#رولت_سبزیجات🌹🍃
طرزتهیه
👇👇👇
پیاز نگینی کنین تفت بدین بهش نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا اضافه کنین سیب زمینی نگینی اضافه کنین سرخش کنین بعد هویج نگینی.
تو یه ماهیتابه دیگه قارچ و پیازچه رو تفت بدین تا جایی که آبش خشک بشه به موادمون اضافه میکنیم و یکم فلفل سبز بریزین توش .
درسته رول سبزیجاته اما من دم آخری یکم گوشت چرخکرده بهش اضافه کردم که تبدیل شد به رول گوشت و سبزیجات
بعد موادتون که کاملا سرخ شد شعله رو خاموش کنین بزارین خنک بشه.
خمیر یوفکارو پهن کنین بهش ترکیب سفیده تخم مرغ و شیر بزنین تا منعطف بشه از مواد بریزین توش و لبه هارو تا بزنین و رول کنین روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنین و رول هارو بچینین روش و رومال زرده تخم مرغ و زعفرون بزنین و کنجد بریزین روش میتونین سیاه دونه هم بریزین روش بزارین داخل فر از قبل گرم شده تو دمای ۱۸۰درجه به مدت نیم ساعت روشم یکم بزارین گریل بشه
نوش جان👌
#فینگرفود
🌺#تدبردرقرآن #آرامشباقرآن
🔹 از این پس میخواهم در شرایط سخت و بحرانی، شبیه درختان زمستانی باشم؛ یعنی حتی اگر همه چیزم را از دست دادم بازهم امیدوار باشم و محکم بِایستم.
❤ چون خداوند فرموده؛
🌸 وَ مَنْ يَقْنَطُ مِنْ رَحْمَةِ رَبِّهِ إِلاَّ الضَّالُّونَ،
جز گمراهان، چه کسی از رحمت پروردگارش مأیوس میشود؟!
📖 سوره حجر/۵۶
🌸 وَ اصْبِرْ لِحُکْمِ رَبِّکَ، فَإِنَّکَ بِأَعْیُنِنَا
در راه پروردگارت، و در حُکم پروردگارت صبر کن..
تو در پیشگاه ما هستی...
جلوی چشم ما هستی...
ما مراقبِ تو هستیم...
📖 سوره طور ۴۸
🔹 ناامید نمیشوم.
خوب میدانم که خدا
عاشق صابرین است و
برایشان در بهترین زمان راه میگشاید.
🌸 #والله_یحبالصابرین
🌸#خداصابرین_رادوستدارد.
📖 سوره آل عمران /۱۴۶
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش ساخت #آبنما با سنگ و چسب حرارتی 😍
ایده هفتسین
#ایده🍃🌈
#خلاقیت🍃☂
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @Daily_Idea ♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
#هنر_خانه_داری🌹
#جرمگیری_لکه_زدائی🌹
برای از بین بردن رسوب کتری و چای ساز مقداری سرکه و آب داخل اون بریزین و بذارین 15 دقیقه توی حالت جوش بمونه❤️
#ایده🍃🌈
#خلاقیت🍃☂
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @Daily_Idea ♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
#مربا_گردو
گردو تَر: ۴۰عدد(میتونید مغزگردو خشک رو هم خیس کنید چند ساعت و پوسته روی مغز گردو رو ازش جدا کنید
شکر: ض لیوان
زعفران سابیده: هربیشتر خوشرنگتر😁
هل سابیده: ۴عدد(یا ۱ قاشق عرق هل عالی)
گلاب دوآتیشه: ۲ ق غذاخوری
آب: ۱ لیوان
آبلیموتازه: ۱ قاشق غخوری(برای اینکه شکرک نزنه)
حتما پوسته روی مغز گردوهای تر رو جدا کنید ازش و کنار بذارید و شکر+آب+گلاب+زعفران+هل+آبلیمورو بذارید روی حرارت ملایم تا جوش بیاد بعد بهش مغز گردوهارو اضافه کنید و زمان بدید تا به آرامی شهد قوام بیاد(قاشق رو توی شربت بزنید اگر قطره شربت باسرعت ازش چکه نکرد یعنی قوام اومده)وشعله ارو خاموش کنید
بعد سرد شدن مربا اون رو در ظرف مناسب بکشید و بزارید توی یخچال😊
نوووش جااان
پ.ن: دقت کنید شربت مربا بعد خنک شدن غلیظ تر میشه پس روی حرارت نذارید خیلی غلیظ شه چون بعد خنک شد کاملا سفت میشه وخوب نمیشه.
بخاطر فوت یه دختر روسریاشونو در آوردن ولی بخاطر سیصد هزار شهید حاضر نشدن یک سانت روسریاشونو جلو بکشـن ....
#تلنگرانہ