eitaa logo
🍃🍓[کدبانوگری و ایده پردازی]🍓🍃
12.7هزار دنبال‌کننده
9.5هزار عکس
21.1هزار ویدیو
17 فایل
کلی ایـــده و ترفنــــــــــد و آشـــپزی های لاکچری قراره یاد بگیریم جیگرااااا 😍🦋🌸 ‌‌‌ 👒 👒 👒 👒 💰جهت امور تبلیغاتی: @sepanta_tb
مشاهده در ایتا
دانلود
‌. 🌸🍂از آغٖاز باید که دانی درست... سر مایهٔ گوهران از نخست... که یزدان ز ناچیز چیز آفرید... بدان تا توانایی آرد پدید...🌸🍂 روزتون قشنگ ❤️😌
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ميدونم كه خيلياتون دنبال اين بوديد كه ميني اسكارفارو چطوري ببنديد كه خوشگل به نظر برسه به قول خابي🤲🏿بفرمااااييد😂😂😂 🍃🌈 🍃☂ ‌•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت ظروف هفتسین با بطری پلاستیکی نوشابه 😍🎥 🍃🌈 🍃☂ ‌•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام من این ظروف رو دکوپاژکردم کلیپش رو براتون گذاشتم تا شماهم ایده بگیرین من اول پشت ظرف رو با چسب چوب و کمی اب آغشته کردم بعدطرح روکه دادم بیرون برام رویزکاغذپرینت گرفتن چسبوندم وازپشت با تامپون ورنگ رنگش کردم ودراخرهم وارنیش زدم من ازترانسفراستفاده نکردم امیدوارم مفیدباشه براتون 🍃🌈 🍃☂ ‌•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای کاشت سبزه شناور درآب میتونید از شاهی،تربچه،ریحون،کتان،تخمه کدو تنبل هم استفاده کنید. اگه محیط خونتون گرم هست یک هفته به فروردین بکارید اگه سرد هست بیستم اسفند بکارید. بعد از کاشت وجوانه زنی حتما محیط خنک مثل راهرو یا بالکن قرار بدید با نور زیاد وغیرمستقیم. اگه تو محیط گرم نگه دارید رنگ آب زودتر تغییر میکنه ومحیط آب آلوده میشه وریشه وجوانه میگندن. اگه محیط خنک نگه دارید هفته ای یکبار کافیه برای تعویض آب بذر شبدر رو از عطاری یا گلخانه دارها ویا بازار گل تهیه کنید. طرف بیرنگ هم از مغازه هاییکه ظروف یکبارمصرف دارن تهیه کنید یه کاسه بیرنگ بخرید وسوراخش کنید 🍃🌈 🍃☂ ‌•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1 بادمجان 2 عدد تخم مرغ 50 گرم آرد 70 گرم آرد سوخاری 40 گرم پنیر پارمسان رنده شده نمک روغن د آماده سازی بادمجان را به صورت برش های مستطیلی برش دهید. آرد سوخاری را با پارمسان ترکیب کنید. تخم مرغ ها را با کمی نمک بزنید. برش های بادمجان را در آرد ، تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری نان کنید. آنها را در روغن در حال جوش سرخ کنید امیدوارم درست کنید و لذت ببرید کنار خانواده خوشتون بیاد نوووش جاااان ༺
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده . تیشرت های کهنه دور را نریزید اول این کلیپ رو ّببینید ، بعد تصمیم بگیرید ☺ . 🍃🌈 🍃☂ ‌•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این هم آموزش آینه خورشیدی نی های نوشابه رو با چسب نواری طلایی کاور کنید(چسب نواری طلایی رو از خراری یا لوازم هنری ها بگیرین) سایز بزرگ و کوچیک به دلخواه برش بزنید آینه رو روی یک کارتن بچسبونید با چسب حرارتی و دورش رو یک سانت بیشتر برش بزنید و نی ها رو به ترتیب به کارتن دور آینه بچسبونید😊 به همین راحتی میتونید به دیوار تکیه بدین یا مثل من با کارتن براش یه تکیه گاه درست کنید🥰😍 سایز نی بزرگ ۵سانت سایز نی کوچیک ۲ونیم سانت 🍃🌈 🍃☂ ‌•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍒🥕شیرینی مربایی . 🔷موادلازم : ( برحسب : پیمانه فلزی یا لیوان دسته فرانسوی) 🔹کره یا روغن قنادی : ۱۲۰ گرم 🔹پودر قند یا پودر شکر : نصف پیمانه 🔹تخم مرغ : ۱ عدد 🔹پودر وانیل شکری : ۱/۲ ق‌چ ( قابل حذف ) 🔹بکینگ پودر : ۱/۲ ق‌چ 🔹آرد : ۲ تا ۲/۵ پیمانه . 🔶 کره یا روغن قنادی رو‌ با پودر قند یا شکر با همزن برقی یا دستی بزنید تا کرم رنگ و خمیری بشه . 🔶 تخم مرغ ، وانیل و بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید وقتی یکدست شد ۲ لیوان آرد قنادی الک شده رو کم کم بهش کنید و هم بزنید تا زمانی خمیر جمع بشه و بدست نچسبه اگر خمیر چسبناک بود مجدد نصف لیوان آرد بهش اضافه کنید 🔺زیاد خمیر رو ورز ندید تا به روغن نیوفته و بافت شیرینیتون سفت نشه 🔻 . 🔶‌ نصف خمیر رو ما بین نایلون با وردنه به ضخامت ۳ میل یا ۰/۵ سانت باز کنید و با کاتر دلخواهتون قالب بزنید ، برای قسمت دایره هم میتونید از ماسوره استفاده کنید حواستون باشه که تعداد زوج باشه چون روی هم قرار میگیرن و یک شیرینی میشن .
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی عید 😍🌺 🔶 خمیر ها رو کف تابه ای رو چرب کردید بچینید در تابه رو با دمکنی بزارید شعله پخش کن رو ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط بزارید تا داغ بشه بعد تابه رو ۲۰ دقیقه روش بزارید تا شیرینی ها آماده بشن 🔶 برای پخت این شیرینی ها داخل فر اول ۲۰ دقیقه فر رو با دمای ۱۵۰ درجه گرم کنید و بعد به مدت ۲۰ دقیقه هم شیرینی هارو داخل فر بزارید تا آماده بشن . 🔶 زمانی که زیر شیرینی ها طلایی شد آمادست ، بعد از خنک شدن میتونید با هر مربا ، مارمالاد یا کرمفیلی که دوست داشتید تزئین کنید من از مربای آلبالو و هویج استفاده کردم روی شیرینی ها هم میتونید عسل رقیق شده با آب بزنید و با پودر نارگیل ، گل محمدی یا پودر پسته و شکلات آب شده تزئین کنید __ نوش جان❤️
💐🌸🍃🍂❄️🍃🌻🍁🍃❄️🍂 🌼🌿 🌺 گاهی حیران می‌مانم از چه بنویسم؟ و به کدامین اُمید واهی، دیگران را نوید دهم؟به آنکه صبح شده است و خورشید از پشت کوه‌ها به ما سلام می‌کند؟ و یا امروز، روزِ دیگریست و قرار است متفاوت باشد؟ شاید هم باید دیگران را وادار کنم به آرزوهای از دست رفته‌شان نگاه کنند و تلاش کنند که رویاهای بعدی‌شان را حفظ کنند!و یا بهتر باشد، حقیقت سختِ زندگی را به آن‌ها یادآور شوم، روزگارِ سختیست نازنین از هر چه بنویسی، به دیگر اتفاقات ظلم کرده‌ای...! •┈••✾•••✿❀✿•••✾••┈•