فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده گوگولی کردن قاب گوشی😌
#ایــده_بــگــیــریــم 💫
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @Daily_Idea ♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تکنیکهای_با_سلیقگی 👌
#آموزش جعبه کادو زیبا🤩
#ایــده_بــگــیــریــم 💫
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @Daily_Idea ♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ نمکی
مواد لازم
مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
کشمش مقداری
آلو مقداری
گردو مقداری
زعفران
نمک.فلفل.پودر سیر
مرغ رو با زعفران.نمک.فلفل. پودر سیر مزه دار کنید و اجازه بدید استراحت کنه
پیاز رو تفت بدید ادویه ها رو اضافه کنید تفت که خورد گردو.الو و کشمش رو اضافه کنید
داخل شکم مرغ رو پر کنید بخیه بزنید و داخل قابلمه ای که تا نیمه نمک هست بذارید ۳ ساعت اجازه بدید که مرغ بپزه
در آخر هم رومال زعفران و کره بزنید
توجه کنید که این مرغ اصلا شور نیست
فقط نکته ای که باید رعایت کنین اینه که مرغ رو خیلی خوب خشک کنین که آب پس نده و در نمک حل نشه که مرغتون شور بشه
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @Daily_Idea ♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
#دسر_انار🍉
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @Daily_Idea ♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی کهکشانی🌠
.
برای درست کردنش نیاز داریم
_سرد دم #گل_پنیرک که میریزید تو قالب یخ
_اسپراکلینگ(آب گاز دار لیمویی)
.
.
به همین راحتی و قشنگی🥺😂😍
.
میدونید دیگه پنیرک طعم خاصی نداره فقط قشنگه😂 و زیاد هم موندگار نیست....
.
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @Daily_Idea ♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهدیگ چوب شور خوردی تا حالا؟🧐
💢✍ کامل با تمام نکات
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @Daily_Idea ♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاپر هندوانه
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @Daily_Idea ♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
کیک یلدایی
.
🍉مواد کیک :
تخم مرغ ۴عدد
شکر ١لیوان
روغن دو سوم لیوان
اسفناج خام ١۵٠گرم
آرد دو و نیم لیوان
بیکینگ پودر ١ق چ
وانیل نصف ق چ
هل نصف ق چ
نمک یک پنس
جوش شیرین نصف ق چ
(اگه نخواستین استفاده کنین بیکینگ پودر یک و نیم ق چ بریزین)
🍉مواد کاسترد :
شیر ١لیوان، شکر ١ق غ، نشاسته ذرت ١ق غ، وانیل نوک ق چ، خامه یا کره ٢ق غ
🍉مواد سس انار :
آب انار ١لیوان، نشاسته ذرت ١ق غ، شکر ٢ق غ
.
طرز تهیه :
برای کیک، اسفناج (فقط قسمت برگ) رو خیلی کم بخار پز میکنیم و بعد با روغن داخل دستگاه میکس میکنیم. تخممرغ، شکر، وانیل و هل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. مخلوط اسفناج و روغن رو اضافه و مخلوط میکنیم. (این کیک اصلا بوی اسفناج نمیده اما میتونین ٢ق غ گلاب هم به مواد کیک اضافه کنین). آرد، بیکینگ پودر، نمک و جوش شیرین رو با هم سه بار الک میکنیم و در سه مرحله به مواد اضافه و با همزن دستی مخلوط میکنیم تا مواد یکدست بشه.قالب رو با روغن جدا کننده چرب و مواد رو در قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه ١٨٠ به مدت ۴٠ تا ۴۵ دقیقه میزاریم تا پخته شه.
برای کاسترد، همه مواد رو غیر خامه با هم مخلوط و روی حرارت میزاریم تا غلیظ بشه، بعد خامه رو اضافه و از روی حرارت برمیداریم. کمی از دما افتاد روی کیک خنک شده میریزیم.
برای سس انار، همه مواد رو با هم مخلوط و روی حرارت میزاریم تا غلیظ بشه و با قاشق آروم روی کاسترد میریزیم. کیک رو حدود٢، ٣ ساعت داخل یخچال میزاریم. برای تزیین روشو شکلات چیپسی اشکی میزاریم.
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @Daily_Idea ♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•