eitaa logo
🍃🍓[کدبانوگری و ایده پردازی]🍓🍃
12.7هزار دنبال‌کننده
9.5هزار عکس
21.1هزار ویدیو
17 فایل
کلی ایـــده و ترفنــــــــــد و آشـــپزی های لاکچری قراره یاد بگیریم جیگرااااا 😍🦋🌸 ‌‌‌ 👒 👒 👒 👒 💰جهت امور تبلیغاتی: @sepanta_tb
مشاهده در ایتا
دانلود
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 فقط احتیاج داریم به یک بسته ژله یک بسته خامه صبحانه ❁🍟🥦🍔
14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍳🍳😍😋 میدونم خیلی گرون شده ولی خب این آموزش رو داشته باشین بدردتون میخوره ‌ ‌خب بریم سراغ مواد اولیه👇 ‌ ‌گوجه فرنگی ۱کیلو تخم مرغ ۵ عدد، پیازچه۱۰ بوته، ادویه،فلفل ونمک به میزان لازم ، روغن به مقدار نیاز، آرد یک قاشق غذا خور سَر پُر ‌ در ابتدا،گوجه ها رو حلقه ی با قطر ۱ سانت برش میدهیم و داخلش رو خالی میکنیم،وگوجه هایی که از درون حلقه ها در میاوریم ریز خرد کرده و پیاز چه را هم بعد از شستشو ریز خرد میکنیم وتخم مرغ ها را در ظرفی جدا زده وادویه و نمک و فلفل و کمی زردچوبه اضافه میکنیم وبعد با گوجه ریز شده مخلوط کرده و آرد هم اضافه میکنیم وبعد تابه رو کفشو روغنی کرده وبعد حلقه ها رو درون‌تابه گذاشته وبعد از موادمون رو میریزیم داخل گوجه ها و میذاریم با شعله متوسط سرخ شود،دورچین این املت هم سلیقه ی ،با قارچ ویا نخود فرنگی ویا ذرت تزیین میکنیم ‌ ❁🍟🥦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 💕 🌈وآما آموزش جذاب امروزمون 🌈شمع ژله ای: 💧پارافین ژله ای 🌺صدف و گل خشک برای تزئین 🎨رنگ شمع 🧵فیتیله 🌈شمع روی آب: 💧پارافین کریستالی 🧵فیتیله 💧آب 💜و ظرف هایی که میخواین داخلش شمع درست کنین 💜من همه وسایل رو از خرازی تهیه کردم پارت ۱ ✨@Daily_Idea🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹🍃 مواد لازم 👇👇👇 تخم مرغ یک عدد کره یا مارگارین هم دمای محیط 100 گرم پودر شکر یک دوم پیمانه آرد 2 پیمانه وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری شکلات چیپسی نسوز یک دوم پیمانه سیب قرمز 2 عدد طرزتهیه 👇👇👇 ابتدا خمیر این شیرینی را آماده می‌کنیم. کره هم دمای محیط و پودر شکر را کمی با همزن می‌زنیم تا سبک شوند سپس یک عدد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده کمی مخلوط می‌کنیم، دو پیمانه آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم‌کم به مواد اضافه می‌کنیم و با دست کمی ورز می‌دهیم تا خمیر جمع شود. در آخر شکلات چیپسی را اضافه می‌کنیم. سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی گذاشته با کاتر گل قالب شکل گل قالب می‌زنیم و در قالب‌های مافین چرب شده قرار می‌دهیم دو تا سیب قرمز را برش‌های نواری داده و آنها را در یک ظرف فلزی ریخته سپس دو قاشق شکر و یک فنجان آب رویشان می‌ریزیم و به‌مدت 5 الی 6 دقیقه حرارت می‌دهیم تا کمی سیب‌ها نرم شوند و آماده شکل دادن شوند بعد شش تا شش تا از برش‌های سیب را کنار هم گذاشته رول می‌کنیم تا شکل گل رز شوندحالا رزت‌های سیب را داخل خمیرهای شیرینی قرار می‌دهیم وکمی با کره آب شده رومال می‌کنیم و در فر 175 درجه به‌مدت 25 دقیقه می‌گذاریم تا آماده شوندپس از سرد شدن می‌توان روی رزت‌ها را کمی پودر قند قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم نوش جان👌
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹🍃 طرزتهیه 👇👇👇 ابتدا یک عدد پیاز رو تفت میدیم سبک که شد گوشت رو اضافه میکنیم بعد لوبیا سفید که از قبل خیس کردیم و نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و زرد چوبه رو اضافه میکنیم بعد کمی تفت میدیم اب رو اضافه میکنیم درقابلمه رو میگذاریم تا گوشت و لوبیا نیم پز بشه و بعد رب گوجه یک قاشق در روغن تفت میدیم تا از خامی دربیاد و رنگ باز کنه و بعد تره های خرد شده رو هم اضافه میکنیم کمی که تفت خورد به مواد گوشت و لوبیا اضافه میکنیم و لیمو عمانی یا ابغوره میریزیم و درش رو میگذاریم تا مواد پخته و خورشت جا بیافته نوش جان👌 🌺🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
حلوای شیر عسلی 😋‌ یک بسته شیرعسلی(میتونین خودتون درست کنین) یک قاشق غذا خوری کره چهار قاشق بزرگ شیر خشک ‌ طرز تهیه:👇 همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت مداوم هم می زنیم . حرارت را کم کرده و سریعتر هم میزنیم تا ته نگیرد. این کار را ادامه میدهیم تا حلوای ما به رنگی کمرنگ تر از فندق برسد . مواد را داخل یک ظرف مستطیلی شکل که از قبل داخل آن را کاغذ روغنی چرب شده قرار دادیم میریزیم سپس ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد . سپس حلوا را به قطعات مربعی شکل به اندازه یک سانتی متر برش می زنیم . برای نگهداری از آن ها یک نایلون روی آنها کشیده و داخل یخچال می گذاریم .‌
😍 مواد لازم جهت سوپانگل: آرد ۴ ق غ پودر کاکائو ۴ ق غ شکر ۱ لیوان سرخالی زرده تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱ لیتر کره ۲ ق غ وانیل نوک ق‌ آب یخ نصف لیوان شکلات تلخ یا شیری ۱۰۰gr طرز تهیه:آرد و پودر کاکائو رو داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.شیر،زرده تخم مرغ،شکر اضافه کنید و مدام که هم میزنید روی حرارت متوسط تا زمانیکه حباب بزنه بپزید.زیر اجاقو خاموش کنید،کره،وانیل،شکلات تخته ای،اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شه.و تا زمانیکه خنک شه هم بزنید تا نبنده(اگر همزن کاسه ای دارید داخل اون بریزید و در کمترین قدرت بزارید و هم بزنید)بعد از خنک شدنی آب یخ اضافه کنید و هم بزنید.داخل ظرف سرو بریزید و به دلخواه تزیین کنید،داخل یخچال به مدت نیم ساعت قرار بدید