتی یک قاشق غذاخوری بریزيد. اول : آب خورش غلیظ می شود. دوم: اصلا و ابدا روی طعم آن تاثیری ندارد. سوم: موهایتان پر پشت می شود و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتان می رسد. 🍔
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
■ آموزش سبزه ذرت😍😍 𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ 🦋
🍓 مواد لازم : تخم مرغ : ۳ عدد شکر : ۱ لیوان ماست غلیظ : نصف لیوان روغن مایع : نصف لیوان(یا کره ۱۰۰ گرم) آرد سفید : ۲ لیوان بکینگ پودر : ۲ ق چ وانیل : نصف ق چ توت فرنگی : بمیزان لازم اول از همه آرد و بکینگ پودر را مخلوط و دو بار الک کنید توت فرنگی ها رو بصورت ورقه یی از وسط برش بزنید و بزارید کنار کف و اطراف ظرف یا قالب مورد نظر را با کره خوب چرب کنید یه ربع قبل فر را روی حرارت ۱۸۰ بزارید تا گرم بشه حالا تخم مرغ،شکر و وانیل رو داخل ظرفی ریخته و حسابی بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه ماست رو بهش اضافه کنید و باز کمی هم بزنید سپس روغن مایع رو اضافه و مجددا کمی هم بزنید در نهایت مخلوط آرد و بکینگ مودر را در دو مرحله اضافه کنید و با لیسک بصورت دورانی مخلوط و یکدست کنید مایه کیک رو داخل ظرف بریزید و در اخر توت فرنگی ها و خلال پسته و خلال بادام روش بچینید بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۰ دقیقه تا بپزه با خلال چوبی تست کنید اگه خلال تمیز دراومد کیک پخته و در آخر برای خوشرنگ شدن روی کیک گریل روشن کنید به همین راحتی و خوشمزگی😋😍 نکته ها : مقدار مواد را کم و زیاد نکنید چون اگه مایه کیک شل باشه توت فرنگیا تهنشین میشن. از توت فرنگی سالم و سفت استفاده کنید. حتما باید از ماست استفاده بشه شیر جایگزین نکنید. جنس ظرفم سرامیکی که اندازش ۲۰×۲۶ بود.
سیب شوید کرمانشاهی برنج دو‌پیمانه سیب زمینی یک عدد درشت نمک‌ مقدار لازم زعفران به دلخواه شوید خشک ۲ ق غ سرپر ابتدا برنج‌را چندین بار شسته و درون قابلمه میریزیم دو پیمانه آب و مقداری روغن و نمک را به برنج‌اضافه میکنیم سیب زمینی را نگینی خرد کرده و میشوریم سپس با شوید به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا بجوشد و اب آن تبخیر شود سپس برنج را دم میکنیم.
. . , خوشرنگ 😍 ارد:یک پیمانه شیر:یک پیمانه اب:یک پیمانه شکر:یک پیمانه روغن مایع:نصف پیمانه گلاب:یک چهارم پیمانه عرق هل:یک قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده غلیظ:به مقدار لازم ارد رو یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم داخل تابه نچسب مرتب هم بزنید تا بوی خامیش بره (دقت کنید اصلاااا رنگ ارد تغییر نکنه) بزارید خنک بشه ارد رو الک کنید ودوباره بریزید داخل تابه روغن مایع رو بهش اضافه کنید وبا حرارت ملایم هم بزنید تا گرم بشه یک پیمانه شیر به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه وبا لیسک یا قاشق چوبی مرتب هم بزنید حالت خمیر لطیف ویکدست پیدا میکنه بیست دقیقه روی شعله ملایم مداوم هم بزنید. در این فاصله اب وشکر رو مخلوط روی حرارت بزارید تا ریز ریز قل بزنه نیاز به غلیظ شدن شربت نیست در انتها که شکر حل شد حرارت رو خاموش گلاب وهل وزعفرون رو اضافه کنید  مخلوط ارد وشیر وروغن رو هم حتما مداوم هم بزنید بعد بیست دقیقه تا نیم ساعت هم زدن شربت رو کم کم (یکدفعه اضافه نکنید) در حین هم زدن اضافه کنید ومخلوط کنید حرارت رو خاموش کنید ومرتب هم بزنید کمی تابه رو گهواره کنید(تکان دادن تابه به چپ وراست) این حلوا شلتر از حلوای زعفرونی هست خیلی خوش طعم وخوش عطره مزه بهشت میده نکته؛در تمامی مراحل کار حرارت ملایم باشه حتمااا واز هم زدن مخلوط آردی غافل نشید آشپزی مدرن 😍
🍄🍱 یه شامی خوشمزه که تقریبا مزه اش مثل فلافل میشه . گوشت هم نداره و برای کسایی که غذاهای بدون گوشت دوست دارن عااالیه 👌 طرز تهیه برای ۳ نفر لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم) سیب زمینی متوسط ۱ عدد پیاز ۱ عدد آرد نخودچی ۲ تا ۳ ق غ جعفری خرد شده ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم پودر زیره به میزان لازم لوبیا رو از چند ساعت قبل خیس کردم و آبش رو عوض کردم و گذاشتم بپزه . سیب زمینی رو هم پختم و رنده کردم . پیاز رو هم رنده کردم و آبش رو گرفتم . من همه رو داخل غذاساز ریختم . می تونین لوبیا رو چرخ کنین همه رو با هم مخلوط کنین . چرخ گوشت هم ندارین توی یک دو سه و یا مولینت بندازین . مولینت هم ندارین خونه هیچ میکسرس هم ندارین با گوشت کوب اون قدر لهش کنین که خدب خوب خوب له بشه . همه مواد رو داخل غذاساز ریختم و میکس کردم . داخل تابه روغن ریختم ‌. از مواد شامی برداستم و کف دستم پهن کردم و گرد کردم و وسطش سوراخ ایجاد کردم و داخل تابه قرار دادم و با حرارت ملایم سرخش کردم نوش جان 💖