#حلوا_کفگیری 🧇 😋
▫️آرد :۲ کیلو
▫️نثار(پودر قند) :۱ کیلو
▫️روغن : ۱ کیلو جامد
▫️زعفران دمکرده : ۱ گرم
▫️گلاب: ۱ لیوان
▫️کره : ۵۰ گرم
🔸آرد رو الک کرده تفت میدیم تا یکم سبک بشه حالا روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم با شعله ی ملایم تا کاملا خامیش گرفته بشه شاید ۱ تا ۱/۵ ساعت طول بکشه بعد که خوب تفت خورد کره رو اضافه میکنیم و یه هم میزنیم و میزاریم کنار تا خنک بشه یکم که از داغی افتاد نثار رو اضافه و خوب باید ورز داده بشه تا آرد و نثار به خورد هم بره
حالا زعفران دمکرده و گلاب رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه حالا به هر روشی که دوست داشتین میتونین برش بزنین یا با کفگیر یا هم مثل من تو قالب ناودانی بریزین و برش گردونین و برش بزنین .
اگر خواستین ۲ قاشق عسل هم بهش اضافه کنی
#دونات_شکری_شیرین
آرد 3لیوان +سە قاشق برای اردپاشی صفحه کار
نمک نوک ق م
خمیر مایه ۱ ق غ
شکر یک ق غ
کره ۵۰ گرم
شیر ولرم ۱ لیوان
وانیل ۱/۴ق چ
تخم مرغ ۱ عدد درشت
روغن سرخ کردنی
آرد الک شده+ نمک+ خمیر مایه+ وانیل و شکر رو باهم مخلوط کنید . داخل کاسه ای یه دونه تخم مرغ رو کمی با چنگال ەم زدە و مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید بعد که کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیر اضاف کنید تا خمیر خودشو جمع کنه سپس بهش کره نرم رو اضافه کنید و اینقد ورز بدید (دە دقیقە)تا یه خمیر لطیفی به دست بیادبعد بزارید داخل ظرف چرب شده و سلفون بکشید روش و بزارید داخل فر خاموش تا نیم ساعت استراحت کنه( استراحت اولیه) بعد از نیم ساعت خمیر را بازکرده و با لیوان و قیف کاتر میزنیم و روی دایره خمیری ساده را با اب خیس میکنیم و دایره خمیری دوم که وسطش رو کاتر زدیم را روش میزاریم روشونو بپوشونید و بزارید جای نسبتا گرم(استراحت دوم) تا حجمشون دوبرابر شە(یە ربع) بعد داخل روغن سرخشون کنید بعد در مخلوط شکر و دارچین بغلطونید . .و داخلشونو با شکلات یا مارمالاد پرکنید
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کافیشاپی متفاوت و جذاب و خوشمزه 😍 سیوش کن که حتماااا امتحانش کنی
.مواد لازم تو فیلم گفتم و نوشتم.
قالب ۳۰ در ۴۰
فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت حدودا۲۵ دقیقه
بعد از ریختن کرم بزارید داخل فریزر ۲ ساعت بمونه بعد برش بزنید.
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کافی شاپگردویی
پارت ۲
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کافیشاپی متفاوت و جذاب و خوشمزه 😍 سیوش کن که حتماااا امتحانش کنی
.مواد لازم تو فیلم گفتم و نوشتم.
قالب ۳۰ در ۴۰
فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت حدودا۲۵ دقیقه
بعد از ریختن کرم بزارید داخل فریزر ۲ ساعت بمونه بعد برش بزنید.
پارت ۳
🍹🍸🍡🍫
#دسرهای تک نفره لیوانی؛
🥛 به ازای هر یک لیوان شیر سرد،
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت+
سه قاشق غ شکر اضافه میکنیم
میذاریم روی شلعه 🔥 با حرارت متوسط ،وقتی قل خورد
حرارت رو کم میکنیم و زمانی که به غلظت فرنی رسید
#دسرمون حاضره
☄️در اخر میتونید
شکلات تخته ای🍫،زعفرون دمکرده و یا نسکافه به مواد اضافه اضافه کنید
بریزید داخل لیوان یا ظرف مورد نظر و بزارید داخل یخچال بعده خنک شدن،
ژله ی مورد دلخواهتونو درست کنید و خیلی اهسته بریزید روش،میتونید از تکه های میوه هم داخلش استفاده کنید
#آش_برگ_مو
🥣 تا حالا با برگ مو آش پختی؟🥰
چیا میخوایم برای 4 نفر
بلغور گندم نصف لیوان
برنج نمیدونه ی ایرانی 1/4 لیوان
لپه 1/4 لیوان
برگ انگور یا مو 300 تا 400 گرم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
گوشت چرخ کرده گوسفندی یا مرغ
آبغوره نصف لیوان یا کمتر
پیاز 1 عدد
سیر3، 4 حبه
مرزه و شوید خشک هر کدام کمتر از 2 ق غ
نعنا خشک مقداری برای نعنا داغ
آش بزارین با حرارت ملایم بپزه و جابیفته و لعاب بندازه.
بلغور گندم رو از شب قبل خیس کنید.
برنج و لپه هم از 4 ساعت قبل خیس بخوره خیلی بهتره.
از برگهای نازک انگور استفاده کنید.
میزان آبغوره به ذائقه ی شما بستگی داره
#دسرکیک_شکلاتی_کاراملی_نسکافه🌸
شیر ۴ لیوان
خامه صبحانه ۱ پاکت
پودر کارامل ۲ عدد
پودرنسکافه ۲ ق غ
شکر ۲ ق غ
کیک شکلاتی به میزان لازم
شیر+پودرکارامل+شکر+پودرنسکافه را داخل قابلمه متوسطی مخلوط کنید وروی حرارت بزارید وهم بزنید تا بجوشه وقتی بجوش آمد دو دقیقه زمان بدید وبعد ازروی حرارت بردارید وبزارید خنک شه وخامه صبحانه رو بهش اضافه وخوب باهمزن دستی بزنید تا صاف ویکدست شه.۱/۳ از کف لیوان سرو رو کیک شکلاتی که با دست خرد کردید بریزید وسطحشو صاف کنید وکمی فشار بدید که منسجم شه.مقداری مایع کارامل که داخل جعبه همراه پودره را روی کیک بریزید وبعد کارامل روش بریزیدوبزارید یخچال تا ببنده.برای تزیین روش هم خامه فرم گرفته رو با کمی پودر نسکافه زدم وبا ماسوره روی دسر رو تزیین کردم وتوت فرنگی وبیسکوییت اورئو وویفر لوله ای ویه مقدار چیپس شکلاتی.شما به سلیقه خودتون میتونید تزیینش کنید.
#شیرینی_کیک_دسر
🌸🍰
11.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش ۵ مدل سس خوشمزه رستورانی😋
✨@Daily_Idea🍇