هدایت شده از 🌟♡تبلیغات ویژه آشپزی♡🌟
همه ما عاشق گل و گیاه هستیم و ازشون انرژی میگیریم و هر گلی ک میبینم دوست داریم داشته باشیم ولی وقتی اونو میخریم و خونه میاریم
به یک ماه نکشیده خراب میشه بیحال میشه خشک میشه زرد میشه هر اتفاق نادری ک برای گل ها میفته سرش میاد 😂😐
ولی تنها مشکل اینجاست ک ما نگهداری گل هارو بلد نیستیم وقتی نگهداری گل رو بلد باشیم و بدونیم چه دمایی براش مناسبه چه مقدار اب لازم داره دیگه این بلاها سرمون نمیاد و گل هامون میشه نقل مجلس میبینی همه طرفدار گل هات شدن
اینجا تمام نکاتی که برای نگهداری گل ها لازمه برات گذاشته شده و انواع گل ها هم معرفی میشن و سوالاتتون درمورد گل ها جواب داده میشه 😍😍👇👇
https://eitaa.com/joinchat/339476729C80319ae823
#کیک_هویج_گردو_و_دارچین
✍مواد لازم
▫️تخم مرغ دو عدد
▫️آرد یک لیوان و نیم
▫️شیر نصف لیوان
▫️شکر نصف لیوان
▫️روغن مایع نصف فنجان
▫️بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
▫️هویج رنده شده ریز یک فنجان
▫️گردو خورد شده نصف فنجان
▫️دارچین یک قاشق چایخوری
▫️وانیل مقداری
♨️طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ،شکر و وانیل را خوب هم زدم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد،دارچین و بکینگ پودر را دو بار الک کرده و به مواد اضافه کردم وبا لیسک دورانی هم زدم. در آخر هویج و گردو را اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبی تست کردم و اگه بهش نچسبید و تمیز در اومد کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با پودر قند تزیین کردم.
اندازه ی تابه ۲۰ بود.
منظورم از لیوان لیوان دسته دار فرانسویه
چون مایه من برای تابه ای که انتخاب کردم زیاد شد بخاطر همین بقیه ی مواد رو در تابه ی دیگه ریختم.
#کیک
#ایده🍃🌈
#خلاقیت🍃☂
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @Daily_Idea ♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
مواد لازم جهت تهیه کیک کاپوچینو:
تخم مرغ : چهار عدد
شکر : یک پیمانه
آرد : دو پیمانه
روغن : نصف پیمانه
شیر : یک پیمانه
بیکینگ پودر : دو قاشق چای خوری
پودر کاکائو : دو قاشق مربا خوری
کاپوچینو : دو بسته
پودر نسکافه : یک قاشق چای خوری
وانیل : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک کاپوچینو با طعم عالی:
برای ساخت کیک کاپوچینو ابتدا فر را روشن کنید سپس قالب را چرب کنید حالا سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید و سفیده را به همراه نصف شکر هم بزنید تا خوب پف کند حالا زرده را با باقی مانده شکر و وانیل به مدت تقریبا چهار تا پنج دقیقه هم بزنید تا کش دار و کرم رنگ شود.
در این مرحله از دستور پخت کیک کاپوچینو حالا به مواد روغن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید سپس شیر، پودر کاپوچینو و نسکافه را اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
حالا آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را سه بار الک کنید و در آخر سفیده تخم مرغ به آن اضافه کنید سپس به صورت دورانی هم بزنید.
در مرحله آخر از نحوه تهیه کیک کاپوچینو حالا مواد را داخل قالب بریزید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
سلام مهربونا 👩🍳🙋
#کیک_اسفناج_با_کرم_کاسترد(پری بانو)😊☺️
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد،
آرد 180 گرم
شکر دو سوم لیوان
روغن مایع 50 گرم
کره 50 گرم
بکینگ پودر یک ق م
وانیل یک سوم ق چ،
ماست نصف لیوان،
اسفناج پخته پوره شده نصف لیوان
طرز تهیه :
اول کره و روغن شکر میزنیم تا پوک بشه و بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه میکنیم بهمراه وانیل و هر تخم مرغ یک دقیقه میزنیم
ماست را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.بعد اسفناج رو میریزیم و مجدد با همزن میزنیم. آرد و بکینگ پودر و نمک را مخلوط والک اضافه کرده و با قاشق به صورت دورانی مخلوط میکنیم.
قالب تارت را چرب کرده و آردپاشی می کنیم بمدت سی دقیقه تا زمانی که پخته بشه در فر 180 درجه میپزیم.
بعد ار خنک شدن با کرم کاستردپر میکنیم و با میوه تزئین میکنیم😊😋
#کرم_کاسترد
یک و نیم لیوان شیر سرد رو با دو قاشق پودر کاسترد و سه قاشق شکر مخلوط میکنیم میذاریم روشعله انقدر هم میزنیم تا ب غلظت فرنی برسه بعد داغ میریزیم رو کیک سرد😉
پ ن 1: اسفناج رو بخار پز کنید بعد ب راحتی پوره میشه
پ ن 2: پودر کاسترد رو رها نکنید چون خیلی زود غلیظ میشه
پ ن3: میتونید اگر دوس داشتید یک قاشق گلاب بریزید تو کرم (من طعم خود کاسترد رو بیشتر دوس دارم)
پ ن 4 : همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه
پ ن 5: فر رو 15دقیقه قبل روشن کنید
پ ن 6 : میتونید یه قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کنیدک پررنگتربشه اما اجازه بدید با حذف رنگ بچه هامون یه کیک سالم نوش جان کنن 🙃
پ ن 7: آرد از قبل سه بار الک بشه بعد با بکینگ مخلوط کنید
نوش جان
#ایده🍃🌈
#خلاقیت🍃☂
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️
#کیک_سمولینا_مارمالادی
مواد لازم :
ارد سمولینا ۱ لیوان
ارد سفید ½ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد درشت
شکر ½ لیوان ( بیشتر بریزید با مارمالاد خیلی شیرین میشه )
بیکینگ پودر ۱.۵ ق چایخوری معادل ۷.۵ گرم
آب جوش ½ لیوان
وانیل نصف ق چایخوری
تخم مرغ + شکر و وانیل با همزن ۱۰ دقیقه بزنید بعد روغن اضافه کنید کمی هم بزنید سپس طی ۳ مرحله مخلوط الک شده ی ارد و بیکینگ پودر اضافه کنید .
در آخر آب جوش کم کم بریزید .
کف قالب ۲۵×۳۵ کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید مایه کیک بریزید و ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید و ۵ دقیقه هم گریل کنید .
بعد از سرد شدن کامل کناره ها رو ببرید از وسط کیک دو قسمت کنید با شیر مرطوب کنید و روی لایه ی اول مارمالاد دلخواه تون بریزید ، برش بزنید و پودر قند بپاشید .
من از مارمالاد زردآلو خونگی استفاده کردم.
#کیک_خیس
شکر، روغن مایع و شیر از هرکدوم یک و نیم لیوان
آرد 2لیوان،تخم مرغ 3 تا
ب پ 10 گرم یا 2 ق چ(بکینگ پودر)
وانیل نصف ق چ
پ ک 4 ق غ سرپر یا 50 گرم(پودر کاکائو)
جوش شیرین نصف ق چ
فر رو از قبل روی 180 درجه روشن کنین تا گرم بشه
شکر، روغن، شیر و پ ک رو تو یه ظرف خوب هم بزنین تا مخلوط بشه و یه لیوان از مواد رو کنار بذارین برای سس روی کیک
تخم مرغ ها و وانیل رو دونه دونه به مابقی شیر و روغن اضافه کنین و خوب با همزن بزنید.آرد، ب پ و جوش شیرین رو سه بار الک کرده و به مواد اضافه میکنیم.مواد رو داخل قالب بریزید و 45 دقیقه داخل فر بذارین.بعد از تست پخت کیک رو بیرون بیارید و داغ برش بدین و سس رو روی اون بریزین و اجازه بدین سس کاملا جذب کیک بشه و کیک سرد بشه.بعد از قالب بیرون بیارید و تزئین کنید و سرو کنید.
1.کف قالب رو کاغذ روغنی انداخته و رو و دورش رو چرب و آرد پاشی میکنیم و آرد اضافه رو خارج میکنیم.
2.باید حتما کیک سرد و سس داغ یا کیک داغ و سس سرد باشه تا سس جذب کیک بشه.
3.مدت پخت بسته به هر فر بین 40 تا 55 دقیقه متغیره.حتما خودتون تست پخت رو انجام بدین
روی کیک رو گاناش و ترافل رنگی ریختم.