هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
🔥🍃ڪـــار در مــنزل 🔥🍃
من یه #خانمخاندار هستم
ماهانه #میلیونهادرامددارم از فضای مجازی
روز به روز داره بیشتر میشه خدا را شڪرگذارم
با خودم قرار گذاشتم #طبقرسالتم این اموزش رو با هزینه ی خیلی ڪم دراختیار #بانوان_سرزمینمبذارم تا اون ها هم ڪه مشڪل مالی شون بررسی شه
به احترام به یه یڪ خانم خواهش می ڪنم برای یه بار هم ڪه شده به ڪانال زیر سر بزنید👇👇 #مطمئنشماهمعاشقاینڪارزیباخواهیدشد
┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
https://eitaa.com/joinchat/3627220993Cc16bda8b96
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
خانمهای #جویای_ڪار حتما یڪسری به این ڪانال بزنید تا با بهترین روش #درامدزایی بصورت #مجازی اشنا بشوید
#بدونسرمایه
#سودزیاد
هدایت شده از 🌟♡تبلیغات ویژه آشپزی♡🌟
💰خانم ها که بيكارن و دنبال کار در منزل هستند
حتما عضو این کانال بشید😍👇
📞 09154280811
🔸 #درآمد_ماهانه_ميليوني_رو_با_ما_تجربه_كنيد😍👇
http://eitaa.com/joinchat/3627220993Cc16bda8b96
#فقط_خانمهای_خوش_سلیقه_تشریف_بیارید
#ژله_آبی_صورتی🍧🌸
یک بسته پودر ژله بلوبری
یک بسته پودر ژله توت فرنگی
۴ قاشق بستنی
هر کدوم از ژله ها رو با یک لیوان و نصفی آبجوش حل کردم و گذاشتم خنک بشه و به هر کدوم دوقاشق بستنی نرم شده اضافه کردم و خوب هم زدم.بعد نصف از ژله بلوبری ریختم داخل قالب تا کمی خودشو بگیره بعد ژله توت فرنگی رو ریختم روش گذاشتم یخچال.بعد که خودشو گرفت مابقی ژله بلوبری رو ریختم روش و مجدد گذاشتم یخچال تا کاملا خودشو بگیره و سفت بشه.
#شامبالی
مواد لازم:
500 گرم ایرمیک(آرد سمولینا)
یک لیوان شکر
یک لیوان آب
نصف قاشق مربا خوری جوش شیرین
برای کف قالب:
یک قاشق غذاخوری شیرهی انگور
یک قاشق مرباخوری دارچین برای وسط شیرینی
بادام زمینی برای تزئین روی دسر
مواد شربت:
سه لیوان آب
سه لیوان شکر
یک برش لیمو
همهی مواد شربت را داخل قابلمه ریخته و بعد از به جوش آمدن 15 دقیقه جوشانده و کنار بگذارید.
اندازهی لیوان 250 میلی(معادل لیوان دستهدار فرانسه)
طرز تهیه:
داخل کاسهای ایرمیک و شکر و جوش شیرین را مخلوط کنید آب را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
کف ظرف پیرکس شیره انگور بزنید و نصف مواد را کف ظرف پهن کنید.
روی خمیر دارچین بریزید و بقیه خمیر را هم تکهتکه یکدست پهن کنید کمی مخلوط آب و شیرهی انگور با فرچه روی خمیر زده و صاف کنید.
با پارچهای روی قالب را پوشانده و 3_4 ساعت ایتراحت میدهیم.
سپس برش زده و با پسته یا بادام زمینی تزئین میکنیم و در فری که روی 180 ورجه گرم شده 30_35 دقیقه میپزیم تا خوب طلایی شود.
بعد از در آوردن از فر شربت داغ را روی شیرینی داغ میریزیم.
4_5 ساعت روی شیرینی را میپوشانیم و بعد سرو میکنیم.
(قبل از ریختن شربت دوباره برش بزنید)
#شامبالی
مواد لازم:
500 گرم ایرمیک(آرد سمولینا)
یک لیوان شکر
یک لیوان آب
نصف قاشق مربا خوری جوش شیرین
برای کف قالب:
یک قاشق غذاخوری شیرهی انگور
یک قاشق مرباخوری دارچین برای وسط شیرینی
بادام زمینی برای تزئین روی دسر
مواد شربت:
سه لیوان آب
سه لیوان شکر
یک برش لیمو
همهی مواد شربت را داخل قابلمه ریخته و بعد از به جوش آمدن 15 دقیقه جوشانده و کنار بگذارید.
اندازهی لیوان 250 میلی(معادل لیوان دستهدار فرانسه)
طرز تهیه:
داخل کاسهای ایرمیک و شکر و جوش شیرین را مخلوط کنید آب را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
کف ظرف پیرکس شیره انگور بزنید و نصف مواد را کف ظرف پهن کنید.
روی خمیر دارچین بریزید و بقیه خمیر را هم تکهتکه یکدست پهن کنید کمی مخلوط آب و شیرهی انگور با فرچه روی خمیر زده و صاف کنید.
با پارچهای روی قالب را پوشانده و 3_4 ساعت ایتراحت میدهیم.
سپس برش زده و با پسته یا بادام زمینی تزئین میکنیم و در فری که روی 180 ورجه گرم شده 30_35 دقیقه میپزیم تا خوب طلایی شود.
بعد از در آوردن از فر شربت داغ را روی شیرینی داغ میریزیم.
4_5 ساعت روی شیرینی را میپوشانیم و بعد سرو میکنیم.
(قبل از ریختن شربت دوباره برش بزنید)
هدایت شده از گسترده پُربازده اُفق
🎥 معجزه باورنکردنی و شگفت انگیز در حرم امام حسین علیه السلام😳😳
مهندسان آمریکایی با کندن خاک حرم مطهر در عمق ۱۲ متری با چیزی روبرو شدن که باورکردنی نبود
مشاهده فیلم در👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/927006720Cef22c84c5c
https://eitaa.com/joinchat/927006720Cef22c84c5c
https://eitaa.com/joinchat/927006720Cef22c84c5c
هدایت شده از 🌟♡تبلیغات ویژه آشپزی♡🌟
خانوما مژده بدین اینبار با مدل هانا اومدیم🤩
مانتوهای حجـاب با طرحهای زیبـا و شیڪ😎
یه نگاه بندازی عاشق مدلهای هانا و ریحانه و دُردانه میشی😍👌 سریع کلیک کن👏👏👇👇
💖 💖
💖 💖
💖 💛 💖
💖 💖
💖 💖
💖 💖 💖 💖💖
💖 💖 💖 💖 💝 💖
💖💖💖💖 💖💖💖💖💖💖💖
این هفته تخفیفات ویژه هم داریم😌😍
#املت_پیتزا
مواد لازم:
🥗6 و یا به تعداد نفرات تخم مرغ
🥗نمک
🥗1 قاشق غذاخوری فلفل کاپیا خرد شده (فلفل ترکیه ای)
🥗3 عدد گوجه فرنگی گیلاسی ریز خرد شده
🧆به دلخواه سوسیس ، ذرت ، فلفل سبز (من امروز استفاده نکردم)
🥗1 استکان سوجوک رنده شده (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
🧇حدود1 استکان اسفناج ریز خرد شده
🧇پنیر پیتزا رنده شده ، به دلخواه پنیر چدار
طرز تهیه:
🧇ابتدا تخم مرغ ها و نمک را 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. اسفناج ها را اضافه کنید و هم بزنید. کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و گرم کنید. تخم مرغ های زده شده را داخل ماهیتابه بریزید 2 دقیقه با در بسته بپزید سپس گوجه فرنگی و فلفل قرمز خرد شده و سوجوک رنده شده و پنیر پیتزا را اضافه کنید و مجدد در ماهیتابه را بذارید. وقتی پنیر پیتزا آب شد روی املت جعفری خرد شده بپاشید و برش بزنید و سرو کنید.
بارِک شب یلدایی 🍉
بيسكوييت، انار، خلال پسته، كاسه بيسكوييتى حلوا و يه كم شكلات آب شده ى مرغوب.
من شكلات رو تو مايكروفر آب كردم ماليدم روى بيسكوييت، كاسه هاى حلوا رو نصف كردم و گذاشتم رو شكلات ذوب شده و بعد انار و خلال پسته، همه اين كارا رو سريع تا شكلات سفت نشده انجام بدين. همين
دوستان فقط دقت كنيد اين نونها شيرين و نمكى دارن، نمكى ها مخصوص غذا و فينگر فود هستن و شيرين ها مخصوص حلوا و دسر، حتما واسه اين كار شيرينش رو بگيرين
#تزیین
#ایده🍃🌈
#خلاقیت🍃☂
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @Daily_Idea ♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•