eitaa logo
🍃🍓[کدبانوگری و ایده پردازی]🍓🍃
12.7هزار دنبال‌کننده
9.5هزار عکس
21.1هزار ویدیو
17 فایل
کلی ایـــده و ترفنــــــــــد و آشـــپزی های لاکچری قراره یاد بگیریم جیگرااااا 😍🦋🌸 ‌‌‌ 👒 👒 👒 👒 💰جهت امور تبلیغاتی: @sepanta_tb
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوگولی کردن قاب گوشی😌 💫  •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 جعبه کادو زیبا🤩 💫  •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ نمکی مواد لازم مرغ ۱ عدد پیاز ۲ عدد کشمش مقداری آلو مقداری گردو مقداری زعفران نمک.فلفل.پودر سیر مرغ رو با زعفران.نمک.فلفل. پودر سیر مزه دار کنید و اجازه بدید استراحت کنه پیاز رو تفت بدید ادویه ها رو اضافه کنید تفت که خورد گردو.الو و کشمش رو اضافه کنید داخل شکم مرغ رو پر کنید بخیه بزنید و داخل قابلمه ای که تا نیمه نمک هست بذارید ۳ ساعت اجازه بدید که مرغ بپزه در آخر هم رومال زعفران و کره بزنید توجه کنید که این مرغ اصلا شور نیست فقط نکته ای که باید رعایت کنین اینه که مرغ رو خیلی خوب خشک کنین که آب پس نده و در نمک حل نشه که مرغتون شور بشه  •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی کهکشانی🌠 . برای درست کردنش نیاز داریم _سرد دم که میریزید تو قالب یخ _اسپراکلینگ(آب گاز دار لیمویی) . . به همین راحتی و قشنگی🥺😂😍 . میدونید دیگه پنیرک طعم خاصی نداره فقط قشنگه😂 و زیاد هم موندگار نیست.... .  •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهدیگ چوب شور خوردی تا حالا؟🧐 💢✍ کامل با تمام نکات  •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاپر هندوانه ‌  •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
کیک یلدایی . 🍉مواد کیک : تخم مرغ ۴عدد شکر ١لیوان روغن دو سوم لیوان اسفناج خام ١۵٠گرم آرد دو و نیم لیوان بیکینگ پودر ١ق چ وانیل نصف ق چ هل نصف ق چ نمک یک پنس جوش شیرین نصف ق چ (اگه نخواستین استفاده کنین بیکینگ پودر یک و نیم ق چ بریزین) 🍉مواد کاسترد : شیر ١لیوان، شکر ١ق غ، نشاسته ذرت ١ق غ، وانیل نوک ق چ، خامه یا کره ٢ق غ 🍉مواد سس انار : آب انار ١لیوان، نشاسته ذرت ١ق غ، شکر ٢ق غ . طرز تهیه : برای کیک، اسفناج (فقط قسمت برگ) رو خیلی کم بخار پز میکنیم و بعد با روغن داخل دستگاه میکس میکنیم. تخم‌مرغ، شکر، وانیل و هل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. مخلوط اسفناج و روغن رو اضافه و مخلوط میکنیم. (این کیک اصلا بوی اسفناج نمیده اما میتونین ٢ق غ گلاب هم به مواد کیک اضافه کنین). آرد، بیکینگ پودر، نمک و جوش شیرین رو با هم سه بار الک میکنیم و در سه مرحله به مواد اضافه و با همزن دستی مخلوط میکنیم تا مواد یکدست بشه.قالب رو با روغن جدا کننده چرب و مواد رو در قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه ١٨٠ به مدت ۴٠ تا ۴۵ دقیقه میزاریم تا پخته شه. برای کاسترد، همه مواد رو غیر خامه با هم مخلوط و روی حرارت میزاریم تا غلیظ بشه، بعد خامه رو اضافه و از روی حرارت برمیداریم. کمی از دما افتاد روی کیک خنک شده میریزیم. برای سس انار، همه مواد رو با هم مخلوط و روی حرارت میزاریم تا غلیظ بشه و با قاشق آروم روی کاسترد میریزیم. کیک رو حدود٢، ٣ ساعت داخل یخچال میزاریم. برای تزیین روشو شکلات چیپسی اشکی میزاریم.  •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•