eitaa logo
🍃🍓[کدبانوگری و ایده پردازی]🍓🍃
12.7هزار دنبال‌کننده
9.5هزار عکس
21.1هزار ویدیو
17 فایل
کلی ایـــده و ترفنــــــــــد و آشـــپزی های لاکچری قراره یاد بگیریم جیگرااااا 😍🦋🌸 ‌‌‌ 👒 👒 👒 👒 💰جهت امور تبلیغاتی: @sepanta_tb
مشاهده در ایتا
دانلود
‌‌ 🌸 تخم‌مرغ ٣ عدد شکر ٢٠٠ گرم آرد ١٩٠ گرم پودر کاکائو ۴۵ گرم شیر ١۶٠ میلی لیتر کره آب شده ٨٠ گرم شکلات خرد شده ۵٠ گرم بکینگ پودر ١ قاشق چایخوری مواد لایه نارگیلی: پودر نارگیل ١۵٠ گرم شکر ٢٠٠ گرم شیر ٨٠ میلی لیتر کره آب شده ١٣٠ گرم نمک ١ پنس‌ مواد گاناش شکلاتی: خامه ٢۵٠ میلی لیتر شکلات خرد شده ٢٠٠ گرم پودر نارگیل برای تزیین ابتدا فر رو روی دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد میذاریم تا گرم بشه و قالب کمربندی رو چرب میکنیم و کاغذ میندازیم.حالا تخم مرغ ها و شکر رو با هم می‌زنیم تا رنگش روشن بشه.بعد آرد و پودر کاکائو رو الک میکنیم و در چند مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم می‌زنیم و بعد شیر و کره آب شده رو اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم تا مایه کاملا یکدست بشه.در آخر هم شکلات خرد شده و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم. مایه رو داخل قالب میریزیم و به مدت ٣٠ دقیقه داخل فر میذاریم.تو این فاصله لایه نارگیلی رو آماده میکنیم.همه مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم و وقتی کیک رو از فر درآوردیم روی کیک میریزیم و خوب پخش میکنیم و دوباره به مدت ١٠ دقیقه با دمای ٢٠٠ درجه سانتیگراد داخل فر میذاریم. ┄┅═✧❁🍔❁✧═┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خانمابشتابید📣📣📣📣📣📣📣 👌 این چندمین باره که بنا به درخواست زیاد شماعزیزان لینک این کانال رو میزارم🙏🙏 💯 وقتی عضو این کانال میشید تازه حسرت می‌خورید و متوجه میشید چرا زودتر با این کانال آشنا نشدید!!!😳😳 و کارهاش بی نظیرههههههه😍 ارسالشون مثل جت😃😃 هرکی آنلاینه این کانال رو حتما چک کنه😍 ضررنمیکنه🙏🙏 https://eitaa.com/joinchat/1213726802Cb761dac4b8 بایه ست کیف وروسری دلبر جذابترشو😌 بدوتاپاک نشده👏👏👏👏
هدایت شده از 🌟♡تبلیغات ویژه آشپزی♡🌟
❌هرچی روسری داری بندازبره❌😳😟 انقدکه‌ قیمتامون خوبه میتونی اندازه یه کشو روسری وکیف ست خوب باکیفیت‌ عالی بخری😎👇 https://eitaa.com/joinchat/1213726802Cb761dac4b8 مادربزرگم همیشه می‌گفت یه خانوم چادری شیک‌ پوش روسری و کیفش‌ بایدزیبا باشه‌ چون توچشمه پس زودبیاتاپاک نکردم🏃‍♀🧕🤫
🌸 🌸مواد لازم: پوره لبو:یک پیمانه خامه پاکتی:صد گرم شیر:دو سوم پیمانه شکر:چهار تا شش ق غ سس لبو:چهار ق غ پودر ژلاتین؛چهار ق م اب:یک چهارم پیمانه طرز تهیه: لبو ها رابا اب بپزیدوقتی پخته شد شکر را اضافه کنید وبذارید اب لبو غلیظ بشه بعد ار سرد شدن لب را پوره کنید من با گوشت کوب دستی له کردم پودر ژلاتین را واب را روی بخار اب کتری بذارید تا شفاف بشه پوره لبو وخامه ومقداری شکر را حالا با دور کند همزن مخلوط کنید تا شکر حل بشه سپس شیر ووکمی از اب لبو را افزوده وهم بزنید (خیلی هم نزنید که کف کنه)در اخر هم ژلاتینی که ولرم شده را اضافه کنید وهم بزنید قالب را چرب کنید ومواد را داخل ان ریخته وشش تا هشت ساعت در یخچال بگذارید وقتی از قالب در اوردید میتونید یکی دو قاشق از سس لبو را که نگه داشتید روی دسر بریزیید وبا سلیقه خودتون تزیین کنید عکسارا ورق بزنید مراحل درست کردن دسر را می بینیدطعمش کاملا سلیقه ای هست اگر لبو دوست داشته باشید وبااون مشگلی نداشته باشید خوشمزست ┄┅═✧❁🍔❁✧═┅┄
هدایت شده از 🌟♡تبلیغات ویژه آشپزی♡🌟
از خدا خواسته بودی که وضعت خوب بشه؟ خدا جوابت رو داد 😇 من محمد افلاکی از سال ۹۴ دارم به شما عزیزان پاکسازی کوانتومی رو آموزش میدم اگه دوست دارید که شرایطی که داخلش هستید رو بهتر کنید من راهشو بلدم دستتو بده به من بیا اینجا 🤝🏽 https://eitaa.com/joinchat/2672164875Cf611755acc آموزش هایی که رایگان برات قرار دادم رو ببین حرکت از شما برکت از خدا🌹
بیسکوییت ۲ لیوان و نیم ارد الک شده ۱ لیوان نشاسته کره نرم شده ۳۲۵ گرم پودر قند یا پودر شکر ۱ لیوان هل و وانیل به مقدار لازم تخم مرغ دو عدد ۱ پنس نمک همه مواد کم کم اضاف میکنیم و اخرین مرحله تخم مرغ اضاف میکنیم و نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم و با وردنه خمیر پهن میکنیم قالب میزنیم و سینی فر‌کاغذ روغنی میندازیم و خمیرها قالب میزنیم و میچینیم داخل سینی و میگذاریم داخل فر بعد از خنک شدن بیسکوییت ها مربا تمشک کشیدم یک سمت بیسکوییت و یکی دیگه باز گذاشتم روش. ┄┅═✧❁🍔❁✧═┅┄
هدایت شده از خدمات آموزشی سنجش
♦️📣 قابل توجه دانش‌آموزان دبیرستانها و مراکز آموزشی و داوطلبان کنکور سراسری ✅ ثبت نام 2 نوبت آزمون آزمایشی جامع سنجش، همسان با آزمون سراسری سال1402 فرصت محدود 🌐 www.sanjeshserv.ir 🆔 eitaa.com/sanjeshserv
هدایت شده از 🌟♡تبلیغات ویژه آشپزی♡🌟
👆👆👆👆👆👆
🌸 ‌ مواد لازم آرد ۵۰۰ گرم‌ شیر ۲۰۰گرم‌ ماست ۱۵۰گرم‌ نمک ۱۰گرم‌ مخمر فوری ۱۰گرم‌ شکر ۱۰گرم‌ روغن مایع ۵۰ گرم ‌ آرد،نمک،شکر و مخمر با هم ترکیب کنید.ماست و روغن رو اضافه کنید.در آخر شیر را به خمیر اضافه کرده و با دست خوب مخلوط کنید همیشه در خمیرهایی که آردشون ثابته، مایعات رو با احتیاط اضافه کنید ممکنه کمتر یا بیشتر از اندازه ای که در دستوره مصرف بشه.حالا میتونید خمیر رو با دستگاه یا روی سطح صاف با دست ورز بدین تا جایی که چسبندگیش از بین بره خمیر از دیواره های ظرف همزن جدا بشه و اگه تکه ای از خمیر رو با دست باز کنید صاف و یکدست باشه و بتونید اونو نازک کنید بدون اینکه پاره بشه.خمیر رو چونه بگیرید و روی سطح صاف یا داخل یه ظرف که چرب شده بذارین روش رو بپوشونید و استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه بعد از خمیر تکه های ۱۲۰ گرمی(این اندازه دلخواهه)جدا کنید چونه بگیرید و با وردنه بصورت بیضی باز کنید.یک طرفش مواد میانی دلخواهتون بذارین یک طرفش رو با کاتر پیتزا یا هر وسیله ای که در دسترستونه بصورت خطهای کنار هم برش بدین از طرفی که مواد گذاشتین بپیچید و در سینی فر با فاصله بذارین روی سینی رو بپوشونید و اجازه بدین تا خمیر استراحت کنه و حجیم بشه بعد رومال بزنید من از سفیده تخم مرغ استفاده کردم.سپس در فری که از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰_۳۰ دقیقه قرار بدین.گفته میشه نونایی که رومال دارند نیاز به رطوبت در فر نیست اما من از ظرف آب گرم در فر استفاده کردم.بافت نون فوق العاده نرم و پنبه ایه.برای مواد میانی از هر نوع مواد گوشتی یا غیر گوشتی یا حتی پنیر به تنهایی استفاده کنید.
💢تست بینایی چشـم 🔴داخل دایره《قرمز》چه عددی رامیبینید. ⚠️تنها یک نابغه پاسخگو است ‼️ 🔻عدد ➖➖➖➖88 🔻عدد ➖➖➖➖38 🔻عدد ➖➖➖➖83 🔻عدد ➖➖➖➖33 گزینه موردنظر را لمس کنید👆