eitaa logo
🍃🍓[کدبانوگری و ایده پردازی]🍓🍃
13هزار دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
20.7هزار ویدیو
17 فایل
کلی ایـــده و ترفنــــــــــد و آشـــپزی های لاکچری قراره یاد بگیریم جیگرااااا 😍🦋🌸 ‌‌‌ 👒 👒 👒 👒 💰جهت امور تبلیغاتی: @sepanta_tb
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۵ پرتغال متوسط رو خوب با مسواک بشورید و با دستمال خشک کنید بعد همه پرتغالهارو به ترتیب به یک کله قند بکشید تا سطح کله قند به رنگ نارنجی پرتغال در بیاد. بعد آب این ۱۵ پرتغال رو بگیرید بعد کله قند رو داخل یه ظرف بزرگ بزارید و آب پرتغالی که گرفتیدرو به همراه ۷/۵لیوان آب جوشیده سردشده بریزید روی کله قند و به مدت ۱۴_۱۵ساعت درمحیط آشپز خونه بزارید بمونه بعداز این مدت، خوب مایع رو هم بزنید ووقتی از حل شدن کامل قند در محلول مطمئن شدید مایع شربت رو داخل ظرف مناسب بریزید حالا شما حدودا ۵لیتر شربت غلیظ دارید که دریخچال به مدت طولانی قابل نگهداریست وبه نسبت شیرینی دلخواهتون با آب مخلوط میکنید وبه مصرف میرسونید اینم یه شربت گوارای بدون مواد نگهدارنده با رنگ و اسانس طبیع میگفت: ماه مبارک به حال خودم بستگی داشت چقدر به بچه ها غذا بدم😂 هر چی گرسنه تر میشدم بیشتر به بچه هام غذا میدادم😝 ،اگه سیر بودم همون دو وعده اصلی رو میدادم🤦‍♀😁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرزتهیه 👇👇 1- آرد نخودچی را الک کنید تا کاملا نرم شود. آرد را در تابه ای متوسط کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. آرد تفت خورده را از روی حرارت بر دارید تا خنک شود. آرد را الک کنید و دوباره در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. 2- کره را به آرد اضافه کنید و اجازه دهید به اندازه ای آرد سرخ شود که به رنگ دارچین آسیاب شده در آید و بعد از روی حرارت بر دارید. 3- پودرقند و هل را به آرد سرخ شده بیافزایید و خوب مخلوط کنید. مایه برشتوک را کنار بگذارید. 4- شکلات را همراه روغن مایع به روش بن ماری ذوب کنید. قالب سیلیکونی را کمی چرب کنید و آن را داخل سینی قرار دهید. مقداری از شکلات ذوب شده در قالب بریزید. شکلات که کمی خنک شد باقی قالب را با مایه برشتوک پر کنید. بهتر است مواد را لب به لب در قالب نریزید. قالب را با سینی در یخچال قرار دهید و پس از یک یا دو ساعت شیرینی را به آرامی و با فشار دست از قالب خارج نمایید. 🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧇 😋 ▫️آرد :۲ کیلو ▫️نثار(پودر قند) :۱ کیلو ▫️روغن : ۱ کیلو جامد ▫️زعفران دمکرده : ۱ گرم ▫️گلاب: ۱ لیوان ▫️کره : ۵۰ گرم 🔸آرد رو الک کرده تفت میدیم تا یکم سبک بشه حالا روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم با شعله ی ملایم تا کاملا خامیش گرفته بشه شاید ۱ تا ۱/۵ ساعت طول بکشه بعد که خوب تفت خورد کره رو اضافه میکنیم و یه هم میزنیم و میزاریم کنار تا خنک بشه یکم که از داغی افتاد نثار رو اضافه و خوب باید ورز داده بشه تا آرد و نثار به خورد هم بره حالا زعفران دمکرده و گلاب رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه حالا به هر روشی که دوست داشتین میتونین برش بزنین یا با کفگیر یا هم مثل من تو قالب ناودانی بریزین و برش گردونین و برش بزنین . اگر خواستین ۲ قاشق عسل هم بهش اضافه کنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد 3لیوان +سە قاشق برای اردپاشی صفحه کار نمک نوک ق م خمیر مایه ۱ ق غ شکر یک ق غ کره ۵۰ گرم شیر ولرم ۱ لیوان وانیل ۱/۴ق چ تخم مرغ ۱ عدد درشت روغن سرخ کردنی آرد الک شده+ نمک+ خمیر مایه+ وانیل و شکر رو باهم مخلوط کنید . داخل کاسه ای یه دونه تخم مرغ رو کمی با چنگال ەم زدە و مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید بعد که کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیر اضاف کنید تا خمیر خودشو جمع کنه سپس بهش کره نرم رو اضافه کنید و اینقد ورز بدید (دە دقیقە)تا یه خمیر لطیفی به دست بیادبعد بزارید داخل ظرف چرب شده و سلفون بکشید روش و بزارید داخل فر خاموش تا نیم ساعت استراحت کنه( استراحت اولیه) بعد از نیم ساعت خمیر را بازکرده و با لیوان و قیف کاتر میزنیم و روی دایره خمیری ساده را با اب خیس میکنیم و دایره خمیری دوم که وسطش رو کاتر زدیم را روش میزاریم روشونو بپوشونید و بزارید جای نسبتا گرم(استراحت دوم) تا حجمشون دوبرابر شە(یە ربع) بعد داخل روغن سرخشون کنید بعد در مخلوط شکر و دارچین بغلطونید . .و داخلشونو با شکلات یا مارمالاد پرکنید
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کافیشاپی متفاوت و جذاب و خوشمزه 😍 سیوش کن که حتماااا امتحانش کنی .مواد لازم تو فیلم گفتم و نوشتم. قالب ۳۰ در ۴۰ فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت حدودا۲۵ دقیقه بعد از ریختن کرم بزارید داخل فریزر ۲ ساعت بمونه بعد برش بزنید.
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کافیشاپی متفاوت و جذاب و خوشمزه 😍 سیوش کن که حتماااا امتحانش کنی .مواد لازم تو فیلم گفتم و نوشتم. قالب ۳۰ در ۴۰ فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت حدودا۲۵ دقیقه بعد از ریختن کرم بزارید داخل فریزر ۲ ساعت بمونه بعد برش بزنید. پارت ۳
🍹🍸🍡🍫 تک نفره لیوانی؛ 🥛 به ازای هر یک لیوان شیر سرد، دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت+ سه قاشق غ شکر اضافه میکنیم میذاریم روی شلعه 🔥 با حرارت متوسط ،وقتی قل خورد حرارت رو کم میکنیم و زمانی که به غلظت فرنی رسید حاضره ☄️در اخر میتونید شکلات تخته ای🍫،زعفرون دمکرده و یا نسکافه به مواد اضافه اضافه کنید بریزید داخل لیوان یا ظرف مورد نظر و بزارید داخل یخچال بعده خنک شدن، ژله ی مورد دلخواهتونو درست کنید و خیلی اهسته بریزید روش،میتونید از تکه های میوه هم داخلش استفاده کنید