eitaa logo
🍃🍓[کدبانوگری و ایده پردازی]🍓🍃
12.7هزار دنبال‌کننده
9.5هزار عکس
21.1هزار ویدیو
17 فایل
کلی ایـــده و ترفنــــــــــد و آشـــپزی های لاکچری قراره یاد بگیریم جیگرااااا 😍🦋🌸 ‌‌‌ 👒 👒 👒 👒 💰جهت امور تبلیغاتی: @sepanta_tb
مشاهده در ایتا
دانلود
😍😍😍😍 🍃🌈 🍃☂ ‌•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
هدایت شده از 🌟♡تبلیغات ویژه آشپزی♡🌟
همه ما عاشق گل و گیاه هستیم و ازشون انرژی میگیریم و هر گلی ک میبینم دوست داریم داشته باشیم ولی وقتی اونو میخریم و خونه میاریم به یک ماه نکشیده خراب میشه بیحال میشه خشک میشه زرد میشه هر اتفاق نادری ک برای گل ها میفته سرش میاد 😂😐 ولی تنها مشکل اینجاست ک ما نگهداری گل هارو بلد نیستیم وقتی نگهداری گل رو بلد باشیم و بدونیم چه دمایی براش مناسبه چه مقدار اب لازم داره دیگه این بلاها سرمون نمیاد و گل هامون میشه نقل مجلس میبینی همه طرفدار گل هات شدن اینجا تمام نکاتی که برای نگهداری گل ها لازمه برات گذاشته شده و انواع گل ها هم معرفی میشن و سوالاتتون درمورد گل ها جواب داده میشه 😍😍👇👇 https://eitaa.com/joinchat/339476729C80319ae823
هدایت شده از 🌟♡تبلیغات ویژه آشپزی♡🌟
دوست داری و پرپشت و سرحال داشته باشی 😍💕👆 اما هرچی و گیاه میخری خشک و میشه❓😔 زود بیا اینجا تا بهت بگم چکارکنی تا نپوسن و ریزش نگیرن 👍 https://eitaa.com/joinchat/339476729C80319ae823 راه حلش اینجاست 🌹👆
✍مواد لازم ▫️تخم مرغ دو عدد ▫️آرد یک لیوان و نیم ▫️شیر نصف لیوان ▫️شکر نصف لیوان ▫️روغن مایع نصف فنجان ▫️بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری ▫️هویج رنده شده ریز یک فنجان ▫️گردو خورد شده نصف فنجان ▫️دارچین یک قاشق چایخوری ▫️وانیل مقداری ♨️طرز تهیه ابتدا تخم مرغ،شکر و وانیل را خوب هم زدم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد،دارچین و بکینگ پودر را دو بار الک کرده و به مواد اضافه کردم وبا لیسک دورانی هم زدم. در آخر هویج و گردو را اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبی تست کردم و اگه بهش نچسبید و تمیز در اومد کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با پودر قند تزیین کردم. اندازه ی تابه ۲۰ بود. منظورم از لیوان لیوان دسته دار فرانسویه چون مایه من برای تابه ای که انتخاب کردم زیاد شد بخاطر همین بقیه ی مواد رو در تابه ی دیگه ریختم. 🍃🌈 🍃☂ ‌•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم جهت تهیه کیک کاپوچینو: تخم مرغ : چهار عدد شکر : یک پیمانه آرد : دو پیمانه روغن : نصف پیمانه شیر : یک پیمانه بیکینگ پودر : دو قاشق چای خوری پودر کاکائو : دو قاشق مربا خوری کاپوچینو : دو بسته پودر نسکافه : یک قاشق چای خوری وانیل : نصف قاشق چای خوری طرز تهیه کیک کاپوچینو با طعم عالی: برای ساخت کیک کاپوچینو ابتدا فر را روشن کنید سپس قالب را چرب کنید حالا سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید و سفیده را به همراه نصف شکر هم بزنید تا خوب پف کند حالا زرده را با باقی مانده شکر و وانیل به مدت تقریبا چهار تا پنج دقیقه هم بزنید تا کش دار و کرم رنگ شود. در این مرحله از دستور پخت کیک کاپوچینو حالا به مواد روغن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید سپس شیر، پودر کاپوچینو و نسکافه را اضافه کنید و با همزن هم بزنید. حالا آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را سه بار الک کنید و در آخر سفیده تخم مرغ به آن اضافه کنید سپس به صورت دورانی هم بزنید. در مرحله آخر از نحوه تهیه کیک کاپوچینو حالا مواد را داخل قالب بریزید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام مهربونا 👩‍🍳🙋 (پری بانو)😊☺️ مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد، آرد 180 گرم شکر دو سوم لیوان روغن مایع 50 گرم کره 50 گرم بکینگ پودر یک ق م وانیل یک سوم ق چ، ماست نصف لیوان، اسفناج پخته پوره شده نصف لیوان طرز تهیه : اول کره و روغن شکر میزنیم تا پوک بشه و بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه میکنیم بهمراه وانیل و هر تخم مرغ یک دقیقه میزنیم ماست را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.بعد اسفناج رو میریزیم و مجدد با همزن میزنیم. آرد و بکینگ پودر و نمک را مخلوط والک اضافه کرده و با قاشق به صورت دورانی مخلوط میکنیم. قالب تارت را چرب کرده و آردپاشی می کنیم بمدت سی دقیقه تا زمانی که پخته بشه در فر 180 درجه میپزیم. بعد ار خنک شدن با کرم کاستردپر میکنیم و با میوه تزئین میکنیم😊😋 یک و نیم لیوان شیر سرد رو با دو قاشق پودر کاسترد و سه قاشق شکر مخلوط میکنیم میذاریم روشعله انقدر هم میزنیم تا ب غلظت فرنی برسه بعد داغ میریزیم رو کیک سرد😉 پ ن 1: اسفناج رو بخار پز کنید بعد ب راحتی پوره میشه پ ن 2: پودر کاسترد رو رها نکنید چون خیلی زود غلیظ میشه پ ن3: میتونید اگر دوس داشتید یک قاشق گلاب بریزید تو کرم (من طعم خود کاسترد رو بیشتر دوس دارم) پ ن 4 : همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه پ ن 5: فر رو 15دقیقه قبل روشن کنید پ ن 6 : میتونید یه قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کنیدک پررنگتربشه اما اجازه بدید با حذف رنگ بچه هامون یه کیک سالم نوش جان کنن 🙃 پ ن 7: آرد از قبل سه بار الک بشه بعد با بکینگ مخلوط کنید نوش جان 🍃🌈 🍃☂ ‌•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : ارد سمولینا ۱ لیوان ارد سفید ½ لیوان روغن مایع ½ لیوان تخم مرغ ۳ عدد درشت شکر ½ لیوان ( بیشتر بریزید با مارمالاد خیلی شیرین میشه ) بیکینگ پودر ۱.۵ ق چایخوری معادل ۷.۵ گرم آب جوش ½ لیوان وانیل نصف ق چایخوری تخم مرغ + شکر و وانیل با همزن ۱۰ دقیقه بزنید بعد روغن اضافه کنید کمی هم بزنید سپس طی ۳ مرحله مخلوط الک شده ی ارد و بیکینگ پودر اضافه کنید . در آخر آب جوش کم کم بریزید . کف قالب ۲۵×۳۵ کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید مایه کیک بریزید و ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید و ۵ دقیقه هم گریل کنید . بعد از سرد شدن کامل کناره ها رو ببرید از وسط کیک دو قسمت کنید با شیر مرطوب کنید و روی لایه ی اول مارمالاد دلخواه تون بریزید ، برش بزنید و پودر قند بپاشید . من از مارمالاد زردآلو خونگی استفاده کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شکر، روغن مایع و شیر از هرکدوم یک و نیم لیوان آرد 2لیوان،تخم مرغ 3 تا ب پ 10 گرم یا 2 ق چ(بکینگ پودر) وانیل نصف ق چ پ ک 4 ق غ سرپر یا 50 گرم(پودر کاکائو) جوش شیرین نصف ق چ فر رو از قبل روی 180 درجه روشن کنین تا گرم بشه شکر، روغن، شیر و پ ک رو تو یه ظرف خوب هم بزنین تا مخلوط بشه و یه لیوان از مواد رو کنار بذارین برای سس روی کیک تخم مرغ ها و وانیل رو دونه دونه به مابقی شیر و روغن اضافه کنین و خوب با همزن بزنید.آرد، ب پ و جوش شیرین رو سه بار الک کرده و به مواد اضافه میکنیم.مواد رو داخل قالب بریزید و 45 دقیقه داخل فر بذارین.بعد از تست پخت کیک رو بیرون بیارید و داغ برش بدین و سس رو روی اون بریزین و اجازه بدین سس کاملا جذب کیک بشه و کیک سرد بشه.بعد از قالب بیرون بیارید و تزئین کنید و سرو کنید. 1.کف قالب رو کاغذ روغنی انداخته و رو و دورش رو چرب و آرد پاشی میکنیم و آرد اضافه رو خارج میکنیم. 2.باید حتما کیک سرد و سس داغ یا کیک داغ و سس سرد باشه تا سس جذب کیک بشه. 3.مدت پخت بسته به هر فر بین 40 تا 55 دقیقه متغیره.حتما خودتون تست پخت رو انجام بدین روی کیک رو گاناش و ترافل رنگی ریختم.